Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-25@01:59:26 GMT

عملیات حج امسال رضایت‌بخش بود

تاریخ انتشار: ۱ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۶۰۹۸۴

عملیات حج امسال رضایت‌بخش بود

مدیر یک کاروان حج و زیارت گفت: بیشترین اعزام زائر را در مراسم حج امسال داشتیم و با این وجود جزو رضایت‌بخش‌ترین عملیات‌های حج در سال‌های اخیر بود.

علیرضا ایمانی قدس آنلاین ، اظهار کرد: حج امسال از طرف ایران با توجه به حجم بالای زائر در چند سال اخیر که بیشترین تعداد زائر را اعزام کردیم، بسیار منظم انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
از همان ابتدا خیلی سریع شرایط کار مهیا، روند کار عملیاتی و اجرایی و به نحو احسن و شایسته طی شد. همچنین در زمینه پروازها نیز همه چیز در ایران منظم اجرا شد.
وی عنوان کرد: شرایط در عربستان مقداری وابسته به کل مجموعه عملیات حج است؛ یعنی طرف مقابل ما با یک کشور درگیر نیست؛ بلکه با کشورهای مختلف و تمام مسلمانان جهان درگیر است تا بتواند این عملیات را به نحو شایسته انجام بدهد، شاید مقداری بی‌نظمی و ناهماهنگی در آن روند طبیعی باشد. برخی از کشورها مانند ایران، ترکیه یا حتی اندونزی بسیار منظم عملیات حج خود را انجام می‌دهند، نیروهای زیادی را درگیر عملیات می‌کنند و زائرشان در رفاه بیشتری است؛ اما برخی از کشورها اینگونه نیستند، ملاحظاتی که باید در انجام کار داشته باشند، نداشته و این در تمام روند کار تاثیرگذار است. این مدیر کاروان حج و زیارت افزود: این بی‌نظمی‌ها در فضای کشور میزبان کاملاً مشهود بود؛ اما در مجموع عملیات حج باتوجه به اینکه بنده سال گذشته نیز در این مراسم حضور داشتم، بسیار منظم، بی‌دغدغه و بی‌دردسر انجام شد و می‌توان گفت جزو بهترین‌ عملیات‌های حجی بود که در سال‌های اخیر برگزار شد. ایمانی اظهار کرد: در حج امسال، مشکل خاصی که به صورت حاد مطرح باشد نداشتیم؛ ولی در حجم بالای زائر چند میلیونی و نزدیک ۹۰ هزار زائر ایرانی در فضای بسیار محدود ایام منا، عرفات، جمرات و... نمی‌توانیم بگوییم هیچ بیماری‌ای نبوده و همه چیز کاملاً بی‌حاشیه و بی‌دردسر بوده است. قائدتاً مشکلاتی نیز وجود داشت؛ اما این مشکلات به‌گونه‌ای‌بود که به لحاظ ذهنی برای همه افراد پذیرفته شده بود؛ مشکلاتی که هر ساله هست مانند بیماری‌ها، فوتی‌هایی که داشتیم و آسیب‌هایی که در ازدحامات به زائرین رسید، همه امری طبیعی است. وی درخصوص شرایط اعزام زائران در قالب حج عمره گفت: حج عمره بسیار وابسته به شرایط دیپلماتیک است. در حج واجب حدود ۸۵ تا ۹۰ هزار زائر اعزام می‌کنیم اما در حج عمره باید توجه داشته باشیم که ما هفته‌ای یک مرتبه گروهی را از اقصی نقاط کشور به عربستان اعزام می‌کنیم و حجم رفت و برگشت و خدمت‌رسانی به زوار ما در عربستان بسیار بالا است. با توجه به این حجم بالا، باید دید آیا روابط دیپلماتیک ما اجازه می‌دهد این حجم از زائران ایرانی را به کشوری بفرستیم که تمام روابط دیپلماتیک ما با آن قطع است و آیا می‌توانند واقعاً خدمت‌رسانی کنند؟ این مدیر کاروان حج و زیارت بیان کرد: اگر وزارت امور خارجه به لحاظ دیپلماتیک این ظرفیت را به وجود بیاورد، بله منطقی است که فضای حج عمره دوباره شکل بگیرد و این اعزام‌ها انجام شود ولی اگر ما نتوانیم رابطه‌ای با کشور عربستان برقرار کنیم یا به عبارتی کشور عربستان نخواهد رابطه‌ منطقه‌ای با ایران برقرار کند، اعزام یک‌باره حجم بسیار زیادی از زائران ایران به کشور عربستان که در طول سال یعنی روند 6 ماه حج عمره ممکن است دچار چالش‌ها و آسیب‌های زیادی شوند، مقداری خطرناک خواهد کرد بود.
انتهای پیام

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: سازمان حج و زیارت حج تمتع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۶۰۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰ درصد حجاج از ترمینال «سلام» فرودگاه امام (ره) اعزام می‌شوند

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت راه و شهرسازی، سعید چلندری گفت : این عملیات از امروز سوم اردیبهشت با اعزام زائران خانه خدا از ترمینال سلام هم‌زمان با برگزاری مراسم بدرقه با حضور نواب نماینده ولی فقه در امور حج و زیارت و رئیس سازمان حج و زیارت و «عبدالله بن سعود العنزی» سفیر کشور عربستان در ایران و تنی چند از مقامات کشوری و لشکری آغاز شد و عملیات رفت تا ۱۳ اردیبهشت ادامه خواهد داشت.

وی با بیان اینکه در عملیات حج عمره امسال پنج‌هزار و ۷۲۰ زائر خانه خدا عازم سرزمین وحی می‌شوند، اظهار داشت: ۲ هزار و ۸۶۰ زائر از طریق ترمینال سلام شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) برای انجام این فریضه مقدس عازم عربستان می‌شوند و درمجموع همین میزان نیز از ۱۰ فرودگاه دیگر به عمره مفرده مشرف می‌شوند.

رییس هیئت مدیره و مدیرعامل شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) با بیان اینکه آخرین پرواز برگشت زائران در تاریخ ۲۳ اردیبهشت خواهد بود، گفت: همه پرواز‌ها توسط شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) انجام می‌شود.

چلندری خاطرنشان‌کرد: اعزام زائران حج تمتع نیز از ۲۴ اردیبهشت‌ماه آغاز می‌شود و ترمینال سلام به‌عنوان پایانه زیارتی با مساحت ۵۴ هزار مترمربع ظرفیت بسیار بالایی برای ارائه خدمات به حجاج و زائران عتبات را در سطح بسیار خوب دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • همراه داشتن ۱۴ قلم دارو در عربستان برای زائران حج ممنوع است
  • ممنوعیت ۱۴ قلم دارو در کشور عربستان 
  • اعزام زایران در امنیت کامل/ممنوعیت ۱۴ قلم دارو در کشور عربستان
  • همراه داشتن کدام داروها در عربستان ممنوع است؟
  • اعزام سه هزار و ۷۰۰ زائر خوزستانی به سرزمین وحی در حج ۱۴۰۳
  • صدور روادید زائران حج تمتع آغاز شده است
  • اعلام تعداد زائران حج و پیگیری‌ برای ویزای عربستان
  • اعزام بیش از ۹ هزار زائر خراسان‌رضوی امسال به سرزمین وحی
  • ۵۰ درصد حجاج از ترمینال «سلام» فرودگاه امام (ره) اعزام می‌شوند
  • پایان انتظار ۹ ساله / نخستین گروه زائران عمره راهی عربستان شدند