Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-24@13:12:51 GMT

سلامت فردی و اجتماعی در گرو توسعه ورزش است

تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۴۶۹۶۳

سلامت فردی و اجتماعی در گرو توسعه ورزش است

به گزارش خبرنگار  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، ذارسلان زارع سرپرست استانداری گیلان در دیدار معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزیر ورزش و جوانان با بیان اینکه اقدامات و فعالیت‌های خوبی در حوزه ورزش گیلان صورت گرفته است، گفت: در سفر کاروان تدبیر و امید به استان، تصمیمات خوبی در این حوزه اتخاذ گردید که با تأمین اعتبارات و تخصیص بخشی از آن‌ها زمینه فعال‌شدن پروژه‌های نیمه تمام فراهم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او تصریح کرد: مقوله ورزش نیازمند سرمایه گذاری و توجه ویژه است، زیرا لایه‌های مختلف جامعه و همه اقشار را در بر می‌گیرد که ضمن جلوگیری از بروز بسیاری از بیماری‌ها از جمله فشار خون، ابتلا به بیماری‌های قلبی و افسردگی موجب پویایی و نشاط جامعه می‌گردد.

زارع با اشاره به شرایط اقلیمی گیلان و امکان بهره گیری از ظرفیت‌های طبیعی این استان در توسعه ورزش‌های مختلف، تصریح کرد: در این میان توسعه ورزش همگانی به عنوان یک امر مهم باید بیشتر مورد توجه مردم عزیز، دستگاه‌های اجرایی و تشکل‌های مردم نهاد قرار گیرد.

در ادامه این دیدار معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزیر ورزش و جوانان ضمن تقدیر از سرپرست استانداری گیلان به جهت حمایت از ورزش استان و پیگیری مطالبات این حوزه، توسعه ورزش‌های همگانی را از دغدغه‌های اصلی وزارت ورزش و جوانان دانست و افزود: این مهم تنها با همت ادارات کل ورزش و جوانان در استان‌ها محقق نمی‌شود، بلکه نیازمند همکاری سایر نهاد‌ها و نیز افزایش سطح مشارکت‌های عمومی است.

دکتر سید عبدالحمید احمدی معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان با بیان اینکه توسعه زیر ساخت‌ها در جهت افزایش سرانه ورزشی با جدیت دنبال می‌شود، گفت: بر اساس پیش بینی‌ها تا پایان امسال ۳۰۰۰ خانه ورزش روستایی در کشور فعال می‌شود.

احمدی تصریح کرد: در حال حاضر نیازمند دانش افزایی و ارتقای دانش مردم در ورزش هستیم.

انتهای پیام/آ

گیلان ظرفیت طبیعی ممتازی در توسعه ورزش همگانی دارد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ورزش همگانی سرانه ورزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۴۶۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبادل تجربیات حمل‌ونقل همگانی اصفهان و سن‌پترزبورگ

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان گفت: در جلسه وبیناری مدیران حمل‌ونقل همگانی شهرداری‌های اصفهان و سن‌پترزبورگ روسیه تبادل تجربیات این دو شهر خواهرخوانده انجام شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، حسین حق‌شناس امروز _دوشنبه سوم اردیبهشت_ در جلسه وبیناری با مدیران حمل‌ونقل شهرداری سن‌پترزبورگ روسیه ضمن تبریک بیستمین سالگرد خواهرخواندگی اصفهان و سن‌پترزبورگ با بیان ویژگی‌های اقلیمی، جغرافیایی و تاریخی شهر اصفهان اظهار کرد: جمعیت شهر اصفهان ۲.۱ میلیون نفر است که با احتساب شهرستان‌های حومه به سه میلیون نفر می‌رسد.

وی افزود: تعداد سفرهای روزانه در شهر اصفهان ۳.۴ میلیون است و بیشترین وسیله‌ای که شهروندان اصفهانی برای جابه‌جایی از آن استفاده می‌کنند، موتور سیکلت و خودرو است.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان با بیان اینکه سهم حمل‌ونقل همگانی و استفاده از دوچرخه در شهر اصفهان پایین است، تصریح کرد: سرانه مالکیت خودور به ازای هر ۱۰۰۰ نفر جمعیت ۳۱۴ خودرو است.

حق‌شناس با اشاره به اینکه حمل‌ونقل اصفهان به اتوبوس و تاکسی وابسته است، خاطرنشان کرد: از سال ۱۳۸۹ اولین اتوبوس بی‌آرتی و از سال ۱۳۹۴ اولین خط مترو در اصفهان راه‌اندازی شد؛ برنامه این است که در آینده سه خط مترو و ۱۲ خط بی‌آرتی فعال شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر چهار خط بی‌آرتی در شهر اصفهان فعال است که روزانه ۱۳۵ هزار مسافر جابه‌جا می‌کند، ادامه داد: درمجموع ۱۰۳ خط اتوبوس کل شهر و حومه را پوشش می‌دهد که روزانه ۴۲۰ هزار مسافر دارد.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان با بیان اینکه هزینه بلیت اتوبوس فقط ۲۵ درصد کل هزینه‌های اتوبوسرانی را پوشش می‌دهد، گفت: مشکل اصلی خدمات اتوبوسرانی، کمبود ناوگان و ازدحام ترافیک به‌ویژه در ساعات اوج ترافیک خیابان‌ها است که موجب تأخیر زیاد و نارضایتی مردم شده است.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان ادامه داد: در دوران بیماری کرونا افت زیادی در کیفیت حمل‌ونقل همگانی به وجود آمد که تا کنون به قبل از آن بازنگشته است، اما تلاش می‌کنیم با ارتقای زیرساخت‌های حمل‌ونقل پاک سهم بیشتری از سفرهای شهری با دوچرخه انجام شود.

وی با اشاره به دغدغه‌های موجود در حوزه حمل‌ونقل شهر اصفهان گفت: یکی از دغدغه‌ها انجام سفرهای روزانه شهری به شکلی کارآمد است، کاهش اثرات منفی حمل‌ونقل که آلودگی هوا و صوت است، همچنین افزایش میزان استفاده از حمل‌ونقل عمومی و دوچرخه از دیگر خواسته‌های مدیریت حمل‌ونقل شهر است.

حق‌شناس ادامه داد: بهبود یکپارچگی میان روش‌های مختلف حمل‌ونقل شهری، اجرای محدوده طرح ترافیک، ارتقای ایمنی و پاسخگویی به نیاز گردشگران از جمله سایر دغدغه‌های ما در شهر اصفهان است.

وی خاطرنشان کرد: در جلسه وبیناری مدیران حمل‌ونقل شهرداری‌های اصفهان و سن‌پترزبورگ روسیه تبادل تجربیات این دو شهر خواهرخوانده انجام شد.

کد خبر 747047

دیگر خبرها

  • مشارکت ۴۰۰۰ دانش‌آموز خراسان جنوبی در جشنواره سفیران سلامت
  • آمادگی استانداری تهران در انعقاد تفاهمنامه فرهنگی،اجتماعی و سلامت
  • شورای شهر قزوین به دنبال توسعه ورزش محلات است
  • آمادگی شهرستان گلوگاه جهت برگزاری همایش صبح و نشاط
  • نخستین پارک ورزش‌محور در کرمان افتتاح می‌شود
  • اولین پارک ورزش محور در کرمان افتتاح می‌شود
  • ۳۰ طرح ورزشی استان زنجان در دست احداث است
  • تبادل تجربیات حمل‌ونقل همگانی اصفهان و سن‌پترزبورگ
  • کلانتری: اقدامات انجام شده در حوزه همگانی خانواده محور است
  • رییس هیأت ورزش دانش‌آموزی استان بوشهر انتخاب شد