Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-23@11:10:44 GMT

آمار گردشگران خارجی اصفهان پس از تحریم کاهش نیافت

تاریخ انتشار: ۱ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۵۹۵۰۳

آمار گردشگران خارجی اصفهان پس از تحریم کاهش نیافت

فریدون الهیاری روز جمعه در اختتامیه دومین جشنواره مهارت های فنی و حرفه ای اصفهان در سالن همایش های توزیع برق استان بدون اشاره به آمار گردشگران خارجی سال جاری این استان، تصریح کرد: ممکن است تحریم های اعمال شده، شدت ورود گردشگران به کشور را کاهش دهد اما سطح آمار این گردشگران را کاهش نداده است.

وی یکی از راهبردهای مهم برای حفظ آمار گردشگران خارجی کشور را صدور روادید الکترونیک و بدون الصاق به گذرنامه گردشگران برشمرد و افزود: این تدبیر کمک کرد تا گردشگران خارجی بدون نگرانی از اعمال تحریم ها وارد کشورمان شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اصفهان اظهارداشت: برای توسعه گردشگری باید زیرساخت های سخت افزاری این بخش را توسعه دهیم اما فراهم نمودن زمینه نرم افزارها از جمله تربیت نیروی انسانی توانمند و آموزش دیده برای گردشگری مهم تر است.

وی اضافه کرد: توجه به این بخش موجب خواهد شد تا بتوانیم به بازارهای جهانی گردشگری و صنایع دستی نفوذ کنیم و سهم خود در بازارهای جهانی را افزایش دهیم.

الهیاری آموزش فنی و حرفه ای و استفاده از فن آوری های نوین را از ضرورت های بخش گردشگری و صنایع دستی دانست و گفت: توجه به آموزش های لازم و دست یابی به فناوری های نوین ارائه خدمات بهتر در این بخش ها را تسهیل می کند.

وی با اشاره به فعالیت دست کم ۴۰ هزار نفر در بخش صنایع دستی استان، افزود: براساس استانداردهای بین المللی ۲ درصد از مشاغلی که در زمینه هنر وجود دارد باید در صنایع دستی باشد که اصفهان درحال نزدیک شدن به این استاندارد جهانی است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان با بیان این که به دلیل توجه به جوامع محلی، گردشگری و صنایع دستی کشور پس از انقلاب بیش از پیش توسعه یافته است، بیان کرد: پس از تصدی دولت تدبیر و امید، صنعت گردشگری کشور در ریل درستی قرار گرفته است.

اختتامیه جشنواره مهارت های فنی و حرفه ای روز جمعه با حضور جمعی از استادان دانشگاه و مدیران دستگاه های اجرایی در سالن اجتماعات شرکت توزیع برق استان  اصفهان برگزار شد.

در این جشنواره که به مدت چهار هفته توسط یکی از موسسه های آموزش فنی و حرفه ای بخش خصوصی اصفهان برگزار شد شرکت کنندگان دوره های آموزشی کسب و کار الکترونیک، آشنایی با گیاهان دارویی و فن آوری اطلاعات در بخش گردشگری را فراگرفتند.

استان اصفهان به عنوان قطب گردشگری کشور دارای ۱۰۷ شهر و یکهزار و ۹۳۴ روستاست؛ بیش از ۲۲ هزار بنا و اثر تاریخی در این استان شناسایی شده و یکهزار و ۸۵۰ مورد آن به ثبت ملی و چهار اثر آن به نام های میدان امام (نقش جهان)، کاخ چهلستون، باغ فین کاشان و مسجد جامع به ثبت جهانی رسیده است.
استان اصفهان همچنین دارای ۹۰ موزه تاریخی، مردم شناسی، فرهنگی و طبیعت است که در اختیار بخش دولتی و خصوصی است.

/۶۰۲۶/۲۰۹۳

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گردشگری اصفهان فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۵۹۵۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز تدوین برنامه بازاریابی و تبلیغات گردشگران خارجی در قزوین

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین؛ علیرضا خزائلی افزود: تدوین این برنامه در راستای معرفی ظرفیت‌های گردشگری استان به گردشگران خارجی در دستور کار قرار گرفته و قرار است تا نیمه نخست امسال تکمیل و اجرایی شود.

وی تصریح کرد: شناخت بازار‌های هدف گردشگری، تبیین نحوه حضور در نمایشگاه‌های بازار‌های هدف، تعیین نوع و نحوه بازاریابی و تبلیغات در قالب انواع اقلام تبلیغاتی و برگزاری رویداد‌ها و جشنواره‌های گردشگری از جمله موضوعات مهم در تدوین این برنامه است.

خزائلی تاکید کرد: از سال‌های گذشته تاکنون تصمیم گرفتیم که برای جذب هرچه بیشتر گردشگران خارجی باید بازار‌های هدف را شناسایی کنیم، همین رویکرد سبب شد تا تدوین برنامه یاد شده مورد توجه قرار گیرد.

به گفته وی، استان قزوین با کمک این برنامه هدفگذاری می‌کند که در کدام استان‌ها و برای کدام کشور‌ها اقلام کالایی با زبان خارجی به خصوص چاپ و توزیع کند.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی قزوین خاطرنشان کرد: این استان در حوزه گردشگری خارجی روند رو به رشد دارد و در همین ایام تعطیلات نوروزی ۱۲۰ گردشگر خارجی از جاذبه‌های گردشگری استان بازدید کردند.

خزائلی یادآور شد: گردشگران خارجی متعلق به کشور‌های اروپایی، چین، روسیه، حوزه خلیج فارس و همچنین آسیای شرقی بودند که در قالب انفرادی و همراه با تیم‌های تورگردی به ایران آمده و استان قزوین را به عنوان یکی از مقاصد گردشگری انتخاب کردند.

گفتنی است، ۱۵۱۶ اثر طبیعی و تاریخی در استان قزوین ثبت ملی شده است.

دیگر خبرها

  • افزایش ۳۰ درصدی سفر گردشگران خارجی به گیلان
  • انتصاب مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان
  • اصفهان شناسنامه کشور در بخش میراث فرهنگی است
  • مدیرکل میراث فرهنگی استان اصفهان معرفی شد
  • «کرم‌زاده» مدیرکل میراث فرهنگی استان اصفهان شد+ سوابق
  • مدیرکل جدید میراث فرهنگی استان اصفهان معرفی شد
  • مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی اصفهان منصوب شد
  • مجموعه ریسباف در مسیر احیا/ اجرای بزرگ‌ترین طرح میراث فرهنگی کشور پس از انقلاب
  • تدوین برنامه بازاریابی و تبلیغات گردشگران خارجی در قزوین
  • آغاز تدوین برنامه بازاریابی و تبلیغات گردشگران خارجی در قزوین