Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس از نبود یک برنامه‌ مشخص برای اصلاح روند پرداخت یارانه‌های پنهان انرژی در کشور خبر داد و گفت: سالانه بیش از هزار و ۳۰۰ هزار میلیارد تومان انرژی پنهان در کشور پرداخت می‌شود. ۳۱ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۶ استانها گیلان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، الیاس حضرتی ظهر امروز در نشست کارگروه رفع موانع تولید با بیان اینکه سالانه بیش از هزار و 300 هزار میلیارد تومان انرژی پنهان در کشور پرداخت می‌شود اظهار داشت: سهم بسیار زیادی از منافع پرداخت یارانه‌های پنهان انرژی به جای اقشار ضعیف و کم‌درآمد نصیب ثروتمندان می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه مشکلات عدیده اقتصادی در کشور با ابتکار عمل مقام معظم رهبری تحت عنوان نرمش قهرمانانه و با یک تلاش برنامه‌ریزی شده تحت کنترل درآمد گفت: تلاش دولت در بحث برجام با تمام مخالفت‌های زیادی که در خارج و داخل کشور داشت مزایای زیادی برای کشور به ارمغان آورد.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: برجام مخالفان به شدت سرسخت و طوفانی در داخل کشور داشت که کفن‌پوشان حتی در مقابل آن ایستادگی کردند از طرف دیگر در خود دولت تدبیر و امید نیز آن انسجام لازم برای دفاع از این حرکت بزرگ و عظیم تاریخی مشاهده نمی‌شد.

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس: سالانه 980 هزار میلیارد تومان یارانه انرژی در کشور پرداخت می‌شودیارانه نقدی تنها راه کمک به اقشار آسیب‌پذیر است

حضرتی تأثیرات بسیار مثبت برجام در بحث رونق تولید، سروسامان دادن به واحدهای تولیدی، رونق اشتغال، کاهش نرخ تورم و برقراری آرامش نسبی در کشور را متذکر شد و ابراز داشت: در آن مقطع زمانی که برجام به تصویب رسیده و منعقد شد حتی صادرات نفت ایران در روز به بالای 2 میلیون و 800 هزار بشکه در روز رسیده بود.

وی به انزوا رفتن آمریکایی‌ها به علت توافقنامه برجام و کسب موقعیت خوب بین‌المللی برای ایران به سبب این قرارداد را مهم‌ترین دلیل بهانه‌گیری‌های آمریکایی‌ها برای خروج از برجام دانست و ابراز داشت: آمریکا برای تلافی موقعیت‌هایی که به جهت برجام برای ایران ایجاد شده بود تلاش کرد سه قطعنامه را علیه آن به تصویب برساند.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس عدم توفیق آمریکایی‌ها در بحث به ثمر رساندن هر سه قطعنامه ضدایرانی در شورای امنیت را متذکر شد و بیان داشت: آمریکا پس از توافق برجام ابتکار عمل خود در صحنه بین‌المللی را به نوعی از دست داد زیرا ایران اسلامی پس از این توافقنامه با قدرت مشغول پیشبرد اهداف خود شد.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی تخریب و اقدام علیه منافع جمهوری اسلامی ایران توسط آمریکایی‌ها را مورد اشاره قرار داد و گفت: با روی کار آمدن ترامپ در صحنه سیاسی این کشور و تهدید برای پاره کردن توافقنامه برجام اقتصاد ایران با فعل و انفعالات بسیار زیادی مواجه شد. 

حضرتی ایجاد و تشدید مشکلات اقتصادی، نابه‌سامانی در حوزه ارز، افزایش شدید قیمت دلار و ایجاد تلاطم اقتصادی در کشور به علت بدعهدی آمریکا را مورد تأکید قرار داد و افزود: افزایش ثانیه به ثانیه قیمت ارز، یأس و ناامیدی و بی‌اعتمادی که در مردم شکل گرفت از عواقب خروج یکی از طرف‌های برجام برای ما بود.

وی با بیان اینکه در ابتدای امسال مردم مقدار زیادی سکه، طلا و ارز خریداری کردند و مقدار زیادی سرمایه نیز از کشور خارج شد اظهار داشت: متأسفانه در سطوح مختلف نهادهای حاکمیتی کشور یک استراتژی مشخصی برای کنترل بازار ارز و حل معضلات اقتصادی وجود نداشت و مسئولان تنها به پراکنده‌گویی می‌پرداختند.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه سیاست سکوت و عقب‌نشینی در برابر دشمن کارساز نبوده و او را برای اعمال فشار بیشتر علیه کشورمان مصمم کرد بیان داشت: تا قبل از چند ماه پیش دشمن هر روز یک برنامه و تهدید جدید را علیه کشورمان اعمال می‌کرد بنابراین لازم بود سیاست‌های ما هر چه زودتر تغیید کند.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه از ابتدای امسال و بنا به فرمایشات مقام معظم رهبری سیاست‌های مقابله‌ای ایران به طور کلی دستخوش تغییر شد افزود: دشمن درصدد دامن زدن به نارضایتی‌های اجتماعی و اقتصادی در کشور بود و برای این هدف خود تلاش می‌کرد.

حضرتی اتخاذ سیاست مقاومت فعالانه توسط جمهوری اسلامی ایران در برابر دشمن را بزرگ‌ترین گام کشورمان برای ایستادگی در برابر زورگویی‌های آمریکایی‌ها دانست و تصریح کرد: استفاده حداکثری از ظرفیت‌های برجام و تلاش برای عدم اجرای نقشه به صفر رسیدن صادرات نفت ایران از جمله ویژگی‌های مثبت این سیاست بود.

 وی فعال کردن گروه‌ها و جریانات موافق با سیاست‌های کشور در منطقه را بخشی دیگر از سیاست مقاومت فعالانه جمهوری اسلامی ایران خواند و عنوان کرد: تثبیت و تقویت بحث استحکام و اتحاد داخلی مؤلفه بسیار مهمی است که در جریان این سیاست جدید کشورمان برای تحقق آن برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری انجام شد.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه ایران از آن شرایط کاملاً انفعالی به یک وضعیت فعال و باثبات دست پیدا کرده است اظهار داشت: چند وقت گذشته سه کشتی ایران را توقیف کرده و اجازه حرکت به آن ندادند اما درست پس از سرنگونی پهپاد آمریکایی توسط کشورمان شرایط عوض شد و کشتی‌ها را فوراً آزاد کردند.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه سرنگونی پهپاد آمریکایی غرور ملی برای کشورمان به ارمغان آورد خاطرنشان کرد: شرایط به گونه‌ای شده است که هم‌اکنون سران بسیاری از کشورهای اروپایی مانند امانوئل ماکرون دائماً برای ارتباط با جمهوری اسلامی ایران پیغام می‌فرستند و برای گفت‌وگو با کشورمان پیام ارسال می‌کنند.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی جلوگیری از تعمیق اختلافات داخلی و تلاش برای بهبود شرایط اقتصادی را دو مؤلفه بسیار مهم در شرایط کنونی دانست و گفت: بحث اصلاح ساختار بودجه موضوع کلانی است که در دستور کار مجلس و دولت قرار گرفته و برای آن برنامه‌ریزی می‌شود.

حضرتی با بیان اینکه دشمن آرزو داشته و دارد که روزی صادرات نفت ایران را به صفر برساند خاطرنشان کرد: تحریم‌های دشمن و تهدید برای به صفر رساندن صادرات نفت ایران فرصتی بسیار مغتنم برای ما است تا در این برهه حساس زمانی سازوکارهای تکیه اقتصاد کشور به درآمدهای نفتی را هر چه زودتر فراهم سازیم. 

وی توسعه پایه‌های مالیاتی، جلوگیری از فرارهای مالیاتی و استفاده بیشتر از ظرفیت‌های این بخش برای تأمین درآمدهای کشور را از مؤلفه‌های تغییر ساختار بودجه خواند و تصریح کرد: بخش معدن به وجود تمام ظرفیت‌های موجود در آن از بخش‌های بسیار مظلوم کشور محسوب می‌شود به طوری‌که ایران با داشتن تنها یک درصد از جمعیت کل جهان مالک حدود 7 درصد از معادن جهان است.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس عدم بهره‌برداری از بسیاری از معادن موجود در کشور را یک نقیصه بزرگ دانست و اظهار داشت: استفاده بیشتر و مطلوب‌تر از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های گردشگری نیز امری بسیار ضروری است زیرا گردشگران فرهنگی که وارد کشور می‌شود واقعاً برای همین منظور به ایران آمده و دنبال فساد نیست.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی پرداخت بیش از هزار و 300 هزار میلیارد تومان یارانه پنهان انرژی در کشور را موضوعی بسیار جدی و بحث‌برانگیز خواند و عنوان کرد: هیچ کسی در کشور به فکر اصلاح این وضعیت نیست و سهم زیادی از یارانه‌ انرژی سهم افراد ثروتمند می‌شود.

حضرتی با تأکید بر اینکه یک روستانشین از یارانه پرداختی به حوزه انرژی استفاده چندانی نمی‌کند خاطرنشان کرد: افرادی که در خانه‌ها و ویلاهای شخصی چندین هزار متری خود ساکن هستند به راحتی از این یارانه‌های پنهان انرژی استفاده کرده و بهره‌مند می‌شوند در حالی‌که این موضوع به شکاف طبقاتی در کشور دامن می‌زند.

وی عملکرد عجله‌ای در برخورد با موضوع تحریم و واردات مقدار زیادی کالاهای اساسی را مورد اشاره قرار داد و ابراز داشت: در بحث لغو ممنوعیت واردات برنج خارجی طبق قانون و مطابق سنوات گذشته باید از واردات و توزیع آن تا ماه پس از برداشت محصول داخلی ممانعت به عمل آید که امیدواریم امسال نیز این موضوع رعایت شود.

انتهای پیام/ ت

R7877/P/S6,71/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۵۲۴۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس‌جمهور: زمینه همکاری‌ ایران و پاکستان در حوزه انرژی مساعد است

رئیس‌جمهور با تشریح برخی زمینه‌های مساعد برای گسترش همکاری‌ها و روابط ایران و پاکستان از جمله در حوزه انرژی، بر اهمیت امنیت به‌ویژه در مرزهای مشترک دو کشور برای رونق تبادلات مرزی تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی ظهر امروز _دوشنبه سوم اردیبهشت_ به وقت محلی در جریان سفر رسمی به پاکستان، در نشست مشترک هیئت‌های عالی‌رتبه دو کشور، با بیان اینکه پیوندهای تاریخی همسایگی و اشتراکات اعتقادی، روابط تهران-اسلام‌آباد را عمیق و ناگسستنی کرده است، سطح روابط دو کشور را نامتناسب با ظرفیت‌های متقابل دانست و بر تلاش برای افزایش تعاملات و مناسبات دو طرف در عرصه‌های مختلف اقتصادی، تجاری و فرهنگی تاکید کرد.

وی با اشاره به سیاست جمهوری اسلامی ایران برای گسترش روابط با کشورهای مسلمان، همسایه و همسو، گسترش روابط با پاکستان را تأمین‌کننده همه این اهداف دانست و افزود: باور داریم که با توجه به ظرفیت‌های موجود می‌توان روابط فیمابین را متحول کرد و لذا در گام اول برای دستیابی به حجم ۱۰ میلیارد دلار در مبادلات تجاری دو کشور توافق کردیم.

رئیس‌جمهور با تشریح برخی زمینه‌های مساعد برای گسترش همکاری‌ها و روابط ایران و پاکستان از جمله در حوزه انرژی، به اهمیت امنیت به خصوص در مرزهای مشترک دو کشور برای رونق تبادلات مرزی اشاره کرد و گفت: دو کشور در موضوع ضرورت تأمین و پایداری امنیت، لزوم مبارزه قاطع با اشکال مختلف تروریسم و حمایت بدون تبعیض از حقوق بشر به خصوص دفاع از مردم مظلوم فلسطین رویکرد و نگاهی نزدیک و مشترک دارند.

آیت‌الله رئیسی با بیان اینکه روابط دو کشور در همه ابعاد دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی قابل ارتقا و تقویت است، تصریح کرد: تحکیم و تعمیق روابط دو ملت دوست ایران و پاکستان ممکن است مخالفانی داشته باشد، اما عزم و اراده موجود نزد سران دو کشور برای گسترش روابط، بر این مخالفت‌ها غلبه کرده و این سفر می‌تواند نقطه عطفی در ایجاد تحول در روابط فیمابین باشد.

وی بر اهمیت تبادل هیئت‌های تجاری و اقتصادی میان دو کشور و فعال شدن کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی برای رفع موانع توسعه مراودات و مناسبات اقتصادی و تجاری میان دو کشور تاکید کرد و گفت: تقویت همکاری‌های ایران و پاکستان به‌عنوان دو کشور اسلامی مهم منطقه می‌تواند در حل مشکلات منطقه مؤثر باشد، در مقابل حضور بیگانگان در منطقه نه تنها کمکی به حل مشکلات نمی‌کند، بلکه خود باعث ایجاد مشکلات پیچیده‌تر خواهد شد.

رئیس‌جمهور با تاکید بر ضرورت اتحاد و انسجام کشورهای اسلامی برای مقابله مؤثر با هر گونه اجحاف و تعرض به کشورهای اسلامی، جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم و مقتدر فلسطین و به خصوص غزه را از جمله تبعات نبود چنین انسجامی میان کشورهای اسلامی دانست و گفت: همکاری‌های ایران و پاکستان در این زمینه می‌تواند بستر مناسبی برای همراه شدن بیشتر کشورهای اسلامی در مسیر وحدت و انسجام امت اسلامی باشد.

نخست وزیر پاکستان: سفر آیت الله رئیسی به اسلام آباد به پاکستان عزت بخشید

شهباز شریف نخست وزیر پاکستان هم در این نشست با بیان اینکه این سفر به پاکستان عزت بخشید، روابط فیمابین را بسیار مستحکم و دوستانه توصیف و اظهار کرد: پیشرفت هر کدام از دو کشور ایران و پاکستان باعث پیشرفت متقابل کشور دیگر خواهد شد.

وی با اشاره به مرزهای طولانی مشترک میان دو کشور، بر مبارزه قاطع با تروریسم و تلاش برای ارتقای امنیت در مناطق مرزی و همچنین ایجاد رونق اقتصادی در مناطق مرزنشین از طریق گسترش بازارچه‌های مرزی تاکید کرد.

نخست وزیر پاکستان ضمن ابلاغ سلام‌های گرم دولت و ملت پاکستان به رهبر معظم انقلاب اسلامی و ملت ایران، از درایت و تدابیر آیت‌الله رئیسی برای تقویت روابط و تعاملات منطقه‌ای جمهوری اسلامی ایران به خصوص در ارتباط با کشور مطبوعش قدردانی کرد.

وی با تاکید بر هدف‌گذاری صورت گرفته برای رساندن حجم مبادلات اقتصادی فیمابین به ۱۰ میلیارد دلار در سال عنوان کرد: گسترش همکاری‌های اقتصادی ایران و پاکستان در حوزه‌های مختلف از جمله انرژی می‌تواند به تقویت همکاری‌های منطقه‌ای و بین‌المللی دو کشور بیانجامد.

شهباز شریف همچنین با اشاره به حمایت پاکستان از همکاری‌های زیرساختی لجستیک چندجانبه افزود: تحقق این همکاری‌ها می‌تواند تبادلات تجاری فیمابین را به سطحی جدید ارتقا دهد.

نخست‌وزیر پاکستان در بخش دیگری از سخنانش ثبات قدم جمهوری اسلامی ایران در حمایت از آرمان آزادی قدس و دفاع از مردم مظلوم فلسطین را قابل تحسین توصیف و تصریح کرد: اتحاد و انسجام کشورهای اسلامی مؤثرترین اقدام در بازدارندگی جنایات رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان مظلوم است.

شهباز شریف همچنین با اشاره به گفتگوهای مطرح شده درباره حقوق و امنیت مردم منطقه کشمیر، تقویت همکاری‌های دو کشور در مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی در زمینه‌های مختلف را خواستار شد.

در این دیدار همچنین سران دو کشور بر اهمیت تقویت تجارت رسمی تاکید و علاوه بر آن توافق کردند که طرف پاکستانی در اجرای تعهدات خود در زمینه انرژی تسریع کند.

منبع: ایرنا کد خبر 747015

دیگر خبرها

  • ۹ دلیل پنهان «احساس خستگی دائمی» که از آن‌ها بی خبر بودید
  • خط لوله گاز ، مهم‌ترین طرح ایران و پاکستان در حوزه انرژی
  • زمینه‌های مساعد برای گسترش همکاری ایران و پاکستان در حوزه انرژی فراهم است
  • زمینه‌های مساعد برای گسترش همکاری‌های ایران و پاکستان در حوزه انرژی وجود دارد
  • رئیس‌ جمهور: زمینه همکاری‌ ایران و پاکستان در حوزه انرژی مساعد است
  • رئیس‌جمهور: زمینه همکاری‌ ایران و پاکستان در حوزه انرژی مساعد است
  • توسعه پتروپالایشگاه‌ها بخشی از مشکلات حوزه انرژی را برطرف می‌کند
  • استمرار روند رشد اقتصادی/ وزارت نفت پرچم سرمایه‌گذاری خارجی را هم بالا برد
  • پس از تنبیه رژیم صهیونیستی حالا وقت احیای برجام است! / اصلاح‌طلبان برای دور دوم انتخابات چه برنامه‌ای دارند؟
  • اجرای برنامه‌هایی که می‌تواند ما را سالم نگه دارد سخت است