Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فارس، یک رسانه آمریکایی گزارش داده «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا می‌خواهد فشار علیه ایران را افزایش دهند. اما او آخر این هفته (شنبه و یکشنبه) یکبار دیگر درخواست یافت که متحدان آمریکا تمایلی برای پیوستن به او ندارند. 

وبگاه شبکه خبری بلومبرگ نوشته اختلافات بر سر ایران در دیدار ترامپ با همتایان اروپایی‌اش در نشست گروه 7 که از شنبه در شهر بیاریتز فرانسه آغاز می‌شود، کاملاً علنی خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با آنکه دستور کار این نشست اقتصاد جهان خواهد بود، مهم‌ترین مسئله امنیتی در آن تصمیم ترامپ برای خروج از برجام است. 

بلومبرگ نوشته کشورهای اروپایی، حتی بعد از اقدام ایران در سرنگون کردن هواپیمای آمریکا و متهم شدن تهران به بر هم زدن امنیت دریانوردی در منطقه خلیج فارس هم با سیاست‌های دولت ترامپ همسو نیستند، زیرا خواستار حفظ برجام هستند. کشورهای اروپایی‌، به رغم این توانسته‌اند برای ایران مزایای اقتصادی لازم ذیل این توافق را ایجاد کنند. 

این رسانه نوشته نارضایتی کشورهای اروپایی از سیاست‌های افراطی دونالد ترامپ علیه ایران و رفتارهای او با متحدان اروپایی موجب شده اروپایی‌ها اعتمادی به آمریکا نداشته باشند. 

علاوه بر این، ترامپ برای اینکه سفرش به فرانسه پربار باشد مقدمه‌چینی‌های خوبی هم انجام نداده است. او در حالی قدم به فرانسه می‌گذارد که درگیر جنگ تجاری با کشورهای اروپایی است، با متحدان آمریکا در ناتو بر سر بودجه دفاعی در افتاده و بر سر موضوعی که شاید در ابتدا خنده‌دار به نظر برسد (پیشنهاد خرید جزیره گریلند از دانمارک) وارد مجادله با دانمارک شده است. 

بیشترین حمایتی که ترامپ ممکن است از یک کشور اروپایی دریافت کند احتمالاً از طرف «بوریس جانسون»، نخست‌وزیر انگلیس خواهد بود. 

یک مقام آمریکایی که خواسته نامش فاش نشود گفت دولت ترامپ امیدوار است جانسون بتواند مواضع انگلیس را به مواضع آمریکا در خصوص ایران نزدیک کند. 

«دونالد ترامپ» ۱۸ اردیبهشت‌ماه سال گذشته به طور یکجانبه با نقض تعهدات آمریکا ذیل توافق هسته‌ای برجام کشورش را از این توافق خارج کرد و در راستای سیاستی موسوم به «کارزار فشار حداکثری» تحریم‌ها علیه ایران را از سر گرفت. 

تصمیم ترامپ برای بازاعمال تحریم‌ها علیه ایران با مخالفت‌های زیادی در سراسر جهان رو به شده است و غیر از رژیم صهیونیستی و برخی کشورهای عربی، جامعه جهانی با آن مخالفت کرده‌اند. دولت ترامپ تا کنون در جلسه‌های مختلف بین‌المللی درباره ایران منزوی مانده است.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: رسانه ایران فرانسه جهان خلیج فارس دولت کشورهای اروپایی جنگ ناتو بودجه انگلیس رژیم صهیونیستی جامعه ایران جامعه جهان خلیج فارس دولت رژیم صهیونیستی رسانه کاخ سفید کشورهای اروپایی دونالد ترامپ بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۶۲۲۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیر شورای عالی امنیت ملی به روسیه می‌رود/ علت چیست؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، علی‌اکبر احمدیان، دبیر شورای عالی امنیت ملی، بنا بر دعوت نیکولای پاتروشف، دبیر شورای امنیت ملی فدراسیون روسیه، در رأس یک هیات بلندپایه‌ امنیتی، برای شرکت در دوازدهمین "نشست بین‌المللی مقامات عالی رتبه مسئول در امور امنیتی" و "نشست دبیران شوراهای امنیت ملی کشورهای عضو بریکس" عازم شهر سن‌پترزبورگ خواهد شد.

بنابر گزارش ایلنا، این سفر در چارچوب سیاست چند جانبه‌گرایی و در تداوم دیپلماسی فعال و پویای سیاسی، امنیتی جمهوری اسلامی ایران به‌ویژه در دولت سیزدهم و به منظور ارتقا و توسعه‌ روابط دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی انجام می‌شود.

هم‌چنین احمدیان در این سفر با همتایان خود از کشورهای روسیه، برزیل، آفریقای جنوبی، چین، هند و عراق جداگانه‌ دیدار می‌کند.

اجلاس امنیتی سن پترزبورگ، با سابقه‌ای بیش از یک دهه، از معدود رویدادهای امنیتی بزرگ سالانه در سطح بین‌المللی است که به ابتکار کشور روسیه تشکیل و به‌طور مستمر برگزار شده است. از جمله ویژگی‌های مهم این اجلاس مقابله با یکجانبه‌گرایی غرب، به ویژه امریکا در عرصه‌ امنیت بین‌الملل و نهادینه کردن روایت‌گری و روایت‌سازی مستقل در این ساحت است.

در نشست سال گذشته‌ این اجلاس، مقامات ارشد امنیتی از بیش از یکصد کشور جهان در آن شرکت داشتند که حکایت از اهمیت و اقبال بین‌المللی به این رویداد امنیتی دارد.

نشست دوازدهم دبیران شوراهای امنیت ملی کشورهای عضو بریکس از روز سه‌شنبه چهارم اردیبهشت آغاز به کار می‌کند.

27215

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898317

دیگر خبرها

  • رئیس جمهوری با حدود یکصد اتهام
  • صدور ترور و خشونت به جهان/کارکرد واقعی اتحادیه اروپا چیست؟
  • نشست نمایندگان ملی بریکس در روسیه
  • کارشناس انگلیسی: ترامپ تهدیدی برای اروپای شرقی است
  • فشار آلمان بر آمریکا برای ارسال پاتریوت به اوکراین
  • آخرین تحولات اوکراین | درخواست کی‌یف از اتحادیه اروپا بعد از کمک آمریکا
  • گروسی: ایران به دنبال دستیابی به سلاح هسته‌ای نیست
  • بلومبرگ: تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران روی کاغذ می‌ماند
  • پولیتیکو: ۳ دولت اخیر آمریکا در مقابل ایران ناکام شدند
  • دبیر شورای عالی امنیت ملی به روسیه می‌رود/ علت چیست؟