Web Analytics Made Easy - Statcounter

این تفاهم نامه با هدف تصویب و تشکیل شبکه پژوهش های بین رشته ای در حوزه سلامت و تسهیل و گسترش همکاری های علمی در هر یک از هسته های پژوهشی موضوع محور مصوب این شبکه بین سه دانشگاه بزرگ و برتر استان اصفهان منعقد شد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا با بیان اینکه مدت اجرای این تفاهم نامه سه سال است، اظهار داشت: این قرارداد با توجه به مطالعات صورت گرفته درباره شبکه های پژوهشی بین رشته ای در دانشگاه های پیشرو و برتر و نیاز به بکارگیری نیروهای دارای تخصص های متنوع از دانشگاه های مختلف برای حل مسائل بخش سلامت و توسعه ارتباطات بین بخشی و به اشتراک گذاری سرمایه های بین دانشگاه ها به امضای طرفین رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طاهره چنگیز با بیان اینکه این پژوهش های بین رشته ای می تواند در رشته های مختلف علوم پزشکی، علوم انسانی، هنر، علوم اجتماعی، فنی مهندسی و علوم پایه باشد، افزود: رشته ها و دانشکده های مرتبط با آنها در دانشگاه های اصفهان و صنعتی اصفهان فعال است به همین دلیل می توان با ایجاد یک شبکه سازمان یافته و تسهیل شده پژوهش های بین رشته ای را با سرعت و جهت گیری مناسب اجرا کرد.

وی با اشاره به اینکه بر اساس این تفاهم نامه، شوراهای عالی و راهبری شبکه پژوهش های بین رشته ای در حوزه سلامت متشکل از رییسان، معاونان پژوهشی و فناوری و اعضای هیات علمی این دانشگاه ها تشکیل می شود، گفت: نحوه تشکیل و حمایت از هسته های پژوهشی و فناوری موضوع محور و اعطای پژوهانه و انجام فعالیت های علمی توسط این شوراها تعیین می شود.

چنگیز با تاکید بر اهمیت همکاری بین دانشگاهی برای رشد و اعتلای علم و فناوری استان و کشور، تصریح کرد: سلامت، بخش بسیار گسترده ای دارد به طوریکه از مسائل اجتماعی تا فناوری و هنر را در برمی گیرد بنابراین انجام پژوهش های بین رشته ای کمک بسیاری به حل مشکلات و مسائل موجود و ارائه راهکار می کند. 

شبکه پژوهش های بین رشته ای در حوزه سلامت، یک مرکز مجازی بر پایه مجموعه ای از ساز و کارها، قوانین تسهیل گر و حمایت های ویژه برای محققان اصلی دانشگاه هاست که به منظور کمک به توسعه فعالیت های بین رشته ای در حوزه سلامت با موضوع های مشخص و هدفمند فعالیت می کند.

اصفهان دومین استان دانشگاهی کشور با حدود ۲۸۰ هزار دانشجو و ۱۸۰ دانشگاه و موسسه آموزش عالی است.

دانشگاه اصفهان بعنوان دانشگاه جامع و مادر استان اصفهان دارای حدود ۱۵ هزار دانشجو و ۶۵۰ عضو هیات علمی و یکی از دانشگاه های برتر کشور است. دانشگاه صنعتی اصفهان حدود ۱۰ هزار دانشجو و ۵۰۰ عضو هیات علمی دارد و به عنوان یکی از دانشگاه های برتر کشور مطرح است. 
دانشگاه علوم پزشکی اصفهان دارای حدود ۱۰ هزار دانشجو و ۸۰۰ عضو هیات علمی است. این دانشگاه با داشتن ۱۱ دانشکده و ۴۷ مرکز تحقیقاتی و پژوهشکده، از دانشگاه های علوم پزشکی برتر کشور است. 

۳۰۱۱/۶۰۲۶/

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار حقوق زنان نقل و انتقالات لیگ برتر استان اصفهان اصفهان دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه های علوم پزشکی سرمایه قیمت خودرو قیمت دلار حقوق زنان نقل و انتقالات لیگ برتر امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۴۴۳۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجوز پذیرش دانشجو در مقطع دکتری رشته پرستاری در زاهدان گرفته شد

 حبیب غزنوی  اظهار کرد: در نامه دبیر شورای آموزش علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان مجاز به پذیرش سه دانشجو رشته پرستاری در مقطع دکتری شده است.

وی ادامه داد: راه اندازی دکتری رشته پرستاری کمک بزرگی به ارتقاء جایگاه دانشکده پرستاری و مامایی زاهدان می کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: این دانشگاه یکی از دانشگاه‌های بزرگ سیستان و بلوچستان است و در حال حاضر بیش از چهار هزار و ۶۰۰ دانشجو و ۴۰۲ عضو هیات علمی دارد.

وی عنوان کرد: در سه سال گذشته چندین رشته در مقاطع تحصیلی مختلف، بخصوص در مقطع دکتری و تخصص از جمله گوش و حلق بینی و اندو به دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزوده شده که ماحاصل تلاش های صورت گرفته به منظور ارتقاء حوزه آموزش بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • اخذ مجوز راه‌اندازی کارشناسی ارشد رشته اخلاق پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی قم
  • دریافت مجوز دو رشته جدید علوم توانبخشی و پیراپزشکیِ در مشهد
  • رازهای سر به مهر مانده «مغز» انسان
  • هوش مصنوعی از نتایج بهره‌گیری از علوم اعصاب است
  • برترین دانشگاه‌ها در هر رشته کدامند؟
  • آغاز مهارت افزایی دانشجویان داروسازی با همکاری صنایع سلامت محور
  • مجوز پذیرش دانشجو در مقطع دکتری رشته پرستاری در زاهدان گرفته شد
  • اضافه شدن دو رشته تحصیلات تکمیلی به دانشکده پرستاری ومامایی تربت حیدریه
  • جامعی: راز‌های کائنات و مغز انسان هنوز سر به مهر مانده است
  • موافقت با تاسیس دو رشتۀ تحصیلات تکمیلی در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه