Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، غلامحسین شافعی صبح شنبه در شصت و هفتمین جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان البرز با اشاره به موقعیت خوب شهر کرج و استان البرز از جمله نزدیکی به پایتخت، اظهار کرد: دو نفر از نمایندگان مردم استان البرز در کمیسیون های مجلس شورای اسلامی نقش مهمی دارند که برای البرز ظرفیت محسوب می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه در اتاق بازرگانی البرز تلاش های سازنده‌ای انجام شده است، گفت: مقام معظم رهبری نسبت به مسائل اقتصادی تاکید ویژه ای دارند به همین منظور مسئولان حوزه اقتصادی باید سیاست های مدنظر ایشان را اجرایی کنند.

رئیس اتاق بازرگانی ایران در بخش دیگری بر اهمیت برگزاری کمیته سه جانبه میان اتاق بازرگانی، مجلس و صنعت تاکید کرد و گفت: برای حل مشکلات اقتصادی نیازمند اتخاذ تصمیمات جدید هستیم همه سازمان ها و نهادها به ویژه قوه قضاییه همکاری خواهند کرد.

شافعی در ادامه با بیان اینکه حرف های تازه ای از قوه قضائیه می شنویم که امید و نیروی تازه ای را به جامعه تزریق می کند، گفت: ذکر یک نکته ضروری است، برای کاهش پرونده های قضایی و یا کاهش تعداد زندانی ها نیازمند تحقق اشتغال‌زایی و کاهش بیکاری هستیم.

وی با اشاره به اینکه کسری بودجه فعالان اقتصادی را نگران کرده است، گفت: از دولت و مجلس می خواهیم که با قاطعیت کاری کنند تا موضوع مالیات بر پایه سرمایه جلوتر رود، معافیت های مالیاتی از بین برود و فرارهای مالیاتی شناسایی شود تا فشار بر واحدهای تولیدی شناسنامه دار سالم زیاد نشود زیرا فعالان اقتصادی در این خصوص نگرانی دارند.

دبیر شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی کشور در خصوص استفاده از ظرفیت شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی نیز گفت: یکی از اقدامات ماندگار مجلس ایجاد فضای کسب و کار و دائمی کردن شورای گفتگو دولت و بخش خصوصی است، این شورا محل گفتگوی بخش خصوصی و قوه های حاکمیتی کشور است.

شافعی با اشاره به اینکه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی باید منتج به نتیجه شود، افزود: در دبیرخانه این شورا باید در مورد پیشنهادات بحث شود.

وی در بخش دیگری با تاکید بر اینکه حمایت از بخش خصوصی در استان البرز باید بیشتر شود، گفت: مشکلات زیادی وجود دارد، در شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی مواردی باید در دستور کار قرار گیرد که منتج به نتیجه می شود.

رئیس اتاق بازرگانی ایران ادامه داد: توزیع قدرت باید شکسته شده و به استان ها تعمیم داده شود، همچنین اختیارات استانداران و سازمان ها باید زیاد شود.

کد خبر 4700146

منبع: مهر

کلیدواژه: غلامحسین شافعی اتاق بازرگانی البرز ریاست اتاق بازرگانی ایران کسری بودجه بوشهر هفته دولت قزوین شیراز شهرکرد ایلام عید غدیر خم گرگان یاسوج خطبه های نماز جمعه کهگیلویه و بویراحمد اربعین حسینی سانحه تصادف استانداری سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۶۷۷۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر امور اقتصاد و دارایی: پرسپولیس به کنسرسیومی از بانک ها واگذار شد

وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: بعد از ناکامی تلاش سه دولت گذشته، دو باشگاه پرسپولیس و استقلال به کنسرسیومی از بانک‌ها و پتروشیمی‌ها در دولت سیزدهم واگذار شد.

به گزارش سایت سازمان خصوصی سازی، دکتر سید احسان خاندوزی درباره واگذاری سهام پرسپولیس و استقلال در یک گفت‌وگوی تلویزیونی، اظهار داشت: امروز ۸۵ درصد سهام دو باشگاه پر طرفدار و مردمی پرسپولیس و استقلال در فرابورس به بخش غیر دولتی واگذار شد.

وی افزود: دولت سیزدهم زمانی بر سر کار آمد که این دو باشگاه دچار محرومیت‌هایی شده بودند. در سال ۱۴۰۰ ستادی به عنوان ستاد واگذاری بین وزارتخانه‌های ورزش و جوانان و وزارت اقتصاد، سازمان خصوصی سازی و سازمان بورسی تشکیل شد و در اسفند ماه همان سال اولین گام برداشته شد؛ این در حالی بود که سه دولت قبل در این زمینه ناکام بودند.

وزیر امور اقتصادی و دارایی ادامه داد: در دولت سیزدهم بورسی شدن دو باشگاه از محل افزایش سرمایه بدون حق‌تقدم انجام و در سال ۱۴۰۱ تلاش شد تا از طریق عرضه به بخش‌های خصوصی و تعاونی فرایند مالکیت این دو باشگاه حل و فصل شود که از سوی بخش تعاونی و خصوصی اقبال نشد.

دکترخاندوزی با بیان اینکه تلاش دولت سیزدهم اصلاح اقتصادی و مالی است، گفت: تلاش دولت بر این بود تا مساله اتحاد مالکیت و بحث مدیریت و انضباط مالی را بتواند حل و فصل کند.

وی ابراز داشت: همزمان مساله جریمه آسیایی، فرصت اصلاح اقتصادی و مالی و مدیریت این دو باشگاه را فراهم کرد.

وزیر اقتصاد با اشاره به برگزاری مزایده گفت: در پایان سال ۱۴۰۲ تلاش شد تا از طریق کنسرسیومی از بانک‌های غیر دولتی و صنایع پتروشیمی این مساله حل و فصل شود که این اتفاق امروز در فرابورس محقق شد. طبق اطلاعاتی که در فرابورس قرار دادند ارزش نهایی سهام این دو باشگاه اعلام و با ارزش ۳ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان برای پرسپولیس و ۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان برای استقلال نهایی شد.

دکترخاندوزی عنوان کرد: با توجه به اینکه ۱۰ درصد معامله باید به عنوان نقدی و ۹۰ درصد اقساطی صورت می‌گرفت، امروز بخش نقدی قطعی شد و اقساط طی مهلت‌های ۶ ماهه توسط کنسرسیوم‌های بانکی و پتروشیمی پرداخت می‌شود.

واگذاری مالکیت دو باشگاه پرسپولیس و استقلال به بخش خصوصی طی مراسمی در روز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ماه، انجام می شود.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: خاندوزی: ۱۰ میلیون فرصت فساد، از طریق درگاه ملی مجوزها خشکانده شد سخنگوی اقتصادی دولت : ۵۵۰ هزار میلیارد تومان از بدهی‌ های دولت گذشته را پرداخت کردیم

دیگر خبرها

  • خطوط ناخوانا در واگذاری سرخابی‌ها!
  • افشای گفتگوی خصوصی الخلیفی با لاپورتا
  • تلاش برای تحقق شعار سال و شکوفایی اقتصاد خوزستان
  • کاهش ۱۷۰ هزار میلیاردی مالیات با دستکاری دولت و مجلس
  • برگزاری سومین نشست معاون اول رئیس جمهور با فعالان اقتصادی و اعضای اتاق بازرگانی و تعاون
  • تلاش دانه‌درشتها برای جلوگیری از لغو رانت مالیاتی صندوق‌ها
  • وعده شناسایی و رفع موانع واگذاری سهام ایران خودرو و سایپا
  • وزیر امور اقتصاد و دارایی: پرسپولیس به کنسرسیومی از بانک ها واگذار شد
  • توضیحات طغیانی درباره سقف معافیت مالیاتی شرکت‌های بورسی
  • توضیحات طغیانی دررباره سقف معافیت مالیاتی شرکت‌های بورسی