Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از تهران ؛ امروزه وجود مراکز مشاوره و راهنمایی به عنوان یک موضوع ضروری در دنیا مطرح است و این ضرورت با پیشرفت فن آوری و گوناگونی علوم و فنون اهمیت دوچندانی یافته است. بی تردید جامعه سالم جامعه ایست که افراد آن از سلامت روان برخوردار باشند و این مهم میسر نمی گردد مگر اینکه انسان در رویدادها و مراحل مختلف زندگی خود به نیازهای خویش پاسخ معقول دهد و یا به عبارت دیگر توان سازگاری خود را بطور منطقی تأمین کند‪  ‬ در همین راستا در حال حاضر 2 مرکز مشاوره و 2 دفتر مشاوره و خدمات روانشناختی تحت نظارت بهزیستی شهرستان ملارد و در این شهرستان فعال می باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرکز مشاوره مصباح ( افتتاح 1396)، مرکز مشاوره النا (افتتاح سال 96 )، دفتر مشاوره و خدمات روانشناختی دکتر رحیمی مند ( افتتاح سال 95)، دفتر مشاوره و خدمات روانشناختی هدایت ( افتتاح سال 98) با مدیریت بخش غیر دولتی و تحت نظارت بهزیستی شهرستان ملارد شروع به فعالیت کرده اند.‬

شایان ذکر است فعالیت این مراکز در جهت ارائه خدماتی چون : مشاوره خانواده، ازدواج، طلاق، کودک، نوجوان ، بزرگسال، اضطراب، افسردگی، مشاوره تحصیلی، برگزاری کارگاههای آموزشی، گفتار درمانی، گروه درمانی، انجام تست های هوش و شخصیت ، زوج درمانی تخصصی و ... میباشد.

مرتضی قربانی ریاست اداره بهزیستی در همین خصوص گفت: فرایند مختلف مشاوره و روان درمانی بیانگر این واقعیت است که تلاش علمی و حرفه‌ای برای بررسی و رفع مشکلات انسانی در جریان است.

 وی در ادامه افزود: در  کلینیک های روانشناسی استانداردهایی وجود دارد که باید رعایت شود که اصلی ترین آن  وجود درمانگران متخصص است که می تواند در زمینه های خانواده ، ازدواج ، نوجوان ، کودک ، شغلی و تحصیلی و ... مراجعان را راهنمایی کند و با توجه به همین امر افراد متخصص در کلینیک های مذکور آماده ارائه خدمات به مراجعین میباشند.

مراجعین محترم در صورت هرگونه سوال با شماره تماس: ‪02165109470‬ معاونت پیشگیری بهزیستی شهرستان ملارد تماس حاصل فرمایند.

برگزاری کمیته مناسب سازی و سی بی آر اداره بهزیستی شهرستان ملارد

در این کمیته که با حضور مهندس اینانلو نماینده فرمانداری، مرتضی قربانی ریاست اداره ،اعضاء کمیته مناسب سازی و دهیاران کلیه روستاها  برگزار گردید ، مرتضی قربانی گزارشی از عملکرد مناسب سازی و سی بی آر ، پیگیریها ،بازدید  ها،اقدامات اشتغالزایی و ...در خصوص مددجویان در هفته بهزیستی ارائه کرد.

در ادامه  مهندس اینالو  نماینده دفتر فنی عمرانی فرمانداری به منظور اجرای طرح مناسب سازی در روستاها از دهیاران خواستند در تنظیم قرار داد با پیمانکاران طرحها و پروژه های عمرانی طبق ابلاغیه فرمانداری نظارت کامل بر اجرای طرح داشته باشند.

شایان ذکر است جلسات این کمیته بصورت دوره با حضور نمایندگان ادارات شهرستان در جهت رفع مشکلات معلولین برگزار و مصوبات پیگیری می شود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بهزیستی روانشناسی سلامت روان مراکز مشاوره مشکلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۴۳۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معدوم سازی بیش از ۱۶۰ هزار کیلو گرم از فرآورده‌های خام دامی در مازندران

دکتر آقاپور کاظمی مدیرکل دامپزشکی مازندران گفت: بیش از ۱۶۰ هزار کیلو گرم از فرآورده‌های خام دامی طی اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی در ایام ماه مبارک و تعطیلات نوروزی ۱۴۰۳ معدوم سازی شد.

او افزود: طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی در ایام ماه مبارک رمضان و تعطیلات عید نوروز ۱۴۰۳ بر مراکز تهیه، نگهداری و توزیع انواع فرآورده‌های خام دامی نظیر رستوران ها، کشتارگاه‌های صنعتی دام و طیور، سردخانه‌ها، قصابی، مرغ فروشی، ماهی سراها، مراکز بسته بندی گوشت، مراکز عرضه و ... برگزار شد.

آقاپور کاظمی با اشاره به اینکه بازرسین بهداشتی دامپزشکی در قالب ۴ اکیپ نظارتی از کارشناسان اداره کل و ۸۴ اکیپ بازرسی شهرستانی به صورت روزانه در اجرای این طرح شرکت کردند، گفت: در این بین ۴۲ اکیپ به صورت ثابت و ۴۲ اکیپ به صورت سیار با انجام ۹۲۰۶ بازدید‌های سرزده از این مراکز بر نحوه عرضه آنان بصورت بهداشتی نظارت داشته و با متخلفین بهداشتی برخورد قانونی کردند.

مدیر کل دامپزشکی مازندران با صدور اخطار بهداشتی برای ۳۷۱ مرکز عرضه خبر داد و افزود: طی این بازدید‌ها بیش از ۳ هزار کیلوگرم از انواع فرآورده‌های خام دامی که به دلایل مختلف ازجمله تاریخ مصرف منقضی و کشتار غیرمجاز، نبود لیبل و هویت محصول، تاریخ منقضی شده و ... ضبط و بیش از ۲ هزار ۷۰۰ کیلوگرم آن با دستور مقام قضایی و یا با اعلام رضایت عرضه کننده معدوم گردید.

او همچنین در خصوص نظارت کارشناسان این اداره کل بر فرآیند کشتار دام و طیور در استان، گفت: با حضور شبانه روزی کارشناسان نظارت اداره کل دامپزشکی مازندران در کشتارگاه‌های سراسر استان در این مدت بر فرآیند کشتار بیش از ۱۱ میلیون ۱۴۰ هزار قطعه مرغ نظارت شد که طی آن بیش از ۱۵۵ هزار کیلو گرم معدوم گردید.

آقاپور کاظمی همچنین به نظارت بر کشتار حدود ۳۴ هزار دام در کشتارگاه‌ها اشاره کرد که حاصل آن ۱ میلیون ۳۱۵ هزار کیلو گرم گوشت استحصال گردید که ۳۷۰۰ کیلوگرم گوشت به دلیل نظارت‌های پس از کشتار از چرخه مصرف انسانی خارج و معدوم گردید.

او با تاکید بر ادامه نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی از مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی در طول سال از هم استانی‌ها و مسافران عزیز خواست در صورت مشاهده هرگونه موارد غیر بهداشتی مراتب را از طریق سامانه رایگان ۱۵۱۲ و در شهرستان‌ها به ادارات دامپزشکی اطلاع رسانی نمایند تا بازرسان اداره دامپزشکی در اسرع وقت در محل حاضر و به موضوع رسیدگی نمایند.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • یافتن همسر مناسب مهمترین دغدغه جوانان در تشکیل خانواده
  • پلمب یک واحد تزریقاتی متخلف در زنجان
  • ازدواج فامیلی عاملی برای افزایش آمار معلولان
  • اعلام سرانه بیمه درمان پرداختی دهک‌های اول تا نهم/ فرانشیز بستری مددجویان «صفر» شد
  • تکلیف مددجویان کمیته امداد و بهزیستی با افزایش تعرفه‌های درمانی چه می شود؟
  • جمع‌آوری یک میلیارد ریال زکات فطریه در خلیل‌آباد
  • مشاوران پلیس مرکزی بیش از ۴۲ هزار خدمت روانشناختی ارائه کردند
  • فعالیت سامانه خود ارزیابی روانشناختی در حوزه سلامت روان
  • مناسب سازی معابر در میبد وضعیت خوبی ندارد
  • معدوم سازی بیش از ۱۶۰ هزار کیلو گرم از فرآورده‌های خام دامی در مازندران