Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-03-29@15:23:34 GMT

داروسازی با مشکل قطع برق مواجه است

تاریخ انتشار: ۱ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۵۹۶۳۸

داروسازی با مشکل قطع برق مواجه است

رئیس کمیته صادرات سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران گفت: در این سال‌ها به زیرساخت‌های حساس در صنعت دارو توجه نکرده‌ایم به طور مثال در حال حاضر یکی از مشکلات صنعت دارو، قطع برق است.

مهرداد علیمیان روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: زیرساخت‌های برق به اندازه نیازمان رشد نکرده است بنابراین برخی واحدهای صنعتی داروسازی این روزها دچار قطع برق هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: واحدهای تولیدکننده دارو باید برق خود را دریافت کنند، اگر می‌خواهیم برقی را قطع کنیم به طورمثال می‌توان برق برخی اماکن دیگر مانند بازارهای تجاری و فروشگاهها ر ا قطع کرد، این تصمیماتی است که در کلان باید گرفته شود.

جریمه های مضاعف برای صنایع دارویی

رئیس کمیته صادرات سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران در ادامه به بدهی‌های بانکی صنایع دارویی اشاره کرد و گفت: شرکتهای دارویی که بدهی بانکی دارند، در  سررسید، غیر از سود، جریمه نیز به آن‌ها تعلق میگیرد به طورمثال اگر سود وام بانکی ۲۴ درصد است اگر شرکتی نتواند بدهی خود را در سررسید پرداخت کند، ۶ درصد هم جریمه به او تعلق می‌گیرد و اگر شرکت داروییی برق به اندازه نیازمان رشد نکرده است بنابراین برخی واحدهای صنعتی داروسازی این روزها دچار قطع برق هستند نتواند بدهی خود را پرداخت کند جریمه نسبت به روز، مضاعف می‌شود.

وی گفت: خوشبختانه اکنون طرحی دوفوریتی در مجلس شورای اسلامی مطرح شده تا از این پرداختهای مضاعف جریمه جلوگیری شود که امیدواریم به نتیجه برسد.

علیمیان ادامه داد: وام بانکی باید دارای یک سود و یک جریمه بدهکار باشد نه اینکه دوباره روی آن جریمه اضافه شود و جریمه مرکب بپردازد. اگر این تسهیلات برای صنایع دارویی لحاظ شود آنگاه بدهی‌های بانکی بر مبنای منطقی خواهد بود.

 

 

تقلب در پی اخلال در زنجیره تامین دارو
رئیس کمیته صادرات سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران گفت: هنگامی که زنجیره تامین دارو دچار اشکال شود و بازار سیاه و بازار حاشیه‌ای به وجود بیاید هیچ اطمینانی نیست که داروی تقلبی در آن وجود نداشته باشد.

علیمیان تاکید کرد: دارویی که در داروخانه عرضه می‌شود تحت کنترل و نظارت است اما خرید دارو از بازار آزاد، آن را دچار چالش و حاشیه می‌کند به طور مثال هنگامی که مردم برای تهیه دارو به بازار ناصرخسرو مراجعه می‌کنند، آنجا هر اتفاقی ممکن است بیفتد چون کسی نظارتی بر آنجا ندارد.

لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000EqG برچسب ها: دارو ، برق ، داروسازی

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: دارو برق داروسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۵۹۶۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشکده داروسازی در کردستان تاسیس می‌شود

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کردستان از تاسیس دانشکده داروسازی در این دانشگاه خبر داد و گفت: در نیم‌سال آینده پذیرش دانشجو در رشته داروسازی انجام می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، محمدباقر خادم‌عرفان با اشاره به به دستاوردهای معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کردستان در یک‌سال اخیر، اظهار کرد: در دانشگاه علوم پزشکی کردستان در حوزه آموزشی بیش از سه هزار و ۵۰۰ دانشجو در پنج دانشکده مشغول به تحصیل بوده و علاوه بر این، ۲۳۰ دانشجوی بین‌المللی نیز در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.

وی افزود: در سال گذشته رشته‌های زیادی به دانشگاه علوم پزشکی کردستان اضافه شدند که شامل هشت رشته در مقاطع مختلف تحصیلی از کارشناسی ارشد و دکترا تخصصی پی‌اچ دی و همچنین دکترای تخصصی بالینی در بخش رزیدنتی بودند.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کردستان از ایجاد دانشکده داروسازی در کردستان خبر داد و گفت: مقدمات تأسیس دانشکده داروسازی هم دنبال و موافقت‌های کلی انجام شده است که امیدواریم بتوانیم در نیم‌سال آینده پذیرش دانشجو در رشته داروسازی هم در زمینه پذیرش دانشجویان داخلی و هم دانشجویان بین‌المللی در دانشگاه علوم پزشکی کردستان محقق شود.

خادم عرفان تصریح کرد: از افتخارات دیگر این دانشگاه این است که دانشگاه علوم پزشکی کردستان در رده‌بندی‌های بین‌المللی از جمله تایمز دارای شرایط بسیار خوبی است و در سال‌های گذشته نیز شرایط خوبی داشتیم که تداوم این جریان را اکنون نیز شاهد هستیم.

وی خاطرنشان کرد: یکی دیگر از برنامه‌های دانشگاه به تبع سیاست‌گذاری‌های کلی، افزایش تعداد دانشجویان بین‌المللی و افزایش ارتباطات بین‌المللی است که جایگاه دانشگاه علوم پزشکی کردستان را به خوبی ارتقا خواهد داد.

کد خبر 739900

دیگر خبرها

  • از سامانه کمبودهای دارویی تا تماس «بیمارنماها» با ۱۹۰ 
  • جستجو برای پیدا کردن یک شربت آنتی‌بیوتیک
  • رفع تعهد ارزی تله ای برای صادرات غیرنفتی
  • هشدار درباره استفاده نادرست از دارو‌های گیاهی
  • قاچاق می‌تواند جهش تولید را با مشکل مواجه کند
  • نگاهی بنیادی به شرکت‌های صنعت دارویی در بازار سرمایه
  • دانشکده داروسازی در کردستان تاسیس می‌شود
  • چگونگی کسب اطلاعات دارویی از سامانه «تیتک»
  • مشکل جدی در تامین دارو و شیر خشک وجود ندارد
  • پذیرش دانشجوی داروسازی در کردستان