Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهور گفت: در دولت یازدهم و دوازدهم انتقاد از دولت بی هزینه و حتی توأم با جایزه و تشویق بوده است.

قدس آنلاین: حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور صبح امروز در مرقد مطهر امام خمینی (ره) گفت: خداوند بزرگ را شاکریم که در آغاز هفته دولت در شروع کار سومین سال دولت دوازدهم به زیارت امام راحل نائل آمدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: حضور ما در کنار مرقد امام یاد از راه و خط و سیره امام است و تعهد چندباره به مسیر و راهی که او برای ما برگزید و معرفی کرد. او از پیشتازی یک نهضت عظیم و بزرگ اسلامی ما را به انقلاب رساند و راهبری آن انقلاب را بر عهده گرفت و پس از پیروزی انقلاب  به عنوان معمار جمهوری اسلامی ایران مسیر و راه خدمت به مردم را به ما نشان داد.

رئیس قوه مجریهتصریح کرد: این سه مرحله؛ نهضت اسلامی، انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی در طول یک خط و مکمل یکدیگرند.گفتمان انقلاب که امام برای ما به وجود آورد، گفتمانی توأم با سعه صدر و بس فراخ بود. همه اعتقادات، اندیشه ها و سلیقه ها را در خود جای می داد. فضا برای هیچکس تنگ نبود و ما باید این گفتمان را با همین وسعت ادامه دهیم 

روحانی با تاکید بر اینکه در گفتمان انقلاب، بیشتر آرمانها و آرزوهای کوتاه مدت و بلند مدت مطرح بود اما در جمهوری اسلامی آن آرمان‌ها تبدیل به راهبردها برنامه ها و حتی اجرا شد، گفت: در گفتمان جمهوری اسلامی ایران عمدتاً مدیریت یک نظم و نظام اسلامی مطرح است و لذا آنهایی که فکر می کنند گفتمان انقلاب در برابر گفتمان جمهوری اسلامی است راه اشتباه و خطایی را انتخاب کردند. این دو در طول یکدیگر هستند و در عرض یکدیگر نیستند.

رئیس جمهور بیان داشت: در بسیاری از موارد جمهوری اسلامی را با معیارهای انقلاب تطبیق می دهیم و اگر اصلاحی لازم است آن اصلاح را صورت می‌دهیم. شاید بالاترین مرتبه در زمینه  نهضت و سپس انقلاب و بعد از آن نظام جمهوری اسلامی؛ مرحله دولت سازی است. دولت سازی مرحله‌ای بسیار سخت و بسیاری آن را بعد از فرهنگ سازی و تمدن سازی مرحله سوم این راه می دانند.

وی تاکید کرد: در دولت همه توان برای اجرای آمان‌های انقلاب، به کار گرفته می‌شود و طبق بیان امام و تصریح امام و تاکید امام، دولتی موفق دولت که خادم مردم باشد و به مردم خدمت کند.و دولتی می‌تواند راه را ادامه دهد که از حمایت مردم برخوردار باشد.

وی خاطر نشان کرد: امام بارها تاکید می‌کردند این دو در کنار یکدیگر است و یکی بدون دیگری راه به مقصد نمی برد. آنچه که امام فرمود «میزان رای ملت است» یک شعار و تظاهر به دموکراسی نبود نظریه سیاسی ، حقوقی و حتی فقهی امام بود. در حکومت اسلامی اداره جامعه با نظر مردم و رای مردم صورت می‌گیرد و به همین دلیل است که انقلاب و نظام ما تا الان باقی مانده است.

روحانی با بیان اینکه ما نسل اول و دومی‌ها کم کم باید خانه را تمیز کنیم و جارو بزنیم آن را به صاحبخانه که نسل سوم و چهارم است، بسپاریم، اظهار داشت: بنابراین در این مقطع استفاده از نسل جوان و تحصیل کرده در اداره و مدیریت کشور یک ضرورت برای همه است.

رئیس جمهوری تصریح کرد: تا زمانی که انقلاب و نظام با مردم متصل است و با رای مردم مشروعیت می‌یابد هیچ گزندی نمی‌تواند این نظام و انقلاب را از پا درآورد و یا حتی تهدید کند. 

وی با بیان این که سی سال از رحلت امام عزیز گذشته است. نظامی که او به ما معرفی کرد و معمار او بود، نه تنها در برابر باد و باران مصون ماند که حتی در برابر توفان و سیل هم مقاوم ایستاد، امروز می‌بینیم که نظام جمهوری اسلامی ایران، ایرانی را با عزت در این منطقه و با قدرت در منطقه حساس خاورمیانه به نمایش گذاشته است.

روحانی با تاکید براین که تا زمانی که مردم با انقلاب اند و انقلاب با مردم،اظهارداشت:‌ انقلاب و نظام خادم مردم است و مردم حامی نظام، این نظام به راه خود ادامه می‌دهد. امروز در یک شرایط بسیار سخت و پیچیده ای قرار گرفته ایم. در طول یک سال گذشته مردم در رنج و زحمت بودند، زندگی را با سختی گذراندند، اما همچنان مقاوم و استوار در برابر توطئه‌های بیگانگان ایستادند.

رئیس قوه مجریه بیان داشت: امروز روز حمایت مردم از دولت و خدمت بیشتر دولت به مردم است. انتقاد از دولت بلامانع است و حتی در دولت یازدهم و دوازدهم انتقاد از دولت بی هزینه و حتی توأم با جایزه و تشویق بوده است در این اشکالی نیست و ما از آن استقبال می‌کنیم و آن یکی از آثار بزرگ دولت یازدهم و دوازدهم است که بسیار سخت است که بعد از این بتوانند این را تغییر دهند.

وی با تاکید بر اینکه انتقاد بی هزینه از آثار این دولت است که برای همیشه باقی می ماند اظهار داشت: اما انتقاد کافی نیست نیاز به دلسوزی داریم، نقد دلسوزانه غیر از تخریب کینه توزانه است. از نقد استقبال می‌کنیم اما در عین حال برای اصلاح جامعه و دولت همه باید دست به دست هم دهیم و در این شرایط سخت همدیگر را یاری کنیم تا به مقصد نهایی دست یابیم.

روحانی با بیان این که امام همواره تاکید می کرد بار سنگین مسئولیت بر دوش دولت است و همه باید از دولت حمایت کنند و بر این مساله اصرار می ورزید، تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب هم در دیدار اخیرشان که دولت در محضرشان بود تاکید کردند که دولت در میدان است و بار اصلی بر دوش دولت است و همه باید دولت را حمایت و یاری کند. بی تردید با وحدت دولت و ملت و همه نخبگان و مردم و به ویژه نسل جوان از این پیچ تاریخی عبور خواهیم کرد. دشمن را مایوس خواهیم کرد. این وحدت و تلاش و ایستادگی است که دشمن را مایوس می‌کند.

رئیس جمهوری گفت: توطئه دشمن روزی پایان می‌یابد که از به هم زدن و ضربه زدن به این نظام مایوس شود. یاس دشمن هدف بزرگ ما است و امید به آینده برای ملت هدف دیگر و مهم‌تر است و تا این امید باقی است راه به خوبی ادامه خواهد یافت.خوشبختانه علیرغم این که فشارها در طول این یک سال بیشتر و بیشتر بر مردم ما بوده است، در ماه‌های اخیر احساس می‌کنیم که مشکلات کاسته می‌شود علیرغم این که حتی فشار و رنج برای مردم وجود دارد.  

رئیس قوه مجریه خاطرنشان کرد: آمار دوماهه اخیر و آمار دیروز مرکز آمار این واقعیت را به نشان می‌دهد که در ماه‌های اخیر هم تورم ماهانه نسبت به ماه قبل کاهش پیدا کرده و هم تورم نقطه به نقطه این ماه نسبت به ماه مشابه سال پیش کاهش پیدا کرده است، گرچه هنوز ما در مشکلات تورمی هستیم و باید این مشکل را از پیش پا برداریم.

وی با تاکید بر این که بی‌تردید در شرایط فعلی همه توان خود را برای رفاه مردم برخواهیم داشت گفت: مشکلات گاهی ناشی از قصور و کوتاهی‌ها است و گاهی ناشی از تقصیر، تخطی‌ها و خطاها است. اما گاهی مشکلات به دلیل شرایط ناخواسته از سوی دشمنان است.

روحانی بیان داشت: همه توان خود را برای رابطه بسیار خوب با جهان شرق و غرب به کار گرفتیم اما یک دولت تازه‌کار و ناشی باعث شد، زحمت فراوانی برای مردم ما، مردم منطقه و ملت خودش به وجود آورد.

وی تاکید داشت: اینجا نه قصور است و نه تقصیر، بلکه تحمیل شرایط سخت و ناخواسته برای ملت و مردم است. همه باید این ویژگی را در نظر داشته باشیم و برای تغییر این شرایط، راهی جز اتحاد، انسجام، وحدت و یکپارچگی وجود ندارد.دولت قوی در کنار ملت قوی است، ملت قوی در کنار رهبری قوی و رهبری قوی در کنار انقلابی قوی است.  

روحانی با بیان اینکه کسی با تضعیف دولت تقویت نمی‌شود، تصریح کرد: تضعیف دولت موجب خوشحالی و آسان شدن راه برای دشمنان خواهد بود. امیدوارم در کنار مرقد امام با عهد و پیمان‌مان، راه خدمت به مردم را بلندتر و استوارتر برداریم و به روح امام، شهدا، شهید بهشتی‌ها، شهید رجایی‌ها، شهید باهنرها، آیت‌الله هاشمی رفسنجانی‌ها و همه شاگردان، شهیدان و خادمان ملت ایران که در کنار امام و ر هبری بودند، درود می‌فرستیم و برای همه نخبگان، تلاشگران و دولتمردان و کسانی که برای پایداری راه امام تلاش می‌کنند و همچنین خاندان امام، یادگار امام، استاد حوزه حجت‌الاسلام سیدحسن خمینی آرزوی توفیق بیشتر دارم.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: حسن روحانی امام خمینی ره دولت یازدهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۶۶۱۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت و مجلس موانع تولید را برطرف کنند

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی ظهر جمعه در خطبه دوم نماز جمعه این هفته دهم فروردین‌ماه در حرم مطهر امام رضا علیه‌السلام، با اشاره به فرارسیدن شب‌های قدر، اظهار کرد: دقایق، ساعات و لحظات امروز تا امشب دل‌ها از عشق مولا آکنده و کانون قلب‌ها و مغزها، متوجه نقطه با عظمت و عشق امیرالمؤمنین علیه‌السلام است.

امام جمعه مشهد به نقاط عبرت‌آموز و تحلیل عرصه‌های سیاسی و اجتماعی تاریخ اسلام اشاره کرد و ادامه داد: آنچه در گذشته در جریان زندگی و سیره سیاسی امت اسلام سپری شده، نقطه تحلیلی برای فهم مسیر زندگی در عرصه‌های اجتماعی و سیاسی ما هست، این‌که بدانیم یاد مظلومیت‌های اهل‌بیت علیها سلام تنها برای این نیست که دل‌ها، عواطف و عشق‌ها در مظلومیت اهل‌بیت جریحه‌دار شود بلکه یک بخش آن برای این است که آنچه در آن روز پیش آمد را تحلیل کنیم تا امروز گرفتار آن پیش‌آمدها نشویم.

وی با تأکید بر این‌که مرور تاریخی سیره سیاسی امت اسلام مهم است تا آن فجایع بر زندگی دینی ما و عشق ما به اهل‌بیت حاکم نشود، یادآور شد: امیرالمؤمنین علیه‌السلام مظلوم بودند، مظلوم‌ترین مظلومان جهان اما مظلومیت امیرالمؤمنین علیه‌السلام دارای دو بعد بود که یک بعد آن به مردم بازمی‌گردد.

انحراف رهبری امت و بازگشت جاهلیت

علم الهدی تصریح کرد: خلافت را غصب کردند و مسیر رهبری منحرف شد، خط امامت و ولایتی که پیغمبر ترسیم کرده بودند را جدا کردند، با گذشت مدتی که مسیر رهبری منحرف شد، جریان اسلام در مدیریت جامعه به‌کلی تغییر کرد، نظام اسلامی به نظام قبیله‌ای دوران جاهلیت تبدیل شد، مردم چشم باز کردند دیدند فردی خلیفه پیغمبر شده که تمام مرتع و چراگاه‌ها را به قوم خودش بنی‌امیه داده و گفته غیر این قوم کسی حق ندارند از این مراتع استفاده کند.

امام جمعه مشهد اضافه کرد: بنا بود عدل اسلامی بر مردم حاکم شود و همه به یک نحو از امکانات جامعه اسلامی بهره‌برداری کنند اما در یک نمونه، شب عروسی دختر خلیفه سپری شد، آقای داماد به خاطر این‌که دیشب داماد خلیفه شده، فردای آن روز به صندوقدار بیت‌المال مراجعه کرد و صد هزار مثقالی طلا به‌عنوان رونمایی آقای داماد از بیت‌المال دریافت کرد.

بیعت با امیرالمؤمنین برای حاکمیت حکومت رسول‌الله

وی افزود: مردمی که این انتظار را از حکومت اسلامی نداشتند، به تنگ آمدند و با امیرالمؤمنین علیه‌السلام بیعت کردند تا اوضاع به زمان پیغمبر بازگردد؛ مولا روز اول گفت همه‌چیز را زیر و رو می‌کنم، آنکه پایین است بالا برود و آنکه بالاست، پایین بیاید تا نظام اسلامی رسول‌الله در جامعه برقرار شود.

علم الهدی با بیان این‌که عده‌ای دیدند اگر امیرالمؤمنین بخواهد اوضاع را به آن روز بازگرداند، تمام دزدی‌ها، چپاول‌ها و سوءاستفاده‌های اقتصادی آنان از بین می‌رود، خاطرنشان کرد: برای این‌که این اتفاق نیفتد، آمدند یک جبهه ضد علی تشکل دادند، در این جبهه مسئله کشته شدن عثمان را به‌عنوان یک جریان ضد ارزشی قلمداد کردند به‌پای علی علیه‌السلام گذاشتند تا به‌عنوان خون‌خواهی عثمان با امیرالمؤمنین بجنگند.

امام جمعه مشهد بیان کرد: خودشان را پشت قرآن مخفی کردند تا به نام دفاع از قرآن با علی بجنگند، در بین مردم فساد ایجاد کردند، قضیه حکمیت را ایجاد کردند، پشیمان شدند و در جریان ظلم و جوری که خودشان انجام دادند، دامن مولا را گرفتند که تو هم شریک جرم هستی و باید توبه کنی، همه این جریانات در مدت سه سال اتفاق افتاد.

مظلومیت امیرالمؤمنین با تغییر مردم

وی به تحریک بزرگان سپاه امیرالمؤمنین در جنگ صفین و شکست سپاه اسلام با فتنه عمروعاص اشاره و اظهار کرد: وقتی امیرالمؤمنین از جنگ صفین بازمی‌گشتند، جلوی دروازه کوفه به فردی از سیاسیون پر مدعا برخوردند، حضرت به او فرمودند در شهر چه خبر است و نخبگان سیاسی چه می‌گویند؟ گفت مردم از اختلافی که در سپاه شما ایجاد شد پریشانند و نخبگان سیاسی می‌گویند «علی جمعیتی داشت همه را متفرق کرد و بنای محکمی داشت که بنای خودش را خراب کرد، چطور می‌خواهد این بنا را بسازد و این جمع را فراهم کند»، تمام مظلومیت امیرالمؤمنین در بعد دوم این بود که مردم تغییر کردند.

علم الهدی درس‌های تاریخی مظلومیت اهل‌بیت علیه‌السلام برای جامعه امروز را برشمرد و گفت: نکته این مسئله برای ما این بود که اگر بنا شد مردم وارد صحنه شوند، همه‌چیز جلو می‌رود و اگر عقب بکشند همه‌چیز عقب می‌رود.

حضور مردم در صحنه انقلاب را جلو می‌برد

امام جمعه مشهد مقدس به الگوبرداری امام خمینی (ره) از تجربه تاریخی امت اسلام در جریان انقلاب اسلامی اشاره و خاطرنشان کرد: اولین کاری که امام راحل در معجزه انقلاب انجام داد این بود که ابتدا مردم را جمع کرد، گفتند ساعت ۴ حکومت نظامی است، فرمودند بگویید مردم به خیابان و عرصه بیایند؛ مقام معظم رهبری نیز شعار امسال را «جهش تولید با مشارکت مردم» قرار دادند، این نام‌گذاری یعنی ای مردم! از ابتدای انقلاب هر جا شما در صحنه بودید انقلاب جلو رفت و آمریکا با همه فتنه‌گری‌اش شکست خورد و هرکجا شما مردم نبودید، کشور در بن‌بست ماند.

وی به لزوم حضور آحاد مردم، مردم ولایی و دلداده اهل‌بیت علیهم‌السلام در عرصه رشد و تعالی کشور تأکید کرد و ادامه داد: مردمی که می‌خواهند نظامی روی کار باشد که آخرش به دست وجود مقدس بقیه‌الله برسد و این نظام را جهانی بکند باید در عرصه حاضر باشند، تا شما مردم در عرصه هستید، انقلاب جلو می‌رود ازاین‌رو رهبری تمام شعارهای سالیانه در مسائل اقتصاد را با مشارکت مردم ترسیم کردند تا مردم به عرصه بیایند.

مردم از استعداد و نبوغشان در عرصه تولید استفاده کنند

علم‌الهدی افزود: امسال نیز همین است یعنی مسؤولان، مجلس و دولت موانع را بردارند تا مردم به عرصه تولید بیایند و از سرمایه، فداکاری، نبوغ، توان و استعدادشان در مسیر اقتصادی استفاده کنند، اگر مشارکت مردم در این عرصه باشد، موفق هستیم.

امام جمعه مشهد تصریح کرد: امیرالمؤمنین که حجیت درگاه خدا را داشت اما مردم نیامدند و نتوانستند اهداف خود را جلو ببرند اما خط شکست نخورد، جریان تشکیل شد، مولا جریانی را راه‌اندازی کردند که آن جریان به پیروزی انقلاب اسلامی منجر شد، اگر ایستادگی در خط ولایت علی و فرزندان علی در این مردم نبود، قصه به پیروزی انقلاب منتهی نمی‌شد.

حضور مردم در همه عرصه‌ها مؤثر است

وی متذکر شد: شعار سال را قطعی بگیریم که همه مسائل همچون اقتصاد، حجاب و … با مشارکت مردم حل می‌شود، آنچه مسائل و منکرات شرعی را حل می‌کند، حضور شما مردم در عرصه است، اگر شما در عرصه بودید همه‌چیز حل می‌شود اما اگر نیامدید، کار به‌جایی می‌رسد که نه‌تنها علی را بکشند بلکه ۳۰ سال بعد، نان جو و خرما بیاورند و از در و دیوار شهر روی سر اهل‌بیت پیامبر بریزند.

کد خبر 6064834

دیگر خبرها

  • سازمان‌های بین‌المللی شریک‌جرم رژیم صهیونیستی هستند
  • دولت و مجلس موانع تولید را برطرف کنند
  • رهبر انقلاب: مقاومت بی‌نظیر نیروی مقاومت و مردم غزه به اسلام عزت بخشیده/ ایران در حمایت از فلسطین و غزه تردید نخواهد کرد
  • رهبر معظم انقلاب در دیدار رئیس دفتر سیاسی حماس: جمهوری اسلامی ایران در حمایت از فلسطین و غزه تردید نخواهد کرد
  • رهبر انقلاب: ایران در حمایت از فلسطین و غزه تردید نخواهد کرد
  • جمهوری اسلامی ایران در حمایت از مردم مظلوم و مقاوم غزه تردید نخواهد کرد
  • رهبر انقلاب: جمهوری اسلامی ایران در حمایت از فلسطین و غزه تردید نخواهد کرد
  • رهبر انقلاب در دیدار اسماعیل هنیه: مقاومت بی‌نظیر نیروی مقاومت و مردم غزه به اسلام عزت بخشیده است/ جمهوری اسلامی ایران در حمایت از فلسطین و غزه تردید نخواهد کرد/ اقدامات تبلیغاتی مقاومت فلسطین جلوتر از دشمن صهیونیستی بوده است
  • مقاومت بی‌نظیر نیروی مقاومت و مردم غزه به اسلام عزت بخشیده است/جمهوری اسلامی ایران در حمایت از فلسطین و غزه تردید نخواهد کرد/اقدامات تبلیغاتی مقاومت فلسطین جلوتر از دشمن صهیونیستی بوده است
  • جمهوری اسلامی ایران در حمایت از فلسطین و غزه تردید نخواهد کرد