Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-25@00:33:07 GMT

تقلب در پی اخلال در زنجیره تامین دارو

تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۵۰۷۷۵

تقلب در پی اخلال در زنجیره تامین دارو

رئیس کمیته صادرات سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران گفت: هنگامی که زنجیره تامین دارو دچار اشکال شود و بازار سیاه و بازار حاشیه‌ای به وجود بیاید هیچ اطمینانی نیست که داروی تقلبی در آن وجود نداشته باشد. مهرداد علیمیان افزود: زیرساخت‌های برق به اندازه نیازمان رشد نکرده است بنابراین برخی واحدهای صنعتی داروسازی این روزها دچار قطع برق هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی اضافه کرد: واحدهای تولیدکننده دارو باید برق خود را دریافت کنند، اگر می‌خواهیم برقی را قطع کنیم به طورمثال می‌توان برق برخی اماکن دیگر مانند بازارهای تجاری و فروشگاهها ر ا قطع کرد، این تصمیماتی است که در کلان باید گرفته شود.   جریمه های مضاعف برای صنایع دارویی   رئیس کمیته صادرات سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران در ادامه به بدهی‌های بانکی صنایع دارویی اشاره کرد و گفت: شرکتهای دارویی که بدهی بانکی دارند، در  سررسید، غیر از سود، جریمه نیز به آن‌ها تعلق میگیرد به طورمثال اگر سود وام بانکی ۲۴ درصد است اگر شرکتی نتواند بدهی خود را در سررسید پرداخت کند، ۶ درصد هم جریمه به او تعلق می‌گیرد و اگر شرکت داروییی برق به اندازه نیازمان رشد نکرده است بنابراین برخی واحدهای صنعتی داروسازی این روزها دچار قطع برق هستند نتواند بدهی خود را پرداخت کند جریمه نسبت به روز، مضاعف می‌شود.   وی گفت: خوشبختانه اکنون طرحی دوفوریتی در مجلس شورای اسلامی مطرح شده تا از این پرداختهای مضاعف جریمه جلوگیری شود که امیدواریم به نتیجه برسد.   علیمیان ادامه داد: وام بانکی باید دارای یک سود و یک جریمه بدهکار باشد نه اینکه دوباره روی آن جریمه اضافه شود و جریمه مرکب بپردازد. اگر این تسهیلات برای صنایع دارویی لحاظ شود آنگاه بدهی‌های بانکی بر مبنای منطقی خواهد بود.   علیمیان تاکید کرد: دارویی که در داروخانه عرضه می‌شود تحت کنترل و نظارت است اما خرید دارو از بازار آزاد، آن را دچار چالش و حاشیه می‌کند به طور مثال هنگامی که مردم برای تهیه دارو به بازار ناصرخسرو مراجعه می‌کنند، آنجا هر اتفاقی ممکن است بیفتد چون کسی نظارتی بر آنجا ندارد./ایرنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۵۰۷۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون سازمان غذا و دارو: عطاری‌ها حق فروش دارو یا فرآورده دارویی را ندارند

بهادر صیدمحمدیان با تأکید بر اینکه عطاری‌ها حق فروش و عرضه هیچگونه دارو یا فرآورده دارویی را ندارند، گفت: عطاری‌ها تنها می‌توانند گیاهان دارویی مجاز و غیرسمی را ارائه دهند.

بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، وی با تأکید بر اینکه محل عرضه هر نوع دارو یا فرآورده دارویی تنها داروخانه است، اظهار کرد: هرگونه فروش دارو یا فرآورده دارویی اعم از داروی گیاهی، طبیعی و سنتی یا داروهای شیمیایی و بیولوژیک در محلی غیر از داروخانه از جمله عطاری‌ها تخلف محسوب می‌شود.

معاون فنی اداره کل طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو افزود: در صورت مشاهده دارو و فرآورده دارویی در عطاری‌ها توسط بازرسان، این فرآورده‌ها به عنوان محصولات قاچاق ضبط و بر اساس ضوابط با عطاری مربوطه برخورد می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • اولین معامله مالکین جدید سرخابی‌ها/ تسویه بدهی میلیاردی استقلال با مالک پرسپولیس!
  • اولین اثر بانکی شدن پرسپولیس: تهاتر پاداش AFC
  • متفورمین و سرماخوردگی بزرگسالان پرمصرف‌ترین داروهای کشور
  • راهکارهای بهبود شرایط صنایع دارویی؛ وزیر صنعت از دخالت‌های غیرقانونی در پارلمان بخش خصوصی دست بردارد
  • معرفی پرفروش‌ترین دارو‌ها در ایران + اسامی و میزان فروش
  • بهبود شرایط صنایع دارویی در گرو برچیدن بساط ارز چند نرخی
  • راهکارهای بهبود شرایط صنایع دارویی کشور/ برچیدن بساط ارز چند نرخی
  • معاون سازمان غذا و دارو: عطاری‌ها حق فروش دارو یا فرآورده دارویی را ندارند
  • تلاش برای تکمیل زنجیره ارزش مشتریان به‌دست دانش بنیان‌ها
  • تکمیل زنجیره ارزش، گلوگاه «جهش تولید» در صنعت پتروشیمی است