Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@06:12:29 GMT

رشد تولید ۸ محصول منتخب معدنی

تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۴۶۷۸۰

رشد تولید ۸ محصول منتخب معدنی

طبق جدیدترین آمار منتشر شده از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت، در چهار ماهه نخست امسال از بین ۱۲ کالای منتخب معدنی و صنایع معدنی، ۸ محصول رشد تولید داشته‌اند.

به گزارش ایسنا، برخی از محصولات منتخب معدنی در چهار ماهه نخست سال جاری افزایش تولید تا ۲۳.۳ درصدی و برخی محصولات هم کاهش تولید تا ۹.۸ درصدی را نسبت به مدت مشابه سال گذشته تجربه کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براین اساس تولید فولاد خام رشد ۷.۱ درصدی را در چهار ماهه اول امسال با تولید بیش از هشت میلیون تن تجربه کرده است. میزان تولید فولاد خام در مدت مشابه سال گذشته هفت میلیون و ۵۱۸ هزار تن بوده است.

محصولات فولادی نیز در چهار ماهه نخست امسال ۱۱.۶ درصد نسبت به چهار ماهه اول سال گذشته رشد تولید داشته‌اند. طبق آمارها در چهار ماهه نخست سال ۱۳۹۷، شش میلیون و ۴۵۳ هزار تن محصولات فولادی تولید شده که در چهار ماهه نخست سال جاری به هفت میلیون و ۲۰۴ هزار تن رسیده است.

کاتد مس نیز نزدیک به ۹۱ هزار تن در چهار ماهه نخست سال جاری تولید شده که نسبت به مدت مشابه سال پیش که ۷۴ هزار تن بوده، رشد تولید ۲۱.۸ درصدی داشته است.

همچنین سیمان، ظروف شیشه‌ای، شیشه جام، ظروف چینی و ظروف بهداشتی نیز در مدت چهار ماهه ابتدایی امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته، رشد تولید داشته‌اند.

در چهار ماهه ابتدایی امسال تولید سیمان ۱۹ میلیون و ۲۶۸ هزار تن، ظروف شیشه‌ای ۱۸۰ هزار تن، شیشه جام ۳۶۰ هزار تن، ظروف چینی ۱۸ هزار تن و ظروف بهداشتی ۳۳ هزار تن بوده که به ترتیب ۲.۸ درصد، ۱۷.۹ درصد، ۱۶.۹ درصد،۲۳.۳ درصد و ۲۱.۱ درصد رشد تولید داشته‌اند.

اما در مقابل شمش آلومینیوم ۳۲.۲ درصد کاهش تولید در چهار ماهه نخست سال جاری داشته است. شمش آلومینیوم امسال حدود ۸۴ هزار تن و در مدت مشابه سال گذشته ۱۲۳ هزار تن تولید شده است.

همچنین آلومینا ۳.۴ درصد کاهش تولید را در چهار ماهه اول امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل تجربه کرده است. میزان تولید این ماده معدنی در چهار ماهه اول سال ۹۷، ۸۲ هزار تن بوده که در چهار ماهه امسال به ۷۹ هزار تن رسیده است.

کنسانتره زغال‌سنگ و سنگ‌آهن نیز در چهار ماهه اول امسال کاهش تولید را تجربه کرده‌اند. در این مدت کنسانتره زغال‌سنگ ۴۹۲ هزار تن و سنگ‌آهن ۱۲ میلیون و ۸۳ هزار تن تولید شده‌ که نسبت به مدت مشابه سال گذشته به ترتیب ۹.۸ درصد و ۳.۹ درصد کاهش تولید داشته‌اند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: محصولات معدنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۴۶۷۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدت گارانتی خودرو افزایش می‌یابد / وعده داخلی‌ سازی المان‌ های اصلی اتوبوس برقی

به گزارش پارس نیوز، عباس علی آبادی امروز در حاشیه جلسه با کمیسیون اصل نود مجلس در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در بحث ایمنی خودروها شرایطی برای خودروسازان تعیین کردیم که مهم‌ترین آن‌ها، افزایش مدت گارانتی و انجام تست‌های مربوطه است که مقرر شده بخش خصوصی در زیرساخت‌های این تست‌ها سرمایه‌گذاری کند و همچنین نظارت در این حوزه باید دائمی باشد.

وی با بیان اینکه آیین نامه واردات خودروهای دست دوم تصویب شده و این موضوع در لایحه بودجه هم دیده شده است، تصریح کرد: این موضوع باید پیگیری شود تا دولت آن را ابلاغ کند.

همچنین به گفته او در حال حاضر واردات خودرهای جانبازان، برای جانبازان بالای ۷۰ درصد در حال انجام است. احتمالا امسال بعد از اتمام نیاز جانبازان بالای ۷۰ درصد، واردات برای جانبازان ۵۰ تا ۷۰ درصد انجام می‌شود.

علی آبادی در ادامه تصریح کرد: آمادگی داریم نیاز بازار در حوزه حمل و نقل عمومی را مطابق سفارش‌ها تامین کنیم. در حال حاضر برای تولید ۲۰۰۰ اتوبوس دیزلی و ۲۰۰ اتوبوس برقی ظرفیت ایجاد شده، اما اگر بیشتر هم سفارش داده شود، آمادگی تولید داریم.

وی با اشاره به اینکه امسال در ازای هر خودروی وارداتی، چهار خودروی فرسوده اسقاط خواهد شد، گفت: سال گذشته بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار خودرو تولید شد و امسال برنامه وزارتخانه تولید بیش از یک میلیون ۷۰۰ هزار خودرو است. 

وزیر صمت در ادامه با بیان اینکه کمیسیون اصل نود به این وزارتخانه تکلیف کرد افرادی که خودرو اسقاط می‌کنند بتوانند از انواع خودروهایی که می‌توانیم عرضه کنیم، استفاده کنند، تاکید کرد: خودروهای برقی در اولویت ارائه به متقاضیان تاکسی‌های فرسوده است.

او در پایان وعده داد که فروش خودرو در سامانه شتاب گیرد و تاکید کرد: در مورد پژوپارس شورای رقابت مسئول قیمت گذاری است و ما فقط مجری هستیم.

دیگر خبرها

  • رشد ۲۶ درصدی ارزش صادرات از گمرکات سیستان و بلوچستان
  • تکمیل بزرگراه زهک-زابل وتقاطع غیرهمسطح زهک درشش ماهه اول امسال
  • افزایش ۱۱.۶ درصدی اهدای خون در قم
  • افزایش ۳۱ درصدی تردد از مرز تمرچین
  • تولید ۱۷ درصد کلزای خراسان رضوی در مشهد
  • اهدای خون در فروردین‌ماه امسال ۱۱.۶ درصد افزایش یافته‌است
  • فوت هزار و ۶۵ نفر بر اثر تصادفات رانندگی در تعطیلات
  • فوت هزار و ۶۵ نفر بر اثر تصادفات رانندگی در تعطیلات نوروز
  • آمار سازمان پزشکی قانونی؛ نوروز امسال هزار و ۶۵ نفر در تصادفات جان باختند
  • مدت گارانتی خودرو افزایش می‌یابد / وعده داخلی‌ سازی المان‌ های اصلی اتوبوس برقی