Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی گفت: رئیس‌جمهور اگر اهل رفراندوم هستند، محبوبیت خود را به رفراندوم بگذارند تا ببینند مردمی که به ایشان رأی دادند بار دیگر به او رأی خواهند داد؟
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از آنا، حجت‌الاسلام والمسلمین نصرالله پژمانفر،‌ با اشاره به اینکه آقای روحانی یک‌ونیم سال از ریاست‌جمهوری خودش را بر موضوعی قرار داد که کاملاً پوچ و بی‌حاصل بود اظهار کرد: بی‌نتیجه بود برجام سبب شد مبنای فکری آقای رئیس‌جمهور با یک شکست مسلم مواجه شود و البته انتظار می‌رفت وی به‌عنوان کسی که به لباس روحانیت ملبس است لااقل این حریت را داشته باشد و اشتباه خود در اعتماد به غرب را بپذیرد تا جامعه بیش از این ضرر نکند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: اینکه رئیس‌جمهور یک روز می‌گوید قدرت ندارم، روز دیگر بیان می‌کند اختیار نداریم و جای دیگر می‌گوید دیگران به کارم دخالت می‌کنند، نشان می‌دهد بعد از شکست برجام در موضع ضعف قرار گرفته به هر جا می‌زد تا فضای جامعه را تغییر دهد، اما مرم این بهانه‌ها را می‌شناسند و می‌فهمند.
پژمانفر با اشاره به طرح برگزار رفراندوم از طرف رئیس‌جمهور تصریح کرد: برگزاری رفراندوم قواعدی دارد و از آقای روحانی تعجب می‌کنیم که خود را حقوقدان معرفی ولی صحبت‌هایی را مطرح می‌کند که سر سوزنی رویکرد حقوق در آن رعایت نشده است.
نماینده مردم مشهد با بیان اینکه بی‌توجهی به مسائل حقوقی از سوی رئیس‌جمهور قابل پذیرش نیست، خاطرنشان کرد: اگر منظور آقای روحانی از برگزاری رفراندوم گرفتن نظر مردم است، بیایند از مردم کوچه و خیابان در ارتباط با برجام سؤال کنند که واقعاً مورد رضایت مردم بوده و خواسته آنان را برآورده کرده است؟
وی اضافه کرد: اینها همه چیز را به برجام گره زدند و برجام را درخت سیب و گلابی معرفی کردند و ماه تابانش خواندند اما امروز معلوم شده مرده‌ایست که از اول هم حیاتی نداشته، چرا این را به رفراندوم نمی‌گذارند؟
عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: آقای رئیس‌جمهور اگر اهل رفراندوم هستند، محبوبیت خود را به رفراندوم بگذارند تا ببینند مردمی که به ایشان رأی دادند واقعاً بار دیگر به او رأی خواهند داد؟
پژمانفر بیان کرد: معتقدم اگر واقعاً بخواهیم نظر مردم را بگیریم رئیس‌جمهور باید استعفا دهد به این دلیل که دیگر رأیی ندارد. منتها سعی می‌کنیم کمکش کنیم به شرط اینکه از لجبازی دست بردارد.
نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در آزادی کشتی گریس این مقاومت بود که پاسخ داد، گفت: دیپلماسی وادادگی نشان داد که به گل نشسته است. دیپلماسی دولت روحانی در حوادث متعددی مانند بازگرداندن شهدای حادثه منا سنجیده شد که سبب تحقیر ملت بود و آنچه عزت ملت را بازگرداند و سبب شد حداقل شهدای حادثه را بازگرداندند، دیپلماسی مقاومت و ایستادگی بود که با یک تشری از سوی رهبر معظم انقلاب صورت گرفت و مردم اینها را فراموش نمی‌کنند. لذا هرقدر اینها در تریبون‌ها داد بزنند پژواک دروغ‌هایشان به خودشان باز می‌گردد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: روحانی رفراندوم محبوبیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۶۶۵۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشریه هیل: انتخابات ۲۰۲۴ برای مردم آمریکا بازی باخت-باخت است

نشریه آمریکایی هیل در تحلیلی در خصوص انتخابات ریاست جمهوری آمریکا که آبان امسال برگزار می‌شود، نوشت که این انتخابات مانند سال ۲۰۲۰ مجددا جو بایدن و دونالد ترامپ را مقابل یکدیگر قرار می‌دهد، با این تفاوت که این بار شرایط متفاوت است و این انتخابات برای مردم آمریکا نتیجه باخت-باخت خواهد داشت.

به گزارش این نشریه که به قلم دنیس ام. پاول، مشاور مدیریت استراتژیک نوشته شده، در سال ۲۰۰۴ به دلیل اینکه جورج بوش ادعا می‌کرد جنگی علیه تروریسم به راه انداخته، آمریکایی‌ها تصمیم گرفتند مجددا به او رای بدهند؛ اما در سال ۲۰۰۸، چون رای‌دهندگان خواستار تغییر مسیر بودند، به باراک اوباما که در آن زمان سناتور بود رای دادند.

در سال ۲۰۱۶، ترامپ به صدای خشم طبقه متوسط تبدیل شد و به پیروزی شگفت‌انگیزی دست یافت که حزب جمهوری‌خواه را متحول کرد. با این حال، در سال ۲۰۲۰، مردم که می‌خواستند این صدای خشمگین را آرام‌تر کرده و دیگران را التیام بخشند، ورق را برگردانده و جو بایدن را انتخاب کردند. 

اکنون ما یک مسابقه مجدد بین بایدن و ترامپ داریم، اما در محیطی با روند‌های بسیار متفاوت که مسائل بسیار متفاوتی را پیش می‌برد. بایدن در سال ۲۰۲۱ تصمیم گرفت یک رئیس جمهور تحول‌خواه باشد و التیام دادن مردم [در مسائل اقتصادی] را نادیده گرفت. این امر برای او هزینه داشته و نتیجه آن را می‌توان در نظرسنجی‌ها دید. زیرا مسائل دیگر [که او آن را نماد تحول‌خواهی نمی‌بیند] اکنون به یک بحران تبدیل شده و این طور به نظر می‌رسد که بایدن این موضوعات را نادیده گرفته یا از آن سوء استفاده می‌کند. در نتیجه بخشی از آرای او در حال ریزش است. 

از طرف دیگر، ترامپ تلاش می‌کند تا کارنامه خود را به عنوان رئیس جمهور با بایدن مقایسه کند، اما او هم درگیر پرونده‌های قضایی است. ترامپ یک پایگاه حمایتی بسیار وفادار دارد، اما شهرت او به عنوان فردی خودکامه که دموکراسی را به خطر می‌اندازد، ممکن است سبب مشکلاتی شود و برخی رای‌دهندگان خاکستری را دچار تردید کند.

پیروزی ترامپ هراس و نفرت را میان دشمنان دموکرات او تشدید خواهد کرد. آنها هر اقدام اجرایی دادگاه را به چالش خواهند کشید و هر کلمه‌ای که ترامپ بیان می‌کند را طوری تحلیل خواهند کرد که به نژادپرستی و تعصب و بدخواهی مرتبط شود؛ و بعد اگر دموکرات‌ها دوباره اکثریت مجلس نمایندگان را به دست آورند، احتمالا برای سومین بار ترامپ را استیضاح خواهند کرد. اعتراضات مجددا مثل سال ۲۰۲۰ بالا خواهد گرفت و فرمانداران ایالاتی که اکثریت دموکرات دارند، قوانین فدرال مورد علاقه جمهوری‌خواه‌ها را نادیده خواهند گرفت یا از اجرای آن امتناع خواهند کرد؛ که این نیز به اتحاد لطمه خواهد زد.

انتخابات سال ۲۰۲۴ برای آمریکا یک بازی باخت-باخت است. اگر بایدن رئیس جمهور شود، به تصمیمات تحول‌خواهانه محیط زیستی و دگرگون کردن اقتصاد ادامه می‌دهد، بدون آنکه مسائل ابتدایی‌تر رای‌دهندگان را در نظر بگیرد. در مقابل اگر ترامپ رئیس جمهور شود، تلاش او برای حکمرانی در هر مرحله مسدود خواهد شد. تمدن آمریکایی که مسلما در حال حاضر هم رو به زوال است، به فرسایش و تحلیل رفتن ادامه خواهد داد.

در سال ۱۹۴۵، هری ترومن، رئیس جمهور وقت آمریکا مجبور شد بین دو گزینه تصمیم بگیرد: انداختن بمب اتمی روی جمعیت غیرنظامی یا حمله به سرزمین اصلی ژاپن. اکنون در سال ۲۰۲۴ از مردم آمریکا خواسته می‌شود که بین دو گزینه تصمیم بگیرند: کسی که با سیاست‌های خود سبب تفرقه بین مردم می‌شود و کسی که خود مظهر تفرقه است. سوال این است که آیا ما به عنوان یک ملت می‌توانیم ۴ سال دیگر تفرقه را تحمل کنیم؟

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • دهن‌کجی منطقه آزاد بوشهر به مردم؟!
  • آهنگ امت اسلامی، آهنگ عدالت‌خواهی و دین‌مداری است
  • رئیسی به بشار اسد تبریک گفت
  • ثبت ۱۲۹ هزار و ۸۷۰ درخواست مردم خراسان جنوبی در سامانه سامد
  • استقبال پرشور علامه پاکستانی از سفر رئیسی
  • آیت‌الله رئیسی یک قهرمان است/ قلب مردم پاکستان برای آیت‌الله رئیسی می‌تپد
  • آیت‌الله رئیسی یک قهرمان است
  • گفت و شنود/ بعدش چی؟!
  • نشریه هیل: انتخابات ۲۰۲۴ برای مردم آمریکا بازی باخت-باخت است
  • پاکستان آماده استقبال از رئیس جمهور ایران