Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-25@12:24:06 GMT

توان تولید خودرو شاسی بلند را هم داریم اما...

تاریخ انتشار: ۱ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۶۳۲۹۴

توان تولید خودرو شاسی بلند را هم داریم اما...

به گزارش اکوفارس، محمد رضا نجفی منش، از اعضای اتاق بازرگانی و دبیر انجمن قطعه‌سازان در گفت و گو با خبرآنلاین در رابطه با علل عدم تولید خودروی شاسی بلند توسط خودروسازهای داخلی گفت: این گفته شما درست است و به واقع بازار مصرف برای خودورهای شاسی بلند عمق بیشتری از گذشته یافته است و باید تولیدکنندگان داخلی به آن بپردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این همه نباید فراموش کنیم بنا بود با مشارکت رنو فرانسه خط تولید خودروهای شاسی بلند در کشور شروع به کار کند ولی ترامپ ناگهان این قراردادها را از بین برد و عملا برنامه ریزی ها به هدر رفت.

وی در رابطه با اینکه تولید خودرو شاسی بلند دشوارتر از خودروهای دیگر است، تاکید کرد: چنین نیست و به واقع هم تولید خودروی شاسی بلند چندان دشوار نیست و توان داخلی فعلی کشور هم این امکان را دارد، ولی بحثی که اکنون خودروسازان با آن دست به گریبان هستند، بقا است.

او توضیح داد: در شرایط فعلی مشکلات بنگاه‌ها افزایش یافته و مساله کمبود نقدینگی عملا شرایط را برای تولیدکنندگان سخت‌تر کرده است. این میان خودروسازان ما فعلا به دنبال حفظ همین شرایط فعلی و گذر از دوره سخت هستند، درنتیجه تمرکز به سمت تولیدات جدید نرفته است اما این وضعیت هم پایدار نخواهد ماند و باید به سوی تنوع بیشتر رفت. به هر روی وقتی این تقاضا وجود دارد بهتر است با تولید ملی تامین شود و نه محصولات خارجی.

این قطعه ساز با بیان اینکه بحران نقدینگی بزرگترین مشکل صنعت خودروسازی است، تصریح کرد: قیمت گذاری عملا توان تولیدکننده برای کسب نقدینگی بیشتر را کاسته و اکنون باید در کنار کمک به این صنایع، برنامه ریزی بیشتری صورت بگیرد تا این صنعت سر پا بماند و داخلی سازی در کشور حداکثری شود که از این رهگذر دیگر دشمنان خیال نکنند با تحریم ما می توانند ما را به شکست بکشند. اینها به شرطی است که به صنعت خودروسازی توجه کافی شود. در حال حاضر قطعه سازان انتظار دارند تا حداکثر ظرف یک ماه بدهی آنها تسویه شود تا شرایط بهتری داشته باشند.

او در پاسخ به این ادعا که صنعت خودروسازی ایران را کودک ۵۰ ساله می دانند گفت: بیایید مانند آقای احمدی نژاد با سوال پاسخ دهیم، چنانچه برادران خیامی صاحب کارخانه ایران خودرو بودند هم اکنون از کره جلوتر نبودیم؟ کلید قضیه در این نکته است که دولت با دخالت در امور بنگاهها شرایط را برای رشد آنها مسدود کرده است. کارخانه ارج و آزمایش چندین دهه مشغول بودند تا اینکه دولت مالک آنها شد و تعطیلی حاصل شد. در نتیجه این دخالت دولت است که خودروسازی ما را به این روز کشانده و اجازه رشد و پیشرفت را سلب کرده است.

نجفی منش گفت: در میان همین مدیران فعلی افراد توانایی وجود دارند که به دلیل زیر مجموعه دولت بودن نمی توانند پتانسیل خود را نشان دهند به این جهت فکر می کنم کنار رفتن دولت از این بخش راه را برای گسترش باز می کند.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۶۳۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدت گارانتی خودرو افزایش می‌یابد / وعده داخلی‌ سازی المان‌ های اصلی اتوبوس برقی

به گزارش پارس نیوز، عباس علی آبادی امروز در حاشیه جلسه با کمیسیون اصل نود مجلس در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در بحث ایمنی خودروها شرایطی برای خودروسازان تعیین کردیم که مهم‌ترین آن‌ها، افزایش مدت گارانتی و انجام تست‌های مربوطه است که مقرر شده بخش خصوصی در زیرساخت‌های این تست‌ها سرمایه‌گذاری کند و همچنین نظارت در این حوزه باید دائمی باشد.

وی با بیان اینکه آیین نامه واردات خودروهای دست دوم تصویب شده و این موضوع در لایحه بودجه هم دیده شده است، تصریح کرد: این موضوع باید پیگیری شود تا دولت آن را ابلاغ کند.

همچنین به گفته او در حال حاضر واردات خودرهای جانبازان، برای جانبازان بالای ۷۰ درصد در حال انجام است. احتمالا امسال بعد از اتمام نیاز جانبازان بالای ۷۰ درصد، واردات برای جانبازان ۵۰ تا ۷۰ درصد انجام می‌شود.

علی آبادی در ادامه تصریح کرد: آمادگی داریم نیاز بازار در حوزه حمل و نقل عمومی را مطابق سفارش‌ها تامین کنیم. در حال حاضر برای تولید ۲۰۰۰ اتوبوس دیزلی و ۲۰۰ اتوبوس برقی ظرفیت ایجاد شده، اما اگر بیشتر هم سفارش داده شود، آمادگی تولید داریم.

وی با اشاره به اینکه امسال در ازای هر خودروی وارداتی، چهار خودروی فرسوده اسقاط خواهد شد، گفت: سال گذشته بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار خودرو تولید شد و امسال برنامه وزارتخانه تولید بیش از یک میلیون ۷۰۰ هزار خودرو است. 

وزیر صمت در ادامه با بیان اینکه کمیسیون اصل نود به این وزارتخانه تکلیف کرد افرادی که خودرو اسقاط می‌کنند بتوانند از انواع خودروهایی که می‌توانیم عرضه کنیم، استفاده کنند، تاکید کرد: خودروهای برقی در اولویت ارائه به متقاضیان تاکسی‌های فرسوده است.

او در پایان وعده داد که فروش خودرو در سامانه شتاب گیرد و تاکید کرد: در مورد پژوپارس شورای رقابت مسئول قیمت گذاری است و ما فقط مجری هستیم.

دیگر خبرها

  • ببینید| شوخی معنادار معین الدین سعیدی با خودروهای شاسی بلند /پس چرا به ما نگفتند؟!
  • مرسدس جی کلاس برقی رونمایی شد؛ شاسی‌بلند چهار موتوره با گشتاور شگفت‌انگیز (+عکس)
  • تحقق ثبات اقتصادی با کم شدن هزینه‌های دولت
  • ◄ 6 ماشین هیبریدی در ایران؛ از سدان تا شاسی بلند
  • عکس داخلی که روی دست عکس های مربوط به حیوان دوستی شهروندان ترکیه بلند می شود!
  • تانسو 06 ؛ شاسی بلند جدید چری که قرار نیست زیاد گران باشد! (+تصاویر)
  • بلو مانتین؛ شاسی بلند جدید با یخچال و تلویزیون به بازار می‌آید
  • مدت گارانتی خودرو افزایش می‌یابد / وعده داخلی‌ سازی المان‌ های اصلی اتوبوس برقی
  • اظهارات علیرضابیگی درباره فساد چای دبش، خودرو‌های شاسی بلند، اعتراضات سال ۱۴۰۱ و ...
  • اظهارات جنجالی علیرضابیگی درباره فساد چای دبش، خودروهای شاسی بلند، اعتراضات سال 1401 و ...