Web Analytics Made Easy - Statcounter

با اینکه جهان تا به امروز پیشرفت زیادی کرده، هنوز روی زمین راز‌هایی هست که حتی ماهرترین دانشمندان را گیج کرده است. به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ما ۵۰ سال پیش به ماه رسیدیم و با اینکه جهان تا به امروز پیشرفت زیادی کرده، هنوز روی زمین راز‌هایی هست که حتی ماهرترین دانشمندان را گیج کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این رازها بقایای تمدن‌های گذشته هستند که تا به امروز باستان‌شناسان، مورخان، فیزیکدانان و شیمیدان‌ها را درگیر خود کرده اند. در این مطلب با برخی از این راز‌ها آشنا می‌شوید.   بیشتربخوانید: همه چیز درباره معروف ترین برج دنیا زیر گوش مجسمه ابوالهول چیست؟
یک تخته سنگ، سوراخ زیر گوش راست مجسمه ابوالهول در مصر را مسدود کرده است. این سنگ از چه چیزی حفاظت می‌کند؟ چه چیزی پشت آن پنهان شده است؟ باستان شناسان هنوز در تلاشند این موضوع را بفهمند، اما یک مرد روسی ادعا می‌کند این سنگ یک چیز انقلابی را پنهان کرده است. او اصرار دارد که در زندگی قبلی خود به عنوان یک سرباز در مریخ زندگی می‌کرده و در آن زمان از مصر بازدید کرده و در آنجا فهمیده چیزی زیر گوش ابوالهول پنهان است که باید کشف شود تا تحول بزرگی روی سیاره زمین ایجاد کند.     شاید این ماجرا تخیلی به نظر برسد، اما نمی‌توان انکار کرد چیزی زیر گوش راست مجسمه ابوالهول وجود دارد. علاوه بر این، یک نقاشی قرن نوزدهمی وجود دارد که نشان می‌دهد مردم از بالای سر مجسمه بیرون می‌آیند، که می‌تواند ورودی دوم به داخل مجسمه باشد.
یک سی‌دی-رام باستانی که هیچکس نمی‌تواند آن را رمزگشایی کند
این دیسک «صفحه فستوس» نام دارد و قدمت آن به تمدن مینوسی در یونان می‌رسد یعنی حدود ۳۷۰۰ سال پیش! قطر این صفحه ۱۶ سانتیمتر است و از گِل رس ساخته شده و حاوی اطلاعاتی است که روی آن حکاکی شده است. دانشمندان توافق دارند که این دیسک باید به صورت مارپیچ خوانده شود، اما هنوز سوالات زیادی در ارتباط با زبان آن وجود دارد.   با اینکه بشر سال هاست برای درک و ردیابی آن تلاش می‌کند، هنوز این دیسک ناشناخته است. اما گروهی از کارشناسان اخیرا ادعا کرده اند که کلمات مربوط به «مادری» و «الهه» روی دیسک وجود دارد و معتقدند که این شیء برای نیایش با یک الهه مینوسی حکاکی شده است. هنوز چیز‌های زیادی وجود دارد که درباره آن نمی‌دانیم.
مقبره‌های گوشت‌خوار ترکیه
این تابوت‌های سنگ آهکی ترکی، در شهر باستانی اسوس (Assos) در ترکیه قرار داشته و یک توانایی عجیب دارند: آن‌ها می‌توانند اجساد را آنقدر سریع متلاشی و تجزیه کنند که تا به امروز دانشمندان زیادی را گیج کرده اند. این قبر‌ها ۲۷۰۰ سال قدمت دارند و می‌تواند در عرض ۴۰ روز جسد را تجزیه کنند، در حالی که این فرایند در سایر قبر‌ها ۵۰ تا ۲۰۰ سال طول می‌کشد.
کوکائین و تنباکو در مومیایی‌های مصری نشان می‌دهد که با آمریکا ارتباط داشته اند


وقتی  مومیایی فرعون مصر، رامسس کبیر را تجزیه و تحلیل کردند، آثار تنباکو، کوکائین و حشیش را در روده‌های مومیایی یافتند. مدتی پس از آن، سایر مومیایی‌ها هم بررسی شدند و باز هم همین نتایج به دست آمد. از آنجا که همه این گیاهان بومی قاره آمریکا هستند، هضم این کشف برای بسیاری از کارشناسان دشوار است، چون همه آنچه درباره تاریخ می‌دانیم را زیر سوال می‌برد. آیا مصری‌ها آمریکا را کشف کردند؟ برخی معتقدند وایکینگ‌ها این کار را کردند و برخی مطمئن هستند که چینی‌ها اولین بار روی این قاره پا گذاشتند، اما با این کشف تردید‌های بیشتری مطرح می‌شود.
این سنگ‌های کروی غیرقابل توضیح از کاستاریکا
این سنگ‌ها «لاس بولاس» به معنی «توپ‌ها» نام دارند و قدمت آن‌ها به ۱۵ قرن پیش باز می‌گردد. باستان شناسان موافقند که این کره‌ها در فرهنگ دیکیوس ساخته شده اند، تمدنی که قبل از فتح اسپانیایی منقرض شد. این کره‌ها از ۱۰ تا ۲۵۷ سانتیمتر قطر و بیش از ۱۶ تن وزن دارند. این توپ‌ها در یک دوره هزارساله در کاستاریکا ساخته و پراکنده شده اند و اگرچه دانشمندان می‌دانند که چه کسانی آن‌ها را ساخته اند، اما هدفشان از این کار هنوز یک راز است.
نسخ خطی که قابل رمزگشایی نیستند
دست نوشته‌های ووینیچ (Voynich) کتابی از قرن شانزدهم است که دانشمندان معتقدند در دوره رنسانس به زبان ایتالیایی نوشته شده است. معما این است که هیچکس نمی‌فهمد چه چیزی در صفحات آن نوشته شده، چون به صورت رمزی نوشته شده که رمزگشایان جنگ جهانی اول و دوم هم نمی‌توانند آن را رمزگشایی کنند. این نسخه خطی به نام تاجر کتاب لهستانی که در سال ۱۹۱۲ آن را یافت و خرید، «ووینیچ» نام گرفت.
سنگ‌های پوماپونکو (Puma Punku)
پوماپونکو در آیمارا به معنای «درِ پوما» است و نامی است که به یک مجموعه آمریکایی واقع در بولیوی داده شده است. این ساختار سنگی توسط مردم تایوانکو ساخته شده، تمدنی که قبل از اینکا‌ها بودند. نکته جالب درباره این مجموعه این است که از سنگ‌های برش‌خورده عظیم متصل به هم ساخته شده اند. اما مردم در آن زمان فناوری برش چنین سنگ‌های عظیمی را نداشتند. همچنین آن‌ها از هیچ چرخی استفاده نکردند. چون چرخ اختراعی بود که با فتح اسپانیا به آمریکای جنوبی برده شد، بنابراین چطور چنین سنگ‌های غول پیکری را حرکت داده اند؟
نقشه گنج باستانی که هرکسی را ثروتمند می‌کند
آنچه در تصویر می‌بینید یک طومار مسی است که در غاری از دریای مرده پیدا شده و تصور می‌شود نقشه یک گنج یهودی باستانی باشد. این طومار نقشه گنجی است که مردم را به یک گنجینه مذهبی ارزشمند هدایت می‌کند. برخی کارشناسان اطمینان دارند که نقشه گنج معبد دوم یهودی است که در سال ۷۰ میلادی فرو ریخت. کارشناسان توانسته اند بخش‌های زیادی از نقشه را رمزگشایی کنند، اما، چون خیلی دقیق است، مثل «گردش به چپ در کنار آبنما» یافتن گنج غیرممکن است، چون این مکان‌ها یا از بین رفته اند یا زیر خاک هستند.   منبع: برترین ها انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جالبترین ها دانستنی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۶۳۵۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی نمایشگاه در خیال در قم

علیخان عبداللهی ،هنرمند مجسمه ساز در مورد نمایشگاه در خیال گفت: در این نمایشگاه، سی اثر از مجسمه‌های ساخته شده من به نمایش درآمده است.

وی درباره این مجسمه‌ها گفت: ماده اولیه مجسمه‌ها از ترکیب شانه تخم‌مرغ، آب و سریش به نام پاپه‌ماشه است که تبدیل به خمیر و از آن در ساخت مجسمه استفاده می‌شود.

عبداللهی ادامه داد: آثار از نقش‌های باستانی الهام گرفته شده و با استفاده از تجسم و خیال در ذهن، این آثار خلق شده است.

وی افزود: هر اثر با توجه به مقیاس و حجم آن بین ۵ تا ۱۵ روز طول می‌کشد تا ساخته شود.

عبداللهی با اشاره به اینکه بیست و پنج سال مشغول این کار هست، ابراز کرد: تاکنون بیست نمایشگاه برگزار کرده و به صورت انفرادی و در گالری‌های خصوصی و دولتی در معرض نمایش علاقه‌مندان هنر قرار داده است.

وی گفت: این نمایشگاه از ۲۹ فروردین تا ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ در معرض دید مخاطبان هنر قرار گرفته است.

علیخان عبدالهی در پایان اظهار داشت: علاقه‌مندان جهت بازدید میتوانند به بلوار بوعلی، میدان دستغیب، کتابسرای سرو، گالری سرو مراجعه نمایند.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • برج یاقوت کبود بعد از 20 سال گل داد! (+عکس)
  • برپایی نمایشگاه در خیال در قم
  • مراقب مسمومیت با این نوع هندوانه‌ها باشید
  • مقبره ابن حسام خوسفی مرمت و بهسازی می‌شود
  • تداوم اجرای طرح مبارزه با آفت جوانه خوار در جنگل های زاگرس
  • آغاز طرح مبارزه با آفت جوانه خوار در چهارمحال و بختیاری
  • مجسمه‌های پرجزئياتی که از مغز مداد خلق شده‌اند (+عکس)
  • مراقب مسمومیت با این نوع هندوانه‌ها باشید/ چطور هندوانه غیرسالم را تشخیص بدهیم؟
  • بزرگ ترین پفک آلبرتا (عکس)
  • چیدمان هنری برای مظلومیت کودکان غزه