Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک عضو مجمع نمایندگان تهران با بیان این که شورای شهر دوره پنجم نتوانست عملکرد منسجمی از خود نشان دهد گفت: انتظار مردم ارائه گزارشی درباره یک دهه فعالیت قالیباف در شهرداری تهران و مشخصا رسیدگی به ۱۲ گزارش آقای نجفی به این تخلفات است؛ کما این که تخلفات به قوه قضاییه ارجاع شده است.

علیرضا رحیمی در گفت‌وگو با ایسنا در ارزیابی از عملکرد شورای شهر تهران گفت: شورای شهر تهران در دوره پنجم در موارد مهمی همچون محیط زیست، هوای پاک، حمل و نقل عمومی، انتخابات شورایاری‌ها و نظارت بر عملکرد مناطق و سازمان‌ها همبستگی خوبی داشته که قابل تقدیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در عین حال با بیان این که باید چند نکته مهم درباره عملکرد شورای شهر تهران در نظر گرفت گفت: تزلزل مدیریتی کلان شهرداری و تغییر سه شهردار  بی ثباتی مدیرتی بی سابقه‌ای را در شهرداری تهران به وجود آورد که مسئولیت آن با شورای شهر تهران است که در کارنامه شورا قابل ارزیابی است و باید به صورت مبسوط در قالب آسیب شناسی عملکرد شورا را مورد ارزیابی قرار دهیم.

نماینده تهران با اشاره به موضوع تحقیق و تفحص از شهرداری تهران در دوره مسئولیت قالیباف در مجلس گفت: تحقیق و تفحص از یک دهه مدیریت آقای قالیباف موضوعی بود که اگر توسط شورا انجام می‌شد دیگر ضرورتی برای ورود نمایندگان وجود نداشت؛ باید شورای شهر در شش ماه اول فعالیت خود تحقیق و تفحص را به صورت حرفه‌ای انجام می‌داد  و گزارشی به مراجع ذی‌ربط و مردم ارائه می‌کرد؛ اکنون هم دیر نشده و انتظار مردم این است که شورای شهر به موضوع ۱۲ گزارش نجفی شهردار سابق تهران درباره تخلفات قالیباف ورود پیدا کنند تخلفاتی که به قوه قضاییه ارجاع شد قطعا شورای شهر با ورود به این موضوع می‌تواند نتیجه پیگیری‌ها از یک دهه مدیریت قالیباف به مردم ارائه کند.

رحیمی با یادآوری این که تحقیق و تفحص از شهرداری تهران در دوران قالیباف در ک مجلس رای نیاورد گفت: نمایندگان معتقد بودند که این کار شورای شهر است که باید به صورت حرفه‌ای دنبال شود و معنای ندارد که نمایندگان مجلس به آن ورود پیدا کنند.

وی همچنین با بیان این که سایه چهار رویکرد سیاسی بر شورای شهر برخاسته از برخی از احزاب و نمایندگان آنها در شورا دیده می‌شود گفت: سایه چهار رویکرد سیاسی بر شورا بر انسجام تشکیلاتی اصلاح طلبان و کارآمدی شورای شهر تهران ضربه زد؛ در موارد متعددی از جمله انتخاب شهر این رویکرد سیاسی و حزبی مشهود بود.

نماینده تهران در جمع‌بندی اظهار کرد: ورود بی سابقه یکی در انتخابات به عنوان شورای پنجم سطح مطالبات و توقعات مردم را به طور واقع بینانه بالا برد؛ اما در مجموع این لیست واحد نتوانست عملکرد منسجمی در کلان مدیریتی فعالیت شورا از خود نشان دهد؛ اگرچه فعالیت‌های فردی اعضای شورا حرفه‌ای و دلسوزانه بود اما در نهایت عملکرد شورا با نگاه جمعی توسعه و رفاه شهری ارزیابی می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شوراي شهر شهرداري تهران مدیریت شهری تهران قالیباف قوه قضاييه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۶۶۴۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از تاکسی ها برقی تا ساخت تقاطع های غیر همسطح در نشت شورا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، رئیس کمیته حقوقی شورای اسلامی شهر تهران در دویست و بیست و هشتمین جلسه شورا به شهرداری پایتخت درباره انتخاب خودرو‌ها به عنوان تاکسی برقی تذکرداد. مهدی اقراریان از کارشناسان خواست اقدامات شهرداری تهران در این حوزه، استاندارد خودرو‌ها و شیوه بهره برداری و خدمات پس از فروش این خودرو‌ها را بررسی کنند. رئیس کمیته حقوقی شورا همچنین برپاسخگویی شهردار تهران به شورا تاکید کرد و گفت: شهردار باید مطابق قانون پاسخگوی سوالات باشد.

رئیس کمیته عمران شورا هم در نشست امروز بر ضرورت بررسی مجدد ضرورت احداث تقاطع غیرهمسطح درخیابان ۱۹۶ غربی تهرانپارس تاکید کرد. سیدمحمد آقامیری افزود: ساکنان این منطقه معتقدند ساخت این تقاطع ضرورتی ندارد و با توجه به این درخواست، تقاضا داریم در این باره امکان سنجی و بررسی مجدد شود.

سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران هم درباره احداث این تقاطع به معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران تذکرداد و گفت: در دوره پنجم پلی در خیابان فرجام ایجاد شد که نه تنها از ترافیک نکاست بلکه ترافیک را افزایش داد بنابراین درخواست می‌کنیم، معاونت فنی و عمرانی بررسی‌های لازم را انجام دهد و خطای دوره قبل را تکرار نکند.

رئیس کمیته اجتماعی شورا نیز در نشست امروز شورا به شهرداری تهران درباره تأمین زمین معوض برای ساخت مجموعه‌های ورزشی تذکر داد. زهرا شمس احسان گفت: شهرداری تهران برای اجرای طرح آزادراه شهید شوشتری و خط هفت متروی تهران ملزم شد هفت مجموعه ورزشی را در ازای ورزشگاه تختی به وزارت ورزش تحویل داد. عضو شورای شهر تهران افزود:به دستور شهردار تهران، سازمان املاک و مستغلات مکلف شد زمین‌هایی در مناطق ۱۳، ۱۸، ۱۹، ۲۰ و ۲۲ را به وسعت ۳۰ هزار متر مربع به عنوان دهکده‌های ورزشی در اختیار سازمان ورزش قرار دهد، اما با گذشت چهار ماه هنوز املاک معوض شناسایی و واگذار نشده است.

احمد علوی رئیس کمیته گردشگری شورا هم در نشست امروز از هیئت رئیسه خواست زمانی را در نظر بگیرند تا گزارش عملکرد سه ساله مدیریت شهری در بخش‌های مختلف در شورا ارائه شود.

دیگر خبرها

  • برگزاری نخستین نشست شورای سیاست‌گذاری شهرداری | درخواست احیاء جایگاه مرکز مطالعات از سوی شهردار تهران مطرح شد
  • ادارات، مانع اجرای رای کمیسیون‌های شورای شهر نشوند
  • اعضای شورای شهر تهران معترض به توهین‌های باند زاکانی
  • واکنش شورا به توهین یک مدیر زاکانی /خط قرمز ما ادب است
  • تقسیم شورای شهر تهران به موافقین و منتقدین زاکانی
  • از تاکسی‌ها برقی تا ساخت تقاطع‌های غیر همسطح در نشت شورا
  • از تاکسی ها برقی تا ساخت تقاطع های غیر همسطح در نشت شورا
  • تأیید واگن‌ها را به تأخیر نیندازید
  • واکنش چمران به جوابیه سازمان شهرداری‌ها برای ورود واگن‌های مترو
  • وزارت کشور در بحث واگن‌های وارداتی جهادی عمل کند نه اداری