Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-19@16:02:22 GMT

گرانی، تقاضای مسکن بی‌کیفیت را افزایش می‌دهد

تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۵۲۵۶۳

گرانی، تقاضای مسکن بی‌کیفیت را افزایش می‌دهد

پیمان همامی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: وقتی مشتری و متقاضی مطالبه‌گر کیفیت نباشند، تولیدکننده هم ممکن است کیفیت ساختمان را کاهش دهد.

وی با بیان اینکه کاهش توان اقتصادی متقاضیان مسکن نباید سبب به انزوا رفتن کیفیت در بازار شود، افزود: زمانی که بازار مسکن به لحاظ کیفیت، رقابتی نباشد، این امکان وجود دارد که ساختمان هایی دارای مشتری و خواهان شود که در ساخت آن مقررات ملی رعایت نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: در شرایطی که مردم تنها به فکر تامین سرپناه هستند، ساختمان های با کیفیت پایین به علت قیمت پایین، در بازار دارای مشتری می شوند.

وی تاکید کرد: کیفیت و استحکام بنا باید در قیمت مسکن لحاظ شود البته در این زمینه صدور شناسنامه فنی و ملکی یک راهکار است و ساختمان ها باید دارای شناسنامه و هویت باشند.

به گفته عضو هیات علمی دانشگاه خوارزمی، لحاظ شدن کیفیت در قیمت مسکن سبب می شود که سازندگان، نسبت به ارتقای کیفیت و میزان استحکام سازه ها حساس تر شوند.

همامی اظهار داشت: زمانی که بودجه ها محدود باشد، ممکن است ساختمانی هایی ساخته شود که کیفیت مناسبی ندارند، برای برون رفت از این مشکل باید سیاست های تولید مسکن و کنترل قیمت ها به گونه ای باشد که اقشار مختلف بتوانند، مسکن محکم و مقاوم تامین کنند.

این استاد دانشگاه گفت: با افزایش قیمت ها، ممکن است کارگاه های تولیدکننده مصالح ساختمانی غیراستاندارد هم مشتری داشته باشند و محصول خود را به بازار عرضه کنند، البته انتظار این است که در بازار، کسی خریدار این محصولات نباشد و مهندسان، باید از ورود مصالح غیراستاندارد و نامرغوب به پای ساختمان ها جلوگیری کنند.

وی افزود: با توجه به حساسیت های ایجاد شده، میزان خسارات زلزله به منازل مسکونی در روستاها و شهرها، در سال های اخیر نسبت به سال های دورتر کاهش یافته است البته هنوز جای کار در این زمینه وجود دارد.

این استاد دانشگاه با اشاره به رشد عمودی شهرها و بلندمرتبه سازی گفت: برای تامین ایمنی ساختمان ها در بلندمرتبه سازی، لازم است که ضوابط و مقررات ویژه ای رعایت شود و دقت در این گونه ساخت و سازها باید بیشتر باشد.

وی اظهار داشت: در شهر بجنورد، شرایط لرزه خیزی به گونه ای است که باید توجه به این نکات اجباری شود.

عضو هیات علمی دانشگاه خوارزمی افزود: انتظار می رود آحاد جامعه و متقاضیان مسکن، استفاده از مصالح استاندارد در ساخت و ساز و رعایت مقررات ملی ساختمان را از سازندگان مسکن مطالبه کنند.

چهارمین همایش زلزله، مدیریت بحران و دورنمای آینده روز پنجشنبه در بجنورد، مرکز استان خراسان شمالی برگزار شد. 

۷۱۸۵/۵۱۳۲ 

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار حقوق زنان نقل و انتقالات لیگ برتر افزایش قیمت جامعه ساخت و ساز عضو هیات علمی دانشگاه مسکن قیمت خودرو قیمت دلار حقوق زنان نقل و انتقالات لیگ برتر امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۵۲۵۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید جهانی نفت کاهش یافت

به گزارش قدس آنلاین، داده‌های «سازمان ابتکار داده مشترک» (JODI) نشان داد تولید جهانی نفت خام در فوریه در مقایسه با ژانویه سال ۲۰۲۴، به میزان ۴۷۳ هزار بشکه در روز افزایش یافت زیرا تولید نفت آمریکا پس از تعطیلی‌های مربوط به شرایط جوی نامساعد در ژانویه، بهبود یافت.

این داده‌ها نشان داد تولید نفت عربستان سعودی در فوریه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته، به میزان ۱.۴ میلیون بشکه در روز کاهش یافت. این کشور از ژوئیه سال ۲۰۲۳، کاهش داوطلبانه یک میلیون بشکه در روز را برای کمک به تلاشهای گروه اوپک پلاس برای تثبیت بازار نفت، اجرا کرده است.

تولید نفت عربستان سعودی در فوریه بر مبنای ماهانه، ۵۵ هزار بشکه در روز افزایش یافت و به ۹.۰۱ میلیون بشکه در روز رسید که بالاترین میزان در هفت ماه گذشته بود.

سعودیها متعهد شده اند که تولید نفت خود را تا پایان ژوئن سال ۲۰۲۴، در حدود ۹ میلیون بشکه در روز نگه دارند. این کشور تاکنون، به تعهد خود عمل کرده و بالاتر از سهمیه تعیین شده خود در توافق اوپک پلاس، نفت تولید نکرده است.

در این بین، آمار JODI نشان داد صادرات نفت عربستان سعودی در فوریه، ۲۰ هزار بشکه در روز در مقایسه با ژانویه افزایش یافت و به ۶.۳۲ میلیون بشکه در روز رسید که بالاترین میزان صادرات این کشور در سه ماهه اخیر بود.

طبق داده‌های JODI که آمار گزارش شده خود را از تک به تک کشورهای تولیدکننده جمع‌آوری می‌کند، کاهش تولید بزرگ دیگر مربوط به عراق بود که تولیدش، ۳۴۷ هزار بشکه در روز کاهش یافت.

کاهش شدید تولید در عربستان سعودی و عراق که دو تولیدکننده بزرگ اوپک هستند، تا حدودی با افزایش  تولید نفت آمریکا که ۷۴۴ هزار بشکه در روز در فوریه نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد کرد، جبران شد.

افزایش تقاضای جهانی برای نفت به بالاترین رکورد فصلی ۵ ساله

داده‌های JODI همچنین نشان داد تقاضای جهانی برای نفت در فوریه نسبت به ژانویه، ۱.۲ میلیون بشکه در روز رشد کرد و به بالاترین حد فصلی پنج ساله رسید که تحت تاثیر تقاضای فصلی بالا برای بنزین و تقاضای بالا برای نفت در هند بود.

تقاضا برای نفت در ۳۸ کشوری که داده‌ها را به JODI گزارش می دهند، در فوریه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته، به میزان ۱.۱ میلیون بشکه در روز افزایش یافت.

رشد ماهانه تقاضا برای نفت، عمدتا ناشی از تقاضای بالاتر برای بنزین و سوخت جت بود؛ به طوری که تقاضا برای بنزین به بالاترین حد فصلی پنج ساله خود رسید. تقاضا برای سوخت جت در فوریه، ۳۰۰ هزار بشکه در روز نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش یافت.

داده‌های گردآوری‌شده توسط JODI نشان داد یکی از محرک‌های اصلی افزایش تقاضا برای نفت، تقاضای هند بود که در فوریه، به بالاترین حد خود رسید و همزمان، صادرات محصولات این کشور به بالاترین سطح فصلی افزایش یافت. از سوی دیگر، چین شاهد کاهش تقاضا برای نفت و کاهش فعالیت پالایشگاهی در فوریه بود که زمان برگزاری تعطیلات سال نو چینی بود.

اوپک انتظار دارد تقاضا برای سوخت در تابستان قوی باشد که از رشد مصرف نفت در سال ۲۰۲۴ حمایت خواهد کرد. انتظار می رود تقاضای جهانی بالایی برای نفت در تابستان باشد زیرا مصرف سوخت حمل و نقل در سراسر جهان و در مناطق مختلف با افزایش سفرهای تابستانی و تعطیلات افزایش می یابد. اوپک هفته گذشته اعلام کرد چشم انداز قوی تقاضا برای نفت را در ماههای تابستان می بیند.

اوپک همچنان میزان رشد تقاضای جهانی برای نفت را به میزان ۲.۲ میلیون بشکه در روز در سال ۲۰۲۴ و ۱.۸ میلیون بشکه در روز در سال ۲۰۲۵، پیش بینی کرده است.

بر اساس گزارش اویل پرایس، در مقابل، آژانس بین‌المللی انرژی (IEA) در جدیدترین گزارش ماهانه خود، پیش‌بینی رشد تقاضای جهانی در سال ۲۰۲۴ را به میزان ۱۰۰ هزار بشکه در روز کاهش داد و ۱.۲ میلیون بشکه در روز برآورد کرد که بسیار کمتر از ارزیابی اوپک است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • هزینه اضافی به بنگاه ممنوع؛ حق انتخاب با مشتری است سامانه خودنویس یا مشاور املاک؟
  • میزان افزایش قیمت خودرو با شروع بهار؛ به طور میانگین چقدر گرانی داشتیم؟
  • کلید گرانی بلیت هواپیما در دستان ستاد تنظیم بازار
  • رمزگشایی از مولفه‌های کاهش قیمت دلار
  • رمز گشایی از مولفه‌های کاهش قیمت دلار
  • نوسان قیمت در محصولات کشاورزی؛ از زمین تا بازار
  • تولید جهانی نفت کاهش یافت
  • وزیر فرهنگ راه را برای گرانی بلیت‌ اجراهای صحنه‌ای باز کرد/ حداکثر ۹۰۰ هزار تومان!
  • رکوردشکنی قیمت اجاره مسکن در دولت رئیسی
  • رسانه عبری: احساس ناامنی موجب گرانی در اسرائیل شده است