Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-24@04:11:08 GMT

اجرای طرح هادی در 300 روستای آمل

تاریخ انتشار: ۱ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۶۰۱۵۲

اجرای طرح هادی در 300 روستای آمل

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آمل با اشاره به وجود 350 روستا در این شهرستان، گفت: از این تعداد 300 روستا بالای 20 خانوار هستند که طرح هادی روستا در آنجا اجرا می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، تا به امروز اقتصاد روستاها تاثیر قابل توجهی در بالا بردن سرانه تولید ناخالص داخلی داشته است، طبق سرشماری سال 95 حدود 45 درصد از جمعیت سه میلیون و 281 هزار نفری استان مازندران در روستا زندگی می کنند به همین خاطر مشکلات روستاییان به عنوان جمعیتی پویا و فعال اگر مورد توجه قرار نگیرد ماحصلی جز مهاجرت نخوهد داشت که نه تنها ضربه جبران ناپذیری به ستون های محکم اقتصاد خواهد زد، بلکه باعث مشکلات اجتماعی و افزایش حاشیه نشینی خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



لزوم توجه به زیربناهای زندگی که مسکن  یکی از ضروری ترین ملزومات اساسی آن است می تواند به کاهش مهاجرت و تقویت این قطب اقتصادی کشور بیانجامد.

بنیاد مسکن به عنوان اولین نهاد سازندگی بعد از انقلاب اسلامی به بررسی مشکلات مدیریتی، فنی و ساختاری روستاها پرداخته و راهکارهای مناسبی در گذر سی سال گذشته  در راستای محرومیت زدایی داشته است.

عدم توجه کافی به ضوابط طراحی، نبود ساخت و مقررات قانونی باعث مستحکم نشدن مسکن و بروز صدمات درسوانح طبیعی بر پیکره روستا بوده است. 

در این راستا سید اسماعیل علوی رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آمل در گفت و گو با خبرنگار ما با اشاره به وام 40 میلیونی مسکن به خانواده ها گفت: در سال گذشته 25 میلیون بوده که با پیگیری های بنیاد مسکن این وام به 40 میلیون و در 4 نوبت پرداخته خواهد شد.

وی نرخ سود وام بنیاد مسکن را 5 درصد خواند و تاکید کرد: کمترین درصدی است که گرفته می شود و بازپرداخت در طول 13 سال و 2 سال بعد از گرفتن وام خواهد بود.

رئیس بنیاد مسکن شهرستان آمل ادامه داد: 12 میلیون، 14 میلیون، 10 میلیون و 4 میلیون از پرداخت مرحله ابتدایی ساخت و ساز تا مرحله آخر است که در چهار نوبت انجام می شود.

وی با بیان 350 روستا در این شهرستان اظهار کرد: از این تعداد 300 روستا بالای 20 خانوار هستند که طرح هادی روستا در آنجا اجرا می‌شود این طرح که جهت ساماندهی و اصلاح بافت روستا و نحوه صحیح عملکردهای مختلف از قبیل مسکونی، تولیدی، تجاری و کشاورزی بوده است.

وی نظارت در ساخت و سازها را توسط مهندسین ناظر و کارشناسان بنیاد مسکن در چند مرحله عنوان کرد و افزود: در سه مرحله تست بتن انجام می شود که باعث حساسیت در انتخاب مصالح ساختمانی و در نتیجه کیفیت زیرساخت های ساختمان شده است، در چند مرحله تا پایان کار بازدید توسط کارشناسان انجام خواهد شد.

علوی با اشاره به کیفیت ساخت و سازها در این چند سال اخیر گفت: با گذاشتن کلاس های آموزش و مهارت برای استادکاران و کارگران ساختمانی و صدور کارت مهارت، قرار دادن جلسات متعدد با انبوه سازان، مشاوره رایگان مهندسین بنیاد مسکن و در حال حاضر برنامه پدافند غیرعامل می تواند این استحکام را مضاعف کند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۶۰۱۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح هادی در ۶۰ درصد روستاهای ایجرود اجرا شد

به گزارش خبرگزاری مهر، رضا خواجه‌ای گفت: شهرستان ایجرود ۷۵ روستای بالای ۲۰ خانوار دارد که نیازمند اجرای طرح هادی است.

وی با بیان اینکه اجرای طرح هادی نقش زیربنایی و بنیادی در توسعه همه جانبه مناطق روستایی دارد، اضافه کرد: باید به تقویت بنیان‌های اقتصادی مناطق روستایی برای بهره گیری از ظرفیت‌های بالقوه فرهنگی، تاریخی و اجتماعی نواحی روستایی توجه کرد.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان تاکید کرد: هدف از اجرای طرح هادی روستایی، تأمین عادلانه امکانات از طریق ایجاد تسهیلات اجتماعی، تولیدی و رفاهی، هدایت وضعیت فیزیکی روستا، ایجاد تسهیلات لازم جهت بهبود مسکن روستاییان و ارائه خدمات محیط زیستی و عمومی است.

خواجه‌ای افزود: اهمیت اجرای طرح هادی با توجه به ضرورت گسترش روستاها برای رفاه حال روستاییان و جلوگیری از مهاجرت جوانان روستایی هر روز بیشتر احساس می‌شود.

وی اظهار داشت: ساختار کالبدی روستاها که در طول زمان و بنا بر مقتضیات گوناگون اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی شکل گرفته است با اجرای طرح هادی روستایی و احداث ساخت و سازهای جدید، خانه‌های با دوام، تعریض معابر، ایجاد پارک و فضای سبز، ایجاد کاربری‌های مورد نیاز از قبیل آموزشی، درمانی، نظامی و انتظامی متحول، و موجب رونق نسبی و افزایش حس امنیت در روستاییان می‌شود.

این مسؤول خاطر نشان کرد: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان با فراهم‌سازی زمینه توسعه و عمران نقاط روستایی، در زیباسازی روستاهای استان نقش بسیار مهمی ایفا کرده است.

کد خبر 6086591

دیگر خبرها

  • طرح هادی در ۶۰ درصد روستاهای ایجرود اجرا شد
  • اجرای طرح هادی در ۶۰ درصد روستا‌های ایجرود
  • ساخت هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی در دست اجرا در استان کهگیلویه و بویراحمد
  • طرح هادی مهم‌ترین ابزار مدیریت توسعه روستایی است
  • ۲هزار مسکن فرسوده روستایی قم نوسازی می‌شود
  • بازنگری طرح هادی ۸ روستای آستارا در دستور کار قرار دارد
  • بازنگری ۲۷۴ روستا در چهارمحال و بختیاری در طرح هادی
  • پیشرفت ۶۵ درصدی طرح‌های هادی روستایی در چهارمحال و بختیاری
  • اجرای ۲۴۰ پروژه بنیاد مسکن در روستا‌های اردبیل
  • اجرای طرحهای هادی روستایی در مازندران