Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید حسن حسینی شاهرودی پنجشنبه در گفت‌وگو با ایرنا، با بیان اینکه ۲ برابر شدن پذیرش دانشجویان پزشکی ۲ جنبه دارد، اظهار داشت: از یک سو کشور ما نیاز به پزشک دارد و ما هنوز به استانداردهای جهانی نزدیک نشده‌ایم و باید از این رو ظرفیت دانشگاه ها در پذیرش دانشجو را بالا برد.

وی ادامه داد: از سوی دیگر بیشتر شدن ظرفیت دانشگاه ها در رشته های تخصصی مانند پزشکی شرایط بسیار ویژه و خاصی دارد و باید امکانات در دانشگاه ها و بیمارستان ها فراهم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نماینده مجلس با اشاره به افزایش پذیرش دانشجو در برخی از دانشگاه ها پس از انقلاب اسلامی، یادآور شد: فراوانی دانشجو در حوزه های مختلف آسیب های زیادی به ما رساند اما این آسیب ها در حوزه پزشکی قابل جبران نیست چون با جان انسان ها سر و کار دارد.

در طرح دو فوریتی که به امضای ۸۶ نماینده مجلس شورای اسلامی رسیده است، ظرفیت پذیرش دانشجو در رشته پزشکی از سال تحصیلی جاری به بعد به میزان ۲ برابر افزایش می یابد. قرار است این طرح در صحن علنی مجلس مطرح شود.

گفتنی است این طرح مخالفان بسیاری دارد و از زمان مطرح شدن تاکنون بسیاری از دانشجویان و مسئولان در حوزه وزارت بهداشت به آن اعتراض کرده اند. به گفته معاون آموزشی وزیر بهداشت، در ۱۰ سال گذشته، ۷۵ درصد در رشته پزشکی، ۲۷ درصد در رشته دندان پزشکی، ۴۹ درصد در بخش داروسازی، ۱۳۷ درصد در رشته پرستاری و ۱۴ درصد در رشته مامایی، افزایش ظرفیت پذیرش دانشجو داشته‌ایم.

چندی پیش نیز وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن مخالفت صریح با این طرح اعلام کرد که پس از دانش آموختگی این گروه بار سنگینی بر دوش نظام سلامت سنگینی کرده و برای نظام سیاسی و اجتماعی کشور مشکل آفرین خواهد بود.

۷۳۵۹/۶۱۶۷

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۴۸۶۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش کیفیت و حذف واسطه‌ها با عرضه زعفران در بورس کالا

مهدی بیات‌منش کارشناس حوزه بورس کالا در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: عرضه زعفران در بورس کالا دارای مزیت‌های مختلفی است که این مزیت‌ها از چندین جهت به سود مصرف کننده نهایی و تولید کننده خواهد بود. 

این کارشناس حوزه بورس کالا گفت: اولین مزیت عرضه زعفران در بورس کالا بحث شفافیت است به سبب ساختار داده‌محوری بورس کالا تمام اطلاعات در یک بستر شفاف وجود دارد مورد بعدی حذف واسطه هاست همواره بسیاری از کشاورزان از وجود دلالان بر سر زمین ناراضی بودند، اما بستری هم برای عرضه وجود نداشت با فراهم شدن امکان عرضه در بورس کالا حالا کشاورزان می‌توانند بدون هیچ واسطه‌ای به شکل مستقیم محصول خود را به تمام دنیا بدون هیچ گونه محدودیت جغرافیایی به دست مصرف‌کننده و متقاضیان برسانند.

او همچنین می‌گوید: موضوع دیگر بحث کشف نرخ در بورس کالا است بر اساس عرضه و تقاضا این کشف نرخ شکل می‌گیرد که این هم به شکل شفاف و بدون هیچگونه رقابت ناسالم است و همین روند هم اطمینان خاطر مناسبی را برای کشاورزان فراهم می‌کند. همچنین با عرضه زعفران دیگر امنیت فیزیکی هم تامین خواهد شد و کشاورزان مجبور به نگهداری محصول خود در خانه یا سردخانه‌های غیر استاندارد نخواهند بود.

بیات‌منش در ادامه اظهار کرد: اما بورس کالا چگونه به افزایش کیفیت کمک خواهد کرد؟ انبار‌های بورس کالا هر نوع کیفیت زعفرانی را پذیرش نمی‌کنند و تمام محصولات قبل از پذیرش کیفیت سنجی می‌شوند حالا کشاورزان برای این که محصول خود در بورس کالا پذیرش شود مجبور است کیفیت محصول خود ارتقاء و با کیفیت بورس کالا تطبیق دهد که این در مجموع کمک به افزایش کیفیت نهایی خواهد کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بورس

دیگر خبرها

  • دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران در مقطع کارشناسی ارشد دانشجو پذیرش می‌کند
  • بودجه دانشگاه شاهد ۳۰ درصد افزایش یافته است
  • افزایش کیفیت و حذف واسطه‌ها با عرضه زعفران در بورس کالا
  • برگزاری دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه اصفهان
  • هشدار دانشگاه پیام نور به متقاضیان فراگیر ارشد/ مجوز ثبت نام به هیچ یک از موسسات آموزشی ندادیم
  • هشدار دانشگاه پیام نور به متقاضیان فراگیر ارشد/ مجوز ثبت نام برای هیچ یک از موسسات آموزشی ندادیم
  • افتتاح سرای دانشجویی دخترانه با ظرفیت ۲۵۰ دانشجو
  • شمار پزشکان متخصص در شهرستان‌های همدان افزایش یافت
  • تعیین ظرفیت پذیرش در آزمون دکتری تخصصی رشته های داروسازی
  • ما نخبه نیستیم، عدالت آموزشی در اغماست! / سهم ثروت برای قبولی در رشته‌های پرطرفدار چقدر است؟ +فیلم