Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، دبیرکل مجمع خیرین تامین سلامت کشور در این اجلاس گفت: در حال حاضر ۷۵ بیمارستان خیرساز در کشور، کار خدمت رسانی به مردم و مراجعان را بر عهده دارند.

حسینعلی شهریاری با اشاره به برگزاری نخستین اجلاس بیمارستان‌های خیریه در شیراز و بررسی راهکار‌های توسعه خدمات این بیمارستان‌ها افزود: کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی همواره تلاش می‌کند تا به عنوان بازوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی عمل کند و خدمات بهداشتی و درمانی به صورت شایسته‌ای به مردم سراسر کشور ارایه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او اضافه کرد: تمام مسایل و قوانین حوزه سلامت در هیات دولت بررسی و تصویب می‌شود.

دبیرکل مجمع خیرین تامین سلامت کشور همچنین از تشکیل کمیته پزشکان خیر در مجمع خیرین تامین سلامت کشور برای ورود بیشتر پزشکان به کار‌های خیر، خبر داد.

نایب رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست، انجام کار خیر و تلاش برای خدمت رسانی به مردم را رسالتی عنوان کرد که بر دوش همه است.

محمدحسین قربانی افزود: در گذشته بیشتر سمت و سوی کار‌های خیر به سمت مسایل دیگر مانند ساختن مدرسه و مسجد بود، اما امروز حوزه سلامت یک رسالت مهم است و باید تلاش کنیم تا منابع خیران و نیک اندیشان، به سمت حوزه سلامت و ارتقای سلامت جامعه هدایت شود.

او با اشاره به استقبال تعداد زیادی از خیرین و ایرانیان ساکن خارج از کشور، بر لزوم برنامه ریزی برای مشارکت این افراد و انتقال منابع به داخل کشور برای استفاده در حوزه سلامت، تاکید کرد.

قربانی با بیان اینکه فراکسیون سلامت در مجلس شورای اسلامی تشکیل شده است، اضافه کرد: کار این فراکسیون، قانونگذاری و حمایت از خیران و کار‌های خیر آنان است.

قائم مقام معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: امروز به لطف حضور اساتید حوزه سلامت، فضایی معنوی بر مسایل اجرایی بیمارستان‌های خیریه کشور حاکم است و باید مراقبت کنیم تا قداست امور خیریه رعایت شود.

عسکری تاکید کرد: فرهنگ خیریه نباید تنها در ساخت و تجهیز بیمارستان‌ها باشد، بلکه باید در امور مدیریتی و اجرایی بیمارستان‌ها نیز این فرهنگ جاری باشد.

او افزود: تلاش همه مجموعه سلامت بر ارتقای خدمات در بیمارستان هاست تا مردم حوزه سلامت را سرآمد خدمت به جامعه بدانند.

دکتر عسکری، گزارش دهی خطا‌ها در مراکز درمانی و بیمارستان‌های خیریه را یکی از برنامه‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای کاهش خطا در مراکز درمانی برشمرد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: در کشور چهار نوع تعرفه دولتی، عمومی غیردولتی، خیریه و بیمارستان‌های خصوصی وجود دارد و یکی از مسایلی که با آن روبرو هستیم این است که این تعرفه‌ها هر سال تغییر می‌کنند و با توجه تورم موجود تعرفه‌هایی که مشخص شده برای گرداندن این خیریه‌ها کافی نیست.

علی بهادر افزود: تصوری که مردم و مسوولان از بیمارستان‌های خیریه دارند و باعث می‌شود تا تعرفه آن‌ها هر سال کمتر از بیمارستان‌های خصوصی و بالاتر از بیمارستان‌های دولتی قرار گیرد، این است که باید این بیمارستان‌ها به مردم کمک کنند.

او اضافه کرد: با مشاهده کلمه خیر، مردم توقع دارند که تعرفه این بیمارستان‌ها کمتر یا مساوی تعرفه بیمارستان‌های دولتی باشد؛ همچنین موضوعی که از گذشته وجود داشته این است که وقتی بیمارستانی به نام خیریه نامگذاری می‌شود، اغلب یک پشتیبان یا درآمد جاری برای آن بیمارستان مشخص می‌شده است که در حال حاضر چنین چیزی وجود ندارد و بیمارستان‌هایی که اسم خیریه دارند تنها در ساخت و تجهیز آن خیرین مشارکت دارند و اداره امور به وسیله گرفتن پول از مردم یا سازمان‌های بیمه است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در ادامه پیشنهادات خود را در این زمینه با مسوولان و روسای بیمارستان‌ها مطرح کرده و پیرانون آن‌ها تبادل نظر شد.

دبیر و رییس شورای عالی بیمه کشور نیز که در نخستین اجلاس بیمارستان‌های خیریه کشور در شیراز حضور داشت بر لزوم اصلاحاتی در قانون بیمه همگانی که سال ۷۳ ارایه شده است و اصلاح تعرفه‌های خدمات در انواع بیمارستان‌ها و مراکز درمانی، تاکید کرد.

سید سجاد رضوی افزود: باید به توسعه فضای رقابتی بین واحد‌های مختلف درمانی خیریه‌ها برای ارتقای کیفیت ارایه خدمات سلامت به مردم، توجه شود.

او با اشاره به اینکه دولت و مجلس باید از خیریه‌ها حمایت کنند، خواستا تخصیص عادلانه منابع و بودجه بین بیمارستان‌های خیریه و تعیین سرانه واقعی درمان برای تعیین تعرفه‌های واقعی در مراکز خیریه شد.

رضوی همچنین با تاکید بر توسعه بیمارستان‌ها و مراکز درمانی خیریه در کشور، تقویت و ارتقای جایگاه این مراکز را کمک به دولت عنوان کرد.

قائم مقام مجمع خیرین تامین سلامت فارس نیز در این اجلاس گفت: در حال حاضر ۷۵ بیمارستان خیریه در کشور داریم که با هزاران تخت بستری بیماران در رشته‌های مختلف تخصصی و فوق تخصصی به بیماران خدمات ارایه می‌کنند.

محمدهادی ایمانیه از وجود صد‌ها بیمارستان خیریه در حال ساخت خبر داد و افزود: این بیمارستان‌ها به طور مکرر با مشکلاتی در زمینه تعرفه ها، بیمه‌های عمومی و بیمه‌های تکمیلی مواجه می‌شوند، بنابرین باید تشکلی از بیمارستان‌های خیریه کشور ایجاد شود.

او اضافه کرد: مجمع خیرین تامین سلامت فارس با همکاری مجمع خیرین سلامت کشور، معاونت درمان وزارت بهداشت و شورای عالی بیمه کشور، میزبان نخستین اجلاس بیمارستان‌های خیریه کشور شد تا مسایل مختلف مربوط به بیمارستان‌های خیریه کشور بررسی شود.

ایمانیه اظهار امیدواری کرد بیانیه پایانی این اجلاس منجر به تشکیل دبیرخانه بیمارستان‌های خیریه کشور شود.

مدیرعامل مجمع خیرین تامین سلامت فارس نیز گفت: در استان فارس به عنوان یکی از استان‌هایی که از بیشترین کمک و مشارکت خیرین در ساخت بیمارستان خیریه برخوردار است، برای برگزاری نخستین اجلاس بیمارستان‌های خیریه کشور برای مسایل مختلف بیمارستان‌های خیریه در کنار توانمندی‌های آن‌ها پیشقدم شدیم تا در کنار اینکه این بیمارستان‌ها بتوانند از کمک‌های مربوط به دولت و خیرین استفاده کنند، خدماتی بسیار خوبی به مردم و مراجعان ارایه کنند.

علی اکبر رامجردی با بیان اینکه امروزه بیمارستان و مراکز خیریه توانسته اند خدمات قابل توجهی در امر درمان به بیماران نیازمند ارایه دهند، افزود: به ابتکار مجمع خیرین تامین سلامت فارس با هدف یکپارچه بودن سیاست‌های روسای بیمارستان‌های خیریه در کشور، تلاش شد تا نخستین اجلاس روسای بیمارستان‌های خیریه کشور با هدف راه اندازی دبیرخانه هماهنگی تبیین‌های اقدامات نظارتی بیمارستان‌های خیریه کشور راه اندازی شود و خدمات رسانی به بیماران نیازمند از سوی این مراکز خیریه به شکل هدفمندتر باشد.

او اضافه کرد: بیمارستان‌های خیریه از یک سو درگیر هزینه‌های جاری و عادی هستند که با توجه به شرایط جامعه برای آن‌ها مشکل ساز شده است و این امر نیازمند برنامه ریزی و حمایت‌های دولت است.

رامجردی اظهار امیدواری کرد برگزاری نخستین اجلاس بیمارستان‌های خیریه کشور گام مثبتی برای ایجاد تشکیلات منسجم برای قانونمند کردن، حمایت و نظارت این بیمارستان‌های خیریه باشد.

رییس هیات مدیره مجمع خیرین تامین سلامت فارس و دبیر اجلاس روسای بیمارستان‌های خیریه کشور هم در این نشست گفت: باید پرداخت‌ها به بیمارستان‌های خیریه از سوی بیمه‌ها و وزات بهداشت، درمان و آموزش پزشکی براساس نظام سطح بندی آن‌ها باشد.

محمود تابنده خواستار تخصیص به موقع منابع و پرداخت مطالبات بیمارستان‌های خیریه، برای ارتقا و حفظ کیفیت خدمات و تجهیزات آن‌ها شد.
انتهای پیام/م

برگزاری نخستین اجلاس بیمارستان‌های خیریه کشوردر شیراز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۵۷۳۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصفهان؛ میزبان دومین اجلاس مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا

امیر کشانی، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان در نشست خبری که شامگاه سه‌شنبه شب در اتاق بازرگانی اصفهان برگزار شد، با بیان این مطلب، افزود: موضوعاتی همچون کشاورزی و امنیت غذایی، سرمایه‌گذاری،  گردشگری و فناوری قرار است  در کمیسیون‌های مجمع ACD موردبحث و گفتگو قرار بگیرد.

وی ادامه داد: توسعه پایدار از دیگر موضوعاتی است که  در این مجمع  مورد بحث و گفت‌وگو قرار خواهد گرفت.  

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی  استان اصفهان تصریح کرد: اصفهان هر چند از لحاظ صنعتی رشد پیدا کرده اما سطح آلودگی هوا در آن بالا است و  مشکلات زیست‌محیطی دارد. این در حالی است که بسیاری از شهرهای جهان که  از ما صنعتی‌تر هستند، میزان آلایندگی‌های کمتری دارند.

کشانی با اشاره به اینکه استانبول نخستین میزبان این اجلاس در سال ۲۰۲۱ بود، گفت: استانبول بین شهرهای ترکیه شرایط ویژه دارد؛ اصفهان نیز یک فرصت بی‌نظیر جهانی از لحاظ فرهنگی و اقتصادی برای کشورمان است و کسانی که دل در گرو ایران دارند باید به تقویت اصفهان کمک کنند.

رئیس اتاق بازرگانی استان اصفهان با بیان اینکه  هم‌زمان با برگزاری این مجمع، نمایشگاه اکسپو  نیز  در تهران برگزار می‌شود و مهمانان از این نمایشگاه هم بازدید می‌کنند، ابراز امیدواری کرد با برگزاری این رویداد مهم، فضای تجاری، اقتصادی و بین‌المللی شهر تغییر می‌کند.

در ادامه این جلسه، سعید ابراهیمی قائم‌مقام دبیر دومین اجلاس مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا گفت: هدف اجلاس گفت‌وگو بین کشورهای آسیایی عضو است که از ۴۶ کشور که در این قاره قرار دارند، ۳۵ کشور عضو مجمع ACD هستند.

وی افزود: از بین ۳۵ کشور عضو مجمع، برای ۳۲ کشور دعوت‌نامه رسمی ارسال شده و پیگیری‌ها برای حضور مهمانان از طریق وزارت‌ امور خارجه و سفارتخانه‌های مربوطه انجام شده است.

به گزارش ایسنا، مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا ""Asia cooperation dialogue باهدف ارتقاء همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در " چا آم" تایلند تأسیس شد. این مجمع تلاش دارد تا فارغ از مباحث و مشاجرات سیاسی، راه‌های جدیدی را برای ایجاد همکاری با تمرکز بر مسائل توسعه‌ای و اقتصادی، شناسایی و تقویت کند.

ایران در سال ۱۳۸۳ عضو مجمع شد و در سال ۱۳۸۸ به‌عنوان کشور پیش‌گام همکاری فرهنگی انتخاب شد و در حال حاضر ریاست مجمع را برعهده دارد.

هدف مجمع به طور خلاصه شامل ترویج همکاری کشورهای آسیایی برای تقویت نقاط قوت و شناسایی فرصت‌های بالقوه است که بتواند فقر را کاهش دهد و از طریق  توسعه زیرساخت‌های علمی باعث بهبود کیفیت زندگی مردم آسیا شود. توسعه اقتصاد و بازارهای مالی  باهدف  افزایش توان رقابت در بازارهای بین‌المللی از دیگر اهداف مجمع است. همچنین  تلاش برای تمرکز کشورهای عضو در یک‌رشته فعالیت اقتصادی، بر اساس نقاط قوت و توانایی‌ها جهت تبدیل‌شدن اعضاء به شرکای قابل‌اطمینان و تبدیل‌شدن قاره آسیا به " جامعه آسیایی " از اهداف مهم این مجمع است.

کشورهای بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • توجه به توریسم درمانی در ساخت بیمارستان کلاهدوز قوچان مؤثر است
  • برآورد یک میلیاردتومانی برای ساخت بیمارستان ٣٢٠ تختخوابی شهید کلاهدوز قوچان
  • افتتاح مدرسه خیرساز در منطقه پردیسان قم
  • ۱۵۰۰ تخت تا پایان دولت سیزدهم به تخت‌های استان افزوده می‌شود
  • اصفهان دهم اردیبهشت میزبان اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا (ACD)
  • اصفهان؛ میزبان دومین اجلاس مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا
  • کمک چهار میلیارد ریالی خیرین سلامت به بیمارستان حضرت زهرا (س) فریمان
  • اصفهان میزبان « دومین اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD» است
  • سرعت ساخت در پروژه‌های خیرساز بیشتر و هزینه‌های آن کمتر است
  • قدردانی از خانواده خیر سلامت در بیمارستان واسعی سبزوار