Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-18@15:09:20 GMT

واردات11میلیون‌تن‌کالای‌اساسی در5ماه

تاریخ انتشار: ۲ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۶۷۵۳۴

مدیرکل امور بندری سازمان بنادر و دریانوردی از واردات ۱۱ میلیون تن کالای اساسی به کشور در ۵ ماه نخست امسال خبر داد و گفت: حدود ۷ میلیون تن آن در بندر امام خمینی (ره) تخلیه و بارگیری شده است. ناطقان: به نقل از سازمان بنادر و دریانوردی، روانبخش بهزادیان گفت: براساس آمارهای موجود میزان واردات و تخلیه کالای اساسی به بنادر کشور از ابتدای سال جاری تاکنون ۱۱ میلیون تن بوده است که این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد ۶۷ درصدی را نشان می دهد و این اتفاق با تدابیر و همت جمعی تمامی آحاد سازمانی شاغل در بنادر، ستاد مرکزی و همکاری و هماهنگی با سازمان‌ها و نهادهای دولتی و بخش خصوصی کشوربه دست آمده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



میزان تخلیه و بارگیری کالاهای نفتی و غیرنفتی در بندرامام (ره)

مدیرکل امور بندری سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه بندرامام (ره) باتوجه به امکانات بندری و دریایی موجود در بین تمامی بنادر واردکننده کالای اساسی کشور، رتبه نخست را به خود اختصاص داده است، عنوان کرد: میزان تخلیه و بارگیری کالاهای نفتی و غیرنفتی در بندر امام (ره) از ابتدای سال جاری تا تاریخ ۲۳ مردادماه  ۱۲.۴ میلیون تن بوده است که این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۲۲ درصد رشد را نشان می دهد.

به گفته بهزادیان منطقه ویژه اقتصادی بندر امام (ره) با ۱۱۰۴۴ هکتار وسعت و برخورداری از ۴۰ پست اسکله و اتصال به بزرگراه‌ها و راه‌آهن سراسری کشور، پهناورترین بندر تجاری ایران است که نقش مهمی در تخلیه و بارگیری کالاهای اساسی مورد نیاز کشور ایفا می‌کند و به عنوان هاب غلات کشور در سال جاری با رشد قابل توجهی در واردات، تخلیه، بارگیری و جابه جایی کالاهای اساسی روبه رو است.  

تعداد کشتی های حامل کالاهای اساسی

وی با اشاره به اینکه از ابتدای سال جاری تا  ۱۹ مردادماه تعداد کشتی های حامل کالاهای اساسی ۱۴۱ فروند بوده که این تعداد در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۷۲ درصد رشد داشته است، گفت: همچنین میزان واردات کالاهای اساسی به میزان ۶ میلیون و ۹۸۷ هزار و ۹۰۴ تن بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۶۴ درصد رشد داشته است و در همین رابطه با تدابیر اتخاذ شده برای تسریع و تسهیل در خروج کالاهای اساسی و حمل آن از بندر به داخل کشور میزان ۵ میلیون و ۳۳۹ هزار و ۷۳۵ تن کالای اساسی به وسیله کامیون‌ها جابه جا شده است که این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد ۲۸درصدی را نشان می‌دهد.

مدیرکل امور بندری سازمان بنادر و دریانوردی با تأکید بر اینکه بندر امام (ره) با دارا بودن امکانات زیرساختی و عملیاتی، امکان پهلوگیری کشتی‌ها با سایز و ظرفیت بزرگ‌تر را میسر و زمینه را برای تخلیه و بارگیری حجم بیشتر کالا، ایجاد صرفه اقتصادی برای بازرگانان و کاهش قیمت تمام شده کالا برای مصرف‌کننده را فراهم کرده است، خاطرنشان کرد: در همین راستا میزان کالاهای اساسی تخلیه شده در ۵ ماهه سال ۱۳۹۸ در این بندر شامل جو، ذرت، دانه روغنی، کنجاله، شکر و روغن خوراکی به میزان تقریبا ۷ میلیون تن بوده است که این میزان نسبت به تخلیه کالاهای اساسی در سال گذشته (4.3 میلیون تن) رشد ۶۴ درصدی را نشان می دهد.

بهزادیان افزود: در حال حاضر حدود ۲ میلیون تن کالای اساسی در بندر امام (ره) ترخیص وآماده حمل بوده که مستلزم اراده و تلاش صاحبان کالا و همچنین ارائه خدمات بندری، حمل جاده ای و ریلی جهت انتقال این کالا به مبادی مصرف بوده که این امر موجب کاهش قابل توجه موجودی کالا (رسوب) در بنادر کشور از جمله بندرامام خمینی(ره) خواهد شد.

وی ادامه داد: با توجه به حجم بسیار بالای کالاهای اساسی وارد شده به کشور و نیاز به توزیع آن در بازارهای مصرف و استفاده بهینه از فضاهای عملیاتی بنادر و جلوگیری از ماندگاری این کالاهای استراتژیک، با هماهنگی و همکاری ارگان‌ها و سازمان‌های ذیربط که از ذینعان بندری محسوب می‌شوند و به منظور تسریع و تسهیل خروج کالاهای اساسی با اتخاذ تدابیر و تصمیمات لازم تا کنون به میزان 5.3 میلیون  تن کالای اساسی از این بندر به مقاصد داخل کشور جابجا شده است که این حجم جابجایی کالای اساسی نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد ۲۸ درصدی را نشان می دهد. منبع: مهر برچسب ها: واردات ، کالای اساسی ، بندر امام

منبع: ناطقان

کلیدواژه: واردات کالای اساسی بندر امام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۶۷۵۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم راه اندازی دهکده لجستیکی در بندر بوشهر

تین نیوز

معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر و دریانوردی در نشست هم اندیشی روسای بندری استان بوشهر که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، گفت: با هدف حمایت لجستیکی و پشتیبانی از عملیات تخلیه بارگیری در بندر بوشهر، دهکده لجستیک در این بندر راه اندازی می‎ شود.

به گزارش تین نیوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان بنادر و دریانوردی، جلیل اسلامی اظهار داشت: برای رونق بخشی به فعالیت های بنادر استان بوشهر نگاهی مثبت و سازنده وجود دارد که این نگاه نویدبخش توسعه دریامحور در این استان است.

عضو هیأت عامل سازمان بنادر و دریانوردی افزود: در حوزه آموزش نیز با بهره گیری از تجارب و تخصص کارکنان سازمان برنامه ریزی برای ارتقای سطح کارکنان در نظر گرفته شده است.

مدیرکل بنادر و دریانوری استان بوشهر نیز در این نشست گفت: با هدف حمایت لجستیکی و پشتیبانی از عملیات تخلیه بارگیری در بندر بوشهر، دهکده لجستیک در این بندر راه اندازی می‎ شود.

محمد شکیبی نسب توضیح داد: تاکنون سه محدوده برای راه اندازی دهکده لجستیک بندر بوشهر پیش بینی شده که با بهره گیری از نظرات مشاور یکی از نقاط در شهرستان بوشهر گزینه اصلی به شمار می رود.

وی بیان کرد: با توجه به اهمیت دهکده لجستیک در شورای امور زیربنایی استان حمایت ویژه ای از این طرح شده و تحقق آن بدون تردید زمینه ساز رونق بیش از پیش فعالیت های تخلیه و بارگیری در بندر بوشهر است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر تصریح کرد: اکنون عمده بنادر بوشهر نیاز مبرم به توسعه فضای انبار و بارانداز دارند؛ چراکه در کمبود فضا زمان انتظار شناور در برخی از بنادر استان افزایش یافته است.

شکیبی نسب ادامه داد: در سال گذشته میزان قابل توجهی از کالاهای اساسی از بندر بوشهر وارد کشور شد که این نشان از ظرفیت بالای این بندر برای واردات کالای اساسی و بویژه پذیرش کشتی های زیر ۳۰ هزار تن است.

در این نشست روسای بنادر گناوه، دیر و دیلم دیدگاه ها و پیشنهادهای خود را در جهت پویایی هر چه بیشتر فعالیت های بندری ارائه کردند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • میزان اختصاص ارز واردات و نرخ آن اعلام شد
  • رشد ۷۲ درصدی تخلیه کالاهای اساسی در بندر انزلی
  • سازمان بازرسی به وزیر جهاد کشاورزی هشدار داد
  • یاداشت|متنوع سازی مبادی واردات یک ضرورت است
  • پهلودهی یک کشتی با ۴۰ TEU کانتینر یخچالی در بندر شهید باهنر
  • رشد ۷۲ درصدی کالاهای اساسی تخلیه شده در مجتمع بندری انزلی
  • برگ برنده ایران در تامین امنیت غذایی/انبارها پُر از کالاست
  • لزوم راه اندازی دهکده لجستیکی در بندر بوشهر
  • افزایش حجم تخلیه و بارگیری کالا در بندر امام خمینی
  • کشف انبار اکتان‌های بنزین قاچاق در جنوب تهران