Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-03-29@15:09:43 GMT

زمان برگزاری نشست سران ایران، روسیه و ترکیه

تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۴۹۶۹۲

زمان برگزاری نشست سران ایران، روسیه و ترکیه

سخنگوی ریاست جمهوری ترکیه اعلام کرد که نشست سه جانبه سران ایران، روسیه و ترکیه به عنوان کشورهای ضامن آتش بس در سوریه قرار است در تاریخ ۲۵ شهریور در آنکارا برگزار شود.

به گزارش مشرق، به نقل از خبرگزاری آناتولی، «ابراهیم گالین» سخنگوی ریاست جمهوری ترکیه افزود: قرار است «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهوری این کشور با «دونالد ترامپ» همتای آمریکایی خود در خصوص تحولات سوریه تلفنی گفت و گو کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: لوله‌کشی آمریکا زیر دریای خزر برای دورزدن نفت روسیه و ایران+ نقشه

پیشتر «لوان جاگاریان» سفیر روسیه در تهران از برگزاری نشست سه جانبه سران ایران، روسیه و ترکیه در اواخر ماه اوت (اوایل شهریور) خبر داده بود.

سران کشورهای ایران، روسیه و ترکیه تاکنون چهار مرتبه در شهرهای سوچی روسیه (آذر ۹۶) ؛ آنکارا (فروردین ۹۷)، تهران (شهریور ۹۷) و سوچی (بهمن ۹۷) گفت ‌و گوهای مشترکی با محوریت مبارزه مشترک با تروریسم منطقه ای و بازگرداندن آرامش، بازگشت آوارگان و برقراری ثبات سیاسی در سوریه داشته اند.

از سوی دیگر مقامات سیاسی سه کشور ایران، روسیه و ترکیه  ازحدود سه سال پیش مذاکراتی موسوم به نشست "آستانه" را برای حل و فصل کامل مسائل سوریه بدون مداخله خارجی در امور داخلی این کشور و با تاکید بر مشارکت طرف های سوری شامل دولت این کشور و گروه های معارض آن برگزار کرده اند.

سیزدهمین دور "نشست آستانه" درباره دستیابی به راه حل سیاسی برای بحران ۹ ساله سوریه روزهای ۱۰ و ۱۱ مرداد ماه ۱۳۹۸ در قزاقستان برگزار شد و قرار است چهاردهمین دور آن مهرماه آینده (اکتبر ۲۰۱۹) برگزار شود.

منبع: ایرنا

منبع: مشرق

کلیدواژه: دادگاه نجفی بازار سکه و ارز اخبار خودرو نفتکش انگلیسی ترکیه ایران روسیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۴۹۶۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشور داری، برنامه و حواس جمع می خواهد

تین نیوز مجید اسدی* :

کشور داری، برنامه و حواس جمع می خواهد.

یک روز متوجه می شویم، سیل مهاجران هم نژاد و زبان افغانی ما، بدون وجود کنترل و تشکیل پرونده احراز هویت و. ...به شهرها سرازیر می شوند که بعد از انتقادات، تذکرات و ....به نحوی حواس مسئولان مربوط در این قضیه به مشکل معطوف می شود

روز دیگر ناگهان اعتراض عده ای دیگر از جمله دوست داران محیط زیست بلند می شود که صید ترال باعث نابودی آبزیان در شاخاب پارس شده است. تا باز مسئولان مربوط بعد از مدتی سکوت و سپس انکار و پس از وارد آمدن خسارات بیشمار، متوجه می شوند، تا جلوی خسارت بیشتر را بگیرند.

ناگهان بعد ده سال متوجه می شویم که حفر هفت سد هزار چاه غیر مجاز و حدود دویست هزار هکتار کشاورزی، دریاچه ارومیه را به نمک زار تبدیل کرده است.

یعنی حواس ما به مفهوم واقعی جمع نیست و گویا، این همه سازمان های عریض و طویل و ادارات و نهادها، در انجام وظیفه خود دارای سیاستی مصوب و منسجم نیستند. و چشم اندازی ندارند و هر روز با حادثه ای جدید، بدون آمادگی روبرو می شویم.

برای نمونه از دوحه قطر تا اشغال کابل توسط طالبان، هیچ فکری برای مهاجرت افسار گسیخته هم نژادان و هم زبانان شرقی ما، چگونگی رویارویی منطقی با این مشکل، برآورد تبعات این مهم و ...نشده بود.

امروز در امور گردشگری نیز، بی سلیقگی، نادانی و کم کاری مشهود است. کشوری که دارای جغرافیای طبیعی منحصر به فرد است. از دریا گرفته تا صحرا ، جنگل، کویر و دشت های فراخ و سبز، با جغرافیای تاسیسی عظیم متشکل از چندین لایه تمدنی گسترده و شگفت و آثار آن نمی تواند نه تنها فرهنگ خود را در منظر ذوق جهانیان قرار دهد، تا از این مسیر ، هم تبادل فرهنگ کرده و هم کسب درآمد،که در حفظ و نگهداری آن هم دچار مشکل است. در صورتی که در ضلع غربی کشور ما،ترکیه با داشتن مساحتی به اندازه نصف مساحت کشور ما، با تنوع کمتر جغرافیا و با آثار تاریخی ای به مراتب کمتر از آثار تاریخی ایران، در سال سد ها برابر ایران از محل جذب توریست کسب در آمد می کند.ترکیه در سال جدید جذب شصت میلیون توریست را هدف گذاری کرده است که برای کشور شصت میلیارد دلار درآمد حاصل خواهد کرد.

اما در مقام مقایسه، در سال ۱۴۰۱،حسب گزارش ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ خبرگزاری جمهوری اسلامی فقط چهار میلیون نفر از تعداد  حدود یک میلیارد گردشگر جهان، به ایران سفر کرده اند.

در همین مسیر تعداد ایرانیانی که به ترکیه در آن سال سفر کرده اند، به نقل از پایگاه خبری تحلیلی انتخاب، طی کد خبر ۷۴۷۷۲۰ تاریخ ۱۱ آذر ۱۴۰۲ سالانه بالغ بر شش میلیون نفر است. در صورتی که کمتر از ده هزار نفر ترک در  همان سال، به ایران مسافرت کرده اند.

یعنی در این ناترازی، حدود 6 میلیارد دلار پول ایران، در یک سال از طریق گردشگری، به کشور ترکیه تزریق شده است. آیا تغییر این وضع به نفع کشور کاری محال است یا عدم کارایی ها و دخالت بدسلیقگی در اجرای سیاست گردشگری باعث این معضل شده است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • لاوروف: سران ارمنستان به دنبال برهم زدن روابط با روسیه هستند
  • نشست بررسی طرح سپرده گذاری اتباع در بوشهر
  • نشست هیئت‌های ایران و ترکمنستان به ریاست وزرای خارجه
  • روایت محمدجواد ظریف از آغاز روند آستانه درباره سوریه/ از دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی دستور دادند دکتر دهقان در نشست ها با روسیه و ترکیه شرکت نکند/ بخش نظامی ما از ابتکاری که ایران آغاز کرد، کنار گذاشته شد
  • کشور داری، برنامه و حواس جمع می خواهد
  • چرا «منشور اخلاقی سیاستمداران» در پارلمان ترکیه رای نیاورد؟
  • برگزاری انتخابات شوراهای استانی عراق پس از ۱۰ سال
  • تیم‌های ملی ووشو ایران به بازی‌های بریکس اعزام خواهند شد
  • نشست تخصصی «الگوی مردم پایه مشاغل برتر» برگزار می‌شود
  • تهران-آنکارا در مسیر تجارت ۳۰ میلیارد دلاری