Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-24@20:31:57 GMT

دولت ترامپ پناهندگی در آمریکا را سخت‌تر کرد

تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۴۴۳۷۲

دولت ترامپ پناهندگی در آمریکا را سخت‌تر کرد

دولت آمریکا امروز (چهارشنبه) از قوانین تازه مهاجرتی پرده برداشت که مجوز بازداشت نامحدود خانواده‌های مهاجر را در طول مدت بررسی درخواست پناهندگی آنها از سوی قاضی پرونده، صادر می‌کند.

به گزارش ایسنا، قوانین جدید مهاجرتی دولت آمریکا جایگزین معاهده سال ۱۹۹۷ می‌شود که مدت زمان بازداشت کودکان مهاجر توسط مقام‌های آمریکا را محدود کرده بود و مطابق تفسیر رایج از آن بازداشت بیش از ۲۰ روز خانواده‌های مهاجر ممنوع بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منتقدان دولتی این معاهده معتقدند که تفسیرهای صورت گرفته از آن در عمل ضمن افزایش سن مهاجران غیرقانونی موجب شده تا آنها کودکان خود را نیز همراه بیاورند و با استفاده از تسهیلات این معاهده در طول مدت بررسی درخواست پناهندگی آزادانه وارد خاک آمریکا شوند.

وزارت امنیت داخلی آمریکا ضمن دفاع از اصلاح قانونی صورت گرفته تکلیف مهاجران غیرقانونی را مشخص می‌کند که دیگر با به همراه داشتن کودکان خود مجوز عبور از مرز آمریکا را دریافت نخواهند کرد.

به گزارش یورو نیوز، بر مبنای اعلام این وزارت‌خانه با آغاز اجرای قانون جدید، خانواده‌های متقاضی پناهندگی در طول دوره بررسی پرونده‌شان که چندین ماه به طول می‌انجامد، باید در بازداشتگاه‌های مرزی حضور داشته باشند.

«آکادمی اطفال آمریکا» پیش از این بارها نسبت به تبعات جسمی و عاطفی بازداشت کودکان مهاجر به دولت دونالد ترامپ هشدار داده است.

با این حال ترامپ که از زمان نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۶ از لزوم کاهش مهاجرت قانونی و غیرقانونی به آمریکا سخن گفته، هفته پیش نیز از قانون ممنوعیت صدور مجوز اقامت دائم برای آن دسته از مهاجرانی رونمایی کرد که در طول حضور در آمریکا از کمک های دولتی و کوپن غذا استفاده کرده باشند.

قانون جدید به طور معمول باید پس از گذشته ۶۰ روز اجرایی شود ولی نهادهای حامی مهاجران امیدوارند که چالش‌های متعدد حقوقی متوجه این قانون، مانع از اجرای زودهنگام آن شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دونالد ترامپ آمريكا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۴۴۳۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت تیک‌‌تاک در آمریکا تبدیل به قانون شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از رویترز، مجلس سنای آمریکا با اکثریت آرا به قانونی رأی مثبت داد که اگر مالک تیک تاک، شرکت فناوری چینی بایت دنس، نتواند برنامه ویدیوی کوتاه محبوب را طی ۹ ماه تا یک سال آینده واگذار کند، استفاده از این شبکه اجتماعی را در آمریکا ممنوع می‌کند.

این لایحه  به دلیل نگرانی گسترده قانونگذاران آمریکایی مبنی بر اینکه چین می‌تواند به داده‌های آمریکایی‌ها دسترسی پیدا کند یا با این برنامه از آنها نظارت کند، توسط مجلس نمایندگان آمریکا تصویب شد و جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا گفته است که روز چهارشنبه آن را امضا خواهد کرد.

سناتور مارکو روبیو، نماینده ارشد حزب جمهوری خواه گفت: سال‌ها به حزب کمونیست چین اجازه داده‌ایم یکی از محبوب‌ترین برنامه‌ها را در آمریکا کنترل کند که به طرز خطرناکی کوته بینانه بود. یک قانون جدید مالک چینی خود را ملزم می‌کند که این برنامه را بفروشد که اقدام خوبی برای آمریکا است.

نبرد چهار ساله بر سر تیک‌تاک که ۱۷۰ میلیون نفر در آمریکا از آن استفاده می‌کنند، تنها یک جبهه در جنگ بر سر اینترنت و فناوری بین واشنگتن و پکن است. هفته گذشته، اپل اعلام کرد که پکن به دلیل نگرانی‌های امنیت ملی چین به آن دستور داده است تا واتس اپ و موضوعات پلتفرم‌های متا را از اپ استور خود در چین حذف کند.

تیک‌تاک قرار است به دلیل اصلاحیه اول این لایحه را به چالش بکشد و انتظار می‌رود کاربران تیک‌تاک نیز دوباره اقدامات قانونی لازم را انجام دهند. یک قاضی آمریکایی در مونتانا در ماه نوامبر ممنوعیت ایالتی تیک‌تاک را با استناد به دلایل آزادی بیان مسدود کرد.

اتحادیه آزادی‌های مدنی آمریکا گفت ممنوعیت یا الزام واگذاری تیک‌تاک یک سابقه جهانی نگران‌کننده برای کنترل بیش از حد دولت بر پلت‌فرم‌های رسانه‌های اجتماعی ایجاد می‌کند.

تیک‌تاک که می‌گوید داده‌های کاربران آمریکا را با دولت چین به اشتراک نمی‌گذارد فوراً درباره این موضوع اظهارنظر نکرد، اما به کارمندان گفته است که به سرعت به دادگاه می‌رود تا این قانون را مسدود کند.

در سال ۲۰۲۰ میلادی تلاش دونالد ترامپ رئیس جمهور وقت آمریکا برای مسدودسازی تیک تاک و پیامرسان وی چت در این کشور با ممانعت دادگاه‌ها روبرو شد. با این حال، کارشناسان می‌گویند، اگر بایت دنس نتواند این برنامه را واگذار کند قانون جدید به دولت بایدن پایه قانونی قوی تری برای ممنوعیت تیک‌تاک می‌دهد

این لایحه همچنین ابزار‌های جدیدی را در اختیار کاخ سفید قرار می‌دهد تا فروش سایر اپلیکیشن‌های خارجی‌ها را که به نظر آنها تهدیدی امنیتی هستند، ممنوع یا اجبار کند.

سناتور دموکرات ران وایدن گفت که نگران است این لایحه اختیارات گسترده این قانون توسط دولت آینده برای نقض حقوق متمم اول آمریکایی‌ها مورد سوء استفاده قرار گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واکنش کنعانی به بازداشت و سرکوب دانشجویان حامی فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا
  • ممنوعیت تیک‌‌تاک در آمریکا تبدیل به قانون شد
  • سخنگوی وزارت خارجه: نقش آمریکا در نسل‌کشی اسرائیل در غزه با سرکوب دانشجویان معترض پاک نمی‌شود
  • نقش آمریکا در نسل‌کشی اسراییل در غزه با سرکوب دانشجویان معترض پاک نمی‌شود
  • حـذف کودکان مهاجر از سلامت
  • خشم بین المللی از انگلیس برای اخراج مهاجران به روآندا
  • پولیتیکو: ۳ دولت اخیر آمریکا در مقابل ایران ناکام شدند
  • پارلمان انگلیس قانون اخراج مهاجران به روندا را تصویب کرد
  • چرا برخی از مهاجران افغان از ایران خارج شدند؟
  • سرنوشت لایحه ضد پناهندگی دولت انگلیس