Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش مهر، سید حسین حسینی درباره موافقت دانشگاه تهران با جذب محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه به عنوان عضو هیات علمی،  گفت: این پرونده مربوط به ۲ یا ۳ سال اخیر بوده و هنوز نهایی نشده است؛ چرا که وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و مراجع دیگر، باید آن را تایید کنند.

معاون آموزشی دانشگاه تهران با اشاره به اینکه ۲ مسیر برای جذب اعضای هیات علمی در دانشگاه وجود دارد، افزود: مسیر نخست،  از طریق فراخوان است که شرایط خاص خود را دارد و مسیر دوم،  انتقال افراد از واحدهای دیگر به دانشگاه است که پرونده محمدجواد ظریف مربوط به مسیر دوم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسینی اضافه کرد: افرادی که از دانشگاه‌های دیگر به دانشگاه تهران منتقل می‌شوند، یا باید دانشیار به بالا باشند یا شرایط دانشیاری آن‌ها توسط هیات ممیزه دانشگاه احراز شده باشد. که این هیات با بررسی پرونده دکتر ظریف، شرایط دانشیاری را مورد تایید قرار داده است.

وی با بیان اینکه هیات جذب نیز توانمندی علمی محمدجواد ظریف را تایید کرده است، گفت: با این وجود اما هنوز انتقال ایشان به صورت رسمی صورت نگرفته است.

معاون آموزشی دانشگاه تهران با اشاره به اینکه رعایت شرط سنی برای جذب اعضای هیات علمی در بدو استخدام لحاظ می‌شود، افزود: شرط سنی برای افرادی که مرتبه دانشیار به بالا باشند، مطرح نیست. به طور مثال یک نفر ممکن است ۶۰ سال سن داشته باشد و در مرتبه استادی به دانشگاه منتقل شود، این فرد با وجود این سن، می‌تواند ۱۰ سال دیگر هم در دانشگاه ادامه فعالیت دهد.

کد خبر 452496 برچسب‌ها دانشگاه تهران محمدجواد ظریف دانشگاه - هیات علمی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: دانشگاه تهران محمدجواد ظریف دانشگاه هیات علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۶۱۵۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۸ هزار عضو هیئت علمی خانم در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست مشاوران زنان و خانواده دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی منطقه یک، با حضور فخرالسادات نصیری، مشاور امور زنان و خانواده وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، به صورت مجازی و حضوری برگزار شد.

نصیری مشاور امور زنان و خانواده وزیر عتف در این نشست ضمن قدردانی از فعالیت‌های حوزه زنان و خانواده در دانشگاه پیام نور، اظهار کرد: بیش از ۸ هزار عضو علمی خانم در کشور داریم که سامانه‌ای برای شبکه سازی در این حوزه در حال انجام است.

همچنین فرهادی، مشاور زنان و خانواده دانشگاه پیام نور نیز در این نشست گزارشی از فعالیت‌های امور زنان و خانواده این دانشگاه را ارائه داد.

گفتنی است در این نشست مسائل و دغدغه‌های حوزه‌ی زنان و خانواده مطرح شد. در پایان نشست نیز از مهدکودک سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور بازدید کردند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بررسی علل مهاجرت در همایش ملی مراکز مشاوره و سبک زندگی در سیستان و بلوچستان
  • همایش ملی سکونتگاه‌های انسانی ایران برگزار شد
  • راهکارهایی برای به روزرسانی نقشه جامع علمی کشور
  • نقش مهم شبکه خانواده در حل بسیاری از مسائل جامعه
  • لغو جذب هیات علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای
  • بیش از ۸ هزار عضو هیئت علمی خانم در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند
  • وزیر علوم: استخدام هیئت علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی و حرفه ای معنا ندارد
  • جذب هیات علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی و حرفه ای لغو شد
  • نشست تخصصی «اقلیم، طبیعت و بیان هنری» برگزار می‌شود
  • تجمع در دانشگاه‌های آمریکا در حمایت از غزه