Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بسیج نیوز»
2024-04-25@03:34:24 GMT

ابراز نگرانی نسبت به ولنگاری فرهنگی است

تاریخ انتشار: ۱ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۶۰۶۸۸

به گزارش خبرگزاری بسیج از خراسان رضوی؛ آیت‌الله علم الهدی امروز در خطبه‌های نماز جمعه در حرم مطهر رضوی افزود: رهبری با فرمایشاتی که دو روز گذشته با هیأت دولت داشتند «مسانی که از بن‌بست کشور حرف می‌زنند، کاملاً اشتباه می‌کنند»، گذشته را توجه ندارند که چه بودیم و در چه درگیری‌هایی قرار داشتیم و به لطف پروردگار همه آن‌ها را پشت سر گذاشتیم، هر قدرتی در کشور ما سرکار بود، دشمن و مشکل داشت، انگلیس ملعون ازیک‌طرف، شوروی و آمریکا ازیک‌طرف، اما هرچه کردند در این ۴۰ سال شکست خوردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی تصریح کرد: نکته‌ای که مقام معظم رهبری می‌فرمایند «۴۰ سال دوم یقیناً از ۴۰ سال اول بهتر است»، تنها یک ادعا نیست، بیان یک واقعیت است که از نگاه دقیق به لحظات و ثانیه‌های ۴۰ سال گذشته انقلاب این را می‌فرمایند ازاین‌رو شما برادران و خواهران به‌خصوص برادران و خواهران جوان، به اوج انقلاب، به امتداد و عزت روز افزون خودتان بیشتر امیدوار باشید و بدانید اقتدار و عزت شما در این نظام روز افزون است.

عضو مجلس خبرگان رهبری یادآور شد: امروز دشمن با تمام تجربیات در دشمنی و عداوت با ما از جنگ تا توطئه‌های شیطانی نابکارانه که از اول انقلاب به سر ما آورده است، به این رسیده در دو نقطه به ما تهاجم کرده و اشکال‌تراشی کند، یکی در اقتصاد و دیگری در فرهنگ.

وی بیان کرد: اقتدار ما دشمن را از توسل به هر قدرت نظامی ناامید کرده، فقط حساب می‌کند در اقتصاد به ما صدمه بزند و ما را مستأصل کند و در فرهنگ نیز سفره دین را از زیر پای مردم ما بکشد، حل این دو موضوع نیز آسان است، فقط به عزیزان کارگزاری نیاز داریم که با اعتقاد به رهنمود‌های حکیمانه مقام ولایت وسط میدان بیایند.

آیت‌الله علم‌الهدی با طرح این سؤال که در اقتصاد، توسعه و برنامه‌ریزی و پیشرفت اقتصاد چه می‌خواهیم، اظهار کرد: برای پیشرفت اقتصادی به «نیروی انسانی، سرمایه و فناوری» نیاز داریم، برای نیروی انسانی، یک ملت هشتادوچند میلیونی که اکثریت این ملت را جوان تشکیل می‌دهد و بخش عمده‌اش نیز نیروی مستعد پا به کار هستند، چه کسری در نیروی انسانی داریم؟ هرچه بخواهیم نیروی انسانی در اختیارداریم و کاملاً باقدرت و غنی هستیم.

وی به نقدینگی موجود در جامعه و ظرفیت عظیم سرمایه‌ای کشور اشاره کرد و گفت: با ۱۸۰۰ هزار میلیارد نقدینگی که در کشور موج می‌زند، در سرمایه نیز مشکلی نداریم، با این مبلغ چه‌کار نمی‌شود کرد؟ در چه ابعادی نمی‌شود سرمایه‌گذاری کرد؟ با این نقدینگی در کارمان موفقیم منتها عزیزانی که صاحب این سرمایه هستند، رهنمود حکیمانه مقام معظم رهبری را بپذیرند و سرمایه را در تولید مصرف کنند نه در جریان‌های مصرفی مثل تفریحگاه‌ها و عیاشی‌ها.

نماینده، ولی فقیه در خراسان رضوی با بیان این‌که مشکل ما در مشهد، شکل سرمایه گذرای است، گفت: سالانه در مشهد حدود ۳۵ میلیون زائر داریم، حدود ۵ میلیون آن خارجی هستند، عده‌ای فکر می‌کند سرمایه را بیاورند اینجا به‌عنوان قطب گردشگری در عرصه تفریحات و عیاشی‌ها، سرمایه‌ای به هم بزنند و سود کلان ببرند، نکنید این کار را، این کار مقابله با امام رضا (ع) و به هم زدن هویت امام رضا (ع) است.

وی خطاب به سرمایه‌داران، با بیان این‌که این سرمایه را در شهر و استان ما که بنیه تولید دارد سرمایه‌گذاری کنید، گفت: ثمره فعالیت استاندار محبوب ما در چند ماه را ببینید، مثلث توسعه اقتصاد مقاومتی که با الهام از سخنان مقام معظم رهبری به راه انداختند، ۸۰ شرکت معین را در روستا‌ها و شهر‌های استان به کار و فعالیت وا داشتند و فعالیت می‌کنند، سرمایه ارزیابی‌شده برای این شرکت‌ها، بیش از ۹۲ هزار میلیارد تومان است که از نقدینگی مردم همین استان می‌توان آن را تأمین کرد.

آیت‌الله علم‌الهدی افزود: خوشبختانه برخی از این شرکت‌ها در گام اول، برخی در گام دوم و برخی نیز وارد فاز عملیاتی شدند، با سرمایه‌گذاری همین مردم استان که استان ثروتمندی هم نیست، کار پیش می‌رود؛ آقای استاندار با فکر، بینش و طرح وارد عملیات شده، کمبود ما چیست؟ هفته دولت است، عزیزان کارگزار ما بیایند الگوی موفق یک عنصر فعال و با عرضه‌ای که مبتکرانه وارد کار می‌شود را بگیرند و بر حسب رهنمود مقام معظم رهبری در اقتصاد مقاومتی، در کشور عمل کنند.

وی اضافه کرد: در فناوری نیز مشکلی نداریم، امروز فناور بودن جوانان ما در عرصه‌های فعالیت‌های دانش‌بنیان ثابت شده، این ادعای ما نیست، به اقرار دشمنان ما هست؛ روزی از روس‌ها سامانه موشکی اس ۳۰۰ خواستیم، بر حسب معاملاتی که با آمریکایی‌ها داشتند، به ما تحویل ندادند، اما در چند روز گذشته دیدیم سامانه‌ای در سطح اس ۴۰۰ با تکیه‌بر توان دانش داخلی تولید کردیم.

امام جمعه مشهد مقدس با بیان این‌که با استغنای ما در نیروی انسانی، سرمایه و فناوری، دشمن در این تهاجم فرهنگی و اقتصادی به‌طور مسلم شکست خورده است، تصریح کرد: نکته دوم فرهنگ است؛ دشمن فکر کرده با تهاجم فرهنگی، سفره دین را از زیر پای مردم بکشد.

وی اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب در فرمایشاتشان به هیأت دولت فرمودند: «معتقد به بستن فضای فرهنگی نیستیم و نمی‌خواهیم بگوییم هنر، علم و نشاط از بین برود، اما با لاابالی‌گری و با جریان انحراف فرهنگی مخالف هستیم»، فرمودند: با ولنگاری فرهنگی مخالفیم، ولنگاری فرهنگی نباید باشد و بعد فرمودند: «ابراز نگرانی نسبت به مسئله حجاب خیلی به‌جا و صحیح است، یک واجب شرعی است»؛ ابراز نگرانی ما نسبت به مسئله حجاب و ناراحتی ما از اندام‌های ناهنجار و بی‌حجاب و نگرانی که داریم ارزش مقدس عفت با بعضی ضعف‌های حجاب از بین برود، نگرانی در راستای همان ولنگاری فرهنگی است که رهبری فرمودند، با ولنگاری فرهنگی مخالفیم.

آیت‌الله علم‌الهدی به وظیفه مسؤولان و متولیان فرهنگی کشور اشاره کرد و گفت: مسؤولان فرهنگی ما دو وظیفه دارند، اول این‌که به دنبال برنامه‌ای برای پدافند در مقابل ولنگاری فرهنگی بروند، این ولنگاری را که مقام معظم رهبری می‌فرمایند با آن مخالفیم، با پدافند این ولنگاری را از بین ببرند، ستاد‌های امربه‌معروف و نهی از منکر، دستگاه و متولیان فرهنگی، وزارت فرهنگ و ارشاد، وزارت علوم و وزارت آموزش‌وپرورش به دنبال پدافند فرهنگی در مقابل ولنگاری فرهنگی باشند.

وی یادآور شد: از طرف دیگر، با برنامه‌ریزی جدی، امور مثبت فرهنگی را در فضای جامعه به وجود آورند، هنر نعمت خدایی است، آن را در جهت فعالیت فرهنگی، توسعه فرهنگ دینی و تربیت فرهنگی جامعه استفاده کنند نه در توسعه ولنگاری فرهنگی، مشکل ما در ولنگاری فرهنگی است.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۶۰۶۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گذر ۳۰ تیر در طراحی جدید چه تغییراتی می‌کند؟

علیرضا نادعلی سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران درخصوص برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته برای گذر ۳۰ تیر، اظهار کرد: کاربری سابق این خیابان برای ما قابل قبول نبود و در منزلت و شأن یک گذر فرهنگی و تاریخی در یکی از قدیمی‌ترین نقطه‌های تهران با آثار و ابنیه فاخر نبود.

وی با بیان اینکه درست در فضایی که گردشگران می‌توانستند از فضای تاریخی و فرهنگی این خیابان استفاده کنند، گذر خوراکی شکل گرفته بود، یادآور شد: خوشبختانه بعد از مدت‌ها پیگیری به این نتیجه رسیدند که کاربری این گذر باید تغییر کند و به نقطه‌ای تبدیل شود که کاربری فرهنگی داشته باشد.

نادعلی با اشاره به برپایی غرفه‌های صنایع دستی و محصولات فرهنگی و هنری در این گذر، تصریح کرد: برنامه‌ریزی لازم انجام شده که نسبت به گذشته، غرفه‌های کمتری در این گذر ایجاد شوند.

سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران با تأکید بر اینکه آلودگی و بوی ناشی از استقرار غرفه‌های خوراکی و غذا برای بیمارستان موجود در محل زیان‌بار بود، خاطرنشان کرد: اقدامات جدید به این معنا نیست که غرفه عرضه غذا و خوراکی در گذر ۳۰ تیر پیش‌بینی نشده باشد و به اندازه و تناسب تردد شهروندان و گردشگران، این غرفه‌ها مستقر خواهند شد.

وی نسبت به انجام سریع‌تر اقدامات ابراز امیدواری کرد و گفت: هنوز اقدام عملیاتی انجام نشده است؛ البته طراحی فضا بسیار اهمیت دارد و باید الزامات آن رعایت شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • افزایش تعاملات دوجانبه کابل و آستانه
  • ریل پیشرفت استان سمنان از مسیر تدوین پیوست فرهنگی می‌گذرد
  • ستاد پشتیبانی آزمون برای امتحان نهایی در استان سمنان تشکیل شود
  • حمایت سرلشگر سپاه از طرح حجاب و تذکر رهبری: اصل ماموریت که زیر سوال نمی‌رود | صوت
  • گذر ۳۰ تیر در طراحی جدید چه تغییراتی می‌کند؟
  • کرمانشاه نیازمند انجام اقدامات قرارگاهی است
  • واکنش میرسلیم به ادعای تذکر رهبری به برخی مسئولان درباره گشت ارشاد /هرکسی در مقابل احکام الهی بایستد آدم فاسقی است
  • شورای عالی انقلاب فرهنگی مسئول راهبری تشکل های مردمی
  • ابراز نگرانی سازمان ملل از بحران آب آشامیدنی در افغانستان
  • مساجد و ائمه جماعات قزوین به کانون‌های فرهنگی تبدیل شوند