Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از آمل؛ دکتر اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس‌جمهور، در مراسم راه‌اندازی نخستین پایانه بین‌المللی برنج کشور در شهرستان آمل گفت: دولت بر حسب نیاز مردم به کالاهای اساسی، واردات کرده و در انبارها نگهداری می‌کند.

وی با بیان اینکه دولت برای تامین نیاز مردم در هر زمان که لازم باشد واردات انجام می‌دهد، افزود: دولت برای تعادل در قیمت‌ها ارز دولتی به میزان نیاز تامین کرده و خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اول رئیس جمهوری همچنین به فصل برداشت برنج و موضوع واردات نیز اشاره کرد و گفت: واردات برنج بر حسب نیاز مردم امری طبیعی است، اما دولت برای حمایت از کشاورزان زحمتکش در زمان برداشت محصول به ویژه در استان‌های تولید کننده برنج عرضه نخواهد نکرد.

جهانگیری انعکاس خبر واردات برنج را اشتباه توصیف کرد و گفت: سیاست اصلی دولت حمایت از کشاورزی است و هیچ اقدامی در جهت تضعیف کشاورزان انجام نمی‌شود.

او تاکید کرد: اکنون دولت از میزان نیاز مردم به برنج و دیگر کالاهای اساسی آگاه است و نخواهد گذاشت زحمت کشاورزان نیز هدر رود.

معاون اول رئیس جمهوری همچنین افزود: کشاورزان نیز باید این مساله را درک کنند که خبر کمبود و واردات برنج به دلیل کمبود تولید در داخل ممکن است برای مصرف کنندگان این شوک را وارد کند که قیمت برنج با توقف واردات افزایش می یابد.

جهانگیری خطاب به مصرف کنندگان گفت: دولت در کنار حمایت از تولیدکنندگان باید منافع مصرف کنندگان را نیز در نظر بگیرد و نگرانی را از آنها دور کند.

معاون اول رئیس جمهوری با اشاره به اینکه مازندران استان مهم و استراتژیک در زمینه کشت و تولید محصول برنج است گفت: برنج مازندران به دلیل کیفیت و مرغوبیت هم در داخل کشور و هم در خارج مشتریان بسیاری دارد.

جهانگیری با اشاره به اینکه ایجاد پایانه بین‌المللی برنج بدون حمایت بانکی و دولتی و با سرمایه بخش خصوصی و تولید کنندگان و تجار کاری بزرگ و قدمی مهم است، افزود: دولت برای توسعه فاز دوم پایانه بین الملل برنج چه در زمینه صنایع وابسته و چه در زمینه بانکی کمک خواهد کرد

وی افزود: این نخستین اقدامی است که یک مجموعه بزرگ شامل تاجر، تولید کننده و صنعتگر دور یکدیگر جمع شدند و بورسی برای یک محصول راهبردی ایجاد کرده اند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ارز دولت سرمایه کالاهای اساسی واردات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۴۴۷۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۱ میلیون دلار ارز به نیازهای خدماتی تخصیص داده شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بانک مرکزی، این بانک ۳ میلیارد و ۱۴۳ میلیون دلار ارز، طی دوره اول فروردین ماه تا (۲ اردیبهشت) سال جاری برای چهار گروه کالاهای اساسی و دارو، تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تأمین کرده است.

کالاهای تجاری و بازرگانی با یک میلیارد و ۸۵۴ میلیون دلار بیشترین حجم را با میانگین نرخ ۴۱ هزار تومان به خود اختصاص داده است. کالاهای اساسی و دارو با ۶۳۶ میلیون دلار در رتبه بعدی قرار دارد؛ ۵۶۱ میلیون دلار از این گروه به کالاهای اساسی و کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی و ۷۵ میلیون دلار دیگر نیز به دارو، مواد اولیه دارو و تجهیزات پزشکی تخصیص داده شد. نرخ ارز تأمینی برای کالاهای اساسی و دارو ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان بوده است.

به ترتیب ۵۵۱ و ۱۰۱ میلیون دلار ارز برای گروه واردات در مقابل صادرات و گروه خدمات تأمین شد.

طی سال جاری، تأمین ارز صنایع در دو بازار نیما و واردات در مقابل صادرات، ۲ میلیارد و ۴۰۵ میلیون دلار بوده است. سهم ارز نیمایی یک میلیارد و ۸۵۴ میلیون دلار با نرخ ۴۱ هزار تومان است و ۵۵۱ میلیون دلار دیگر در بخش واردات در مقابل صادرات با نرخ توافقی تأمین شده است. صنایعی که عمدتاً ارز نیمایی و واردات در مقابل صادرات برای آنها تأمین شده است، شامل صنایع حمل و نقل و خودرو، تجهیزات برق، معدنی، ماشین آلات و تجهیزات تولید و منسوجات و پوشاک است.

گفتنی است، امروز (۳ اردیبهشت) در تالار اسکناس ارز مرکز مبادله ایران، دلار با نرخ ۴۳ هزار و ۷۲۵ تومان، یورو با نرخ ۴۶ هزار و ۵۳۶ تومان و درهم با نرخ ۱۱ هزار و ۹۰۶ تومان مورد مبادله قرار گرفت. به همین ترتیب تالار حواله ارز، شاهد مبادله دلار با نرخ ۴۰ هزار و ۸۰۵ تومان، یورو با نرخ ۴۳ هزار و ۴۲۹ تومان و درهم با نرخ ۱۱ هزار و ۱۱۱ تومان بود.

کد خبر 6085689 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • تداوم آرامش و ثبات بازار برنج کشور با حمایت دولت
  • بدون حمایت دولت نمی‌توانیم بازار برنج را مدیریت کنیم
  • مالیات بر ارزش افزوده کالاهای اساسی، دارو و شیر خشک یک درصد شد
  • ۱۰۱ میلیون دلار ارز به نیازهای خدماتی تخصیص داده شد
  • تامین ۳ میلیارد دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی و صنایع
  • بانک مرکزی : توقف تخصیص ارز برای واردات کالاهای اساسی کذب است
  • اعلام میزان تخصیص ارز برای واردات کالاهای اساسی
  • تخصیص ۶۲۱ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی و دارو
  • مشکلی در فراوانی کالاهای اساسی نداریم/توزیع ۲۰۰۰ تن برنج و ۱۰۰۰ تن مرغ در اصفهان
  • ذخایر کالاهای اساسی به وضعیت مازاد رسید