Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-18@04:35:38 GMT

نرخ تورم خوارکی‌ها و دخانیات به ۶۳.۳ درصد افزایش یافت

تاریخ انتشار: ۲ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۶۴۷۳۳

نرخ تورم خوارکی‌ها و دخانیات به ۶۳.۳ درصد افزایش یافت

مرکز آمار ایران نرخ تورم ۱۲ ماهه خوراکی ها، آشامیدنی ها و دخانیات در پایان مرداد ۹۸ را ۶۳.۳ درصد اعلام کرد. ۰۲ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۸:۴۸ اقتصادی اقتصاد ایران نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مرکز آمار نرخ تورم 12 ماهه خوراکی ها، آشامیدنی ها و دخانیات در پایان مرداد 98 را 63.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

3 درصد اعلام کرد. نرخ تورم خوراکی ها نسبت به ماه قبل 2.9 درصد رشد داشته است. در 12 ماهه منتهی به پایان تیر 98 نرخ تورم خوراکی ها 60.4 درصد اعلام شده بود.

بر اساس این گزارش نرخ تورم 12 ماهه مواد غیرخوراکی نیز در پایان مرداد 33.7 درصد بوده که این رقم نسبت به ماه قبل 1.6 درصد رشد داشته است. تورم غیرخوارکی ها در پایان تیر 32.1 درصد اعلام شده بود.

نرخ تورم شهری خوراکی ها در پایان مرداد 63.5 و همین نرخ در روستاها 62.6 درصد بوده است. تورم مواد غیرخوراکی در شهرها نیز 33.5 درصد و درروستاها 35.5 درصد محاسبه شده است.

انتهای پیام/

R1012122/P/S7,77,78/CT1 واژه های کاربردی مرتبط تورم اقتصادی ایران

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تورم اقتصادی ایران تورم اقتصادی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۶۴۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۳۹۴ درصدی اعتبارات ایلام در سال گذشته

امین دوست محمدی اظهار کرد: منابع تملک دارایی های سرمایه ای استان از ۳۴۸ میلیارد تومان در سال ۹۹ به یک هزار و ۸۸۱ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲ معادل ۴۴۱ درصد رشد و پنج برابر افزایش در دولت سیزدهم رسید.

وی افزود: تخصیص اعتبار که یکی از مهمترین مباحث در حوزه اعتبارات است از ۱۵۹ میلیارد تومان در سال ۱۳۹۹ قبل از استقرار دولت با ماهیت ۵۰ درصد اسناد خزانه، به یک هزار و ۱۸۰میلیارد تومان در سال گذشته رسید و ۷.۵ برابر افزایش یافت که بالغ بر ۹۶ درصد بصورت نقد توزیع شد و این اعتبارات ورای اعتبارات تخصیصی دور اول سفر رییس جمهور به استان ایلام است.

دوست محمدی به رویکرد کاهشی سن تکمیل پروژه ها به دلیل مدیریت صحیح منابع اشاره و اضافه کرد: زمان بندی تکمیل پروژه های نیمه تمام در سال ۱۴۰۱ از هفت سال و هشت ماه به ۶ سال و هشت ماه با اولویت طرح های دارای پیشرفت فیزیکی بالا کاهش یافت.

وی ادامه داد: در سال ۱۴۰۱ تعداد یک هزار و ۱۶۶ طرح نیمه تمام در استان وجود داشت که اکنون این طرح ها به یک هزار و ۶۵ طرح کاهش یافته است در حالی که همان سال استان ۶۳ درصد افزایش اعتبارات را تجربه کرد اما بجای افزایش تعداد پروژه ها، این هزینه ها در مسیر تکمیل پروژه های نیمه تمام گذشته مدیریت شد.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان ایلام بیان کرد: استان هم اکنون دارای یک هزار و ۶۵ طرح و پروژه نیمه تمام است که برای این طرح و پروژه ها ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار مصوب شده بود اما به دلیل اطاله های صورت گرفته که گاه عمر برخی پروژه های نیمه تمام را به ۱۹ سال رساند، اکنون تکمیل و بهره برداری از این پروژه ها به ۲۲ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

وی در خصوص تورم سالانه هم گفت: کنترل تورم به معنی کاهش قیمت ها نیست بلکه باهدف کاهش سرعت افزایش قیمت ها است و هر میزان رتبه به یک نزدیکتر باشد نرخ تورم بالاتر است هرچند آنچه در محاسبات بیش از رتبه استان اهمیت دو چندان دارد، رویکرد کاهشی در سرعت افزایش قیمت هاست.

دوست محمدی اضافه کرد: با اعلام مرکز آمار ایران به عنوان مرجع رسمی، استان ایلام با ۵۰.۹ درصد در سال ۱۴۰۱ رتبه پنجم تورم سالانه را داشت و در سال ۱۴۰۲ بر اساس مرکز آمار ۴۳.۱ درصد و رتبه ۱۲ را کسب کرد که در این میان نکته قابل تامل کاهش ۷.۸ درصدی سرعت تورمی نسبت به سال گذشته است که رابطه معناداری با رشداقتصادی ۳.۶ درصدی استان در سال ۱۴۰۱ که بالاتر از متوسط ملی است، دارد.

وی یادآور شد: با توجه به ظرفیت های مغفول در اقتصاد استان می طلبد با برون سپاری طرح ها، پروژه ها و خدمات قابل واگذاری، نرخ مشارکت اقتصادی را در رشد اقتصادی استان که بر تقویت زایش اقتصادی، افزایش اشتغال، کاهش نرخ تورم و افزایش قدرت خرید تاثیر قابل تاملی دارد، بهبود ببخشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان ایلام ایلام

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی صندوق بین‌المللی پول از اقتصاد جهان
  • کـارنامه خوراکی‌ها؛ رشد ۲۰۰ درصدی قیمت خوراکی‌ها در دو سال
  • چرا از تورم متنفریم؟
  • کاهش ۱۴ درصدی نرخ تورم لرستان
  • فعالان اقتصادی در انتظار اعلام تورم سال ۱۴۰۲
  • چرا "بایدن" نمی خواهد ایران و اسرائیل درگیر جنگ شوند؟
  • حفظ آرامش واتخاذ تصمیمات هماهنگ میان دستگاه‌ها در تنش‌های خارجی‌ ضروری‌ست
  • مقایسه کارنامه اقتصادی دولت رییسی با دولت‌های اول روحانی و احمدی‌نژاد
  • رشد ۳۹۴ درصدی اعتبارات ایلام در سال گذشته
  • قیمت طلا افزایش یافت