Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک روزنامه آلمانی با استناد به گزارش محققان سازمان ملل از وضعیت فاجعه بار اقلیت مسلمان روهینگیا در میانمار خبر داده و نوشت که بسیاری از این اقلیت پناهنده به بنگلادش از ترس خشونت نظامیان میانماری حاضر به بازگشت به کشورشان نیستند. ۰۱ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۶ بین الملل اروپا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از "ان تی وی" آلمان، اقلیت مسلمان روهینگیا دهه ها است که در کشور خود، میانمار بدون داشتن حقوق و در فقر مطلق زندگی می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سال 2017 خشونت علیه این اقلیت مسلمان در میانمار تشدید شده و صدها هزار نفر از آن ها به کشور همسایه خود بنگلادش فرار کردند.

یک گزارش سازمان ملل تصویر فاجعه باری از شرایط این اقلیت در کشور خود ارائه داه است.

بر این اساس طرح بازگشت حدود 3500 پناهنده این اقلیت مسلمان از بنگلادش به میانمار فعلا شکست خورده است.

"رادهیکا کوماراسوامی"، از محققان سازمان ملل در نیویورک در این باره گفته است که این انسان ها به روستاهای خود بازنمی گردند چرا که در معرض تهدید تجاوز جنسی از طرف نظامیان میانماری قرار دارند.

بر اساس یک گزارش سازمان ملل نظامیان میانمار به صورت معمول و منظم به زنان، دختران و پسران این اقلیت مسلمان تجاوز جنسی می کنند.

پیشنهاد مالزی برای حل بحران مسلمانان روهینگیاسازمان همکاری اسلامی اوضاع غیرانسانی مسلمانان روهینگیا را محکوم کردهشدار سازمان ملل نسبت به وقوع بحران جدید برای مسلمانان روهینگیامشکلات نسل سوخته روهینگیا برای تحصیل در اردوگاه‌های بنگلادش

 "رادهیکا کوماراسوامی"، بر این عقیده است که در این اقدامات مسئله جنایت جنگی و جنایت علیه انسانیت و قتل عام ملی در میان است. وی تاکید کرد که ارتش میانمار باید به خشونت جنسی و ترور و مجازات اقلیت ها در این کشور پایان دهد.

مقامات  در بنگلادش و میانمار طی مذاکراتی تصمیم گرفته اند حدود 3500 اقلیت روهینگیایی را به کشور خود بازگردانند و برای این منظور وسائل نقلیه ای روز پنج شنبه فراهم شده بود. البته هیچ کس با این پیشنهاد موافق نبود. یک سخنگوی این اقلیت مسلمان اعلام کرده است که این پناهندگان از این مسئله اجتناب می کنند که بنگلادش را بدون تضمین های امنیتی ترک کنند. بخصوص آن ها خواستار تعهداتی از طرف دولت میانمار در این باره هستند که حقوق آن ها تضمین می شود.

اقلیت مسلمان روهینگیا دهه هاست که در کشور خود سرکوب شده و تحت تعقیب قرار دارند. در سال 2017 در پی تشدید خشونت ها علیه این اقلیت در میانمار بیش از 740 هزار نفر از آن ها به کشور همسایه خود فرار کردند.

روهینگیایی ها به عنوان اقلیتی در دنیا مطرح هستند که بیشترین مجازات و خشونت علیه آن ها اعمال می شود. بخش های گسترده ای از اکثریت بودایی در میانمار این اقلیت ها را به عنوان مهاجر غیر قانونی می دانند. این درحالی است که بسیاری از روهینگیایی ها نسل هاست که در این کشور زندگی می کنند.

انتهای پیام/

R31356/P/S8,87,89/CT10 واژه های کاربردی مرتبط فاجعه میانمار میانمار

منبع: تسنیم

کلیدواژه: فاجعه میانمار میانمار فاجعه میانمار میانمار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۵۹۳۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرمای شدید در بنگلادش ۴ قربانی گرفت

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از شینهوا، مسؤولان بنگلادش روز دوشنبه گزارش دادند که تاکنون چهار نفر به دلیل گرمازدگی در دو روز گذشته در کشور بنگلادش جان خود را از دست داده اند.

روز گذشته کار در برخی از محل‌های ساخت‌وساز در هوای آزاد با توجه به گرمای طاقت فرسا در داکا پایتخت این کشور متوقف شد. گرمای شدید قیر جاده‌ها را نیز ذوب کرد.

برای مقابله با گرمای طاقت فرسا، دولت این کشور تمامی مدارس، دانشکده‌ها و مؤسسات آموزش فنی در سراسر کشور را از ۲۱ تا ۲۷ آوریل تعطیل اعلام کرد.

اداره هواشناسی بنگلادش پیش‌تر «هشدار موج گرما» صادر کرده بود.

دمای هوا در داکا روز یکشنبه به ۴۰ درجه سانتیگراد افزایش یافت. با این حال ترکیب گرما و رطوبت باعث می‌شود که افزایش دما بیش از آنچه دماسنج نشان می‌دهد احساس شود.

کارشناسان هشدار داده‌اند که میلیون‌ها نفر در این کشور در معرض تأثیرات ناشی از گرما هستند و شروع زودهنگام تابستان شدید ناشی از این تغییرات آب و هوایی است.

کد خبر 6085797

دیگر خبرها

  • نماز باران در بنگلادش
  • واکنش باشگاه لیگ برتری: بازیکنان ما مجرم نیستند
  • رئیس دیوان عالی کشور : حجاب در ایران قانون است و همه باید از آن پیروی کنند، حتی کسانی که مسلمان هم نیستند
  • خشم مسلمانان و اپوزیسیون هند از اظهارات اسلام‌ستیزانه مودی
  • کوین یامگا با چشم بند با استقللال تمرین کرد + عکس
  • چالش دانش‌آموزان مسلمان برای اقامه نماز در مدرسه‌ای در لندن
  • مسلمانان روهینگیا همچنان با پاکسازی قومی مواجه هستند
  • گرمای شدید در بنگلادش ۴ قربانی گرفت
  • گرما در بنگلادش قربانی گرفت
  • بازگشت کاناوارو به سری آ