Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش به گزارش امتداد به نقل از خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام عبدالله حاجی صادقی عصر امروز در  آیین افتتاحیه دومین همایش اساتید  بسیجی حوزه های علمیه که  در مشهد  و با شعار «نقش اساتید بسیجی حوز های علمیه در پیش برندگی انقلاب اسلامی» برگزار شد،گفت: روحانیت شیعه افتخار سنگرنشینی دفاع از حقیقت دین و اسلام ناب در عرصه‌های مختلف در برابر انواع تهاجم‌ها را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: یکی از برجسته‌ترین ابعاد سیره اهل بیت(ع) از جمله امام رضا(ع) تبدیل تهدیدها به فرصت‌ها در شرایط مختلف است و ما می‌توانیم با تاسی به آموزه های جاودان معصومین علیهم السلام تهدیدهای دشمنان را به فرصت تبدیل کنیم، 

نماینده ولی فقیه در سپاه  تاکید کرد: در این وضعیت خطیر امروز روحانیت رسالت سنگین‌تری دارد، چرا که تقابل جبهه استکبار، کفر و اسلام بدلی در برابر جبهه اسلام  ناب محمدی(ص) نابرابر است و ما باید به دنبال رسیدن به مفهوم بسیجی به همان نحوی که امام راحل به آن افتخار کرد باشیم، روحانیت همواره  در سنگرنشینی انقلاب  پیشتاز بوده و در پیش برندگی انقلاب نیزنقش آفرینی های بزرگی  دارد و  بسیجی پروری یکی از این نقش ها می باشد.

حاجی صادقی خاطرنشان کرد: روحانی بسیجی نه تنها باید انقلابی باشد بلکه امت را نیز در این سنگرنشینی حفظ و با بصیرت، صراحت و قاطعیت  به بقای اسلام ناب و تجلی آن کمک کند.

وی با اشاره به ره آوردهای انقلاب اسلامی،افزود: انقلاب اسلامی کفر و تبعیت از تمامی حاکم‌های غیرالهی و نظایر این موارد را از بین برد و عالم را تشنه دین اسلام کرد، انقلاب اسلامی روحیه انقلابی و جهادی را در کشور پرورش داده است.روحانیان مبلغ و مدافع دین بودند و امروز در پیاده کردن دین مکلف هستند.

نماینده ولی فقیه در سپاه تصریح کرد: امروز برای پیاده‌سازی دین، روحانیان وظایف سنگینی را به دوش می‌کشند و  اساتید بسیجی  ضمن تلاش برای تحول و متناسب سازی گروه‌های مختلف مطابق با اسلام، نسبت به تبلیغ، بسیج  و هدایت آنها  پیشتازانه عمل می کنند.

حاجی صادقی با بیان اینکه انجام این رسالت‌ها جز از طریق برخی از الزامات مانند دارا بودن روحیه جهادی امکان پذیر نیست،اظهار داشت: روحانیت باید محدود به تدریس دین نباشد و فعالیت خود را گسترش دهد، همچنین روحانی باید با درک درست و واقع‌بینانه شرایط ،در ارائه راهکارهای مناسب و تکنیک‌های پاسخگویی  به نیازها  نیز تسلط و اشراف داشته باشند.

وی گفت: بستر تقابل جبهه استکبار با جبهه اسلامی، ماندگاری انقلاب بر اصول خود است و زنده ماندن انقلاب اسلامی در واقع به مفهوم قطعی بودن مرگ جبهه استکبار  است.

نماینده ولی فقیه در سپاه تاکید کرد: رژیم صهیونیستی، کشورهای اروپایی، منفعلین و سکولارهای داخلی، متحجران و کج اندیشان و نظایر آنها  که در جبهه استکبار هستند، به  هدفی جز نابودی و متوقف کردن حرکت انقلاب اسلامی نمی اندیشند ، آنها برای جلوگیری از ماندگاری انقلاب در تلاش هستند و از انواع راه‌ها  و ابزارها برای رسیدن به اهداف خود استفاده می کنند.

حاجی صادقی اضافه کرد: دشمنان در صدد تغییر و تضعیف  گفتمان انقلاب اسلامی و تغییر ذائقه فرهنگی مردن هستند که باید با هوشمندی و اقتدار و بصیرت توام با صراحت و شجاعت برابر آن ایستاد. 

وی افزود: تبدیل تقابل فکری به تقابل در استراتژی و روش  و ایجاد اختلاف با اعمال افشارهای مختلف از اهداف دشمنان در مقطع حساس تاریخی حاضر است و اساتید بسیجی برای مقابله  با استراتژی‌های دشمن باید برنامه‌های وسیعی داشته باشد.

نماینده ولی فقیه در سپاه با بیان اینکه نباید از شیطان انتظار خوبی داشت، گفت: ذات آمریکا شیطنت و ذات استکبار حمله است، ما باید تهدید و حمله دشمن  را به فرصت تبدیل کنیم و در این راستا  تدابیر و رهنمودهای  مقام معظم رهبری را نصب العین خود قرار دهیم  تا وضعیت  صحنه نبرد را به نفع جبهه انقلاب  بهبود ببخشیم.

حاجی صادقی با تاکید بر ضرورت جبهه سازی برابر جبهه سازی ضد ایرانی دشمن، گفت:به گفته مقام معظم رهبری، ما نیز باید مانند دشمنان جبهه داشته باشیم و برای جبهه سازی مقابل دشمن  باید مولفه های تنوع ، انگیزه ، ابتکار و برنامه ریزی هوشمندانه و هدایت شده را مد نظر قراردهیم.

وی با اشاره به ناکامی برنامه ها و سناریوهای دشمن علیه انقلاب اسلامی و ملت ایران  بیان کرد: در حال حاضر  دشمنان برای نفوذ به  جبهه انقلاب و نظام محاسباتی کشور نقشه ها و برنامه های  مختلفی را عملیاتی کرده است و ما باید برابر آن استقامت ملی، عملی و فکری داشته باشیم و افشای مستمر نقشه‌های دشمن را در زمره وظایف خود بدانیم.

نماینده ولی فقیه در سپاه، ترویج روحیه مطالبه گری در پیگیری تحقق بیانیه گام دوم انقلاب را حائز اهمیت و ضروری توصیف و تصریح کرد: بیانیه گام دوم انقلاب در راستای ماندگاری انقلاب است و یکی از محورها، وظایف، کارکردها و نقش های  بسیجی در حوزه‌ها  اندیشیدن و ارائه راهکارها و ظرفیت سازی در این راستا است.

حاجی صادقی در پایان با اشاره به تلاش و سرمایه گذاری نظام سلطه و استکبار برای معنویت زدایی از جامعه اسلام ایران از شرکت کنندگان در همایش خواست موضوع  چگونگی معنویت افزایی و تقویت روحیه انقلابی و حهادی و بازشناسی وظایف ،نقش ها و کارکردهای استاد بسیجی در حوزه های علمیه،نهادهای حکومتی، قوای سه گانه ،نیروهای مسلح و نیز نسبت به مردم عزیز کشورمان را در زمره انتظارات فراروی خود قرار دهند.

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۶۳۳۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«دزد شدیم؛ دنبال دانلود غیرقانونی هستیم، نماز هم می‌خوانیم!»

نشست «آسیب‌شناسی موسیقی در سال‌های پس از انقلاب» عصر ۲۸ فروردین‌ماه با حضور رضا مهدوی (آهنگساز و پژوهش‌گر موسیقی) و دکتر مسعود کوثری (استاد دانشگاه تهران) به همت حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی برگزار شد.

به گزارش ایسنا، در ابتدای این نشست، مسعود کوثری درباره وضعیت موسیقی در سال ۱۳۵۷، موسیقی کاباره‌ای، کوچه‌بازاری، گل‌هایی ملی و پاپ صحبت کرد و اذعان کرد: «در سال‌های اخیر در موسیقی سمفونیک دچار فروپاشی شدیم.»

او ادامه داد: بازار اقتصادی و سیاست‌های هنری دولت‌های بعد از انقلاب اسلامی چندان پررونق نیست و در این زمینه مقصر بوده‌اند. ما در مدیریت موسیقی ایران نتوانستیم به اقتصاد موسیقی سر و سامان دهیم و به دلیل همین اقتصاد کوچک، بسیاری از استعداد‌ها فرصت بروز ندارند. در موسیقی خانواده‌گرایی و مهاجرت پنهان نیز زیاد داریم که گاهی برخی هنرمندان ما مجبور می‌شوند، مهاجرت و ترک وطن را بپذیرند.

صدا و سیما پول‌های میلیونی به خوانندگانی می‌دهد که حتی زحمت خواندن به خودشان نمی‌دهند

رضا مهدوی نیز در ابتدای صحبت‌های خود با اشاره به عملیات «وعده صادق» در چند روز گذشته گفت: موسیقیدان در این واکنش مهم نظام باید کار خودش را نشان دهد؛ چرا الان هنرمند ما در سکوت است؟ اگر هنرمندان مثل نظامی‌ها جواب دندان شکن ندهند، قافیه را باخته‌اند؛ منظورم واکنشی است مثل کار‌های فرهنگی شهید آوینی که کارستان می‌کرد.

او ادامه داد: امروز صدا و سیمای ما پول‌های میلیونی به خوانندگانی می‌دهد که حتی زحمت خواندن به خودشان نمی‌دهند و پلی‌بک می‌کنند. اگر شهید آوینی زنده بود این وضعیت را برنمی‌تابید. او واقعا موسیقی‌شناس بود.

این هنرمند در بخش دیگری از سخنانش گفت: ما دهه ۶۰ پرباری برای موسیقی بعد از انقلاب اسلامی داشتیم. چهره‌هایی آمدند و جانانه با وجود محدودیت‌ها کار کردند؛ هرچند که برخی محدودیت‌ها را برنتابیدند و رفتند و برخی خودی‌ها که از بیگانه بدترند، به آن‌ها بی‌مهری کردند. جناب استاد میرزاده نابغه موسیقی بود؛ بیش از ۷۰ درصد از موسیقی جنگ و انقلاب را تنظیم کرد، اما هیچ وقت اسمش جایی نیامد و حقوقی هم نمی‌گرفت، اما هیچ وقت از او تجلیل نشد. اسفندیار قره‌باغی قبل از انقلاب قرار بود در ایتالیا اپرا بخواند، اما چون انقلابی بود، ماند و غیر از سرود‌های انقلابی نخواند، اما هیچ‌وقت در جشنواره فجر از او تجلیل نشد. این بی‌مهری‌ها باعث شد، بعد از دهه ۷۰ مسیر را گم کنیم.

مهدوی تاکید کرد: موسیقیدانان قبل انقلاب اسلامی، همان وفادارترین موسیقیدانان بعد از انقلاب اسلامی بودند، اما بی‌مهری دیدند. ما از بعد از دولت سازندگی به موسیقی‌ای چسبیدیم که اهالی‌اش با زیر ابرو برداشتن و شلوار پاره درآمد میلیاردی کسب کردند.

این پژوهشگر با اشاره به کم‌کاری متولیان موسیقی در برهه زمانی فعلی اظهار کرد: گروه تنبورنوازان که قطعه «مردان خدا» را به اذن امام (ره) زنده در تلویزیون اجرا کردند، الان کجا هستند؟ این گروه چه شد؟

ما نسل جوان را از دست دادیم

بخش دیگری از این نشست به عوامل حذف برخی گونه‌های موسیقی مثل موسیقی گل‌هایی اختصاص داشت که مسعود کوثری در این باره توضیح داد: یکی از دلایلش این است که مرکز حفظ و اشاعه با نگاهی اگزوتیک و موزه‌ای درست شد و این روحیه در افراد وجود داشت. نکته دوم اینکه یک نوع خصلت خانقاهی در سبک آموزش مرکز حفظ و اشاعه وجود داشت و روحیه اهل اخوت در این افراد دیده شد که در نهایت هم خیلی‌ها مثل زنده‌یاد لطفی نتوانستند با آن کنار بیایند و از مرکز بیرون آمدند. نکته سوم اینکه تعریف مشخصی از سنت وجود نداشت. خود سنت در ارتباط با مدرنیته پیدا شده است. تعریف درستی از موسیقی سنتی وجود نداشته است و خود اهالی مرکز حفظ و اشاعه نتوانستند چندان شکوفا شوند.

این استاد دانشگاه درباره وضعیت فعلی موسیقی پاپ نیز گفت: موسیقی در جهان وارد مراحل جدیدی شده است که با گذشته بسیار متفاوت است. ما بهره موسیقیدانان تا سال ۵۷ را بردیم، اما نتوانستیم، استفاده کنیم. ما نسل جوان را از دست دادیم. آمدیم موسیقی را درست کردیم و آدم میانسال جذب کردیم. نسل جوان از دست ما در رفت و ذائقه‌اش عوض شد. در عرصه موسیقی مدیران لایقی داشتیم که شیوه مدیریتشان آن‌ها را ناکارآمد کرده بود. محدودیت‌هایی که به آن‌ها اعمال شده بود، نمی‌گذاشت تمام و کمال کار کنند.

یادمان باشد، «پول» تولید هنر نمی‌کند

رضا مهدوی نیز در این باره با بیان مثالی گفت: آقای سراج سال۶۰ اثری را با حوزه هنری تولید کردند که ۱۵ دقیقه بود و سال‌ها مداوم از رسانه ملی پخش می‌شد، اما دیگر رسانه آن را پخش نمی‌کند. آیا دست‌هایی در کار است یا آگاه نیستند؟ شاید هم به اشتباه فکر می‌کنند زمانش گذشته است! اگر همچین فکری دارند پس باید مولانا پژوهی را هم کنار بگذارند. سنت یعنی اصول! در همین حوزه هنری زمانی که هیئتی اداره می‌شد، آثار خوب بیرون می‌آمد، اما از وقتی تبدیل به سازمان اداری شد، ساز و کار تغییر کرد. یادمان باشد، «پول» تولید هنر نمی‌کند.

مهدوی تصریح کرد: دزد شدیم؛ دنبال دانلود غیر قانونی هستیم؛ نماز هم می‌خوانیم!

مدیران ما برده ستاره‌ها شده‌اند!

او در بخش دیگری از سخنانش درباره نحوه مدیریت فعلی موسیقی اظهار کرد: مدیران ما برده ستاره‌ها شده‌اند. در نوروز چهره‌های سینمایی را با میلیون‌ها پول دعوت می‌کنند، اما در این برهه تاریخی و بعد از عملیات مهم «وعده صادق» که بیانگر اقتدار نظامیان و مهندسان ایرانی است، «باز هوای وطنم آرزوست» را پخش نمی‌کند!

مهدوی معتقد است: ما برنامه‌های تخصصی را تعطیل کردیم، اما جشنواره‌هایی برگزار می‌کنیم که رسما «شو» هستند. الان فقط شرکت‌ها و موسسات موسیقی آمده‌اند و می‌گویند خواننده روی صحنه چه بخواند و چه بپوشد؟ کنسرتشان هم پر می‌شود؛ چون برای خواننده‌شان در اتوبان بیلبورد می‌گیرند، اما کسی برای موسیقی دستگاهی این کار را نمی‌کند. متاسفانه مدیریت‌های موسیقی در ایران «پول» را انتخاب کردند.

مسعود کوثری نیز در بخش دیگری از این نشست درباره نسبت موسیقی فعلی به انقلاب اسلامی گفت: بهتر است به جای رابطه موسیقی با انقلاب راجع به رابطه موسیقی با فرهنگ ایران صحبت کنیم. ما هیچ تصویری از رابطه موسیقی با فرهنگ نداریم. بهتر است یک بازنگری در این باره انجام شود.

در حق ایرج «کم‌لطفی» شد

رضا مهدوی نیز در همین باره گفت: در حق برخی هنرمندانمان کم‌لطفی کردیم؛ مثلا در حق ایرج کم‌لطفی شد. اگر سال‌ها به انزوا نمی‌رفت، زودتر پا به عرصه می‌گذاشت، درجه سه‌ها درجه یک نمی‌شدند. مدیریت یکپارچه راهکار ماست. این‌همه وقت گذاشتند و سند موسیقی نوشتند، حالا یک عده می‌گویند اجرا نمی‌کنیم. عده‌ای از بزرگان موسیقی می‌گویند چرا با ما درباره سند مشورت نشد؟ خب چرا مشورت نکردند؟

مسعود کوثری نیز درباره سند موسیقی اظهار کرد: سندنویسی هیچ فایده‌ای ندارد. ما صد‌ها سند و شورا درست کردیم و هیچ‌وقت راه به جایی نبردیم؛ پیش از هرچیزی باید صدا‌های مختلف را در ایران بشنویم و آن را لحاظ کنیم.

دیگر خبرها

  • بهم ریختن هیمنه ۷۰ ساله رژیم غاصب با عملیات تنبیهی وعده صادق
  • علی رغم سانسور شدید از سوی رژیم اسراییل، اما مردم با موبایل شکست آنها را به جهانیان نشان دادند
  • اگر دشمن بار دیگر خطا کند، پاسخی پشیمان کننده خواهد دید
  • سردار بلندپایه سپاه که نامش در سریال ضدایرانی آورده شد /همرزم سردار سلیمانی که جلوی تکفیری ها ایستاد
  • رضا مهدوی: دنبال دانلود غیرقانونی هستیم، نماز هم می‌خوانیم!
  • «دزد شدیم؛ دنبال دانلود غیرقانونی هستیم، نماز هم می‌خوانیم!»
  • دزد شدیم؛ دنبال دانلود غیر قانونی هستیم، نماز هم می‌خوانیم!
  • گرامیداشت روز ارتش جمهوری اسلامی ایران در همدان
  • اقدام مقتدرانه سپاه پاسداران جبهه مقاومت را امیدوارتر کرد
  • سپاه به اسراییل ثابت کرد که دفاع ما پشیمان کننده و بازدارنده است