Web Analytics Made Easy - Statcounter

خیرالله رحمانی روز پنجشنبه در گردهمایی شورای هماهنگی و اجرایی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش استان قزوین که با حضور مددی مشاور سرپرست وزارت آموزش و پرورش در حوزه سند تحول بنیادین برگزار شد، اظهار داشت:تربیت تک بعدی براساس سند تحول بنیادین جایی در آموزش و پرورش ندارد.

رحمانی افزود: امروز در جمهوری اسلامی افتخار می‌کنیم که سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش تدوین شده است و باید از آن نهایت استفاده را برای تربیت و تعلیم کامل و صحیح دانش آموزان برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی یادآور شد: یکی از رسالت‌های مهم مدیران و معلمان، ایجاد فضای شاداب و لذت بخش برای یادگیری دانش آموزان است.

رحمانی تاکید کرد: برای موفقیت باید به هر ۶ ساحت این سند شامل زیستی و بدنی، سیاسی و اجتماعی، زیبایی شناختی و هنری، دینی و اعتقادی و اقتصادی و حرفه ای پرداخته شود و دانش آموزان هم از محیط یادگیری بهره برده و هم زندگی را تمرین کنند.

رحمانی ادامه داد: خروجی های مدارس ما به گونه ای بوده که از آموخته ها برای چگونه زیستن و بهتر زیستن استفاده نشده است و اکنون با این سند فرصتی برای رفع کاستی های گذشته فراهم آمده است.
۶۱۰۱

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش استان قزوین وزارت آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۵۲۹۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید در حوزه آموزش‌های ناب تربیتی تمرکز شود

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سیدمحمد عبدالنبی موسوی فرد بعد از ظهر امروز چهارشنبه در اجلاس مدیران و رؤسای آموزش و پرورش خوزستان با اشاره به توجه به راهبرد تقویت تفکر توحیدی در بین دانش آموزان بیان کرد: تربیت دانش آموزانی در تراز ارزش‌های اسلام ناب محمدی و متصف به صفاتی چون خلاقیت، متفکر بودن و معتقد به آرمان‌ها و ارزش‌های انقلاب اسلامی باید به عنوان یک اصل در دستور کار مجموعه تعلیم و تربیت استان قرار گیرد.

وی با اشاره به هجمه سهمگین فرهنگی دشمنان علیه مردم خوزستان توضیح داد: دانش آموزان قبل از عمل به گفتار به رفتار و کردار ما عمل خواهند کرد و بر این اساس دانش آموزان الگوهای رفتاری معلمان را دنبال می‌کنند و در این راستا باید تمام تلاش آموزش و پرورش در راستای تربیت انسان‌هایی معتقد، خلاق، فکور و با ایمان متمرکز شود چرا که دشمنان به دنبال از بین بردن اعتقادات مردم استان هستند.

نماینده ولی فقیه در خوزستان ادامه داد: دانش آموزان امانت‌های الهی هستند و در این راستا آموزش و پرورش باید همه تلاش خود را در حوزه آموزش‌های ناب تربیتی متمرکز کند چرا که امروز تربیت صحیح دانش آموزان مهمترین نقش را در شکل‌گیری شخصیت بزرگسالی این دانش آموزان ایفا می‌کند.

حجت الاسلام موسوی فرد گفت: مقام معظم رهبری تاکید داشتند که استان خوزستان منبع غنی و سرشار تولید فرهنگ در کشور است و این یک تکلیف بزرگ بر دوش مردم خوزستان قرار داده تا همه تلاش خود را در راستای تقویت بنیان‌های فرهنگی به کار ببندند.

کد خبر 6063812

دیگر خبرها

  • اعتکاف علمی دانش آموزان کنکوری لرستان
  • ۳۰ هزار کتاب برگزیده رشد در سامانه دانش آموزان قرار گرفت
  • پروژه استخر سرپوشیده بردسکن همچنان ناتمام رها شده است
  • باید در حوزه آموزش‌های ناب تربیتی تمرکز شود
  • ساده‌زیستی در میان دانش‌آموزان استان قزوین ترویج شود
  • اجرای پویش ملی در پناه خدا ویژه دانش آموزان در ایام نوروز و ماه رمضان
  • برنامه آموزش و پرورش برای استخدام ۷۲ هزار معلم جدید/امسال کتاب‌های پایه اول تغییر می‌کند
  • ضرورت تحول در رویکرد مدیران دولتی
  • تمرین‌های تمرکزی باید جایگزین تمرین‌های عادی شود
  • بیش از ۶۵٠ ملک آموزش وپرورش استان کرمان مستندسازی شد