Web Analytics Made Easy - Statcounter

استخراج رمزارز این روزها نه در کشور ما، بلکه در اکثر کشورهای دنیا به یکی از موضوع‌های پرطرفدار و پربحث تبدیل شده است.در این میان، دولت‌ها برخوردهای متفاوتی با این موضوع و فعالان این حوزه دارند که قابل بررسی است.

به گزارش ایسنا، استخراج رمرزارزها و تعرفه برق ماینرها به یکی از بحث‌های داغ در دو ماه قبل تبدیل شده است و درحالی که دولت در نظر دارد متوسط تعرفه صادراتی را برای آن‌ها در نظر بگیرد، فعالان این حوزه بر این باورند که اگر ماینر به عنوان یک صنعت شناخته شده است، بنابراین باید تعرفه برق صنعتی را هم بپردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این درحالی است که دولت بر این باور است که اختصاص تعرفه‌های ارزان برق برای رمزارزها حقوق سایر صنایع را پایمال می‌کند.

البته فعالان این بخش به وضعیت استخراج رمزارزها در سایر کشورها پرداخته و اعلام کردند: در حالی که در ایران از نرخ متوسط صادراتی حرف زده می‌شود، روسیه و قزاقستان با دو سنت به فعالان این حوزه برق می‌دهند و حتی از ماینرها مالیات نمی‌گیرند.

لزوم وضع قوانین برای ارزهای مجازی

در این باره محمد خدادادی در گفت‌وگو با ایسنا، با تاکید بر این‌که بررسی‌ها نشانگر آن است که به دلیل نگرانی دولت‌ها از تاثیر مخرب استخراج ارزهای مجازی بر شبکه‌های برق، عملا مصرف انرژی به عنوان پاشنه آشیل ارزهای مجازی در دنیا به شمار می‌رود، اظهار کرد: به دلیل همین نگرانی‌ها،  موجی از برخوردها در حوزه اعمال تعرفه‌های برق با قیمت‌های متفاوت در کشورهای مختلف دنیا در حال گسترش است.

وی به گزارش‌های  کمیته امور اقتصادی و پولی پارلمان اروپا که در سال ۲۰۱۸ منتشر شده، اشاره کرد و گفت: این کمیته به اقتصاددانان توصیه کرده است که حضور ارزهای مجازی در بازارهای مالی را جدی بگیرند. در این گزارش به سیاست گذاران توصیه شده است که ضمن اجتناب از برخورد انفعالی و نادیده‌ گرفتن این ارزها یا برخورد سلبی و ممنوع‌ کردن استفاده از آن‌ها، علاوه بر به رسمیت‌شناختن ارزهای مجازی، نسبت به وضع قوانین و مقررات مربوط به این ابزار مالی جدید همانند سایر ابزارهای مالی اقدام کنند.

به گفته این کارشناس صنعت برق، ارزهای مجازی و بیت‌کوین (به عنوان یکی از پرکاربردترین آن‌ها) برای تبدیل‌شدن به یک ابزار مالی متداول در بازارهای دنیا صرفا با مشکلات از جنس مالی و اقتصادی مواجه نیستند.

خدادادی به گزارش‌های منتشره در مجلات معتبری چون فوربز اشاره کرد و افزود: بررسی‌ها نشانگر آن است که مصرف بالای بیت‌کوین به مصرف انرژی را به عنوان پاشنه آشیل ارزهای مجازی به شمار می‌رود، همین موضوع باعث شده برخی دولت‌ها اقداماتی را جهت ممنوع یا محدود کردن دسترسی استخراج‌کنندگان بیت‌کوین به شبکه سراسری برق خود شروع کنند.

بررسی نحوه برخورد دولت‌های مختلف با رمزارزها

وی ادامه داد:  در همین راستا سال گذشته بانک مرکزی چین به مقامات محلی اعلام کرد تا نسبت به محدودسازی فعالیت استخراج‌کنندگان بیت‌کوین از طریق محدودسازی دسترسی آن‌ها به شبکه برق اقدام کند. درهمین باره مجله فوربز به نقل از یکی از مجلات چینی گزارشی را منتشر کرده و نوشته بود که رگولاتورهای محلی در چین به دنبال تمهیداتی هستند تا اطمینان حاصل کنند که از این پس استخراج‌کنندگان بیت‌کوین از سیاست‌های تشویقی مربوط به مالیات، قیمت برق و همچنین اعطای زمین بهره‌مند نشوند. در ایالات متحده امریکا نیز مقامات محلی بیش از گذشته نگران تاثیر استخراج بیت‌کوین بر مصرف‌کنندگان عادی برق هستند.

این کارشناس صنعت برق در ادامه درباره دلایل نگرانی‌های مذکور توضیح داد: بعد از این‌که در مارس ۲۰۱۸ مصرف برق ناشی از استخراج بیت‌کوین از ظرفیت شبکه برق شهر پلاتزبرگ در ایالت نیویورک فراتر رفت، فعالیت‌های جدید استخراج رمزارزها در این شهر ممنوع شد و دارندگان دستگاه‌های استخراج نیز موظف به خرید برق با قیمت گران‌تر شدند. در ایالت واشنگتن نیز به دلیل افزایش فشار بر شبکه برق، محدودیت‌هایی بر دسترسی مزارع استخراج بیت‌کوین به شبکه برق اعمال شد.

خدادادی ادامه داد: در ایتالیا نیز هم اکنون تامین‌کننده دولتی برق از فروش برق به استخراج‌کنندگان بیت‌کوین امتناع می‌کنند و اعلام کرده که مصرف شدید برق توسط استخراج‌کنندگان بیت‌کوین به دلایل محیط‌زیستی با مدل تجاری شرکت مذکور مغایرت دارد. در کانادا نیز شرکت برق هایدرو-کِبِک اعلام کرده است تا زمانی که نتواند راهکاری پایدار برای تامین تقاضای برق فوق‌العاده زیاد مربوط به استخراج بیت‌کوین پیدا کند، قیمت فروش برق به آن‌ها را از ۵ سنت به ۱۵ سنت افزایش خواهد داد. هم‌چنین دولت نروژ نیز اعلام کرده است برخلاف سایر صنایع پرمصرف که از برق یارانه ای برخوردار هستند، اعطای برق یارانه ای به استخراج‌کنندگان بیت‌کوین را متوقف خواهد کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخراج رمز ارزها استخراج بیت کوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۶۷۶۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عجیب‌ترین اسکناس‌های دنیا را بشناسید

 راهول ساگر، بنیانگذار این اسکناس قیمتی، این خبر را با هیجان‌ در صفحه اینستاگرامش به اشتراک گذاشت؛ خبری که در مدتی کوتاه، ده‌ها میلیون نفر از آن بازدید کردند. البته این اسکناس، بیشتر جنبه یک سوغاتی ارزشمند را دارد و قرار نیست به‌عنوان پول رایج و قانونی رد و بدل شود، اما با گفته ساگر، یاد این سرزمین را در دل مسافران آن تا ابد زنده نگه می‌دارد.   اما خاص‌ترین اسکناس‌ها، برای کدام کشورهاست و کدام ویژگی‌ها، آنها را خاص کرده است؟   دلار عمودی بیشتر کشورهای جهان، اسکناس‌های خود را به شکل افقی منتشر کرده‌اند اما «برمودا»، یکی از کوچک‌ترین کشورهای جهان در اقیانوس اطلس شمالی است که اسکناس‌های ۲‌دلاری‌اش، عمودی است که بر یک روی آن، مرغی خوشرنگ جا خوش کرده است.   اسکناس پانچ‌شده «موبوتو سسه سوکو»، دیکتاتور زئیری، بعد از ۳۲سال حکومت در سال‌۱۹۹۷ میلادی سرنگون شد و حکومت جدید که به نام جمهوری دمکراتیک کنگو شناخته می‌شود، از نظر اقتصادی، در شرایطی دشوار قرار گرفت و قرار شد در مدتی کوتاه، از همان اسکناس‌های قبلی استفاده کنند؛ اما چهره‌ دیکتاتور منفورشان را روی اسکناس‌ها، باید چه می‌کردند؟ بهترین راه پانچ این اسکناس‌ها و حذف دیکتاتور بود.     اسکناس ضدآب اسکناس‌های ۵دلاری استرالیا، قابل شست‌وشوست و تقریبا غیرممکن است پاره شود؛ پس شاید مردم استرالیا، تمیزترین پول جهان را توی جیبشان دارند. شفاف‌بودن بخش‌هایی از این اسکناس، آن را خاص‌تر هم کرده است.     اسکناس محیط‌زیستی در کشور آفریقای جنوبی، به‌جای تصاویر سیاستمداران، دانشمندان و هنرمندان، طرح‌هایی از شیر، فیل، کرگدن، بوفالو و پلنگ روی برخی از اسکناس‌هایشان نقش بسته و تصویر این حیوان‌های بزرگ، توجه علاقه‌مندان به محیط‌زیست را به‌خود جلب کرده است.     اسکناس دمکراتیک طرح این اسکناس ۲۵۰ گیلدر هلندی، قبل از انتشار، به همه‌پرسی گذاشته شد و ۹۷‌درصد مردم هلند، آن را پسندیدند؛ اسکناسی با طرح فانوس دریایی و نقشه جهان که به همین دلیل، شاید یکی از محبوب‌ترین اسکناس‌های جهان است.   منبع: همشهری آنلاین باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • قیمت بیت کوین تا این کانال سقوط کرد
  • هاوینگ بیت کوین چیست؟ همه چیز درباره Halving
  • هاوینگ بیت کوین چیست؟ همه چیز درباره Halving (+فیلم و نمودار)
  • عجیب‌ترین اسکناس‌های دنیا را بشناسید
  • برخورد قانونی دیوان محاسبات اردبیل با تضییع کنندگان بیت المال
  • بازار رمزارز‌ها / صعود اندک بیت‌کوین
  • هشدار به عرضه کنندگان آیفون قاچاق؛ برخورد‌ها تشدید خواهد شد
  • علت ممنوعیت واردات آیفون ۱۴ و ۱۵ | هشدار جدی به عرضه کنندگان آیفون قاچاق
  • سرمایه‌گذاری‌های قانونی در حوزه استخراج رمز دارایی حمایت می‌شوند
  • بازار رمزارز‌ها / پیش‌بینی قیمت بیت‌کوین