Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از هرمزگان ،جلال عادلی مسئول گروه جهادی پزشکی منتظران ظهورگفت:بیش از ۷هزار نفر از مردم شهرستان بشاگرد رایگان معاینه و مداوا شدند.

او افزود: این معاینه رایگان به همت ۱۲۰ پزشک در بخش‌های جراحی عمومی، زنان وزایمان، اطفال ودندانپزشکی انجام شد.

مسئول گروه جهادی پزشکی منتظران ظهورگفت: گروه جهادی پزشکی منتظران ظهور در مدت ۱۰ روز به مردم بشاگردخدمت رسانی کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جلال عادلی افزود: علاوه بر ارائه خدمات پزشکی بسته‌های فرهنگی از قبیل نوشت افزار، عینک، بسته‌های بهداشتی هم بین مرم توزیع شد.

 این طرح خدمت رسانی با پیگیری سپاه امام سجاد (ع) وهمکاری کمیته امداد امام خمینی (ره) استان و مسئولان محلی اجرا می‌شود.

این گروه جهادی متشکل از متخصصان مختلف مرتبط با دندانپزشکی و متخصصان چشم پزشکی، زنان و زایمان و مامایی از دانشگاه آزاد اسلامی تهران هستند.

این دومین سالی است که این گروه به شهرستان بشاگرد می‌آید و پارسال نیز در این منطقه خدمت رسانی شد.


انتهای پیام/ر

ارائه خدمات پزشکی رایگان در شرق هرمزگان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بسیج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۶۴۴۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل بیش از ۸۰ درصد زیرساخت‌های بهداشتی در خوزستان

به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسین سرمست ظهر امروز شنبه در نشست خبری که به مناسبت هفته سلامت در دانشگاه علوم پزشکی اهواز برگزار شد، اظهار کرد: یکی از راه‌های افزایش سطح سلامت این است که مردم با وضعیت خود در این خصوص آشنا شوند و همان را مطالبه کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز با اشاره به نظارت بر فعالیت مراکز غیرمجاز پزشکی در خوزستان گفت: زمانی نظارت موفق است که همکاری مردم را داشته باشیم، در واقع اگر تعداد گروه‌های نظارتی را افزایش دهیم اما مردم همکاری نکنند و تخلف را بپذیرند، آنگاه نمی‌توان کاری انجام داد؛ لذا از مردم درخواست می‌شود پیش از مراجعه به مراکز درمانی به خصوص در مورد زیبایی، حتماً استعلام بگیرند که این مرکز مورد تأیید مرکز نظارت است یا خیر.

وی در خصوص مساله زیرساخت‌های درمانی در خوزستان بیان کرد: بیش از ۸۰ درصد زیرساخت‌های بهداشتی در خوزستان در حال تکمیل هستند و باید از آنچه در حال حاضر داریم بهتر استفاده کنیم، همچنین ۲۰۰ پروژه بهداشتی در سطح استان فعال است که حدود ۱۵۰ پروژه آن، بنا است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز با بیان اینکه در حوزه بیمارستانی به نوعی نقص اصلی در مرکز استان است، تصریح کرد: کمبود تخت یکی از موارد در این زمینه بود که در بیمارستان‌های امام خمینی و گلستان وجود داشت، در سال ۱۴۰۱ و اوایل سال ۱۴۰۲ به دنبال حل این مساله بودیم تا نهایتاً در اواخر سال گذشته بیمارستان گلستان اهواز در این خصوص به نتیجه رسید و در آینده برای بیمارستان‌های امام خمینی و رازی این امر پیگیر خواهیم بود.

وی با اعلام اینکه تجهیزات زیرساختی مادر به طور عمده در اهواز انجام شده است، عنوان کرد: برای بیمارستان‌های امام خمینی و گلستان اهواز دستگاه‌های سی تی اسکن نو خریداری شده که دستگاه بیمارستان امام خمینی نصب شده است، همچنین در حال آماده سازی فضا برای دستگاه‌های ام آر آی و سی تی اسکن در بیمارستان گلستان اهواز هستیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز اظهار کرد: همچنین دستگاه شتاب دهنده از سال گذشته مورد بهره برداری قرار گرفت و از ابتدای سال‌جاری به صورت کامل برای ارائه خدمت به بیماران سرطانی راه اندازی شده است.

سرمست در ادامه مهمترین زیرساخت درمانی در خوزستان را نیروی انسانی اعلام و عنوان کرد: در این حوزه از سال ۹۹ مجوز استخدام نداشتیم اما با اقدامات صورت گرفته در سطح متوسط استانی، ضریب پرستار نسبت به تخت را به ۰.۷ رساندیم؛ البته نمی‌گوییم این تعداد خوب است اما به سمت تکمیل شدن رفته‌ایم.

وی افزود: در حوزه آموزش، رشته‌های متعدد برای فلوشیپ و فوق تخصص فراخوانده‌ایم که بعضی از آنها جذب شده و تلاش می‌کنیم که مجوز را از وزارت بگیریم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز بیان کرد: در مسجدسلیمان یک مجتمع عالی سلامت وجود داشت که برای آن مجوز دانشکده علوم پزشکی گرفته شد و این اقدام انجام شده در حوزه زیرساختی است.

سرمست خبر داد: مجمع خیران سلامت خوزستان مجدد فعال شده و امید است که با کمک مردم خیر خوزستانی که همیشه پیشگام بوده‌اند، بتوانیم مشکلات را کاهش و خدمات را بیشتر و با کیفیت‌تر ارائه دهیم.

کد خبر 6083778

دیگر خبرها

  • ویزیت رایگان اردو‌های جهادی در مناطق محروم روستایی بخش کوهسار سلماس 
  • آغاز طرح جهادی خدمات رسانی در مناطق هشت گانه شهرداری
  • غفلت از کار جهادی باعث عقب ماندگی می شود
  • خدمت رسانی هزارو ۵۷۲ گروه جهادی خراسانی
  • اردو عهد خدمت و گروه های جهادی شهرستان سروآباد
  • سپاه پاسداران در عرصه سلامت گره‌گشا است/ دوران شیوع کرونا جلوه‌ای از خدمت‌رسانی به مردم
  • سپاه پاسداران در عرصه سلامت گره‌گشا است / دوران کرونا جلوه‌ای از خدمت‌رسانی به مردم
  • تکمیل بیش از ۸۰ درصد زیرساخت‌های بهداشتی در خوزستان
  • برگزاری اردوی جهادی دامپزشکی در کاشمر
  • صائین قلعه ابهر میزبان گروه جهادی حیان علوم پزشکی زنجان+فیلم