Web Analytics Made Easy - Statcounter

کمال صابری نژاد مدیر مسئول انتشارات آریترین در گفت و گو با خبرنگار حوزه ادبیات  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره تفاوت نمایش نامه با رمان و داستان گفت: تفاوت‌ها تنها در قالب محتوایی دیده می‌شوند نه در چیز دیگر؛ امروزه برخی از نمایش نامه نویسان به علت فقر اندیشه و نداشتن شناخت از جامعه، آثار ضعیفی تولید می‌کنند از این رو ناشران به چاپ نمایشنامه اهمیت نمی دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه متاسفانه نمایش نامه نویسی فقط در تهران رونق دارد، گفت: در شهرستان‌ها تعداد رمان و داستان خوب است، اما تعداد نمایش نامه بسیار کم است. نمایش نامه نویسی باید به عنوان یک رشته دانشگاهی شناخته شود در غیر این صورت با داستان نویسی هیچ تفاوتی ندارد.

مدیر مسئول نشر آریترین با اشاره به استقبال مردم از آثار ترجمه اظهار داشت: در طول ۳ دهه گذشته به علت سیاست‌های وزارت ارشاد اکثر انجمن های شعری هیچ اقدامی برای برداشتن گامی نو به جلو برنداشته اند.

وی ادامه داد: فروش آثار ترجمه نسبت به کتاب‌های تالیفی گسترش زیادی پیدا کرده که این عاملی برای ضربه شدید به فعالیت ناشران در تولید کتاب‌های تالیفی شده است.

صابری نژاد گفت: نمایش نامه نویسی نیاز به یک بررسی جامع دارد چرا که اکثر افراد جامعه آن را هم ردیف با داستان نویسی می‌دانند.  وزارت ارشاد، آموزش و پرورش و جامعه ادبی باید برای ترویج موضوع نمایش نامه نویسی و درک و فهم مخاطب از آن، اقدام جانانه‌ای انجام بدهند.
انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نویسنده تئاتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۴۵۱۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورزش باستانی بین آحاد جامعه ترویج شود

به گزارش خبرنگار مهر، حسین محبیان عصر چهارشنبه در مراسم پهلوانی و زورخانه‌ای ضمن تبریک این هفته اظهار کرد: هر حرکتی که در راستای ترویج ورزش انجام می‌شود ارزشمند و مقدس است بالاخص ورزش زورخانه‌ای و پهلوانی که اهمیت زیادی دارد.

محبیان اضافه کرد: در شرایطی که تکنولوژی بر جامعه حکمفرما شده است و میزان سرانه ورزشی کاهش یافته است هر حرکتی در ترویج ورزش بسیار مهم است افزایش چنین برنامه‌های بسیار مهم و ارزشمند است.

وی گفت: ورزش زور خانه‌ای در بیجار بیش از ۵۰ سال است که قدمت دارد و این نشان از اهمیت ویژه ایست که اینکه این ورزش در این شهرستان دارد.

محبیان تاکید کرد: ورزش باستانی از معدود ورزش‌هایی است که نقش پهلوانی در آن بر نقش قهرمانی غلبه دارد و علاوه بر سلامتی اخلاق مداری، مردانگی و افتادگی هم در این ورزش وجود دارد.

وی ادامه داد: فضائل اخلاقی در ورزش باستانی اهمیت زیادی دارد و چه خوب است که این ورزش را بین همه آحاد مردم و جوانان و نوجوانان ترویج دهیم.

فرماندار بیجار خاطر نشان کرد: آنچه که در ورزش پهلوانی ما می‌بینیم عصاره آن را در شهدا و رزمندگان اسلام مشاهده می‌کنیم چرا که یک تقارن مبارک اتفاق افتاده است و تلفیق این برنامه با یادواره شهدا صورت گرفته است.

کد خبر 6088076

دیگر خبرها

  • ورزش باستانی بین آحاد جامعه ترویج شود
  • رونمایی از پوستر اولین دوره جشنواره داستان نویسی استان یزد در گردکوه
  • رونمایی از پوستر اولین دوره جشنواره داستان نویسی استان در گردکوه
  • نق‌نق‌‌نویسی داستان اجتماعی نیست
  • 10 سریال گانگستری تماشایی که بر اساس داستان واقعی ساخته شدند(+عکس)
  • جایزه داستان و بازآفرینی در ۲ بخش رقابتی و ترویجی برگزار می‌شود
  • آثار مکرمه قنبری به نمایش درمی‌آید/ قصه‌هایی از دری‌کنده
  • «قصه‌هایی از دری‌کنده» نمایش آثار مکرمه قنبری در گالری سهراب
  • نمایش اثرهنری جشنواره قصص قرآنی در مشهد
  • داوران بخش فیلمنامه جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی معرفی شدند