Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-04-25@15:32:41 GMT

فرودگاه‌های شلوغ دنیا

تاریخ انتشار: ۱ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۶۰۱۱۴

فرودگاه‌های شلوغ دنیا

فرودگاه مکانی با امکانات گسترده برای حمل و نقل هوایی می باشد. به طور معمول می توان گفت تمامی فرودگاه های جهان از امکاناتی برای تعمیر و نگهداری هواپیما، یک برج کنترل، پایانه مسافری و باری و چندین باند فرود تشکیل شده اند. امکانات فرودگاه ها نسبت به اندازه و پیشرفته بودن بسیار متفاوت می باشد. که خود در جلب مسافر و توان جابه جایی هر چه بیشتر مسافر و بار تاثیر بسزایی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروزه افراد زیادی برای اهداف مختلف تفریحی، تجاری و پزشکی و یا علل متعدد دیگر از سیستم حمل و نقل هوایی استفاده می کنند. این سیستم حمل و نقل به دلیل پیشرفت های روزافزون خود در حیطه های مختلف از جمله راحتی صندلی ها و ارائه ی خدمات متنوع توانسته تا نظر مسافران بیشتری را به خود جلب کند؛ و آن ها را راضی کند که میزان هزینه ای که برای بلیط هواپیما می پردازند در مقایسه با خدماتی که دریافت می کنند منصفانه و مناسب است.

در این میان دولت کشور ها، توجه بسیار بیشتری به این مسئله کرده و همواره کوشیده اند تا همه چیز را برای مسافران در بهترین حالت خود فراهم کنند.از اولین لحظه شروع تا پایان سفر، و توانسته اند با این کار میزان سفر به ویژه با هواپیما را دوبرابر کنند. یکی از بهترین امکانات، پیشرفته کردن فرودگاه ها می باشد، که در این مقاله سعی داریم تا شما را با فرودگاه هایی که نسبت به سایر فرودگاه ها در سرتاسر جهان تراکم جمعیت بیشتری را تجربه می کنند آشنا کنیم پس تا پایان مقاله پرترددترین فرودگاه های دنیا ما را همراهی کنید .

فرودگاه هارتسفیلد جکسون آتلانتا /  Hartsfield–Jackson Atlanta Airport

فرودگاه هارتسفیلد جکسون آتلانتا در ایالت جورجیا آمریکا که در قسمت جنوب شرقی این کشور قرار دارد، در واقع قطب صنعتی ان محسوب می شود. این فرودگاه که از سال 1925 میلادی فعالیت خود را شروع کرده است، اکنون 63 هزار فرصت شغلی برای مردم جورجیا فراهم کرده است. این فرودگاه عظیم با ثبت رکورد 104 میلیون مسافر توانسته است تا رتبه ی اول را در این لیست از آن خود کند. این فرودگاه را به عنوان یکی از قطب های صنعتی جهان معرفی کرده اند چرا که معادل 34 میلیارد دلار برای شهر آتلانتا درآمد ایجاد کرده است. این فرودگاه به 70 مقصد بین المللی برای 150 شرکت هواپیمایی داخلی و خارجی خدمات ارائه می کند.

فرودگاه پکن /  Beijing Capital International Airport

دومین فرودگاه پرتراکم جهان را می توان به فرودگاه بین الملی پکن که در نزدیکی پایتخت کشور چین یعنی پکن قرار دارد اختصاص داد. این فرودگاه 95 میلیون مسافر را در خود جای می دهد. این فرودگاه که در سال 1958 تاسیس شده است همواره سیاست تغییر و پیشرفت را سرلوحه کار خود قرار داده است و توانسته تا اکنون به عنوان یکی از مهم ترین، پرانرژی ترین و بزرگ ترین قطب های حمل و نقل دنیا تبدیل شود. این فرودگاه از زمان تاسیس خود تغییرات زیادی را متحمل شده و گسترش پیدا کرده است.

هم چنین این فرودگاه تنها فرودگاه آسیایی است که دارای سه باند فرود، سه پایانه و دو برج مراقبت است. این فرودگاه عظیم فرصت های شغلی فراوان مرتبطی با خود را برای 6 درصد از مردم پکن فراهم کرده است. این فرودگاه به 244 شهر از 54 کشور جهان پرواز دارد و با 94 شرکت هواپیمایی در همکاری می باشد.

فرودگاه دبی  /  Dubai International Airport

این فرودگاه که در سال 1959 با باند شن و ماسه ای 1800 متری خود شروع به کار کرد به دستور حاکم وقت دبی یعنی شیخ سعید بن راشد آل مکتوم ساخته شده است. این فرودگاه که در شهر دبی در کشور امارات قرار گرفته است در نزدیکی خلیج فارس ساخته شده است و توانسته تا 88 میلیون مسافر را جابه جا کند و رتبه ی سوم این لیست را به خود اختصاص دهد.

همچنین این فرودگاه که از زمان شروع فعالیت خود در حال گسترش و ساخت بوده است رکورد بیشترین پرواز هواپیمای ایرباس 380a را از Hن خود کرده است. چرا که بیشترین تعداد ایرباسA380 در اختیار هواپیمایی امارات، ایرلاین اصلی کشور امارات قرار دارد و قطب اصلی آن این فرودگاه می باشد.  این فرودگاه از زمان تاسیس تاکنون با رشد سالانه 13 درصدی تعداد مسافر روبرو بوده است. هم اکنون این فرودگاه به 240 مقصد توسط 140 ایرلاین در 6 قاره جهان خدمات ارائه می کند. 

فرودگاه هاندا ژاپن /  Haneda Airport

چهارمین فرودگاه شلوغ جهان و سومین فرودگاه شلوغ آسیا پس از پکن و دبی در شهر توکیو کشور ژاپن قرار دارد. این فرودگاه که در سال 1931 ساخته شده و دارای 3 ترمینال است در سال 2017 توانست میزبان 85 میلیون مسافر باشد و این رتبه در لیست را به خود اختصاص دهد. این فرودگاه با نام فرودگاه بین المللی توکیو نیز شناخته می شود.

فرودگاه بین‌المللی ایندیرا گاندی  /   Indira Gandhi International Airport

فرودگاه بین المللی دهلی یا همان فرودگاه ایندیرا گاندی با جابه جایی 69.8 میلیون مسافر جز پرتررد ترین فرودگاه های جهان قرار گرفته است. همچنین از نظر ترافیک باری و مسافر شلوغ ترین فرودگاه کشور هند می باشد. این فرودگاه بزرگ در فاصله 16 کیلومتری از مرکز شهر دهلی نو و 15 کیلومتری از جنوب غربی ایستگاه راه آهن این شهر قرار دارد.

فرودگاه لس انجلس /   Los Angeles International Airport

فرودگاه لس انجلس که در سال 1928 ساخته شد به عنوان بزرگ ترین فرودگاه بین المللی غرب آمریکا در نظر گرفته می شود. این فرودگاه در واقع دروازه ای برای مسافران به سوی آمریکای لاتین و آسیا است. این فرودگاه که در نزدیکی اقیانوس آرام قرار دارد با جا به جایی 84 میلیون و 500 هزار نفر یعنی 500 هزار نفر کمتر از فرودگاه هاندا در رتبه ی پنجم این لیست قرار گرفته است اما بزرگ ترین فرودگاه در کناره ی اقیانوس آرام به شمار می رود.

این فرودگاه توانسته است تا به 85 مقصد بین المللی و 101 مقصد داخلی پرواز داشته باشد. بیشترین خروجی و ورودی هواپیماها از این فرودگاه متعلق به دو شرکت هواپیمایی آمریکن ایرلاینز و آمریکن ایگل است.

فرودگاه اوهر شیکاگو  /  O'Hare International Airport

ششمین رتبه ی این لیست نیز به فرودگاهی از ایلات متحده تعلق می گیرد. این فرودگاه در سال 1926 در ایالت ایلینویز ساخته شد و در سال 1944 اقدام به بازسازی آن صورت پذیرفت. این فرودگاه که توانسته تا رکورد انتقال 79 میلیون و 800 هزار نفر را ثبت کند رتبه ی ششم این لیست را در اختیار گرفته است. از این فرودگاه می توانید به 217 مقصد در سرتاسر جهان سفر کنید.

فرودگاه هیترو لندن   /     Heathrow Airport

و بالاخره نامی از فرودگاه های اروپایی نیز درون این لیست دیده شد. اروپا که در سال های اخیر نتوانسته تا در زمینه ی حمل و نقل هوایی سری میان سرها نشان بدهد جایگاه خود را به رقبای آسیایی داده است و اکنون در مقام هفتم این لیست قرار گرفته است. این فرودگاه که در سال 1929 ساخته شد در سال 1966 نام هیترو را بر خود گرفت و توانست تا رکورد جابجایی 78 میلیون مسافر را به نام خود ثبت کند، که 93 درصد مسافران بین المللی بودند و تنها 7 درصد آن ها، مسافران داخلی انگلیس بوده اند. این فرودگاه بزرگ ترین فرودگاه لندن و اروپا محسوب می شود. و به 180 شهر در 85 کشور جهان پرواز مستقیم دارد.

لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000Eqh برچسب ها: فرودگاه ، دنیا ، شلوغ

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: فرودگاه دنیا شلوغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۶۰۱۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس جمهور ونزوئلا: آیت‌الله خامنه‌ای تحلیل دقیق و عمیقی از تحولات دنیا دارند

به گزارش صدای ایران از وزارت علوم، نیکلاس مادورو در ملاقات با معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و همچنین دبیر مجمع جهانی اهل البیت (ع) که به ونزوئلا سفر کرده اند با ابراز خوشحالی از سفر هیات ایرانی به این کشور، روابط ایران و ونزوئلا را برادرانه، عمیق و قدیمی خواند و تاکید کرد: این رابطه باید در راستای ارزش‌ها و حفظ اصول باشد.

وی با بیان اینکه در جهانی زورگو زیست می‌کنیم، خاطرنشان کرد: هوگو چاوز رئیس جمهور فقید ونزوئلا قرن ۲۱ را قرن ملت‌ها می‌دانست و ما بخشی از قرن ۲۱ هستیم.

رئیس جمهور ونزوئلا ادامه داد: قرن ۲۱ قرن ماست و هیچکس نمی‌تواند حق آزادی و استقلال و زندگی در صلح و حق پیوند معنویت و فرهنگ و دین را از ما بگیرد.

نیکلاس مادورو در ادامه این دیدار که با حضور رئیس کمیسیون ونزوئلایی همکاری با ایران، وزیر حمل و نقل ونزوئلا، وزیر امور خارجه ونزوئلا، معاون رئیس‌جمهوری ونزوئلا در امور فرهنگی و گردشگری و وزیر ارتباطات ونزوئلا همراه بود، ضمن ابراز خوشحالی از سفر دبیر مجمع جهانی اهل البیت (ع) به ونزوئلا، روابط دو کشور را برادرانه، عمیق و قدیمی خواند و افزود: این رابطه باید در راستای ارزش‌ها و اصول باشد.

رئیس جمهور ونزوئلا با اشاره به اهمیت ارتباط میان ملت‌ها با یکدیگر تاکیدکرد: دوستی ما با ایران واقعی و راهبردی است و نه سیاسی و موقت.

وی همچنین با اشاره به ملاقات‌های خود با رهبر معظم انقلاب، ایشان را فردی خردمند و فرزانه دانست و تصریح کرد: آیت الله خامنه‌ای تحلیل دقیق و عمیقی از جهان و تحولات آن دارند و ما همواره از رهنمود‌های ایشان استفاده می‌کنیم.

مادورو با بیان اینکه جهان وارد تحول جدیدی شده است، گفت: حدود صدسال از نازیسم و فاشیسم می‌گذرد، اما امروز همین جریان نازیستی و فاشیستی در آمریکا و غرب وجود دارد.

وی افزود: همه مشکلات امروز جهان ناشی از همین نگاه فاشیستی و نازیستی است که در همه ارکان آن نفوذ دارد. امروزه صهیونیست‌ها آمریکا را اداره می‌کنند و قدرت نظامی، سیاسی و اقتصادی و حتی کنترل هر دو حزب جمهوریخواه و دموکرات در دست آنها است.

نیکلاس مادورو همچنین گفت: صهیونیست‌ها دو قدرت اصلی نظامی و شبکه‌های اجتماعی را کنترل می‌کنندو با قدرت نظامی صلح را به خطر انداخته اند و با قدرت شبکه‌های اجتماعی از جمله فیس بوک و توییتر افکار عمومی را دست کاری می‌کنند.

وی اظهارکرد: البته ما امروز وارد جهان چندقطبی شده ایم که قطب‌های مختلف قدرت مانند چین، روسیه و ایران در آن شکل گرفته اند.

رییس جمهور ونزوئلا با اذعان به اینکه، ایران در حوزه نظامی پیشرفت‌های خوبی داشت است، افزود: ایران در حوزه شبکه‌های اجتماعی نیز باید مقتدرانه وارد شود.

مادورو تصریح کرد: ما نیز گام اول خود را توسعه علم و فناوری قرار داده ایم و تبادلات علمی با ایران را آغاز کرده ایم که امیدواریم گسترش یابد.

اکنون ایران از یک قدرت منطقه‌ای به قدرتی جهانی تبدیل شده است
دبیر مجمع جهانی اهل بیت (ع) نیز در این نشست به تبیین جایگاه ایران در تولید علم جهانی پرداخت و گفت: توانمندی‌های ایران در حوزه‌های مختلف ناشی از رشد و قدرت علمی آن است.

آیت الله رضا رمضانی با بیان اینکه ایران در برخی از حوزه‌های علمی جزء ۱۰ کشور برتر جهان بوده و در رتبه بندی علمی جهانی رتبه ۱۶ را داراست، افزود: ایران آمادگی دارد که تجارب و دستاورد‌های علمی خود را به اشتراک بگذارد.

وی همچنین روابط ایران و ونزوئلا را عمیق و راهبردی دانست و تأکید کرد: بر اساس مبانی دینی ما «ظلم کردن» و «پذیرش ظلم» نکوهش شده است و در مقابل بر کرامت و عدالت تاکید شده است.

دبیر مجمع جهانی اهل بیت (ع) یادآور شد: امام خمینی (ره) درس بزرگی به ملت ایران و ملل جهان داد و این درس این بود که ما می‌توانیم در برابر ظلم بایستیم و در مسیر تمدن سازی قرار گیریم.

وی با بیان اینکه، امام خمینی (ره) به چهار اصل باور و ایمان داشت؛ ایمان به پروردگار، ایمان به هدف، ایمان به مسیر و ایمان به مردم را به عنوان این چهاراصل نام برد و افزود: امام (ره) بر اساس این چهار باور و رکن ایمانی انقلاب کرد و تغییراتی را در ایران و جهان بوجود آورد و معادلات موجود جهانی را برهم زد.

رمضانی با اشاره به ظلم‌هایی که در جهان از طرف برخی از دولت‌ها صورت می‌گیرد، اذعان کرد: شرایطی که اکنون در جهان است؛ به نوعی مفهوم «بردگی مدرن» به خود گرفته و باید بساط آن را برچید. در گذشته یکصد یا هزاران نفر را به بردگی می‌گرفتند، اما امروزه ملت‌ها را به بردگی می‌گیرند از این رو باید به حقوق انسان‌ها به معنای واقعی احترام گذاشت.

وی ادامه داد: در تفکر شیعی عدالت جایگاه محوری دارد که سمبل آن امام علی (ع) است. بطوریکه متفکرانی نظیر جرج جرداق به آن توجه کرده اند.

رمضانی با بیان اینکه عقلانیت، معنویت و عدالت سه ضلع تفکر شیعی بوده که برخاسته از معارف اهل البیت (ع) هستند، گفت: مسیح (ع) نیز برای اقتدار ملت‌ها خواهد آمد. چه آنکه ما شیعیان نیز معتقدیم حضرت مهدی (عج) برای اقتدار ملت‌ها خواهد آمد و حکومت دست صالحان خواهد افتاد و مستضعفان که تحت ستم قرار گرفتند حاکم خواهند شد و ظالم و مستکبر و ستمگر حذف خواهند شد.

دبیرمجمع جهانی اهل بیت (ع) افزود: آماده ایم تا تجاربی که در طول این سالیان در شرایط تحریم بدست آورده ایم در اختیار کشور ونزوئلا قرار دهیم.

رئیس جمهور ونزوئلا نیز از دبیر مجمع جهانی اهل البیت (ع) تقاضا کرد که سلام ویژه وی را به رهبر معظم انقلاب برسانند.

لزوم تعمیق روابط علمی وآکادمیک ایران و ونزوئلا
معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری نیز در دیدار با معاون علمی رئیس جمهور ونزوئلا بر لزوم تعمیق روابط علمی و آکادمیک ایران و ونزوئلا تاکید کرد.

عبدالحسین کلانتری اظهارکرد: توافقات و تفاهم نامه‌های منعقد شده در حوزه علم و فناوری باید به مرحله عملیاتی برسند تا هر دو کشور از آن بهره‌مند شوند.

وی افزود: تبادلات علمی و آکادمیک موجود، متناسب با عمق روابط راهبردی دو کشور نیست و باید اقدامات ویژه و مهمی در این راستا انجام گیرد.

دیگر خبرها

  • سردار فدوی: اسرائیل را مضحکه دنیا کردیم
  • رمان جدید اکبر والایی چاپ شد/«بر فراز کشتزار» در بازار نشر
  • رئیس جمهور ونزوئلا: آیت‌الله خامنه‌ای تحلیل دقیق و عمیقی از تحولات دنیا دارند
  • ایران جزو چهار کشور نخست دنیا در حوزه سدسازی است
  • پرترددترین فرودگاه‌های جهان در سال ۲۰۲۴ کدامند؟
  • این هواپیما هنگام برخاستن از فرودگاه یک چرخ خود را از دست داد | ویدئو
  • تصویر عجیب از مردی که زمانی همه زنان دنیا عاشقش بودند!
  • بودجه نظامی ایران در سال ۲۰۲۳؛ چهارم در خاورمیانه و بیست و ششم در دنیا /
  • بودجه نظامی ایران در سال ۲۰۲۳؛ چهارم در خاورمیانه و بیست و ششم در دنیا
  • انزوای مطلق رژیم صهیونیستی در المپیک هنرهای تجسمی جهان