Web Analytics Made Easy - Statcounter

حتما ویدئوی مهران مدیری و عادل فردوسی پور را در کنسرت مدیری دیده اید، همان که استاد با هیجان می گوید نمی توانند عادل را از ما بگیرند! 

فارغ از اینکه مدیری چه گفته و بر عادل چه می گذرد . فارغ از اینکه آیا واقعا مهران مدیری کسی است که برای رفاقت با عادل و حمایت از او هزینه بپردازد.

فارغ از حواشی جدیدی که درباره احتمال پناهندگی یک مجری سرشناس دیگر سر زبان ها افتاده، باید به چرایی این فضای بسته رسانه ملی پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

به گروهی که رسانه ملی را فقط ملک طلق خود می دانند. 

آنهایی پرداخت که خودخواهانه خود را متر هنر انقلابی می نامند.

همان هایی که ادعای بت شکنی دارند انا کدام بت ها؟ چند شاعر معروف و چند نویسنده جریان روشنفکری. چند مجری محبوب و همین دلخوشی های حداقلی عامه مردم.

جریان تمامیت خواهی که دنیای شان شده با ما و برما!

همان هایی که ادبیات تندشان و برچسب ها و تهمت های شان را در قالب مستند می سازند به زور در بهترین ساعات آنتن رسانه ملی به خورد همه مردم می دهند ولی بعد می نشینند و می گویند:«منتقدان ما عده ای روشن فکر هستند گه فقط بلدند فحش بدهند!»

برادر، اخوی، دوست، گرامی، عزیز! این چه منطقی است که بر اساسش شما بگویی فقط آنچه من می گویم حق است. این باورت را هم از آنتن رسانه ملی پخش کنی. تاکید می کنم رسانه ملی.

 با همین تفکر هر آنچه بخش عمده ای از افکار عمومی دوستش دارد را دوست نداشته باشی هم پخش نمی کنی یا از آنتن پایین می کشی چون خود را متر هنر انقلابی می دانی.

دوستان عزیزی که خود را متر هنر انقلاب می نامید و دایره را چنان تنگ بسته اید که امثال رضا امیرخانی و سید مهدی شجاعی هم با مترتان در آن نمی گنجند، کاش اقلا در خلوت تان به یاد داشته باشید متر هنر انقلابی ما روزگاری قیصر امین پور بوده، قیصری که به ادب، متانت و هنرش ستوده می شد. 

مترمان سلمان هراتی و مرتضی آوینی بوده است.

آوینی که بعضی های تان اسمش را برای خود مصادره به مطلوب کرده اید . نامی که از خانواده اش غصب کرده اید اما انگار خیلی به حلال و حرامش هم اهمیت نمی دهید.

یکبار دیگر نام هایی که نوشته شد را مرور کنید ، کدام تان سواد آنها را دارید؟ بینش انسانی و یا توان هنری شان را؟ کدام تان حتی خود را سایه ای از اینان می بینید که خود را متر هنر انقلابی می نامید و اینچنین  هتاکانه هر آنچه را خود نمی پسندید، پسندیدنش را بر دیگران حرام می کنید؟

۴۱۴۱

کد خبر 1292137

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: تلویزیون شبکه سه سیما لیگ برتر نوزدهم ایالات متحده آمریکا باشگاه پرسپولیس محمدجواد ظریف وزارت خارجه باشگاه استقلال بازیگران سینما و تلویزیون ایران دونالد ترامپ ایران و آمریکا نروژ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۵۳۲۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه به هویت ملی رمز موفقیت صداوسیما

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، پیمان جبلی در آیین تجلیل از برنامه‌سازان نوروز و ماه مبارک رمضان که در مرکز همایش‌های بین‌المللی صداوسیما برگزار شد، رضایت و استقبال گسترده مردم عزیز از برنامه‌های رمضانی و نوروزی صدا و سیما و تقدیر رهبر آن معظم انقلاب را مایه افتخار رسانه ملی توصیف کرد.

جبلی با اشاره به اینکه که رسانه ملی در مدتی کوتاه دو مرتبه مورد تفقد و تحسین رهبری قرار گرفت، گفت: رسانه ملی دو رویداد را با سربلندی رقم زد، نخست اقدام بی سابقه در راه‌اندازی ۲۰۰ کانال انتخاباتی و دوم ویژه‌برنامه‌های ایام نوروز و رمضان که تلاش کردیم در تراز رسانه محبوب مردم، ایفای نقش کنیم و درنتیجه آن، رسانه ملی هم مورد توجه مردم و هم مورد عنایت رهبر معظم انقلاب قرار گرفت.

وی افزود: بررسی میزان مخاطبان ما در دو مناسبت ویژه امسال امیدبخش بود و به‌مثابه تلنگری برای مدیران، برنامه‌سازان، هنرمندان و حتی منتقدان است که جایگاه، نقش و موقعیت منحصربه‌فرد صداوسیما را جدی‌تر بگیرند. اینکه تک‌قسمت‌هایی از برخی برنامه‌های ما می‌توانند ده‌ها میلیون بار در فضای مجازی دیده شوند، گواهی برهمین گفته است.

جبلی همچنین گفت: باید چهره‌ها، ستاره‌ها و عناصر درخشان رسانه‌ملی را قدر دانست. جایگاه هنرمندان برای تبیین مسئولیت‌های اجتماعی و نقش هدایتگری آنها برجسته است.

رئیس رسانه ملی از مشارکت نهاد‌ها و مؤسساتی، چون سازمان تبلیغات اسلامی، شهرداری و ... در ساخت برنامه‌ها به‌ویژه در این ایام قدردانی کرد و با اشاره به ویژگی‌های متفاوت برنامه‌سازی برای عید نوروز که با ایام ماه مبارک رمضان مقارن شده بود، اظهار کرد: با افتخار و با عزم و جدیت برنامه‌سازان و همکاران، میزان مخاطبان ما نسبت به سال گذشته ۱۶ درصد افزایش یافته بود. البته که رقابت سنگین در این زیست‌بوم، تغییر مصرف رسانه‌ای و ذائقه‌های مختلف، کار را سخت‌تر کرده است و تولید برنامه‌های کیفی باید در بالاترین سطح اتفاق بیفتد تا مخاطب ماندگار باشد.

جبلی تأکید کرد که بر تحول در رسانه ملی پافشاری می‌کنیم، نه یک قدم کوتاه آمدیم و نه یک قدم کوتاه خواهیم آمد.

وی گفت: سندتحول، میثاق‌نامه دوره مدیریتی جدید است و با قاطعیت دنبال خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه پرچم تحول ما دو رنگ دارد؛ «هویت» و «عدالت»، عنوان کرد: سبک زندگی ایرانی اسلامی، فرهنگ و ادبیات و شعر، باور‌ها و اعتقادات عمیق و راسخ دینی، اقوام متنوع ایرانی، پاره فرهنگ‌ها و آداب و رسوم شیرین مناطق مختلف کشورمان، لهجه‌ها و سنتها، باور به قرآن و ائمه (ع)، احساس تعلق امتی و تاثیر گذاری جهانی، انقلاب اسلامی و شهدا و هنر انقلاب و... عناصر هویتی ما هستند و از همین رهگذر، مصمم بودیم در برنامه‌های مختلف به‌خوبی به این عناصر توجه کنیم.

رئیس رسانه ملی اضافه کرد: پرداختن تام‌وتمام به عناصر هویت ایرانی سرلوحه اقدامات ما در حوزه هویت محوری است و به‌عنوان نمونه، اگر به شعر می‌پردازیم برای آن است که از هویت قومی و ملی‌مان غفلت نکنیم. همچنین بر خودمان فرض می‌دانیم که اگر به گوشه‌ای از خاک ایران توجه می‌کنیم، از گوشه دیگر غافل نشویم. همچنین توجه به قرآن و عترت و معارف اسلامی جزئی مهم از هویت ایرانیان است که در برنامه‌های موفق قرآنی و آئینی به آن توجه شد.  

جبلی با اشاره به اینکه افتخار ما این است که رسانه ملی در این دوره با برنامه‌های قرآنی و اعتقادی موفق و فاخر شناخته می‌شود گفت: قرآن حجت را بر ما تمام کرد چرا که با برنامه ریزی مناسب و توجه همزمان به محتوا و رویکرد و سازوکار رسانه ملی موفق شد برنامه‌ای قرآنی را در شمار پرمخاطب‌ترین و محبوب‌ترین برنامه‌ها قرار دهد.

رئیس رسانه ملی همچنین با اشاره به بازدید‌های چند صد میلیونی محتوا‌های تولیدی رسانه ملی در فضای مجازی گفت: این که گمان کنیم عصر تلویزیون به سر آمده است درست نیست و اگر ما پرچم هویت و عدالت را برافراشته نگه داریم و همزمان به محتوا و قالب جذاب توجه کنیم، می‌توانیم جلوتر از همه رقبای دیگر بایستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عکسی خاص از علی دایی و همسرش در کنار عادل فردوسی‌پور
  • توجه به هویت ملی رمز موفقیت صداوسیما
  • امضای پیراهن های نوستالژیک توسط عادل فردوسی پور / فیلم
  • از انتشار آهنگ جدید خواننده انقلابی تا غوغای دروازه بان تیم ملی
  • چرا امام برخلاف آستان قدس مخالف بازسازی بقیع و مناره پیامبر بود؟
  • ثبت نام ۹۸۹ مددجوی کمیته امداد البرز در دوره‌های سوادآموزی
  • آموزش سواد میراثی برای کودکان
  • راز پویایی هنر انقلاب بارور شدن اندیشه انقلابی است
  • صادق خلخالی در فروردین ۵۸: زمانی می‌خواستیم جنازه‌ی منحوس پهلوی را آتش بزنیم/ اعدام هویدا یک عمل انقلابی بود
  • عملیات اخلاقی، عادلانه و عاقلانه