Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌غربی، جواد زاهدی، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آذربایجان‌غربی، ظهر امروز، ۳۰ مردادماه، در حاشیه بازدید از کتابخانه‌های سیار روستایی ارومیه اظهار کرد: کتابخانه‌های سیار روستایی در صعب‌العبورترین، دوردست‌ترین و محروم‌ترین بخش‌های استان به ارائه خدمات به کودکان و نوجوانان می‌پردازند و هر سیار روستایی ۲۰ پایگاه را در اختیار خود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: هر سیار روستایی جمعیت دانش‌آموزان ۲۰ روستا را تحت‌پوشش خود قرار داده و گاهی این تعداد در روستاها به بیش از ۴۰ نفر می‌رسد و هدف ما از راه‌اندازی و توسعه سیار روستایی، برقراری عدالت فرهنگی در مناطق محروم و دوردست روستایی است.

زاهدی با تاکید بر اینکه کودکان و نوجوانان مناطق روستایی و محروم نیز همانند مناطق شهری به خدمات و فعالیت‌های کانون نیاز دارند، تصریح کرد: هرآنچه در کانون‌های شهری انجام می‌شود، در سیارهای روستایی نیز صورت گرفته و فقط برخی از فعالیت‌های علمی که امکان‌پذیر نیست، در سیارهای روستایی ارائه نمی‌شود.

وی با اشاره به اینکه امانت کتاب، کتاب‌خوانی، نقد کتاب، معرفی شخصیت‌های کتاب، اوریگامی، قصه‌گویی و نمایش فیلم از جمله فعالیت‌های ارائه‌شده در سیارهای روستایی هستند، خاطرنشان کرد: کودکان و نوجوانانی که از خدمات سیارهای روستایی بهره‌مند می‌شوند، در فراخوان‌های ادبی، فرهنگی و هنری نیز شرکت می‌کنند و سال گذشته ۳ جایزه جهانی کانون متعلق به کودکان مناطق محروم و روستایی استان بود و این نشان می‌دهد که استعدادهای فراوانی در این مناطق وجود دارد.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آذربایجان‌غربی با بیان اینکه استان از جمله قدیمی‌ترین مناطق کشور بوده که دارای سیار روستایی است، افزود: تاریخچه سیار روستایی در استان به قبل از انقلاب برمی‌گردد و درحال‌حاضر ۸ واحد سیار در ۳ شهرستان ارومیه، تکاب و اشنویه به ارائه خدمات مشغول هستند که از این تعداد ۱ مورد شهری و ۷ مورد روستایی است که عمدتا در مناطق صعب‌العبور فعالیت دارند و خوشبختانه به‌هیچ‌وجه در شرایط سخت نیز تعطیل نشده‌اند.

وی با اشاره به اینکه فعالیت‌های ثابت کانون بر ۵ محور ادبی، فرهنگی، هنری، علمی و دینی است، گفت: عمدتا در مراکز سیار این فعالیت‌ها در قالب ۴۰ فعالیت انجام می‌پذیرد.

زاهدی با اشاره به اینکه سال ۹۸، سال بسیار مساعدی برای توسعه سیارهای روستایی در استان است، ادامه داد: مجوزهای لازم برای راه‌اندازی سیارهای روستایی جدید اخذ شده و لازمه این است که مسئولان استانی در تجهیز ماشین‌های خدماتی یاری کنند و طی سال جاری در ۷ شهرستان چایپاره، پلدشت، خوی، سردشت، سلماس، مهاباد و میاندوآب سیار روستایی جدید راه‌اندازی خواهد شد و در هر شهرستان برای راه‌اندازی سیار روستایی اعتبار ۲۰۰ میلیون تومان اختصاص یافته است.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان سیار روستایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۴۳۹۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح «وارگه دانایی» در مناطق عشایری چهارمحال و بختیاری

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان چهارمحال و بختیاری از اجرای طرح وارگه دانایی در مناطق عشایری استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، احمد فرهادی امروز در جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی استان چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: طرح وارگه دانایی برای ترویج فرهنگ کتابخوانی در مناطق عشایری استان برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اجرای طرح کاروان دانایی در مناطق عشایری و روستایی، عنوان کرد: این طرح در سال گذشته برای ارائه خدمات کتاب‌محور برگزار شد، در سال جاری نیز طرح وارگه دانایی از اردیبهشت‌ماه اجرا خواهد شد.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان ادامه داد: در طرح وارگه دانایی، دانش‌آموزان مدارس ابتدایی از اردیبهشت‌ماه تا خردادماه با خواندن کتاب داستان «گل حسرتی» وارد رقابت با سایرین می‌شوند و پس از ارزیابی در خردادماه، برگزیدگان تجلیل می‌شوند.

فرهادی با اشاره به اینکه طرح کاروان دانایی در سال گذشته با مشارکت بسیج، امور عشایر و آموزش و پرورش، اجرا و دستگاه‌های هلال احمر و شبکه بهداشت نیز در کنار این طرح، خدمت‌رسانی کردند. در سال جاری بیش از 2 هزار جلد کتاب در نقاط روستایی و عشایری در طرح کوله‌پشتی توزیع خواهد شد.

وی با اشاره به حضور کتابداران استان در مناطق روستایی و عشایری و فعالیت‌های کتابخوانی و کتاب‌محور، خاطرنشان کرد: لازم است در طرح کتابخانه سیار که مصوبه سفر ریاست جمهوری است، خودرو تامین شود تا این طرح در استان اجرایی شود.

به گزارش تسنیم، وارگه واژه‌ای ترکیبی از دو بخش "وار" به معنی خانه و"گه" به معنی جا و مکان است و در واقع به خانه موقت عشایری «وارگه» می‌گویند. قرار است طرح وارگه دانایی در مناطق عشایری استان اجرایی شود.

انتهای پیام/7540

دیگر خبرها

  • اجرای طرح کتابخانه فرهنگی سیار برای اوقات فراغت زائران حج
  • کتابخانه سیار، روشی خلاق برای ترویج کتابخوانی
  • تماشاخانه سیار کانون میهمان همدان
  • عضویت ۱۰۶ هزار نوجوان در کانون‌های فرهنگی مساجد آذربایجان‌غربی
  • اجرای طرح «وارگه دانایی» در مناطق عشایری چهارمحال و بختیاری
  • توسعه کتابخانه‌های سیار در دستورکاراست/ایجادزنگ کتابخوانی درمدارس
  • عضویت 106 هزار نوجوان در کانون های فرهنگی مساجد آذربایجان‌غربی
  • عضویت ۱۰۶ هزار نفر در آذربایجان غربی درکانون‌های مساجد
  • تماشاخانه سیار کانون پرورش فکری میهمان کودکان اراکی
  • هویت‌بخشی به گروه‌های سرود کانون‌های مساجد امری مهم است