Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-03-29@09:45:22 GMT

نگاه ویژه دولت به دو مطالبه عمومی مردم اورامانات

تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۵۵۲۷۷

نگاه ویژه دولت به دو مطالبه عمومی مردم اورامانات

رسمی شدن مرزهای شوشمی و شیخ صله و دستور رئیس جمهور بر اولویت و اقدام پرونده ثبت جهانی منظر فرهنگی اورامانات، نوید بخش ِ تحقق دو مطالبه مهم منطقه از دولت بود.

خبرگزاری شبستان : مردم بعنوان ولی نعمتان انقلاب و صاحبان اصلی نظام اسلامی همواره مورد تاکید حضرت امام خمینی ( ره) و مقام معظم رهبری (مدظله العالی ) و همچنین  رئیس جمهور محترم بوده و هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این میان همواره پیگیری مطالبات عمومی و تحقق خواسته های مردم در اولویت این بزرگان بوده است.

مردم اورامانات بعنوان پاسداران وفادار و حامیان نظام  اسلامی و سرزمین ایران ، هماره بر عهد و وفای خود بوده و در این میان ایثارگریها نموده اند.

سالروز حماسه تاریخی پاوه و مقاومت مردان و زنان اورامانات ، در مقابل تهاجم ناجوانمردانه مزدوران بعثی ، بهانه ای است تا یاد و خاطره حماسه آفرینی های این مردم و شهیدان این حماسه بزرگ را گرامی بداریم. 

سالهای جنگ و پس از آن مردم اورامانات همچنان در نجابت و بر صلابتِ خود ماندند و ضمن درک شرایط کشور ، به امید توسعه و در انتظار تحقق مطالبات دیرین خود ایستادند.

اورامانات رنجورِ از جنگ و حزین از محرومیت هایِ مزمنِ گذشته به امیدِ رفع مشکلات و رسیدن به  توسعه ، همراه با ملت ایران در صحنه های مختلف و برهه های حساس کشور نقش آفرینی کردند .

اما اینک مردم منتظر خدمتِ خادمان و وفای به عهد مسئولین هستند.

مردم اورامانات و پاوه ی حماسه آفرین ، چشم براه همتِ بلند و اراده آهنینِ مدیران کشوری و استانی در مسیر توسعه منطقه اند.

امروز پس از ۴۰ سال از حماسه غرورآفرینِ مقاومتِ مردمِ پاوه ، دیگر جای تامل و تعللی برای مسئولین نمانده است .

مردادماه امسال نوید بخش ِ تحقق دو مطالبه مهم منطقه از دولت بود .

اول - رسمی شدن مرزهای شوشمی و شیخ صله

دوم - دستور صریح رئیس جمهور مبنی بر در اولویت بودن و اقدام در مورد پرونده ثبت جهانی منظر فرهنگی اورامانات پس قریب ۱۵ سال تلاش و مطالعه بود.

این دو اقدام مثبتِ دولت و شخص رئیس جمهور محترم ، قطعا بر توسعه منطقه اثرگذار بوده و ما شاهد تابیدنِ خورشیدِ توسعه بر منطقه خواهیم بود.

توجه ویژه و خاص دولت به اورامانات حاوی چند پیام مهم است .

۱- توجه به محرومیت زدایی از منطقه 

۲- پاسداشت ایثار مردم در راه انقلاب و نظام اسلامی

۳- پاسخ به رای بالای اورامانات به دولت و شخص رئیس جمهور 

اما مطالبه سوم و مهم دیگری که بدون شک بر اثرگذاری دو مطالبه پیش گفته ، نقش آفرینی می کند مقوله جاده_و_راههای_اورامانات است .

غیر استاندارد بودن ، خطرآفرینی و ناهمگونی جاده های اورامانات با  شاخص های یک منطقه ، با مرزهای رسمی و برند ثبت جهانی ،  از ویژگی های منفی راههای مواصلاتی اورامانات می باشد .

رویکرد دولت به اورامانات در این چند سال و علی الخصوص با تلاشهای #مهندس_بازوند استاندار محترم کرمانشاه یک نگاه ویژه و مثبت تر از قبل بوده و ما شاهد برداشتن گامهای بسیار جدی برای توسعه منطقه بوده ایم .

لذا امیدواریم که عطفِ به دو مطالبه محقق شده ، ما شاهدِ تحقق مطالبه سوم یعنی رسیدگی_ویژه و دستورات قاطعی در مورد بهبود راههای اورامانات باشیم .

قطع به یقین این مطالبه سوم هم در ردیف تلاشهای استاندار جهادی و مساعدت رئیس جمهور محترم خواهد بود.

 

یادداشت: سید علاءالدین حیدری 

پایان پیام/81

منبع: شبستان

کلیدواژه: عید غدیر روز جهانی مسجد مساجد عید غدیر خم روز جهانی مساجد مسجد غدیر روزنامه اردبیل کانون های فرهنگی هنری مساجد مطالبات عمومی منطقه اورامانات دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۵۵۲۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر اقتصاد: نگاه دولت سیزدهم بازگرداندن اداره کشور به مردم است

وزیر اقتصاد با تاکید بر اینکه بر اساس اصل ۴۳ قانون اساسی مردم باید در اداره امور کشور مشارکت داشته باشند، گفت: نگاه دولت سیزدهم بازگرداندن اداره کشور به مردم است و زمینه را برای فراهم کردن نقش‌آفرینی مردم فراهم خواهد کرد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از ایرنا، سید احسان خاندوزی سه‌شنبه شب (هفتم فروردین ماه) در نشست مشترک با محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه برگزاری سی و یکمین نمایشگاه قرآن کریم، اظهار داشت: نمایشگاه قرآن امسال به جهات مختلف با سال‌های گذشته تفاوت دارد.

وی افزود: به نظر می‌رسد یک غفلت یا شاید یک انتخاب راهبردی پنهان در دهه‌های گذشته صورت گرفته که اساساً منحصر کردن حوزه اداره امور به طبقه خاصی از دیوان سالاران کشور است که این نگاه به شکل کاملاً روشن و آشکار مغایر ایده بنیان‌گذاران جمهوری اسلامی است.

وزیر اقتصاد بیان کرد: اصل ۴۳ قانون اساسی ناظر به این است که اداره امور باید به گونه‌ای باشد که عموم مردم در اداره کشور مشارکت داشته باشند.

خاندوزی با بیان اینکه میراث‌دار یک انحراف بزرگ در اداره امور کشور هستیم، گفت: نگاه مذکور، نه‌تنها مشارکت مردم را به رسمیت نمی‌شناسد، بلکه آن را مزاحم می‌داند، تا جایی که در نهادسازی‌های مختلف، نسبت به عامه مردم نه‌تنها بی‌تفاوت بودند، بلکه مردم را در موضع دفع قرار دادند.

وی ادامه داد: ثمره این نگاه این شده که طی سال‌های اخیر با نسل نسبتاً وسیعی از جامعه مواجه هستیم که به عنوان کسانی که پیام این نوع نهادسازی را دریافت کردند، اساساً تمایلی برای مشارکت در اداره کشور ندارند. این نوع نهادسازی‌ها موجب شده که با فراگیر شدن غایبین زمانه مواجه هستیم.

وزیر اقتصاد اضافه کرد: میلیون‌ها نفر از ظرفیت‌های فکری که می‌توانست در اداره کشور سهیم باشد، کنار زده شدند.

خاندوزی با تاکید بر اینکه نگاه دولت سیزدهم این است که مردم را به اداره کشور بازگرداند، گفت: در عرصه اقتصاد نمود این نگاه این است که بسیاری از مواردی که مردم از آن مطلع نبودند و امکان ارائه اظهارنظر، پیشنهاد و حل مشکل وجود نداشت، اما در دولت سیزدهم شفاف شد.

وی توضیح داد: امروز مردم می‌دانند؛ مثلاً ابر بدهکاران بانکی چه کسانی هستند و یا اطلاعات شرکت‌های دولتی شفاف شد و بسیاری دیگر از شفاف سازی‌ها در حوزه اقتصاد رخ داد تا مردم در جریان باشند که این اتفاق اول بود.

عضو کابینه دولت سیزدهم گام دوم برای افزایش مشارکت مردم را فراهم کردن زمینه برای نقش‌آفرینی مردم عنوان کرد و افزود: سال‌ها رویه اداره کشور این بود که برای مردم امکان‌پذیر نبود که به راحتی بتوانند وارد فعالیت اقتصادی شوند تا جایی که حتی ناچار به دادن رشوه برای کسب مجوزهای کسب و کار می‌شدند. دولت سیزدهم اما رویه صدور مجوز را شفاف و تسهیل کرد.

خاندوزی ادامه داد: گام سوم این است که اطلاعات وجود داشت و امکان ورود به فعالیت اقتصادی هم بود، اما امکان مدیریت نبود، به عنوان نمونه سهام عدالت همه در مالکیت حدود ۵۰ میلیون نفر بود، اما ظرفیتی برای مدیریت مردم وجود نداشت. دولت سیزدهم زمینه را فراهم کرد تا شرکت‌های سرمایه‌گذاری سهام عدالت هر استان، نمایندگانی از مردم انتخاب کنند و آنها مدیریت سهام عدالت را بر عهده بگیرند.

وی محور دوم را تلاش برای اصلاح فرهنگ اقتصادی جامعه دانست و بیان داشت: در این میان ابتدا اصلاح فرهنگ دیوان‌سالارانه اداری مقدم بر اصلاح فرهنگی عامه بود، زیرا نوع مناسبات و ارزش‌هایی که باعث ارتقا و جابه‌جایی مدیران می‌شد، باید تغییر می‌کرد.

وزیر اقتصاد ادامه داد: در گام بعدی لایه فرهنگ اقتصادی عامه مطرح است که با شرایط دشواری مواجه بوده و هستیم، زیرا در خلاف جریان فرهنگ فردگرایی جهان امروز است؛ متاسفانه از بسیاری از ابزارهایی هم که می‌شد، استفاده نکردیم.

خاندوزی با اشاره به اینکه باید علاوه بر ابزارسازی فرهنگی و اقتصادی، نهادسازی سیاسی را اصلاح کنیم، گفت: باید بتوانیم فرهنگ اقتصادی مبتنی بر مصرف ملی را ترویج کنیم. کشوری را سراغ نداریم که در مسیر توسعه یافتگی، این مسیر را طی نکرده باشند.

وی موضوع اتقان و رعایت کیفیت در تولیدات را از دیگر الزامات در این حوزه عنوان کرد و بیان داشت: طی سال‌های اخیر بارها شاهد بودیم شایعات به التهاب بازارها دامن زده که نشانگر فقر کشور در حوزه مذکور است.

وزیر امور اقتصادی و دارایی ادامه داد: توافق خوبی با آموزش و پرورش داشتیم که ۴ هزار معلم آموزش ببینند تا بتوانیم سواد اقتصادی نوجوانان را ارتقا دهیم.

وی تصریح کرد: همچنین تلاش کردیم دانشجویان دانشگاه‌های مختلف را با مسائل اجرایی و اقتصادی و رویکردهای مختلف در حل مسائل آشنا کنیم به طوری که در مدرسه تابستانه که وزارت اقتصاد برگزار کرد، برای دانشجویان در موضوعات مختلف مالیاتی، بودجه و... کلاس آموزشی برگزار کردیم و در نهایت پیشنهادهای برگزیده آنها را خریداری می‌کنیم.

وزیر اقتصاد گفت: باید اعتراف کنیم که در این حوزه هزار راه نرفته وجود دارد و اگر با اقداماتی که در دو سال گذشته شروع شده بتوانیم این را بهانه‌ای برای اصلاح تربیت اقتصادی جامعه قرار دهیم، می‌توان از تهدید تحریم و تلاطمات ارزی فرصتی برای رشد جامعه استفاده کرد. این نیازمندی، فرصتی است که امیدوارم برای ما یک پیامد متفاوتی رقم بزند تا با استحکام بیشتری تصمیمات اقتصادی را اتخاذ کنیم.

دیگر خبرها

  • «گیوه» پرفروش‌ترین صنایع دستی اورامانات شد
  • امیرعبداللهیان با رئیس جمهور ترکمنستان دیدار و گفت‌وگو کرد
  • دعوت رئیس جمهور ترکمنستان از شرکت‌های ایرانی
  • پیگیری آخرین وضعیت توافقات و قرارداد‌های بین‌المللی دولت
  • رئیس جمهور شنبه نمایشگاه قرآن می‌آید
  • حسینی: نگاه دولت همکاری و هم‌افزایی با مجلس جدید است
  • وزیر اقتصاد: نگاه دولت سیزدهم بازگرداندن اداره کشور به مردم است
  • نشست رمضانی رئیس جمهور با خیرین
  • رئیسی: مشکلات با دستور حل نمی‌شود
  • توصیه‌ها و تاکیدات رئیس جمهور در دیدار خیرین