Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- محمدبنا سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی گفت: چرا باید کشتی‌گیران مصدوم را به رقابت‌های جهانی اعزام کنم و توانمندی جوانانی که طی ماه‌های اخیر عالی ظاهر شده‌اند را نادیده بگیرم؟ تاریخ انتشار: 10:22 - 01 شهريور 1398 - کد خبر: ۵۴۳۶۰۱

محمد بنا در گفت‌وگو با خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری میزان، در خصوص نحوه انتخاب ملی‌پوشان برای حضور در رقابت‌های جهانی نورسلطان، اظهار داشت: از همان ابتدا که تیم را تحویل گرفتم قرار شد طبق تفکرات من، تیم انتخاب شود و هیچ مسابقه رودررویی برگزار نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این موضوع را به کشتی‌گیران هم گوشزد کرده بودم. رقابت‌های قهرمانی کشور، انتخابی جام تختی، جام تختی و حتی جام باشگاه‌های جهان را ملاکی برای دعوت از کشتی‌گیران به اردوی تیم ملی قرار دادیم. از طرفی مدال‌آوران سال گذشته بزرگسالان و امید‌های جهان و همچنین کشتی‌گیرانی که سال گذشته در رقابت‌های جوانان جهان به مدال طلا رسیده بودند را به اردوی تیم ملی دعوت کردیم. در پروسه‌ای که تعریف کرده بودیم و به مسابقات جهانی ختم می‌شد، قرار گذاشته بودیم که رقابت انتخابی به صورت رودررو برگزار نشود.

وی ادامه داد: بیش از هشت ماه کشتی‌گیران را زیر نظر داشتیم و در نهایت همراه با کادرفنی روی این نفرات به اجماع رسیدیم. در گذشته تیم‌ملی را خودم انتخاب می‌کردم، اما الان این کار را انجام نمی‌دهم و فقط با مشورت و خرد جمعی تیم را می‌بندیم. حتی این احتمال وجود دارد که تعدادی از کشتی‌گیران برخلاف نظر من انتخاب شده باشند، اما من به خرد جمعی احترام گذاشتم.

سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی تصریح کرد: چند ماه پیش که تیم ملی را تحویل گرفتیم ابتدا باید به هم ریختگی‌های دو سال اخیر را سر و سامان می‌دادیم. شرایط کشتی‌گیران هم تعریفی نداشت و حتی باتجربه‌ها هم حال و روز امیدوار کننده‌ای نداشتند و در واقع تفاوت زیادی بین جوانان و باتجربه‌های تیم وجود نداشت و کشتی‌گیران تقریبا در یک سطح قرار داشتند. با نگاهی به این وضعیت حتی به برگزاری رقابت‌های انتخابی تیم‌ملی هم فکر کردیم، اما بعد از جام وهبی امره که برخی از جوانان نمایش قابل قبولی داشتند، تصمیم‌گرفتیم در اردو‌های تیم‌ملی به جمع‌بندی برسیم و در تورنمنت‌ها کشتی‌گیران را مورد ارزیابی قرار دهیم. کشتی‌گیران را در جام وهبی امره، تورنمنت مجارستان، مسابقات قهرمانی آسیا، رقابت‌های امید‌های آسیا، تورنمنت قزاقستان و در نهایت جام بالاوادزه و کارتوزیای گرجستان مورد ارزیابی قرار دادیم و با در نظر گرفتن تمام جوانب اقدام به انتخاب ملی‌پوشان کردیم.

بنا در ادامه صحبت‌هایش گفت: در شرایطی که دستمان از کشتی‌گیران تراز اول خالی بود، اگر مسابقات انتخابی برگزار می‌کردیم و ملاک انتخاب ملی‌پوشان را مسابقات انتخابی قرار می‌دادیم، طبیعتا هر کسی که شکست می‌خورد اردوی تیم ملی رها می‌کرد و می‌رفت. در حال حاضر ما به کسی نگفتیم اردو را ترک کند و معتقدم که همه باید تا آخرین روز در اردو می‌ماندند و به ملی‌پوشان کمک می‌کردند.

وی در خصوص کنار گذاشتن برخی کشتی‌گیران شاخص، اظهار داشت: حسین نوری، محمدرضا گرایی، مهرداد مردانی و مهدی علیاری مصدوم بودند و به همین دلیل از تیم ملی خط خوردند چرا که با چشمان خودم دیدم که گرایی چه دردی می‌کشد، با چشمانم مدارک پزشکی مهدی علیاری و آتل حسین نوری را دیدم و می‌دانستم که موقع تمرین چه عذابی می‌کشند و کنار گذاشتن آنها هیچ دلیل دیگری نداشت. البته قرار نبود در این برهه از زمان اسامی را اعلام کنیم، اما نمی‌توانستم به کشتی‌گیران دروغ بگویم و در پاسخ به همه کشتی‌گیران صادقانه نظرم را اعلام کردم.

سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی تصریح کرد: بعضی از کشتی‌گیران را به دلیل مصدومیت از تیم کنار گذاشتیم و برخی دیگر هم در تورنمنت‌ها خوب ظاهر نشدند و نتوانستند توقعات کادرفنی را برآورده کنند و به همین دلیل از برنامه‌های کادرفنی خارج شدند. به طور مثال یوسف قادریان را در قزاقستان و مجارستان به میدان فرستادیم، اما نتایج ضعیفی کسب کرد و از برنامه‌های کادرفنی خارج شد. محمد الیاسی هم در تورنمنت مجارستان و مسابقات امید‌های آسیا حذف شد. حسین نوری و مهدی علیاری را در ترکیب تیم اعزامی به مسابقات قهرمانی آسیا قرار دادیم تا از نظر روحی تیم را ارتقا دهیم. نوری و علیاری از بهترین‌های تیم به حساب می‌آمدند، اما در رقابت‌های آسیایی نمایش قابل قبولی نداشتند. در رقابت‌های قزاقستان هم به حسین نوری استراحت دادیم، اما چهار کشتی‌گیر را در وزن ۸۷ کیلوگرم اعزام کردیم که از بین آنها رامین طاهری عالی ظاهر شد و نظر کادرفنی را به خود جلب کرد و موفق شد در برنامه‌های کادرفنی باقی بماند. قرار بود پروسه انتخاب ملی‌پوشان در تورنمنت گرجستان تکمیل شود و درواقع مسابقات گرجستان برای ما حکم انتخابی را داشت و به همین دلیل قصد داشتیم تمام کشتی‌گیرانی که از فیلتر‌های گذشته عبور کرده بودند را به گرجستان اعزام کنیم تا هر کشتی‌گیری که شکل بهتری از مبارزه را به نمایش بگذارد به عضویت تیم ملی درآید، اما در آستانه اعزام به گرجستان مهدی علیاری با مدارک پزشکی نشان می‌داد با پارگی عضله مواجه شده است. حسین نوری هم مصدوم شده بود و باید مچ پایش به مدت ده روز در آتل می‌ماند. محمدرضا گرایی به دلیل مصدومیت حدود بیست از تمرینات دور بود و در اردوی آخر هم نمی‌توانست در خاک تمرین کند. مهرداد مردانی شرایط مساعدی برای حضور در هیچ مسابقه‌ای را نداشت

بنا در ادامه گفت: کشتی‌گیرانی که در آستانه اعزام به رقابت های گرجستان مصدوم شده بودند از من پرسیدند که تکلیف چه می‌شود؟ به آنها گفتم منتظر بمانند تا عملکرد نفرات اعزامی به گرجستان را ببینیم. محمدهادی ساروی، رامین طاهری و کاویانی‌نژاد در رقابت های گرجستان عالی ظاهر شدند. از طرفی مصدومیت علیاری به گونه‌ای نبود که به مسابقات جهانی برسد چرا که دکتر ملک‌زاده گفت که تا سه ماه دیگر مصدومیت علیاری برطرف نخواهد شد. حسین نوری هم در فاصله‌ای کوتاه تا مسابقات جهانی نامه‌ای مبنی بر مصدومیت آورده بود و گرایی و مردانی هم به شدت مصدوم بودند. چرا باید کشتی‌گیران مصدوم را به رقابت‌های جهانی اعزام کنم و توانمندی جوانانی که طی ماه‌های اخیر عالی ظاهر شده‌اند را نادیده بگیرم؟ رامین طاهری در جام باشگاه‌های جهان بر قهرمان جهان غلبه کرد و پس از آن در هر تورنمنتی که خواستیم حضور پیدا کرد و نتایج عالی هم کسب کرد. کاویانی‌نژاد هم دو مدال طلای جوانان جهان کسب کرده و در گرجستان نمایشی قابل تحسین داشت. همه دوست دارند به مسابقات جهانی اعزام شوند اما من باید بهترین کشتی‌گیران را انتخاب کنم. به این تیم اعتقاد دارم و شک ندارم کشتی‌گیران جوان و با انگیزه‌ای که انتخاب کرده‌ام بهتر از باتجربه‌های مصدوم کشتی ظاهر خواهند شد. قول می‌دهم که این کشتی‌گیران در رقابت‌های جهانی با تمام وجود بجنگند

وی در پاسخ به این سوال که چرا بعد از تورنمنت گرجستان یک فرصت دیگر به کشتی‌گیران مصدوم نداده است، اظهار داشت: چطور می‌توانم چنین کاری را انجام بدهم؟ کمتر از ۲۰ روز تا رقابت‌های جهانی زمان داریم و با توجه به اینکه کشتی‌گیران تازه از تورنمنت گرجستان بازگشته‌اند باید چند روز به آنها فرصت بدهیم تا ریکاوری شوند. از طرف دیگر باید در فاصله‌ای نزدیک تا رقابت‌های جهانی وزن کم کنند تا با یکدیگر انتخابی برگزار کنند که چنین کاری اصلا منطقی نیست. کشتی‌گیران مصدوم شاید با مُسکن بتوانند در اردوها دوام بیاورند اما با این کار مصدومیتشان تشدید می‌شود و اعزام آنها به رقابت‌های جهانی می‌تواند به تیم ضربه بزند

بنا در پایان در خصوص شایعاتی مبنی بر کتک‌زدن برخی ملی‌پوشان اظهار داشت: من کسی را کتک نزده‌ام و فقط کشتی‌گیری که وارد اتاق شد و صدایش را بالا برده بود از اتاق بیرون کردم. من برای شاگردانم مثل پدر هستم و با آنها برخورد پدرانه دارم.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: محمد بنا کشتی فرنگی فدراسیون کشتی مهرداد مردانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۵۷۴۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلسوزی علیرضا دبیر برای فوتبالیست‌ها: طفلکی‌ها!

علیرضا دبیر بعد از انتخابش به عنوان بهترین رئیس فدراسیون ورزشی سال در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بعد از انقلاب در کشتی آزاد در حدود 45 سال در المپیک سه چهار مدال طلا گرفتیم اگر فدراسیونی یک مدال طلا گرفته عملکرد خوبی داشته اگر بتوانیم یک مدال طلا در آزاد و فرنگی بگیریم شاهکار کرده ایم.


دبیر درمورد حذف تیلور و شرایط یزدانی گفت: این مسایل را باید کادرفنی صحبت کنند که اطلاع دقیقی دارند اما قرار بود حسن یزدانی شنبه بیاید که با او صحبت کنم اما ظاهرا با کادرفنی هماهنگ کرده که این اردو نیاید و تا بعد ببینیم شرایط کتف و وضعیت جسمانی اش چطور است.


رئیس فدراسیون فوتبال در مورد نرسیدن تیلور به المپیک پاریس و نگرفتن سهمیه گفت: از دو سه بعد باید نگاه کنید اول اینکه کشتی انتخابی برگزار شده و اینگونه نیست که قهرمانشان انتخاب شده است. کشتی گیرانی مثل باروس، کاکس و خود تیلور سه قهرمان جهان می بازند و باید ما هم یاد بگیریم که کشتی انتخابی برگزار کنیم. در بعد دوم هم باید بگویم حتما تاثیر دارد غیبت آنها من خودم کشتی گرفته ام و گربه سیاه داشته ام. بعد سوم هم اینکه کسی که قهرمان کشتی و المپیک را شکست داده خوب بوده است و نباید فکر کنیم کار ما تمام است. باید قبول کنیم کشتی گیر جدید شان هم خوب است.


دبیر در مورد اینکه می گویند نتوانسته ایم تیلور را به درستی آنالیز کنیم گفت: این ها را باید از کادر فنی فدراسیون قبلی بپرسید هم کادرفنی گذشته و کنونی ما ، اینکه برنامه شان برای آینده چیست.
.
وی در مورد درخشش سعید اسماعیلی در کشتی انتخابی و اینکه وضعیت گرایی چه می شود، گفت: در چرخه ای که نوشته شده بود به این سمت رفت که باید کشتی بگیرند قرار شد در مجارستان کشتی بگیرند و کادرفنی آنجا تصمیم می گیرند. گفتم انتخابی آمریکا به ما درس داد که قهرمان های جهان و المپیک شان هم می روند کشتی می گیرند. دوره ما چرخه انتخابی تیم ملی ما قویتر از آنهاست. در 86 کیلو آمریکایی فردی که تیلور را شکست داد روز قبلش 4 کشتی گرفته بود در ایران اگر بخواهیم چنین کاری کنیم پدرمان را در می آورند! ایراد دیگر ی هم انتخابی دارد اینکه تیلور و باروس شاید یک روز روز خوبش نباشد و ببازد در آنصورت کنار می رود اما مربی ما می تواند 5-6 ماه با مهره هایش بازی کند. یک دفعه مثل میرززاده و .. بازنده می شود فرصت برای جبران هست وچرخه تیم ملی ما بی نظیر است. همه چیز مشخص است واز 7-8 ماه قبل هم این چرخه نوشته شده است.


رئیس فدراسیون کشتی در مورد پاداش های کشتی گیران گفت: من هیچ وقت در زمان کشتی خودم این مسایل را شخصا دنبال نکردم در زمان خودم اما اکنون که رئیس فدراسیون هستم برای کشتی گیران دنبال می کنم. خبری نشده از پاداش ها اما شما کمک کنید بین رشته های ورزشی اختلاف نیفتد فوتبال و وزنه برداری و تکواندو هم زحمت می کشند فقط عدالت رعایت شود! اشتباهی در بالا صورت گرفته بود وگرنه فوتبالی ها مقصر نیستند طفلکی ها! ضرر نکنند. بچه های فوتبال هم زحمت می کشند. آنها حق شان است بدهند و ضرر نکنند به بچه های وزنه برداری و کشتی هم بدهند.


دبیر در مورد انتخاب میرزازاده به عنوان آقای ورزش ایران گفت: قبل از تبریک گفتن به آقای میرزازاده باید از امیرحسین زارع تشکر کنم به این دو برادر گفتم یکی از شما باید به مسابقات بروید. سال گذشته هم همین طور بود هر دو متواضع بودند ودر آخر امیرحسین چون سر زبان دار تر است گذاشت بر عهده میرزازاده است. میرززاده هم قهرمان وپهلوان خوبی است او در این سن به تمام معنا یک پهلوان به تمام معناست من سخت به هر کسی می گویم پهلوان.


وی در مورد دلخوریش از پیمان یوسفی گفت: من کینه ای نیستم! بگذریم ولش کنید!
رئیس فدراسیون کشتی در مورد اینکه کشتی گیران اصلی ترین شانس کاروان کشتی است و آن برنامه بار روانی روی کشتی گیران گذاشت گفت: صادقانه حرف می زنم 25 روز آن برنامه نمی رفتم چون زخم زبان قشنگ نیست و بخواهیم تیکه بیندازیم و زخم زبان بزنیم ولی شوخی خوب است. گاهی میروی مناظره آماده هستید اما وقتی قول می دهند که شون اخلاق رعایت شود اما چیز دیگری درمی آید بهش برمی خورد. او هم زحمت می کشد من کینه ای نیستم ادم باید با کار و تلاشش بزرگ شود. خدا هم بخواهد.


دبیر در مورد نمایشگاه کتاب گفت: چند کتاب از قهرمانان و چند کتاب از شهدای ورزشکارمان داریم و دنبال غرفه گرفتن هستیم تا شرکت کنیم.

دیگر خبرها

  • دلسوزی علیرضا دبیر برای فوتبالیست‌ها: طفلکی‌ها!
  • آغاز مسابقات کشتی جام صفوی با حضور کشتی‌گیران ۳ کشور
  • رنگرز: توقع کسب یک مدال طلا از کشتی گیران در المپیک را داشته باشیم
  • قصاب، رنگرز و کادرش در جایگاه کمیته فنی/ آغاز اردو از هجدهم
  • اعزام دانشجویان به اردو‌های راهیان نور غرب
  • اعزام پسران کشتی فرنگی قم به جام بین المللی صفوی
  • حضور کشتی‌گیران سه کشور خارجی در جام صفوی قطعی شد
  • تصمیم کادرفنی برای یزدانی و قاسمپور
  • اعزام حسن یزدانی و کامران قاسمپور به تورنمنت رنکینگ جهانی
  • جریمه و تاوان‌های علیرضا دبیر برای کشتی گیران!