Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از انگجت، سازمان غذا و داروی آمریکا اجازه داده از پاییز امسال یک روش نوآورانه و رایانشی جدید  برای جراحی قلب روی ۱۶۰ بیمار در آمریکا آزمایش شود.

 این فرایند که «شناسایی بهینه هدف از طریق مدل سازی Arithhythmogenesis» یاOPTIMA  نامیده می شود شامل ابداع  مدلی مجازی از قلب بیمار قبل از انجام عمل جراحی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فرایند به طور قابل توجهی از میزان جراحی های مورد نیاز  برای درمان افراد با ضربان قلب نامتوازن می کاهد.

در نخستین گام به وسیله یک اسکن MRI  مدلی از  بطن های قلب بیمار  تهیه می شود. محققان دانشگاه جان هاپکینز این فرایند را ایجاد کردند و سپس با سلول های مجازی مدل را پر می کنند. این سلول ها مانند همتایان واقعی خود براساس اینکه در مجاورت بافت قلب سالم یا زخمی قرار دارند، متفاوت عمل می کنند. آنها سپس سلول را با یک پالس الکتریکی مجازی تحریک می کنند تا  مشخص شود ضربان قلب نامنظم در کجا ایجاد می شود.

بعد از اینکه مدل اولیه ساخته شد، پزشکان یک عمل جراحی شبیه سازی شده را انجام می دهند. این فرایند مدل را آپدیت می کند و ضایعات جدیدی را به قلب مجازی اضافه می کند.

سپس این تیم کل فرایند را چند بار آزمایش و کار را تکرار می کند تا مشخص شود در آینده کدام قسمت از قلب ضربان قلب نامنظم ایجاد می کند. به این ترتیب، آنها قادر به تهیه یک برنامه درمانی واحد هستند که نه تنها هر بافت قلبی که از آن فوراً نگرانی دارد را هدف قرار می دهد، بلکه بخش هایی از قلب را نیز که در آینده مشکل ایجاد می کند، ارائه می دهد. آخرین مرحله ارسال برنامه درمانی به جراح است.

این فرایند برای افراد مبتلا به فیبریلاسیون دهلیزی بسیار  کارآمد است. به طور متوسط ۵۰ درصد از افرادی که به دلیل ضربان قلب نامنظم تحت عمل جراحی قرار می گیرند باید تحت عمل جراحی های دیگری نیز قرار گیرند.  

البته  تاکنون فقط  این فرایند روی تعداد کمی آزمایش شده است. به طور دقیق  10 نفر با استفاده از تکنیک OPTIMA تحت عمل جراحی قرار گرفتند، اما تنها یک نفر مجبور به بازگشت به روش پیگیری شد. البته از آنجایی که در این روش اسکن MRI انجام می شود ، احتمالا هزینه های درمان برای هر بیمار هزینه های بیشتری خواهد بود. با این وجود، با گذشت زمان روش OPTIMA به طور کلی موجب صرفه جویی در هزینه خواهد شد. علاوه بر مزایای مالی، جراحی های کمتر نیز برای سلامت جسمی و روحی بیماران بهتر است. اگر OPTIMA آزمایش FDA خود را پشت سر بگذارد به زودی راهی بیمارستان ها می شود.

کد خبر 4700067 شیوا سعیدی قوی اندام

منبع: مهر

کلیدواژه: نوآوری عمل جراحی بیماری های قلبی و عروقی فناوری نانو نوآوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت دانش بنیان فناوری فضایی تحقیقات علمی امنیت اطلاعات هوشمندسازی هوش مصنوعی ماهواره شرکت هواوی اینترنت ناسا گوشی هوشمند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۶۷۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هر ۸۴۰ تولد؛ یک نوزاد مبتلا به شکاف لب / بهترین زمان جراحی برای بیماران

«شکاف کام و لب» یک نقص خلقتی است که معمولاً در دوران جنینی در طول تشکیل صورت نوزاد رخ می‌دهد. این شکاف می‌تواند از کنار کام تا لب بروز کند و در برخی موارد تا پایین گوش نیز گسترش یابد.

عبدالجلیل کلانتر هرمزی، فوق تخصص جراحی پلاستیک با اشاره به قابل اصلاح بودن شکاف لب و کام اظهار کرد: این عارضه یک ناهنجاری هنگام تولد است، در کشورهای پیشرفته آمار ابتلا به آن به ازای هر ۷۰۰ نفر یه مورد است اما این آمار در کشور ما به ازای هر ۸۴۰ تولد یک نوزاد مبتلا به شکاف لب است.

وی افزود: این ناهنجاری می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد که یکی از آن ها ژنتیکی است که از طریق ژن منتقل می‌شود، همچنین مصرف بعضی از داروهای خواب‌آور، ضد تشنج و آرامبخش‌ها توسط مادر، در مدت زندگی جنینی بویژه در سه ماه نخست می‌تواند موجب این عارضه شود.

هرمزی ادامه داد: بعضی از عفونت‌های ویروسی مثل سرخک، سرخچه و اوریون می‌تواند موجب شکاف لب و کام باشد، همچنین مصرف سیگار و الکل نیز از عوامل دیگر این عارضه شناخته می‌شوند.

وی گفت: شکاف لب و کام بیش از ۱۰۰ نوع وجود دارد و بسته به عامل بیماری‌زا و میزان اثر و زمان تاثیر آن در جنین می‌تواند تنوع ایجاد کند.

این فوق تخصص جراحی پلاستیک گفت: اگر جنینی با این عارضه متولد شود با توجه به شدت، بیماری‌های همراه و نوع بیماری شکاف لب، درمان‌های متفاوتی تجویز می‌شود که مهم‌ترین آن ها جراحی است. درمان‌های مراقبتی، روانکاوی، روانشناسی، مددکاری‌ اجتماعی، مراقبت‌های برای شیرخوردن، بهداشت و عفونت‌های زخم نیز از دیگر مراحل درمان است.

وی افزود: در صورتی که شکاف لب و کام لب پیچیده نباشد معمولاً زیر ۵ ماهگی و ترجیحا ۳ تا ۴ ماهگی عمل جراحی امن و خوبی برای بیمار انجام خواهد شد که در ۹۰ درصد موارد به جراحی تکمیلی نیازی نیست.

منبع: آنا

دیگر خبرها

  • چاقوی هوش مصنوعی چگونه نظام سلامت را جراحی می‎‌کند
  • کاشت الکترود در مغز یک زن برای درمان سندروم لی + فیلم
  • چرا ایرانی‌ها بیشتر سنگ کلیه می‌گیرند؟/ شایع‌ ترین بیماری های اورولوژی در کشور
  • چرا ایرانی‌ها بیشتر سنگ کلیه می گیرند؟
  • هر ۸۴۰ تولد؛ یک نوزاد مبتلا به شکاف لب / بهترین زمان جراحی برای بیماران
  • هوش مصنوعی آریتمی قلب را از ۳۰ دقیقه قبل پیش‌بینی می‌کند
  • ساعت هوشمندی که اختلال در ریتم قلب را زودتر از وقوع پیش‌بینی می‌کند
  • افزایش شیوع فیبریلاسیون دهلیزی در افراد میانسال
  • به ازای هر ۸۴۰ تولد یک نوزاد دچار شکاف لب می‌شود
  • انجام ۱۸۰ هزار عمل جراحی در تعطیلات نوروز