Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین،  اسحاق جهانگیری پیش از ظهر امروز پنجشنبه در دومین روز سفر خود به مازندران در آیین افتتاح ورزشگاه پنج هزار نفری شهدای نوشهر با تبریک فرارسیدن هفته دولت و گرامی داشت یاد شهیدان انقلاب اسلامی گفت: این انقلاب به برکت خون شهدای ترور و ایستادگی ملت ایران پابرجا مانده است و به مسیر خود در جهت استقلال و آزادی و جمهوری اسلامی ادامه خواهد داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون اول رییس جمهور افزود: امروز آمریکایی ها اقدامات خود علیه ملت ایران را مستند به ادعاها و اخبار کسانی می کنند که دستشان به خون 17 هزار نفر از مسئولان و شهروندان بیگناه ایرانی آلوده است. متاسفانه اعضای گروهک روسیاه منافقین امروز به منبعی برای سردمداران کاخ سفید بدل شده‌اند و آمریکایی‌ها چشم خود را بر جنایات آنان بسته‌اند.
جهانگیری اظهار داشت: آمریکایی ها که در موضوع تروریسم از همه مدعی تر هستند، خوب است پرونده تروریست هایی که حوادث هفتم تیر و هشتم شهریور ایران را رقم زدند مطالعه کنند تا بدانند که این افراد چه پرونده سیاهی دارند و چه خونهایی را بدون هیچ گناهی بر زمین ریختند. 
معاون اول رئیس جمهور تصریح کرد: همین تروریست ها به آمریکایی ها توصیه می کنند که اگر اندکی فشار تحریم ها را بیشتر کنید نظام جمهوری اسلامی فرو خواهد پاشید و مقامات ارشد آمریکایی چنان فریب اینها را خوردند که بارها به شکل علنی اعلام کردند ایران چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را نخواهد دید. دولت آمریکا بر همین اساس راهبرد عجیبی تحت عنوان فشار حداکثری و همه جانبه علیه ملت ایران را در پیش گرفت. 
جهانگیری ادامه داد: امروز شاهد هستیم که آمریکا همه امکانات ماهواره ای و هوایی و دریایی خود را به کار گرفته تا یک نفتکش ایرانی را تعقیب کند و ببیند که نفتش را کجا می خواهد به فروش برساند. البته این اقدامات از سویی مایه خوشحالی است تا ملت ایران ببینند که آمریکایی ها برای مقابله با آنها به چه رذالتی افتاده اند.
معاون اول رییس جمهور تصریح کرد: آمریکایی ها فکر می کردند اگر ادعا کنند این نفتکش متعلق به سپاه پاسداران است شاید مردم ایران با آنها همراهی کنند اما اشتباه می کنند و دروغ می گویند. نفت متعلق به ملت ایران است و توسط وزارت نفت یا بخش خصوصی به هر طریقی که به فروش برسد عواید آن به ملت ایران بازمی گردد و برای توسعه و آبادانی کشور هزینه می شود. 
جهانگیری خاطرنشان کرد: دولت با اجرای راهبرد مدنظر مقام معظم رهبری یعنی راهبرد مقاومت به دنبال بی اثر کردن راهبرد فشار همه جانبه آمریکایی هاست و اجرای راهبرد مقاومت را کاملاً فعالانه دنبال می کند و خوشحالم اعلام کنم که در نتیجه اجرای این راهبرد در یکسال گذشته با وجود فشارهای همه جانبه آمریکایی ها اما اهداف اصلی دشمنان ملت ایران محقق نشده و امروز به هر بخشی که نگاه می کنیم می بینیم که درست برعکس خواسته آمریکایی ها فعالیت ها و سازندگی ها در حال اجراست. 
معاون اول رییس جمهور با بیان این که اجرا و افتتاح این همه طرح در سایه چنین تحریم های سخت و سنگینی سابقه ندارد، تصریح کرد: به عنوان نمونه فقط به وضعیت اجرای پروژه آزادراه تهران – شمال نگاه کنید که عملیات اجرایی آن از دوران مرحوم هاشمی رفسنجانی شروع شده بود و به جرأت می توانم بگویم که اتفاقی که در این دولت برای پیشبرد آن افتاد در دولت های قبل سابقه نداشت. 
جهانگیری ادامه داد: به همین ترتیب به هر جای ایران که نگاه کنید می بینیم که کارگاه ها و کارخانه های بزرگ در حال ساخت هستند. سال 92 وقتی کار را شروع کردیم از میدان پارس جنوبی 276 میلیون متر مکعب برداشت داشتیم در حالی که قطر 600 میلیون متر مکعب برداشت می کرد.
فرمانده ستاد اقتصاد مقاومتی گفت: این در حالی بود که در پایان کار دولت اصلاحات برداشت ایران و قطر از این مخزن برابر شد اما در سال های پس از آن تا سال 92 چنین فاصله ای بین برداشت این دو کشور از این مخزن مشترک ایجاد شده بود. در دولت یازدهم و دوازدهم با وجود تحریم ها با بهره برداری از حدود یازده فاز میدان پارس جنوبی امروز به جایی رسیدیم که باز هم برداشت دو کشور به سطح برابر رسیده است. 
معاون اول رییس جمهور گفت: در حالی که ایران یکی از بزرگترین وارد کنندگان بنزین بود امروز بدون هیچ تغییری در قیمت و نحوه فروش بنزین به صادرکننده این محصول تبدیل شده ایم. در سال 92 مجموع تولید بنزین کشور 52 میلیون لیتر بود که امروز این میزان به طور متوسط به حدود 105 میلیون لیتر در روز رسیده است.
جهانگیری اضافه کرد: آمریکایی ها فکر می کردند اگر فروش نفت ایران را تحریم کنند ایران به زانو در خواهد آمد اما چنان که مقام معظم رهبری تأکید کردند برای نجات از اقتصاد نفتی به تبدیل نفت به فراورده های نفتی رو آوردیم و امروز از این طریق از سد تحریم های نفتی نیز با موفقیت عبور خواهیم کرد.
معاون اول رییس جمهور در بخش دیگری از سخنانش با بیان این که دشمن امید مردم نسبت به آینده کشور را هدف قرار داده است گفت: وظیفه ما این است که امید مردم را به عنوان بزرگترین سرمایه یک کشور زنده نگه داریم و همه مسئولان و علاقمندان به ایران باید پای کار بیایند و در این زمینه تلاش کنند. 
جهانگیری یکی از زمینه های مهم حفظ امید و نشاط و اعتماد در جامعه را فعالیت در حوزه ورزشی دانست و با اشاره به توجه و علاقه همه ملت ایران به ورزش و قهرمانان برجسته کشورمان گفت: همه مردم در هنگام برگزاری رقابت های بین المللی همنوا با خانواده های ورزشکاران آنها را تشویق می کنند و ورزش باعث همبستگی همه ما در گوشه و کنار کشور می شود. 
معاون اول رییس جمهور به محدودیت های بودجه ای کشور در شرایط کنونی اشاره کرد و گفت: با وجود همه تنگناها حرکت در حوزه ساخت و تکمیل زیرساخت های ورزشی مطلوب بوده است و از همه دست اندرکاران و پیمانکاران بخش خصوصی می خواهم با قدرت در این مسیر فعال باشند. 
جهانگیری سپس به برگزاری مجمع جهانی خزر در کشور ترکمنستان و حضور سران کشورهای همسایه خزر در این اجلاس به منظور استفاده بهتر از منابع اقتصادی این دریا اشاره کرد و گفت: بیشترین جمعیت در ساحل خزر در استان های شمالی ایران زندگی می کنند و ما می توانیم با برنامه ریزی بهتر از مزایای همسایگی با دریا به بهترین نحوه بهره مند شویم. 
معاون اول رییس جمهور گفت: ایران کشوری قدرتمند و سرمایه دار در منطقه است و آمریکایی ها قطعاً نخواهند توانست با سنگ اندازی در مسیر حرکت و توسعه کشور ما خللی ایجاد کنند.
جهانگیری با قدردانی از قهرمانان ورزشی کشور به ویژه مدال آوران برجسته استان مازندران که همواره دل مردم را شاد کرده اند گفت: دولت همه مساعی خود را به کار می بندد تا ورزش زنان و جوانان و ورزش عمومی که سلامت شادابی و نشاط جامعه را به دنبال دارد هر چه بیشتر تقویت شود. 
معاون اول رییس جمهور از گردشگری به عنوان یکی از محورهای توسعه استان مازندران یاد کرد و گفت: یکی از دغدغه های دولت در استان های شمالی کشور مربوط به پسماند است. در مقطعی که دست دولت به لحاظ بودجه ای باز بود مصوبه یک میلیارد دلاری در این خصوص تصویب شد اما متأسفانه در زمینه مقابله با این دغدغه اشکالاتی به وجود آمد که ما با قوت رفع این اشکالات را دنبال می کنیم.
جهانگیری گفت: قطعاً باید نیروگاه زباله سوزی نوشهر هر چه سریعتر تکمیل شود و به فضل الهی کمک خواهیم کرد تا کمبود بودجه برای تکمیل این نیروگاه تأمین شود. 
معاون اول رییس جمهور به موضوع ساخت ورودی نوشهر و ساخت زیرگذر از جاده کمربندی و نیز انتقال زندان از داخل شهر به خارج از منطقه اشاره کرد و قول مساعد برای پیگیری این درخواست امام جمعه و نمایندگان نوشهر داد و گفت: علاوه بر شهروندان زندانیان نیز که از نظر قضایی دوره محکومیت خود را سپری می کنند باید از فضای زندگی مناسبی برخوردار باشند. 
جهانگیری گفت: مردم شهرهای استان مازندران همواره سرزنده و با طراوت بوده اند و بایدکمک کنیم روحیه نشاط خوب مردم استان های ساحلی به کل کشور منتقل شود. 
معاون اول رییس جمهور در پایان با اشاره به عنایت ویژه رهبر معظم انقلاب برای ساخت ورزشگاه شهدای نوشهر گفت: رهبر معظم انقلاب همواره به مسایل کشور به ویژه مسایل مربوط به مناطق محروم توجه ویژه دارند و دولتمردان را به سفر به این مناطق و حل مشکلات توصیه می کنند و هر جا که خود نیز سفر کرده اند دیدگاه ها و کمک های بسیار مناسبی برای رفع دغدغه های مردم داشته اند. 
جهانگیری ادامه داد: در ساخت ورزشگاه شهدای نوشهر از همه دست اندرکاران آن به ویژه سازمان بسیج سازندگی که پیمانکار اجرای آن بوده تشکر می کنم و امیدوارم این طرح ها در منطقه بیشتر به ثمر بنشیند. 
وزیر ورزش و جوانان در این جلسه با یاداوری موفقیت های کشورمان در عرصه ورزش اظهار امیدواری کرد با استمرار مدال آوری ورزشکاران تا المپیک ۲۰۲۰ توکیو تیم موفقی در این رقابت ها داشته باشیم. 
وی با اشاره به ظرفیت های ورزشی استان مازندران از برنامه های این وزارتخانه برای تأمین فضاهای ورزشی مناسب برای برگزاری مسابقات جهانی در استان های کشور خبر داد. 
در این نشست استاندار مازندران با اشاره به این که نزدیک به هزار میلیارد پروژه اجرایی در هفته دولت افتتاح و در اختیار مردم قرار خواهد گرفت گفت: نزدیک به پنجاه درصد مدال های ورزشی جهانی و المپیکی کشور سهم جوانان مازندران بوده است و امیدواریم دولت در حمایت از ورزش قهرمانی و به ویژه فوتبال این استان کمک ویژه ای انجام دهد. 
احمدی لاشکی نماینده نوشهر نیز به اقدامات دولت در زمینه ساخت آزادراه تهران – شمال اشاره کرد و گفت: با بهره برداری از این طرح در روزهای آتی ظرفیت های استان مازندران به ویژه غرب این استان شکوفا تر خواهد شد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: اسحاق جهانگیری دولت انقلاب ملت ایران استقلال جمهوری اسلامی رییس جمهور ایران کاخ سفید تروریسم زمین نظام جمهوری اسلامی دولت آمریکا ماهواره سپاه پاسداران مردم ایران نفت وزارت نفت بخش خصوصی پارس جنوبی قطر اقتصاد مقاومتی دولت اصلاحات ایران و قطر بنزین اقتصاد سرمایه جامعه رقابت خانواده بودجه ترکمنستان استان مازندران زنان سلامت گردشگری زباله جاده زندان امام جمعه رهبر معظم انقلاب مشکلات بسیج ورزش و جوانان المپیک وزارتخانه استان های کشور فوتبال اسحاق جهانگیری ایران فرآورده های نفتی آمریکا نفت ایران تحریم آمریکا علیه ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۵۲۰۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران نیستیم

«ودانت پاتل» معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با خودداری از اظهارنظر درباره کانال های ارتباطی میان واشنگتن – تهران گفت: در حال مذاکره مستقیم با ایران درباره برجام نیستیم.

به گزارش ایرنا، «ودانت پاتل» معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی در نشستی خبری در پاسخ به پرسشی درباره برخی گزارش ها درباره احیای مذاکرات رفع تحریم ها و مذاکرات مستقیم میان تهران – واشنگتن گفت: « من در مورد راه‌های ارتباط خود با ایران اظهار نظر نمی‌کنم اما باید بگویم ما در حال مذاکره مستقیم با ایران در نیویورک یا هر جای دیگری در مورد برجام نیستیم.»

پاتل در پاسخ به سوال دیگری درباره گزارش حقوق بشری وزارت خارجه آمریکا و وضعیت خبرنگاران و شبکه اینترنشنال گفت: نمی خواهم به هیچ بخش خاصی در گزارش حقوق بشر اشاره کنم.

معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در عین حال با تکرار اتهامات ضد ایرانی واشنگتن مدعی شد: «اما همه می دانند که حکومت ایران یکی از بزرگترین صادرکنندگان تروریسم در جهان است. همزمان با این امر، حکومت ایران کاملا یک محیط آزاد و باز رسانه ای را نادیده می گیرد. شما در سه سال گذشته شاهد سرکوب شدید نهاد های رسانه، خبرنگاران و اهالی رسانه در ایران بوده اید. ما به انجام اقدامات برای مسوول ساختن حکومت ایران به دلیل نقض حقوق بشر و  خرابکارانه ادامه خواهیم داد.»

پیش از این، یک منبع آگاه در گفت‌وگو با ایرنا درباره برخی ادعاها درخصوص مذاکرات مستقیم نمایندگان ایران و آمریکا گفت: هیچ مذاکره مستقیمی بین ایران و آمریکا برقرار نیست و تبادل پیام‌ها صرفا در چهارچوب تعریف شده در جریان می‌باشد.

وی تاکید کرد: مذاکرات رفع تحریم با کشورهای عضو برجام توسط علی باقری کنی به عنوان مذاکره کننده ارشد هسته ای جمهوری اسلامی ایران دنبال می‌شود.

«ناصر کنعانی» سخنگوی وزارت امور خارجه ایران نیز سوم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ درخصوص وضعیت مذاکرات رفع تحریمها گفت: جمهوری اسلامی ایران برای تأمین حقوق ملت، به ویژه در موضوع رفع تحریم های ظالمانه آمریکا علیه ملت ایران همواره از همه ظرفیت های دیپلماتیک خود استفاده کرده است.

او تصریح کرد: کسی که زیر میز دیپلماسی زد، نه جمهوری اسلامی ایران، بلکه آمریکا بود. شرکای آمریکا در توافق برجام هم نتوانستند به تعهدات خود عمل کنند و خلاء خروج غیر قانونی آمریکا از توافق برجام را جبران کنند.

سخنگوی وزارت خارجه ایران گفت: لذا جمهوری اسلامی ایران مطابق خط مشی حکیمانه ای که مقام معظم رهبری تبیین و امر فرمودند، در مسیر بی اثر سازی تحریم ها حرکت کرده و در این مسیر توفیق های زیادی به دست آورده است.

کنعانی ادامه داد: موضوع رفع تحریم‌های ظالمانه در حاشیه نشست‌های بین‌المللی و در دیدار با طرفهایی که در موضوع برجام و مذاکرات رفع تحریم های ظالمانه می‌توانند ایفای نقش کنند یا نقش تعریف شده و سازمانی دارند مطرح می شود، دیدگاه ها شنیده می شود و دیدگاههای جمهوری اسلامی ایران ارائه می گردد.

تارنمای محافظه کار واشنگتن فری بیکن فروردین ماه امسال  اعلام کرد: دولت جو بایدن معافیت‌های تحریمی را که به ایران اجازه می‌دهد در چارچوب برجام وارد همکاری‌های هسته‌ای با طرف‌های بین‌المللی شود، تمدید نکرده است.

دولت بایدن اجازه داده است که مجموعه ای از معافیت های تحریمی که به ایران و روسیه اجازه می دهد،همکاری مشترک داشته باشند، منقضی شود اما به اجرای آن تحریم ها متعهد نمی شود.

واشنگتن آخرین بار آگوست ۲۰۲۳ این معافیت‌ها را تا ابتدای سال ۲۰۲۴ تمدید کرده بود و این معافیت‌ها اکنون منقضی شده‌اند.

«متیو میلر» سخنگوی وزارت امور خارجه درباره علت منقصی شدن این معافیت های تحریمی حرفی نزد اما به واشنگتن فری بیکن گفت که مقامات همچنان «در حال بررسی معافیت‌ها به عنوان بخشی از روند بررسی منظم هستند» و اظهارنظر عمومی پس از تصمیم‌گیری بعنوان بخشی از آن بررسی ارائه خواهد شد.

معافیت‌های تحریمی ایران در چارچوب برجام صادر می‌شود و دولت‌های آمریکا هر ۶ ماه موظف به تمدید آن بوده‌اند.

بر اساس متن برجام، کشورهای امضا کننده آن متعهد شده بودند که با ایران در حوزه‌ همکاری هسته‌ای صلح‌آمیز از جمله در پروژه‌های رآکتور تحقیقاتی اراک و تاسیسات فردو همکاری کنند.

در دوره ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ این معافیت‌ها به دلیل خروج آمریکا از برجام لغو شد اما جو بایدن پس از ورود به کاخ سفید اعلام کرد که این معافیت‌ها را صادر خواهد کرد.

به گزارش ایرنا، ایران پس از امضای برجام در سال ۱۳۹۴ با هدف لغو تحریم های ظالمانه، به عنوان کشوری مسئولیت پذیر، تعهدات خود را بدون عیب و نقص اجرا کرد و این مساله در ۱۶ گزارش آژانس بین المللی انرژی اتمی مورد تائید قرار گرفت. اما پس از ورود دونالد ترامپ به کاخ سفید در ژانویه ۲۰۱۷ (دی ماه ۱۳۹۵) و پس از چند اقدام مقدماتی، نهایتاً با اتخاذ مواضع مغایر با مفاد برجام، با خروج یکجانبه و غیرقانونی آمریکا از آن در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ (۸ می ۲۰۱۸)، در دو مرحله تحریم‌های ثانویه آن علیه ایران بازگردانده شد.

اجرای نامتوازنِ این توافق از یک طرف و فشارهای ناشی از اعمال و تشدید تحریم‌های یکجانبه آمریکا از طرف دیگر، باعث شد تا یکسال پس از خروج آمریکا از برجام، نهایتاً در تاریخ ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ (۸ می ۲۰۱۹) شورای‌عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران تصمیماتی در راستای متوقف کردن گام به گام اجرای اقدامات داوطلبانه تعهدات هسته‌ای با اعطای فرصت‌های ۶۰ روزه به دیپلماسی، اتخاذ کند.

ایران تا یک سال پس از خروج آمریکا از برجام به تمامی تعهداتش ذیل این توافق عمل کرد تا به کشورهای اروپایی که وعده می‌دادند آثار خروج واشنگتن از توافق را جبران می‌کنند، فرصت دهد تا برای تحقق این وعده تلاش کنند. اما با توجه به اینکه کشورهای اروپایی به وعده‌هایشان عمل نکرده‌اند، در چند گام تعهداتش ذیل برجام را کاهش داد. کاهش تعهدات ایران بر اساس مفاد توافق هسته‌ای برجام صورت گرفت.

دولت دموکرات جو بایدن پس از روی کار آمدن در ژانویه ۲۰۲۱، اقدام یکجانبه دولت سابق این کشور را برای خروج از توافق ایران و گروه ۱+۵ محکوم کرد اما تاکنون دربرابر هرگونه اقدام معتبر برای جبران رفتار نادرست گذشته کوتاهی کرده و  سیاست های فشار حداکثری دولت دونالد ترامپ را در پیش گرفته است.

دولت بایدن که مدعی رویکرد دیپلماسی در قبال ایران و تلاش برای بازگشت به برجام بوده، تاکنون نه تنها موفق به بازگشت به برجام نشده است بلکه پی در پی به بهانه های برنامه دفاعی بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران از جمله موشکی بالستیک، پهپادی، هسته ای و حقوق بشر تحریم هایی را علیه ایران وضع کرده است.

tags # برجام ، آمریکا سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • محکومیت تهدید تحریم دولت اسلام آباد از سوی آمریکا
  • عقب نشینی آمریکا از تحریم گردان «نتزاه یهودا »پس از فشار تل آویو
  • سرنوشت سیاسی بایدن در گروِ تحریم نفتی ایران | فارن پالسی: بایدن به دام افراطیون برای تحریم ایران نیفتد
  • قهر شرکت پخش فرآورده‌های نفتی سبزوار به ضرر بردسکن است
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران نیستیم
  • خبرگزاری آمریکایی: احتمالاً بایدن تحریم‌های نفتی ایران را اجرا نخواهد کرد
  • فروش نفت ونزوئلا با ارز دیجیتالی
  • رئیس‌جمهور: مقامات آمریکایی به شکست فشار حداکثری علیه ایران اعتراف کردند
  • مقامات آمریکایی به شکست فشار حداکثری علیه ایران اعتراف کردند
  • تبدیل مددگیرنده به مددکننده راهبرد موفق کمیته امداد