Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالله بهمنش بعدازظهر پنجشنبه در نشست با رئیس سازمان دامپزشکی کشور در یاسوج افزود: یکی دیگر از مشکلات دامپزشکی استان، کمبود تجهیزات است.

وی با بیان اینکه ۱۶۰ نیروی دامپزشکی در استان به مردم خدمات ارائه می دهند، گفت: همچنین ۴۵۰ نفر نیرو نیز در بخش خصوصی خدمات رسانی می کنند.

بهمنش تصریح کرد: تعداد دامها، در بخش دامداریهای مختلف دراستان کهگیلویه و بویراحمد، شامل ۴۰ هزار و ۴۲۵ راس گاو و گوساله، یک میلیون و ۳۹۰ هزار و ۷۳۳ راس بز و بزغاله و ۹۰۵ هزار و ۴۶۳ راس گوسفند و بره است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تعداد طیور بومی استان نیز ۸۲۶ هزار و ۳۹۵ قطعه است که از این تعداد، در ۱۴۵ واحد طیور گوشتی دو میلیون و ۶۶۰ هزار قطعه طیور تولید می شود.

بهمنش تعداد واحدهای پرورش مرغ تخمگذار در استان را پنج واحد عنوان کرد و گفت: این واحدها ۲۱۰ هزار قطعه مرغ تولید می کنند و یک واحد پرورش شتر مرغ نیز با ظرفیت ۵۰۰ قطعه در استان فعال است.

وی افزود: همچنین ۵۰ هزار و ۹۲۵مرکز پرورش زنبور عسل در استان فعال است.

بهمنش با بیان اینکه مزارع پرورش ماهیان سردآبی در استان ۲۱۴ واحد است، اظهار داشت: این واحدها با ظرفیت ۵۸ میلیون و ۴۳۱ هزار قطعه فعال هستند.

وی افزود: دو مزرعه پرورش ماهیان خاویاری نیز با ظرفیت ۳۰۰ تن در سال، در این استان فعال است.

کد خبر 4699115

منبع: مهر

کلیدواژه: یاسوج دامپزشکی بوشهر قزوین شیراز شهرکرد ایلام عید غدیر خم هفته دولت گرگان یاسوج عید سعید قربان کهگیلویه و بویراحمد اربعین حسینی سانحه تصادف روز خبرنگار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۵۲۶۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تربیت معلم مهمترین گام در مسیر تقویت تربیت دینی در مدارس است

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله محمدرضا ناصری در جلسه شورای همکاری‌های حوزه و آموزش و پرورش ضمن قدردانی از تلاش آموزش و پرورش برای انجام حرکت های خوب قرآنی در مدارس استان اظهار کرد: برای اینکه بتوانیم شرایط آشنایی همه دانش آموزان را با قرآن فراهم کنیم، لازم است کلاس‌هایی با زبان ساده برای دانش آموزان برگزار شود و معرفتی در این زمینه برای آنها ایجاد کنیم.

وی با اشاره به اینکه دشمن در تلاش برای گرفتن هویت جوانان و نوجوانان از آنهاست و در فضای مجازی تلاش ویژه ای در این زمینه می کند، افزود: با آموزش قرآن و تفسیر ساده قرآن می توان هویت الهی به آنها بخشید.

آیت‌الله ناصری عنوان کرد: این مهم باید در اولویت قرار گیرد و لازم است آموزش و پرورش استان یزد در این زمینه پیگیری های لازم را از وزارت آموزش و پرورش انجام دهد زیرا کوتاهی در زمینه تقویت دین و تربیت دینی کودکان و نوجوانان، خیانت به آنهاست.

نماینده ولی فقیه در استان یزد در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر لزوم کار ویژه روی معلمان در دانشگاه فرهنگیان تاکید کرد: برخی معلمان نسبت به تربیت دینی و تقویت قدرت تفکر و تعقل در دانش آموزان نا آگاه و برخی نیز بی تفاوت هستند و لازم است روی آنها کار شود.

وی با تاکید بر اهمیت دانشگاه فرهنگیان و برنامه ریزی در این دانشگاه بیان کرد: باید کار جدی در این حوزه انجام شود و بازنگری در جذب افراد به عنوان معلم ضروری است.

آیت‌الله ناصری تصریح کرد: اگر معلم خوب تربیت شود و سر کلاس برود، آنگاه می توانیم به تربیت کودکان به عنوان کاری بسیار سخت و حساس، امیدوار بود.

امام جمعه یزد همچنین با اشاره به اینکه برخی افراد اقدامات خوبی در دانشگاه فرهنگیان آغاز کرده بودند، افزود: متاسفانه مدیران خوب در این حوزه به سرعت درگیر کارهای ستادی می شوند و اصل کار که مقوله تربیت است، مورد غفلت قرار می گیرد.

وی بر لزوم برنامه ریزی در تعلیم و آموزش معلمان تاکید کرد و گفت: این مهم باید به عنوان یک مقوله مهم و اساسی مورد توجه قرار گیرد.

مدیرکل آموزش و پرورش و دیگر اعضای شورای همکاری های حوزه و آموزش و پرورش نیز در این جلسه به ارائه گزارشی از فعالیت‌های خود به منظور تقویت ارتباط حوزه و آموزش و پرورش، حضور روحانیون واجد شرایط در آموزش و پرورش، نظارت بر اجرای برنامه های شورا پرداختند.

کد خبر 6080445

دیگر خبرها

  • دلیل توقف واحدهای تولیدی و نیمه‌تمام لرستان کمبود اعتبار است
  • کمبود نیروی انسانی و فضای اداره استاندارد مرکزی پیگیری می‌شود
  • راه جبران ناترازی نیروی انسانی در آموزش‌وپرورش چیست؟
  •  قاچاق کالا خنجری بر پشت تولید است/ رشد تولید بسیاری از مشکلات اقتصادی را حل می‌کند
  • روایان پیشرفت در مدارس آذربایجان شرقی راه اندازی شود
  • بازگشت ۲۰ واحد راکد و نیمه فعال پرورش ماهی همدان به تولید
  • نیاز به ۹۰‌ همت اعتبار برای تکمیل پروژه آزادراه حرم تا حرم
  • دو هزار و ۹۶۹ کیلوگرم فرآورده خام دامی در لرستان معدوم شد
  • اولویت نخست آموزش و پرورش تامین نیروی انسانی است
  • تربیت معلم مهمترین گام در مسیر تقویت تربیت دینی در مدارس است