Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امور توسعه و پیشگیری اداره کل بهزیستی استان زنجان روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ارائه خدمات روانشناختی و مشاوره ای به منظور افزایش توانایی فرد در ایجاد و حفظ رابطه با دیگران، بهبود فرایند تصمیم گیری، افزایش توانایی فرد در ایجاد و حفظ رابطه با دیگران و تسهیل  شکوفایی استعدادها ی بالقوه فرد کمک به بالا بردن توانایی سازگاری فردانجام می گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گل نساء آقا محمدی، پیشگیری از مشکلات ناشی از شیوه های نادرست آموزش و تربیت، ارتقای  وضعیت تربیتی تحصیلی، افزایش رضایتمندی در تمامی مراحل زندگی از طریق مشاوره و آموزش به دانش آموزان، والدین و سایر آحاد جامعه را از جمله  اهداف چنین مراکزی است.

 به گفته این مسئول، سنجش و پیشرفت تحصیلی دانش آموزان، برنامه ریزی درسی، فعالیت در زمینه مسائل مرتبط در روش های یادگیری و اختلالات یادگیری، ارزیایی و تقویت کار کردهایی اجرایی مغز، تغییر و اصلاح نگرش نسبت به جنبه های گوناگون زندگی و ارائه راهکارهایی برای افزایش انگیزه و امید  از جمله خدمات تخصصی روانشناختی و مشاوره ای این مراکز است.

این مسئول، آموزش مهارت های زندگی و بهبود شیوه های فرزند پروری، کمک به شکوفایی استعداد و به زیستن سلامت جنسی، کمک به درمان و اختلالات،  مشکلات و همچنین آسیب شناسی روانی و تشخیص بالینی اختلالات در کودک و نوجوان و بزرگسال و ارایه راهکارهای ی موثر تربیتی از دیگر خدمات تخصصی روانشناختی و مشاوره ای  است.

آقا محمدی افزود: علاوه بر آن، مراکز اورژانس اجتماعی نیز  خدمات مشاوره روانشناختی به ویژه مداخلاتی در امر کودک،  همسر،  سالمند آزاری و غیره  توسط تیم های متبحر  ارائه می کند  و در این میان ساکنان مناطق روستایی نیز برای دریافت مشاوره  می توانند  با،   خط  ۱۴۸۰ خدمات تماس بگیرند.

وی یادآوری کرد: بر این پایه متقاضیان  از هر منطقه روستایی، شهری که  امکان دسترسی برای دریافت خدمات لازم نداشته و حتی  تمایلی برای مراجعه حضوری ندارند می توانند با خط یاد شده  از هشت صبح تا هشت مشاوره های  لازم را دریافت کنند.

معاون امور توسعه و پیشگیری اداره کل بهزیستی استان زنجان ادامه  داد: بر این اساس  در صورت نیاز به مداخلات بحرانی  خدمات مورد نیاز از طریق خط تلفن ۱۲۳ ارائه می شود و این مهم در راستای رضایتمندی و پوشش گروههای هدف است.

وی با تاکید بر اینکه بهزیستی استان در صورت متقاضی  از شهرستانهای محروم  برای راه اندازی  مراکز مشاوره غیر دولتی استقبال می کند، اضافه کرد: تا اکنون رغبتی   برای  ایجاد  مراکز مشاوره از مناطق محروم  وجود ندارد  مگر انکه فرد بومی همان منطقه باشد که در صورت تحقق این امر مهم بهزیستی کمک های لازم را نیز   ارائه می دهد.

۹۶۴۶/۸۰۶۸

منبع: ایرنا

کلیدواژه: زنجان سازمان بهزیستی کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۵۶۸۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشاوره به جای مجادله، گام مهم انتظامی استان کرمانشاه برای کاهش آسیب‌های اجتماعی

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان کرمانشاه راه‌اندازی مراکز مشاوره پلیس را گامی در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی دانست و گفت: معاونت اجتماعی انتظامی استان، اقدامات خوبی در راستای صلح و سازش در پرونده‌ها و مختومه‌کردن آن‌ها با بیش از ۲۱ هزار مشاوره به شهروندان انجام داده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، جلال پشوتن در جلسه دیدار با مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری کرمانشاه در دفتر معاونت انتظامی استان اظهار کرد: تحقق اصل جامعه‌محوری در تأمین و حفظ امنیت عمومی مستلزم سیاست‌گذاری و تدوین راهبردها و اهدافی است که پلیس بتواند در سایه آن‌ها از ظرفیت‌ها و پشتیبانی مردمی بهره‌ی بیشتری بگیرد و بر اساس همین نگرش است که مراکز روان‌شناسی مشاوره و مددکاری معاونت اجتماعی فراجا شکل گرفت.

وی افزود: بررسی علمی تغییر و تحولات اجتماعی و تأثیر آن در امنیت عمومی، شناخت بسترها و زمینه‌های اجتماعی و فرهنگی آسیب‌ها و جرایم و گسترش ساز و کارهای پیشگیری اجتماعی از جمله مهم‌ترین اهداف معاونت اجتماعی پلیس است که مراکز مشاوره گامی مؤثر در دست‌یابی به آن‌ها است.

معاون اجتماعی انتظامی استان کرمانشاه تصریح کرد: مشاوره و مددکاری اجتماعی از جمله اقداماتی است که در سال‌های اخیر در دستور کار نیروی انتظامی قرار گرفته است که برای تقویت نگرش جامعه محوری پلیس به آن توجه بیشتری شد.

وی با اشاره به اهداف کلان راه‌اندازی مراکز مشاوره ادامه داد: این مراکز با هدف ایجاد رابطه نزدیک، صمیمی و اعتمادآمیز بین پلیس با مردم و شناسایی ریشه‌ها و زمینه‌های رفتارهای ناهنجار و بزهکاری‌ها تشکیل شد.

پشوتن تلاش برای از بین بردن بسترهای بروز معضلات اجتماعی و پیشگیری از آن‌ها، آگاه‌سازی جامعه به منظور افزایش توانایی‌های مقابله‌ای و ایجاد فرهنگ مشاوره در بحران‌های زندگی را از دیگر اهداف تشکیل مراکز مشاوره برشمرد.

وی اضافه کرد: امروز انواع خدمات مشاوره‌ای نظیر مشاوره روان‌شناختی، انتظامی، مددکاری اجتماعی، روان‌سنجی و… در مراکز مشاوره پلیس به عموم مردم ارائه می‌شود.

این مقام انتظامی در خصوص مشاوره‌های حوزه‌های روان‌شناختی نیز گفت: مشاوره فردی، گروهی، خانوادگی، تحصیلی، شغلی و ازدواج، مهارت‌های مدیریت استرس، روابط بین فردی، تفکر نقاد، حل مسئله، مقابله با خلق منفی، مدیریت زمان، مدیریت خشم، ارتباط مؤثر، خودآگاهی و همدلی از جمله آن‌ها است.

وی ارائه خدمات روان‌سنجی فردی از قبیل تست هوش، شخصیت، استعداد و پیشرفت تحصیلی را از دیگر خدمات ارائه شده در مراکز روان‌شناسی عنوان کرد.

پشوتن یادآوری کرد: بنا به بررسی‌های مراکز علمی فراجا درصد قابل توجهی از پرونده‌های موجود در کلانتری‌ها مربوط به اختلافات خانوادگی است که عمدتاً از طریق پیشگیری اجتماعی و مشاوره و مددکاری قابل حل است.

وی مطرح کرد: مددکاران وظیفه دارند که افرادی که توسط دوائر قضائی کلانتری‌ها به آن‌ها ارجاع داده می‌شوند را کمک کرده و ضمن ارائه خدمات مشاوره‌ای نسبت به رفع مشکل میان آن‌ها اقدام کنند.

معاون اجتماعی انتظامی استان کرمانشاه همچنین از ارائه ۲۱ هزار مورد خدمات مشاوره‌ای طی سال گذشته توسط مراکز مشاوره و کلانتری‌های پلیس کرمانشاه به اقشار مختلف مردم خبر داد و گفت: در راستای آگاه‌سازی بیشتر مردم نیز ۳۰ نمایشگاه آسیب‌های اجتماعی برپا شد.

وی در پایان تعامل با سازمان‌ها و نهادهای مرتبط از جمله آموزش و پرورش، دانشگاه‌ها، کمیته امداد و بهزیستی و برگزاری نشست‌های تخصصی و کارگاه‌های آموزشی مطابق با نیازهای آموزشی کارشناسان و مشاوره و مددکاری اجتماعی و جذب پلیس‌های افتخاری در رشته‌های روانشناسی، مشاوره و مددکاری اجتماعی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی را از دیگر اقدامات معاونت اجتماعی عنوان کرد.

کد خبر 746752

دیگر خبرها

  • اجرای برنامه پیشگیری از تنبلی‌چشم بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی
  • پلمب یک مرکز غیرمجاز خدمات زیبایی در سمنان
  • فعالیت ۴۲ مرکز مشاوره در لرستان
  • فعالیت‌ های مشاوره‌ای آستان قدس رضوی در ۱۷ نقطه حاشیه شهر مشهد
  • فعالیت‌های مشاوره‌ای آستان قدس رضوی در ۱۷ نقطه حاشیه شهر مشهد
  • حرفه آموزی معتادان در حال بهبود برای ورود به بازار کار
  • فعالیت ۳۳ مرکز اقامتی ترک اعتیاد در گلستان
  • مشاوره به جای مجادله، گام مهم انتظامی استان کرمانشاه برای کاهش آسیب‌های اجتماعی
  • ارائه ۵۱ هزار مشاوره تلفنی در‌ بهزیستی البرز
  • بهره‌مندی بیش از ۸۹ هزار نفر از خدمات آزمایشگاه‌های مراکز بهداشتی تربت حیدریه