Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شریان»
2024-04-19@22:10:11 GMT

معرفی ۲۰ شرکت خودروسازی برتر در جهان

تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۴۷۰۵۸

معرفی ۲۰ شرکت خودروسازی برتر در جهان

فهرستی جدید از ۲۰ شرکت خودروساز در جهان منتشر شده که طی دو گزارش به آن‌ها خواهیم پرداخت.

به گزارش شریان نیوز،  در این گزارش قصد داریم تا برترین شرکت‌های خودروسازی دنیا در سال مالی گذشته را معرفی کنیم، شرکت‌های نام‌برده در دو فهرست از مقام بیستم تا اول بزرگ‌ترین شرکت‌های تولید خودرو و وسایل نقلیه در جهان جای گرفتند، این فهرست براساس درآمد این شرکت‌ها از سال ۲۰۱۸ تا پایان نیمه اول سال ۲۰۱۹ تهیه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی شرکت‌ها توانستند روند مثبتی را حفظ کنند و علاوه بر افزایش درآمد، با رشد سوددهی سالانه مواجه شوند، از طرفی برخی برند‌ها علی‌رغم افزایش درآمد در سوددهی حرفی برای گفتن نداشته و حتی متضرر بودند. در هر صورت فهرست پیش رو درک صحیح از وضعیت شرکت‌های مختلف خودروسازی در جهان، به علاوه نحوه تولیدات، سرمایه‌گذاری‌ها و راهبرد‌های کوتاه یا بلندمدت آن‌ها خواهد داد. در گزارش قبلی به معرفی بخش اولیه فهرست شامل خودرو‌های رتبه بیستم تا یازدهم این جدول پرداختیم، حال به سراغ ۱۰ شرکت برتر خودروسازی در سال اخیر خواهیم رفت، با ما همراه باشید.

 


۱۰- شرکت دانگ فنگ موتورز کشور: چین درآمد: ۹۰ میلیارد دلار – ۲ درصد رشد نسبت یه سال ۲۰۱۷ سودآوری: ۱.۶ میلیارد دلار – ۱۴ درصد رشد نسبت به سال ۲۰۱۷

دانگ فنک یکی دیگر از شرکت‌های دولتی چینی در صنعت خودروسازی است که یکی از بزرگ‌ترین برند‌های خودرو در جهان محسوب می‌شود، این شرکت از سال ۲۰۱۷ توانسته رشد صعودی خوبی در سودآوری خود داشته باشد، مدیران دانگ فنگ اعلام کرده‌اند که نیروی عظم جدی برای افزایش صادرات و فروش در بازار‌های جهانی دارند، طبق برنامه‌های این شرکت، تعداد فروش فعلی ۶۵ هزار دستگاه خودرو خارج از خاک چین باید به ۱۵۰ هزار دستگاه تا سال ۲۰۲۰ رشد پیدا کند.

۹- شرکت نیسان کشور: ژاپن درآمد: ۱۰۴ میلیارد دلار – ۳.۲ درصد افت نسبت یه سال ۲۰۱۷ سودآوری: ۲.۸۸ میلیارد دلار – ۵۷ درصد افت نسبت به سال ۲۰۱۷

آخرین آمار‌های شرکت نیسان نیز از سال ۲۰۱۷ ثبت شده و حالا شاهد کاهش عظیم درآمد و سودآوری در این شرکت هستیم. نیسان تولیدات گسترده‌ای دارد، از انواع خودرو‌های شهری و کوچک گرفته تا شاسی‌بلند‌های سرسخت و مدل‌های آفرود، این شرکت در سال‌های اخیر هزینه‌های زیادی به‌خصوص برای افزودن فناوری‌های نوین به محصولات خود انجام داده، بخش اعظم هزینه‌های این شرکت مربوط به بخش خودرو‌های الکتریکی آن است که در حال رشد بوده و نیسان درآمد‌های خود را به این بخش اختصاص داده است. فاش شدن فساد مالی مدیرعامل این شرکت، کارلوس گوسن نیز در به‌وجود آمدن این وضعیت آشفته برای نیسان، بی‌تاثیر نبود.

۸- شرکت بی‌ام‌و کشور: آلمان درآمد: ۱۱۵ میلیارد دلار – ۳.۴ درصد رشد سودآوری: ۸.۴ میلیارد دلار – ۱۳ درصد افت

مقدار سودآوری بی‌ام‌و در سال‌های اخیر به مقداری خوب بوده که با وجود سود ۸.۴ میلیاردی این شرکت در سال گذشته، آمار‌ها از کاهش درآمد خالص بی‌ام‌و خبر می‌دهند. این شرکت آلمانی که مالک برند‌های مینی و رولزرویس نیز است، در سال گذشته تولیدات خود را به ۱۴۲ هزار ۶۱۷ دستگاه خودرو در سال رساند که رشدی چشمگیر برای بی‌ام‌و محسوب می‌شود، اما قوانین آلایندگی جدید موجب شده تا بسیاری از پیشرانه‌ها و سیستم‌های فنی این شرکت تغییر کنند و به همین جهت، هزینه‌های زیادی صرف بخش فنی بی‌ام‌و شود. دلیل کاهش سودآوی این شرکت نیز همین موضوع است.

۷- شرکت سایک موتورز کشور: چین درآمد: ۱۳۶.۴ میلیارد دلار – ۵.۹ درصد رشد سودآوری: ۵.۴ میلیارد دلار – ۶.۹ درصد رشد

سایک موتورز خودرو‌های خود را تحت برند‌هایی مانند MG به‌فروش می‌رساند، این شرکت با گروه خودروسازی فولکس‌واگن و جنرال موتورز نیز همکاری دارد و بخشی از خودرو‌های این شرکت‌ها در چین را تامین می‌کند. افزایش چشمگیر ۱۳۲ درصدی تولید خودرو این شرکت در سال گذشته، یکی از اصلی‌ترین دلایل رشد سودآوری سایک موتورز محسوب می‌شود.

۶- شرکت هوندا کشور: ژاپن درآمد: ۱۴۳ میلیارد دلار – ۳.۴ درصد رشد سودآوری: ۵.۵ میلیارد دلار – ۴۲ درصد افت

ساخت و توسعه بخش خودرو‌های الکتریکی در شرق آسیا موجب شده تا شرکت‌های این منطقه مانند ژاپن، چین و کره جنوبی، اکثرا با کاهش سودآوری همراه شوند، هوندا نیز به همین شکل است، این شرکت علی‌رغم رشد ۵.۲ درصدی در بازار چین، با وجود هزینه‌های سنگینی که به بخش خودرو‌های الکتریکی خود اختصاص داد، با بیش از ۴۰ درصد کاهش سودآوری همراه شد.

۵- شرکت جنرال موتورز کشور: آمریکا درآمد: ۱۴۷ میلیارد دلار – ۶.۵ درصد افت سودآوری: ۸.۱ میلیارد دلار – ۸.۳ درصد افت

جنرال موتورز آمریکا که تا چند سال پیش، به عنوان برترین شرکت خودروسازی در جهان به شمار می‌آمد، حال دیگر در میان سه شرکت برتر نیز جایی ندارد، دولت جدید آمریکا که جنگ تجاری بزرگی را با چین آغاز کرده، موجب شده تا جنرال موتورز برای چندمین سال پیاپی با کاهش درآمد و سودآوری همراه شود، همچنین میزان تقاضا محصولات این شرکت در آمریکا کاهش پیدا کرده و مردم این کشور دیگر مانند گذشته توانایی خرید محصولات شورولت، جی‌ام‌سی، کادیلاک و بیوک را ندارند.

۴- شرکت فورد کشور: آمریکا درآمد: ۱۶۰ میلیارد دلار – ۲.۳ درصد رشد سودآوری: ۳.۶ میلیارد دلار – ۵۱ درصد افت

فورد نیز تحت تاثیر جنگ تجاری آمریکا و چین قرار گرفته است، این شرکت در سال گذشته تنها یک میلیارد دلار صرف خرید فولاد و آلومینیوم از کشور چین کرد، همچنین فراخوانی خودرو‌های این شرکت به دلیل کیسه‌هوای معیوب نزدیک به ۲۹۹ میلیون دلار خرج برداشت، به این ترتیب سودآوری فورد نسبت به سال گذشته تقریبا نصف شده و شرایط مطلوبی ندارد. فورد نیز مانند جنرال موتورز با کاهش تقاضا حتی برای مدل‌های محبوب سری F مواجه شده است.

۳- شرکت دایملر کشور: آلمان درآمد: ۱۹۷ میلیارد دلار – ۶.۶ درصد رشد سودآوری: ۸.۵ میلیارد دلار – ۲۷ درصد افت

شرایط نامساعد شرکت‌های خودروسازی تنها به شرق آسیا و آمریکا محدود نمی‌شود، بلکه برند‌های برتر اروپا نیز با کاهش سودآوری دست و پنجه نرم می‌کنند، دایملر مالک مرسدس و تمام برند‌های زیر مجموعه آن (مانند مرسدس AMG و مرسدس مایباخ) در سال گذشته بیشترین تعداد خودرو را در تاریخ خود به‌فروش رساند، اما فروش ۲.۳ میلیون خودرو نیز موجب کاهش سودآوری این شرکت نشد. البته کاهش سود این شرکت نیز به دلیل سرمایه‌گذاری برروی بازار خودرو‌های الکتریکی بوده و مانند شرکت‌های آمریکایی، کاهش فروش و افزایش هزینه‌ها، گریبان‌گیر برند‌های اروپایی یا شرق آسیایی نبوده است.

۲- شرکت تویوتا کشور: ژاپن درآمد: ۲۷۲ میلیارد دلار – ۲.۸ درصد رشد سودآوری: ۱۶ میلیارد دلار – ۲۴ درصد افت

تویوتا بیش از هر شرکت خودروساز دیگری در سال گذشته، سودآوری داشت، این برند بیشتری سهم در بازار جهانی خودرو‌های شهری را دارد و همچنین چندین میلیون خودرو الکتریکی تنها در اروپا به فروش رساند، اما با این وجود، سود این شرکت نسبت به سال گذشته ۲۴ درصد کاهش داشت، یکی از دلایل عمده این کاهش سود، مربوط به فراخوانی گسترده خودرو پاریوس به علت نقض فنی ایمنی بود، همچنین سرمایه‌گذ‌اری تویوتا در آمریکا نیز هزینه‌های زیادی برای این شرکت به همراه داشت.

۱- شرکت فولکس‌واگن کشور: آلمان درآمد: ۲۷۸ میلیارد دلار – ۷ درصد رشد سودآوری: ۱۴ میلیارد دلار – ۹ درصد رشد

برای چندمین سال متوالی، فولکس‌واگن به عنوان برترین شرکت خودروسازی در دنیا شناخته می‌شود، فولکس‌واگن مالک برند‌های آئودی، بوگاتی، بنتلی، لامبورگینی، پورشه، اسکانیا و اشکودا است. با تولید شاسی‌بلند‌های مقرون به صرفه مانند T-Roc و T-Cross همچنین مدل الکتریکی خودرو محبوب گلف توانست بیش از ۴۰ درصد فروش خود را افزایش دهد. رکورد فروش ۱۰ میلیون دستگاه وسیله نقلیه در سال نیز به نام فولکس‌واگن ثبت شده که غیر قابل شکستن به نظر می‌رسد. رشد فروش برند‌های زیر مجموعه فولکس‌واگن نیز تاثیر بسزایی در رشد درآمد و سودآوری این شرکت داشت.

منبع: شریان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۴۷۰۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جدیدترین قیمت رمزارزها در جهان: ۲۹ فروردين

ایتنا - بیت‌کوین بعد از مدتی نزول اندکی افزایش یافت.
بیت‌کوین در ۲۴ ساعت گذشته ۳.۳۸ درصد افزایش یافته است و در زمان نگارش این مطلب به ۶۴هزار و ۱۹۶.۳۸ دلار معامله می‌شود که این رقم ۷.۰۹ درصد کمتر از هفته گذشته است.

به گزارش ایتنا از ایسنا، دومین توکن محبوب، اتریوم، نسبت به دیروز سه درصد افزایش یافته و به ۳۱۱۹.۸۱ دلار معامله می‌شود و نسبت به هفته گذشته ۱۱.۳۰ درصد کاهش یافته است.
ارزش بازار بیت‌کوین و اتریوم به ترتیب ۱۲۶۲ و ۳۷۳ میلیارد دلار است.

مجموع ارزش بازار جهانی ارزهای دیجیتال در حال حاضر ۲.۳۲ تریلیون دلار برآورد می‌شود که این رقم نسبت به روز قبل  ۱.۷۸ درصد بیشتر شده است. در حال حاضر ۵۴.۲۵ درصد کل بازار ارزهای دیجیتال در اختیار بیت‌کوین است که ۰.۱۰ درصد افزایش روزانه را ثبت کرده است.

حجم کل بازار ارزهای دیجیتال در ۲۴ ساعت گذشته ۹۵.۶۲ میلیارد دلار است که ۱۹.۲۸ درصد کاهش داشته است. حجم کل در امور مالی غیر متمرکز در حال حاضر ۷.۳۲ میلیارد دلار است که  ۷.۶۶ درصد از کل حجم ۲۴ ساعته بازار ارزهای دیجیتال  بوده و حجم تمام سکه‌های پایدار اکنون ۹۰.۰۹ میلیارد دلار است که ۹۴.۲۲ درصد از کل حجم ۲۴ ساعته بازار ارزهای دیجیتال را تشکیل می‌دهد.

به‌روزرسانی قیمت ارزهای دیجیتالی
این رده حاوی تغییرات قیمتی ۱۰ ارز دیجیتالی بزرگ از نظر ارزش بازار است.
۱- بیت‌کوین
قیمت: ۶۳ هزار و  ۹۰۶.۷۱ دلار
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۱.۸۵ درصد افزایش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۷.۵۸ درصد کاهش
۲- اتریوم
قیمت: ۳۰۹۲.۳۱ دلار
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۱.۲۲ درصد افزایش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۱۲.۵۶ درصد کاهش
۳- تتر
قیمت: ۱.۰۰ دلار
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۰۵ درصد کاهش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۰.۰۴ درصد افزایش
۴- بایننس کوین
قیمت: ۵۴۲.۹۹ دلار
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۳۲ درصد کاهش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر:  ۶.۷۱ درصد کاهش
۵-  سولانا
قیمت: ۱۴۰.۱۰ دلار
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۴.۲۵ درصد افزایش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۱۸.۴۵ درصد کاهش
۶- یو اس دی کوین
قیمت: ۰.۹۹۹۹ دلار
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۰۲ درصد کاهش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۰.۰۰ درصد کاهش
۷-  ریپل
قیمت: ۰.۴۹۸۵ دلار
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۱.۹۵ درصد افزایش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر ۱۸.۴۰ درصد کاهش
۸ – تون کوین
قیمت: ۶.۵۷ دلار
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته:  ۲.۸۹ درصد افزایش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر:۲.۰۵ درصد کاهش
۹- دوج کوین
قیمت: ۰.۱۵۶۱ دلار
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته ۰.۸۹ درصد افزایش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۱۷.۹۷ درصد کاهش
۱۰-  کاردانو
قیمت: ۰.۴۵۹۱ دلار
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۰۳ درصد افزایش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر:  ۲۱.۸۲ درصد کاهش

دیگر خبرها

  • جولان قطعات چینی در بازار خودرو/ بیش از ۸ میلیارد دلار قطعات خودرو و موتورسیکلت وارد کشور شد
  • واردات ۸.۴ میلیارد دلار قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال ۱۴۰۲
  • واردات ۸.۴ میلیارد دلاری قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال ۱۴۰۲
  • پرواز شرکت خودروسازی ویتنامی با خودروهای برقی
  • تویوتا ۱۳۰ هزار خودرو را به دلیل نقص فنی فراخوان می‌دهد
  • تسلا ۱۴ هزار نفر از کارکنانش را اخراج می‌کند
  • آخرین وضعیت بازار رمزارزها در جهان
  • واردات ۸۰۰ میلیون دلاری قطعات موتورسیکلت با رشد ۴۰ درصدی
  • افزایش ۳۳ درصدی واردات قطعات و اجزای خودرو و موتور سیکلت
  • جدیدترین قیمت رمزارزها در جهان: ۲۹ فروردين