Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24-مدیر گروه فیلم‌ و سریال شبکه یک سیما درباره آخرین وضعیت ساخت سریال‌های «پایتخت ۶» و «نون. خ» توضیحاتی را ارائه کرد و به پرسش‌هایی درباره‌ی علت افزایش بازتولید خشونت در سریال‌ها و همچنین گرایش به ساخت موضوعات تلخ پاسخ گفت.

غلامرضا الماسی  درباره‌ی افزایش تولید و پخش سریال‌های ملودرام و تمایل به بازتولید خشونت در تلویزیون و کم‌رنگ شدن ژانر کمدی، تاکید کرد: ژانرهای مختلف مانند ملودرام، جنایی، کمدی و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. باید به شکل رنگ‌آمیزی در بین تولیدات تلویزیون دیده شود؛ اینکه خشونت را به کمدی یا فضای تلخ را به فضای شیرین ترجیح دهیم و بگوییم این بهتر است یا آن، از نظر فنی و علمی درست نیست و هر کدام از آنها از نظر علمی جایگاهی دارند.

او ادامه داد: اینکه میزان سریال‌های تلخ بیشتر شده باید یک آمار رسمی ارائه داد. نباید در شرایط کنونی برخی از کارهایی که پخش می‌شوند را ملاک قرار داد. اینکه تلویزیون به صورت جدی به سمت کارهای تلخ و خشن و کارهای غم‌انگیز رفته را نمی‌پذیرم؛ یعنی اگر بخواهیم فراوانی کل سریال‌ها را کنار هم قرار بدهیم این اتفاق وجود ندارد و من درصد آن را زیاد نمی‌دانم که بگویم الان شرایط ویژه‌ای پیش آمده و تلویزیون به این سمت رفته است.

الماسی در ادامه در پاسخ به پرسشی درباره پخش بازتولید خشونت در تلویزیون بدون هشدار بابت گروه‌بندی سنی، با بیان اینکه تلویزیون حتما باید در چهارچوب خودش قواعدی را رعایت کند که مخاطب آسیب نبیند، اظهار کرد: تلویزیون با مدل‌های متفاوتی از کار علمی، مثل رده‌بندی سنی برای مخاطب و همچنین دقت نظر در حوزه نگارش، تولید و پخش، باید مراقبت‌های لازم را انجام دهد که این فضا به شکل مناسب پیش برود. این اتفاق جزو کارهای بدیهی در تلویزیون است که باید متناسب با کاری که تولید می‌شود، پیش برود.
غلامرضا الماسی

او درباره‌ی حضور کمرنگ کارگردانان و نویسندگان کاربلد در تلویزیون، اظهار کرد: در مواقعی به هزار و یک دلیل مکن است آدم‌ها کنار هم قرار نگیرند. یکی از دلایل همکاری نکردن نویسندگان و هنرمندان، حتما می‌تواند انگیزه‌های مالی باشد. ممکن است تیم‌هایی که با هم شکل گرفتند، در فضای دیگری کار کنند و ممکن است در قواعدی که تلویزیون می‌خواهد، سیر نکنند. تلویزیون هیچ وقت مانعی برای نیروهایی که ۸۰ درصد برای خود سازمان صداوسیما تربیت شده‌اند، نبوده است. اگر بازیگران شناخته‌شده دنیا را هم بررسی کنید می‌بینید که معمولا در سریال‌ها حضور ندارند. اینها مقوله‌های مختلفی دارند. مدل و شرایط سریال  فرق می‌کنند و دو مقوله مختلف هستند.

مدیر گروه فیلم و سریال شبکه یک سیما گفت: در تلویزیون ما و سینمای ما هم اینگونه است که بیش از  ۷۰ ـ ۸۰ درصد عواملی که در سینما کار می‌کنند از تلویزیون به سینما رفته‌اند. به ویژه در حوزه پشت دوربین و البته جلوی دوربین هم همینطور؛ به عنوال مثال در ژانر کمدی در سینما، بازیگران، بازیگرانی هستند که کارشان را از تلویزیون شروع کرده‌اند. در حوزه درام هم همین‌طور؛ کارگردانانی که مطرح هستند سابقه تلویزیونی داشته‌اند و اینها همه روال‌های معمول در جهان است. اما هیچگاه تلویزیون محدودیت و موانع برایشان ایجاد نکرده، مگر اینکه واقعا چهارچوب‌ها را رعایت نکرده باشند. اگر نویسنده‌، کارگردان، بازیگر و حتی مدیری چهارچوب‌های نظام را رعایت نکند، طبیعتا نمی‌شود با او همکاری کرد؛ این بدان معنا نیست که تلویزیون نمی‌خواهد، حتما تلویزیون همه را فرزند خودش می‌بیند و اینگونه نیست که متفاوت عمل کند.

الماسی درباره وضعیت تولید سریال‌ در شبکه یک سیما اظهار کرد: با پخش سریال «بوی باران» و جذب مخاطب ۴۰ درصدی، این روند بهتر شده است و امیدواریم بشود آن را همین‌طور گرم نگه داشت و پیام‌هایی که مدنظر شبکه است را در سریال‌ها ببینیم.

الماسی در بخش دیگر گفت‌وگو با ایسنا درباره‌ی سریال‌های جدید این شبکه گفت: سریال «محکومین۲» برای پخش تقریبا آماده شده است. سریال‌ «دردانه‌های خلیج‌فارس» آماده است. «آسمان هوای باران دارد» در مرحله‌ی پس‌تولید قرار دارند. «زیرهمکف» آماده‌ی پخش است. و مجموعه «۸۷ متر» و «بعد از آزادی» در مرحله‌ی تصویربرداری هستند. «ناگهان شب» و «آبان» نیز درمرحله‌ی پیش‌تولید قرار دارند.

مدیر گروه فیلم و سریال شبکه یک سیما درباره‌ سریال «نون.خ» و «پایتخت ۶» نیز توضیح داد: سریال «نون‌.خ» و «پایتخت۶» این روزها مرحله‌ پیش تولید و آمادگی متن را سپری می‌کنند.

غلامرضا الماسی در پایان درباره‌ رویکرد شبکه یک سیما نسبت به افزایش ساخت کارهای طنز برای تلویزیون، اظهار کرد: طبیعتا ساخت کار طنز جزو رویکردهای ماست، ولی مهمترین نکته این است که باید طنزی باشد که در شبکه یک که شبکه ملی محسوب می‌شود، بتواند پخش شود؛ چرا که لحن طنز آن با لحن طنز در شبکه‌های دیگر متفاوت است. یکی از سخت‌ترین ژانرها در تلویزیون، حوزه طنز است که هم مدل شوخی کردن مهم است و هم ظرفیت شوخی‌شونده و شوخی‌کننده؛ البته باید در نظر داشت تلویزیون به ژانرهای مختلف نیاز دارد و نه فقط طنز.

منبع: ایسنا

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۵۸۲۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همه چیز درباره ساخت افعی تهران ۲ | پیمان معادی بازیگر کشورهای دیگر هم هست و...

به گزارش همشهری آنلاین، جواد فرحانی تهیه کننده سریال «افعی تهران» در گفتوگو با محمدحسین امیدی مجری «استودیو هشت» در رادیو نمایش درباره سریالش که این روزها در شبکه نمایش خانگی عرضه می شود، بیان کرد: این اولین سریال پیمان معادی در ایران است چون او در خارج از کشور در سریالی بازی کرده بود که متعلق به اچ بی او بود.

او با اشاره به ساخت فصل های بعدی این سریال با توجه به استقبال مخاطب بیان کرد: در پلتفرم کار کردن شرایط خود را می طلبد. آقای معادی هم فقط در ایران کار نمی کند و شاید تنها بازیگر بین المللی سینمای ایران است که همزمان که در کشور فعالیت می کند و تعهداتی هم در خارج از ایران دارد.

فرحانی اضافه کرد: باید شرایط را سنجید. قطعا سریال «افعی تهران» این ظرفیت را دارد تا به فصل دوم برسد اما باید دید در شرایط کنونی چه اتفاقاتی رخ می دهد. به هر حال سریال سازی در ایران بسیار سخت شده است و ساخت فصل های بعدی کارها باید همراه با کیفیت باشد که خاطره خوبی که از فصل اول یک کار می سازد بماند. در واقع جاودانه ماندن اثر مهم تر است.

این تهیه کننده تصریح کرد: نوعی مهندسی در این سریال وجود دارد که بتواند در هر قسمت اوج و فرودی داشته باشد و مخاطب را جذب کند مثلا می توان گفت قسمت هشت یکی از بهترین قسمت های «افعی تهران» است.

او درباره لزوم تنوع در فضای پلتفرم ها عنوان کرد: «افعی تهران» به نظرم جریان سریال سازی را عوض خواهد کرد. پلتفرم می تواند مثل یک سوپرمارکت باشد و باید تنوع داشته باشد، به نوعی یک سبد کالایی باشد که کسی که اشتراک خریداری می کند بتواند پروژه های مختلف را ببیند.

وی که تهیه کنندگی سریال «غریبه» را هم بر عهده دارد در این باره گفت: من همزمان سریالی هم در تلویزیون می سازم که «غریبه» نام دارد و یک عاشقانه پلیسی است که تاکنون در تلویزیون عاشقانه پلیسی ساخته نشده است.

فرحانی درباره تولید این سریال بیان کرد: کارگردانی این سریال بر عهده سروش محمدزاده است که این روزها در ترکیه در حال ادامه تصویربرداری سریال هستند. «غریبه» هم خیلی کار خوبی خواهد شد و تصمیم گیری برای زمان پخش و شبکه با سیمافیلم است.

کد خبر 845981 منبع: مهر برچسب‌ها خبر مهم بازیگران سینما و تلویزیون ایران فیلم و سریال ایرانی سینمای ایران نمايش خانگي

دیگر خبرها

  • دوقلوهای پایتخت به ایران باز می‌گردند؟
  • سریال‌های جدید تلویزیون را بشناسید
  • دوقلوهای پایتخت به ایران باز می‌گردند؟ |‌ عکس
  • بازیگران شبکه نمایش خانگی را ستاره‌باران کردند
  • عیادت هنرمندان مازندرانی از پیشکسوت سینما و تلویزیون
  • سکانسی از سریال پایتخت که سوژه فضای مجازی شد + عکس
  • قرارگاه آلوده‌سازی آقازاده‌های مسئولان ایران به روایت سریال تلویزیون! | فیلم
  • همه چیز درباره ساخت افعی تهران ۲ | پیمان معادی بازیگر کشورهای دیگر هم هست و...
  • سریال‌های ایستاده در صف شبکه نمایش خانگی
  • مشاهیر نقش‌بسته در قاب تلویزیون