Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-25@10:45:43 GMT

دولت ترامپ پناهندگی در آمریکا را سخت‌تر کرد

تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۴۴۴۷۶

ساعت 24- دولت آمریکا امروز (چهارشنبه) از قوانین تازه مهاجرتی پرده برداشت که مجوز بازداشت نامحدود خانواده‌های مهاجر را در طول مدت بررسی درخواست پناهندگی آنها از سوی قاضی پرونده، صادر می‌کند.

قوانین جدید مهاجرتی دولت آمریکا جایگزین معاهده سال ۱۹۹۷ می‌شود که مدت زمان بازداشت کودکان مهاجر توسط مقام‌های آمریکا را محدود کرده بود و مطابق تفسیر رایج از آن بازداشت بیش از ۲۰ روز خانواده‌های مهاجر ممنوع بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


منتقدان دولتی این معاهده معتقدند که تفسیرهای صورت گرفته از آن در عمل ضمن افزایش سن مهاجران غیرقانونی موجب شده تا آنها کودکان خود را نیز همراه بیاورند و با استفاده از تسهیلات این معاهده در طول مدت بررسی درخواست پناهندگی آزادانه وارد خاک آمریکا شوند.

وزارت امنیت داخلی آمریکا ضمن دفاع از اصلاح قانونی صورت گرفته تکلیف مهاجران غیرقانونی را مشخص می‌کند که دیگر با به همراه داشتن کودکان خود مجوز عبور از مرز آمریکا را دریافت نخواهند کرد.

به گزارش یورو نیوز، بر مبنای اعلام این وزارت‌خانه با آغاز اجرای قانون جدید، خانواده‌های متقاضی پناهندگی در طول دوره بررسی پرونده‌شان که چندین ماه به طول می‌انجامد، باید در بازداشتگاه‌های مرزی حضور داشته باشند.

«آکادمی اطفال آمریکا» پیش از این بارها نسبت به تبعات جسمی و عاطفی بازداشت کودکان مهاجر به دولت دونالد ترامپ هشدار داده است.

با این حال ترامپ که از زمان نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۶ از لزوم کاهش مهاجرت قانونی و غیرقانونی به آمریکا سخن گفته، هفته پیش نیز از قانون ممنوعیت صدور مجوز اقامت دائم برای آن دسته از مهاجرانی رونمایی کرد که در طول حضور در آمریکا از کمک های دولتی و کوپن غذا استفاده کرده باشند.

قانون جدید به طور معمول باید پس از گذشته ۶۰ روز اجرایی شود ولی نهادهای حامی مهاجران امیدوارند که چالش‌های متعدد حقوقی متوجه این قانون، مانع از اجرای زودهنگام آن شود.

ایسنا

منبع: ساعت24

کلیدواژه: آمريكا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۴۴۴۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سخنگوی وزارت خارجه: نقش آمریکا در نسل‌کشی اسرائیل در غزه با سرکوب دانشجویان معترض پاک نمی‌شود

به گزارش قدس آنلاین، «ناصر کنعانی» سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در پیامی در صفحه رسمی خود در شبکه اجتماعی ایکس درباره بازداشت دانشجویان معترض به جنایت‌های جنگی رژیم صهیونیستی در غزه در دانشگاه‌های این کشور نوشت: گزارش‌های خبری درباره سرکوب و بازداشت گسترده دانشجویان دانشگاه‌های آمریکایی توسط پلیس این کشور به دلیل حمایتشان از مردم فلسطین، نقض خشونت‌بار حق رای، آزادی بیان و حقوق بشر است که برای افکار عمومی سراسر جهان نگران‌کننده است.

تجمع دانشجویان آمریکایی حامی فلسطین

کنعانی افزود: ضرورت دارد که دولت آمریکا در عین پایبندی به وظایف حقوق بشری خود، آزادی بیان و تجمعات دانشجویان و اساتید دانشگاه را تضمین کند و به خواسته‌ها و حقوق قانونی آن‌ها احترام بگذارد.

بازداشت دانشجویان آمریکایی حامی فلسطین

در ادامه پیام سخنگوی وزارت امور خارجه ایران مطرح شد: نقش اصلی و حمایت‌گرانه دولت آمریکا در نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در فلسطین با ایجاد فضای خفقان‌آور و فرونشاندن صدای معترضان پاک نخواهد شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • واکنش حماس به سرکوب دانشجویان آمریکایی حامی فلسطین
  • واکنش کنعانی به بازداشت و سرکوب دانشجویان حامی فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا
  • سخنگوی وزارت خارجه: نقش آمریکا در نسل‌کشی اسرائیل در غزه با سرکوب دانشجویان معترض پاک نمی‌شود
  • نقش آمریکا در نسل‌کشی اسراییل در غزه با سرکوب دانشجویان معترض پاک نمی‌شود
  • حـذف کودکان مهاجر از سلامت
  • خشم بین المللی از انگلیس برای اخراج مهاجران به روآندا
  • پولیتیکو: ۳ دولت اخیر آمریکا در مقابل ایران ناکام شدند
  • پارلمان انگلیس قانون اخراج مهاجران به روندا را تصویب کرد
  • چرا برخی از مهاجران افغان از ایران خارج شدند؟
  • سرنوشت لایحه ضد پناهندگی دولت انگلیس