Web Analytics Made Easy - Statcounter

جواد نوری اظهر روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا بیان کرد: محیط بان به عنوان پلیس طبیعت وظیفه حفاظت و حراست از حیات وحش و زیستگاه های آنها را بر عهده دارند همچنین با تخریب ها، آلودگی ها و تصرف غیرقانونی اراضی تحت مدیریت مقابله می کنند.

وی افزود: حضور این افراد در مناطق تحت مدیریت محیط زیست و مقابله با سودجویان و متعرضان به محیط زیست برخی مواقع سبب بروز درگیری و دیگر رخدادهای ناخوشایند می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرمانده یگان حفاظت اداره کل حفاظت محیط زیست همدان، تشخیص و احصای نقاط ضعف و قوت در عملکرد نیروها، مستندسازی فعالیت ها به ویژه در زمان تشکیل پرونده های قضایی را نیازمند استفاده از فناوری و تجهیزات جدید، روزآمد و کارآمد دانست که نصب دوربین بر روی لباس محیط بان یکی از تجهیزات مؤثر است.

نوری اظهار گفت: این دوربین ها با مستندسازی نحوه رفتار محیط بانان در زمان کشف و تعقیب جرایم و همچنین رفتار متخلفان از قوانین محیط زیست، می تواند نقش تکمیلی در تحقیقات و کمک کننده در تصمیم مراجع قضایی داشته باشد.

وی اضافه کرد: چراکه در بسیاری مواقع ممکن است به دلیل کمبود اسناد، محیط بانان نتوانند به خوبی در اجرای وظایف و تعقیب مجرمان موفق باشند و حتی در مسیر اجرای وظایف خود نیز متهم و محکوم به تحمل کیفر شوند.

فرمانده یگان حفاظت اداره کل حفاظت محیط زیست همدان ادامه داد: این در حالیست که با استفاده از این دوربین ها احتمال کشف واقعیت و تصمیم گیری مناسب برای مراجع قضایی و سایر مراجع قانونی به خوبی فراهم می شود همچنین در بهبود فرآیندها و اقدامات سازمانی مؤثر واقع شود.

نوری اظهر بیان کرد: بنابراین فرماندهی یگان حفاظت سازمان حفاظت محیط زیست در نظر دارد با تجهیز تمامی محیط بانان به این فناوری، آنها را از مزایای این تکنولوژی بهرمند کرده، مشکلات پیش روی محیط بانان را به تدریج کاهش دهد.

فرمانده یگان حفاظت اداره کل حفاظت محیط زیست همدان افزود: این امر در حال حاضر باتوجه به بودجه های سازمانی در ستاد مرکزی در حال انجام است و در صورت تحویل تجهیزات به استان ها، اقدام های لازم برای بهره برداری از آنها صورت می گیرد.

وی یادآوری کرد: سازمان حفاظت محیط زیست در گام نخست برای حفظ جان محیط بان‌ ها اقدام به تهیه و تحویل جلیقه ضد گلوله کرد و در گام دوم نیز نصب دوریین بر روی لباس محیط بانان را در حال اجرا دارد.

فرمانده یگان حفاظت سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه محیط بانان بیشتر مواقع تنها هستند ولی شکارچیان دو یا سه نفری به شکار می روند، عنوان کرد: در پرونده‌های رسیدگی به تخلف که نیاز به شاهد است محیط‌بانان نمی‌توانند اقدامی کنند ولی مدارک به دست آمده از این دوربین‌ها می‌تواند در برخورد با متخلفان موثر باشد ضمن اینکه این دوربین‌ها جی پی اس دارند و برای کنترل محیط‌بانان هم می‌توان از آن استفاده کرد.

۷۵۲/۲۰۹۰

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دوربین وب محیط زیست تجهیزات محیط بان همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۴۸۳۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳ هزار مورد تغییرکاربری زمین‌های‌کشاورزی در آذربایجان‌غربی شناسایی شد

سرهنگ بهرام تقی زاده فرمانده یگان حفاظت از اراضی‌کشاورزی آذربایجان‌غربی گفت: استفاده از ظرفیت‌های فضای‌مجازی در دریافت گزارش‌ها و همچنین هماهنگی با نیرو‌های منابع‌طبیعی و انتظامی در واکنش سریع به متخلفان از ویژگی‌های بارز یگان حفاظت اراضی کشاورزی استان در برخورد با تغییرکاربری‌های غیرمجاز است.

وی اضافه کرد: با هدف ارتباط مردمی برای اطلاع‌رسانی برای پیشگیری و برخورد با ساخت‌و‌ساز‌های غیرمجاز در اراضی زراعی و باغی و اراضی‌ملی سامانه ارتباط مردمی ۱۳۱ ویژه حفاظت از اراضی‌کشاورزی استان به صورت شبانه‌روزی آماده برخورد با متصرفان و سودجویان در عرصه‌های‌کشاورزی است.

فرمانده یگان حفاظت از اراضی‌کشاورزی آذربایجان‌غربی ادامه داد: سالانه در ایام نوروز و فروردین‌ماه در استان بیش از صدها مورد تخلف ساخت‌و‌ساز غیرمجاز در اراضی‌کشاورزی شناسایی و در مرحله ابتدایی و پی‌کنی، شناسایی و دستور توقف عملیات صادر می‌شود.

وی با اشاره به فعالیت ۲۲ گشت یگان حفاظت از اراضی‌کشاورزی در استان به صورت شبانه‌روزی است، ادامه داد: در فروردین امسال ۲۱۲ فقره اخطاریه در زمینه تغییر‌کاربری غیرمجاز در اراضی‌کشاورزی استان صادر و عملیات اجرایی متوقف شد.

تقی زاده اضافه کرد: در این مدت ۱۵ فقره احکام در قالب تبصره ۲ ماده ۱۰ و ۳ مورد حکم قطعی قضایی تخریب مستحدثات غیرمجاز در اراضی‌کشاورزی در سطح استان اجرا شده است.

وی افزود: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تغییرکاربری غیرمجاز از طریق سامانه ۱۳۱ یا با مراجعه به نشانی https://cms.laoi.ir تخلف تغییر کاربری را ثبت و پیگیری کنند.

آذربایجان‌غربی دارای ۸۰۰ هزار تا یک‌ میلیون هکتار اراضی‌کشاورزی است.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

دیگر خبرها

  • دستگیری صیادان غیر مجاز ماهی در باغملک
  • بد عهدی در تجهیز محیط‌بان‌ ها |‌ از هزار خودروی مورد نیاز محیط بان‌ها تنها 25 خودرو تحویل شد
  • یگان حفاظت محیط زیست خراسان شمالی رتبه اول عملکرد کشوری را کسب کرد
  • رفع تصرف ۱۲۶ هزار مترمربعی اراضی ملی در خوزستان
  • تحویل خودرو‌های عملیاتی به محیط بانان کشور
  • ۳ هزار مورد تغییرکاربری زمین‌های‌کشاورزی در آذربایجان‌غربی شناسایی شد
  • کشف فلزیاب از متخلفان در بختگان
  • استفاده از پهپاد برای پایش‌تالاب‌ها
  • تجهیز محیط بانان با به‌روزترین فناوری‌های دنیا
  • ٢۵ خودروی عملیاتی محیط‌بانی رونمایی شد