Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهرداری تهران اعلام کرد: نقاهتگاه سگ‌ها در کهریزک تا اطلاع بعدی به هیچ پیمانکاری واگذار نمی‌شود.

به گزارش ایمنا، انتشار فیلمی از کشتار سگ‌ها در فضای مجازی در روزهای گذشته سبب افزایش اعتراض‌ مدافعان حقوق حیوانات شد تا جایی که معترضان روز دوشنبه مقابل شهرداری تهران تجمع کردند.

پیروز حناچی شهردار تهران نیز در واکنش به این موضوع اعلام‌ کرد: فیلم منتشر شده مربوط به سال ۹۶ است، اما با این حال پیمانکار متولی که عملکردش مورد اعتراض بوده مرداد جاری خلع ید شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تعدادی از اعضای شورای اسلامی‌شهر تهران نیز به این موضوع واکنش نشان دادند.

به گزارش ایمنا و به نقل از مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران، مجید مجیدی سرپرست حوزه‌ مدیریت کنترل جمعیت حیوانات شهری شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهرداری تهران با اشاره به برگزاری دو جلسه پیرامون تکمیل و راه‌اندازی پروژه‌های باقی مانده در مرکز نگهداری سگ‌های بدون صاحب در کهریزک گفت: در این جلسات مقرر شد تا اطلاع ثانوی این فرایند توسط نیروهای شرکت ساماندهی انجام شود و از نیروی پیمانکار استفاده نشود و صرفا با بهره‌گیری از نیروهای داخلی خدمات شهری کار را پیش ببریم.

وی با بیان اینکه موضوع تکمیل و راه‌اندازی پروژه‌های باقی مانده در مرکز نقاهتگاه سگ‌های ولگرد مورد بررسی، تایید و تصویب قرار گرفت، ادامه داد: کنترل سگ‌های بدون صاحب در سطح شهر با تاکید بر زنده‌گیری توسط ۱۰ تیم، به طور روزانه در مناطق حاشیه‌ای شهر و بر اساس مطالبات مردمی و پیام های واصله از سامانه ۱۳۷ و سایر سیستم ها انجام می شود. 

مجیدی افزود: تیم‌ها با مراجعه و رفتارشناسی سگ‌ها نسبت به صید و انتقال آنها به مرکز نقاهتگاه اقدام می‌کنند تا پس از گندزدایی و حذف انگل‌ها کار عقیم‌سازی و واکسیناسیون این سگ‌ها انجام شود؛ پس از گذشت مدتی از نگهداری بحث رهاسازی سگ‌ها موضوعیت پیدا می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: همچنین در این جلسات موضوع افزایش فضای سبز در مجموعه مذکور با ۵۰۰ اصله درخت چند ساله و ایجاد سایبان برای استراحت سگ‌های بدون صاحب نیز مورد تاکید قرار گرفت.

سرپرست حوزه‌ مدیریت کنترل جمعیت حیوانات شهری شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهرداری تهران اضافه کرد: همچنین برای تامین زیرساخت، آسفالت و تامین دسترسی به این مجموعه و نیز توسعه‌ این مرکز در بافت پیرامونی برای آزادسازی سگ‌های عقیم‌شده و واکسینه شده نیز تصمیماتی اتخاذ شدضمن اینکه براساس موضوعاتی که مورد بحث قرار گرفت.

مجیدی تاکید کرد: برای بهره‌گیری از خدمات مهندسان مشاور نیز به عنوان اقدامات میان مدت نیز برنامه‌ریزی و مقررشد با انتخاب مشاور و خدمات مشخص، شرایط شهر تهران را برای ایجاد مراکزی متفاوت برای نگهداری سگ‌های عقیم‌شده مورد بررسی قرار گیرد تا پس از تعیین ظرفیت و نیاز مجموعه بتوان همکاری سایر مناطق شهرداری را در اختصاص زمین و ایجاد این مراکز همراه داشته باشیم.

وی همچنین از تعیین موعد ۱۰ روزه در گام اول برای رفع نواقص موجود در نقاهتگاه کهریزک خبر داد و گفت: از دیگر شرایط و نواقصی که مورد توجه قرار گرفت تکمیل ۱۰ روزه‌ اقدامات بهسازی‌ است که شرکت ساماندهی در دست اقدام دارد.

کد خبر 386757

منبع: ایمنا

کلیدواژه: تهران شهرداري تهران کلانشهر سگ کشی شهر پیروز حناچی كهريزك شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۵۰۵۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات طرح ۱۵ روزه ساماندهی افراد آسیب دیده اجتماعی در سطح شهر | کدام مناطق تهران بیشتر معتاد و متکدی دارد؟

به گزارش همشهری آنلاین، احمد احمدی صدر مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران درخصوص طرح تکمیلی ساماندهی آسیب‌های اجتماعی شهر تهران گفت: طرح ۱۵ روزه ساماندهی آسیب های اجتماعی شهر تهران ۴ گام اصلی داشت که شناسایی، جمع آوری، غربالگری و در نهایت ساماندهی بود که در ۱۲۴ ناحیه مناطق ۲۲ گانه به اجرا درآمد.

او ادامه داد: در گام اول شناسایی توسط شهرداران نواحی ۱۲۴ گانه شهرداری تهران صورت گرفت. در گام دوم نیز جمع آوری ها توسط ادارات خدمات اجتماعی مناطق ۲۲ گانه انجام شد. گام سوم مربوط به غربالگری اولیه بود که این کار نیز توسط اداره خدمات اجتماعی مناطق ۲۲ گانه انجام شد که در این طرح متکدیان، کودکان کار و خیابان ، معتادین متجاهر و افراد کارتن خواب و بی خانمان تفکیک شدند. گام چهارم گام ساماندهی بود که توسط سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی به سرانجام رسید.

احمدی صدر پیرامون تعداد گشت های حامی شهر در مناطق گفت: ۱۱ منطقه هر کدام از یک گشت حامی شهر استفاده کردند، ۵ منطقه نیز هر کدام ۳ گشت حامی شهر در اختیار داشتند و ۶ منطقه دیگر از ۴ گشت حامی شهر استفاده کردند تا کار ساماندهی به خوبی صورت بگیرد.

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی در خصوص آمار دقیق ساماندهی آسیب های اجتماعی در پایتخت گفت: درمجموع ۷۲۹۸ نفر در این طرح ساماندهی شدند که از این بین حدود ۶۵۱ نفر متکدی، ۲۹۳۳ معتاد متجاهر و ۴۸۲ کودک کار و خیابان بودند و ۳۲۳۲ نفر را نیز افراد بی خانمان و کارتن خواب تشکیل می دادند که همگی مورد ساماندهی قرار گرفتند.

او در مورد پراکندگی آسیب های اجتماعی در پایتخت بیان کرد: متکدیان بیشتر در مناطق ۱، ۴، ۵، ۱۷، ۲۰ و ۲۱ بودند و معتادان متجاهر نیز بیشتر در مناطق ۴، ۱۱، ۱۲، ۱۵ و ۱۶ حضور داشتند. کودکان کار و خیابان نیز در مناطق ۴، ۵، ۸، ۱۱، ۱۵ و ۲۰ پراکندگی بیشتری دارند.

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی در پایان گفت: شهرداری تهران بعد از دو سال تلاش پی در پی و شبانه روزی به منظور ایجاد زیرساخت ها و بستر مناسب جهت ساماندهی به وضعیت مناسبی در حوزه آسیب‌های اجتماعی رسیده اما باید توجه کرد که اگر ریشه‌های ایجاد آسیب‌های اجتماعی مثل مسائل اقتصادی، حاشیه نشینی، ورود اتباع غیر مجاز، مباحث فرهنگی و فرهنگ سازی عمومی حل و فصل نشود، این آسیب‌ها دوباره تکرار خواهند شد و لازم است مسئولین، نهادها و متولیان امر به موضوعات اقتصادی، فرهنگی و فرهنگسازی عمومی و ... بیشتر بپردازند و به کمک مردم، سازمان های مردم نهاد، حاکمیت و شهرداری شاهد این باشیم که آسیب‌های اجتماعی در پایتخت روند کاهشی یافته و به ساماندهی برسد.

کد خبر 846391 برچسب‌ها شهردارى تهران آسیب اجتماعی اعتیاد - معتاد

دیگر خبرها

  • استمرار طرح صدور گواهینامه یک روزه موتورسیکلت
  • یک روزه گواهینامه موتور بگیرید!
  • عدم تعیین تکلیف لایحه بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه
  • جزییات طرح ۱۵ روزه ساماندهی افراد آسیب دیده اجتماعی در سطح شهر | کدام مناطق تهران بیشتر معتاد و متکدی دارد؟
  • نرخ کرایه تاکسی در شیراز تعیین شد
  • کشف انبار ۱۰ میلیاردی بلور قاچاق در کهریزک
  • همایش یک روزه دانش افزایی منجیان غریق در ارومیه
  • افتتاح «خانه روزنامه‌نگاران» در آینده نزدیک
  • ساماندهی وضعیت نابسامان پارکینگ‌ها
  • همایش یک روزه دانش افزایی منجیان غریق آذربایجان‌غربی برگزار شد