Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-25@04:27:13 GMT

110 میلیارد تومان اعتبار صرف فعالیت های آب و خاک شد

تاریخ انتشار: ۲ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۶۸۳۳۷

110 میلیارد تومان اعتبار صرف فعالیت های آب و خاک شد

مدیر آب و خاک سازمان جهاد کشاورزی سیستان وبلوچستان گفت: در دو سال گذشته 110 میلیارد تومان اعتبار صرف فعالیت های آب و خاک شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جعفر زربافتی در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون در تشریح خبر فوق افزود: با توجه به اهمیت مدیریت منابع و مصرف آب در راستای صرفه‌جویی و افزایش بهره‌وری آب در بخش کشاورزی توجه خاص به توسعه سیستم های نوین آبیاری در سطح استان شده است به گونه ای که از کل اعتبارات هزینه شده در دو سال اخیر در بخش آب وخاک 617 میلیارد ریال صرف تجهیز هفت هزار و 500 هکتار از اراضی زراعی و باغی استان به سیستم های نوین آبیاری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی عمده فعالیت‌های آب وخاک را، اجرای سیستم های نوین آبیاری،مرمت و بازسازی قنوات، تجهیز و نوسازی اراضی سنتی و مدرن، انتقال آب بالوله ،احداث وبهسازی کانالهای آبیاری عمومی وپوشش انهار، احداث استخر های ذخیره آب، حفر وتجهیز چاهک های کشاورزی، احداث جاده دسترسی به مزارع ، احداث طرح‌های کوچک تامین آب و احیا و توسعه اراضی کشاورزی دانست.

به گفته مدیر آب و خاک سازمان جهاد کشاورزی استان در هفته دولت امسال نیز 724 هکتار سیستم آبیاری نوین با صرف 72 میلیارد ریال اعتبار آماده بهره‌برداری شده است.

وی بیان کرد: با بهره‌برداری از این 724 هکتار سطح اراضی کشاورزی استان که مجهز به سیستم های نوین آبیاری شده اند به 34 هزار هکتار می‌رسد.

زربافتی احداث 6کیلومتر کانال آبیاری عمومی ،مرمت وبازسازی 21رشته قنات ،احداث پنج باب استخر ذخیره آب، حفر وتجهیز 63 حلقه چاهک های کشاورزی و احداث 2.5 کیلومتر جاده دسترسی به مزارع را از دیگر پروژه‌های افتتاحیه این مدیریت در هفته دولت امسال عنوان کرد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۶۸۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت سامانه نسخ الکترونیک بیمه سلامت پایدار شد

رئیس مرکز فن‌آوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی سازمان بیمه سلامت ایران از پایدار شدن فعالیت سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت خبر داد و گفت: این سامانه ماهانه بیش از ۱۲ میلیون نسخه الکترونیکی را پوشش می‌دهد. - اخبار اجتماعی -

فاطمه حاج علی‌عسگری در گفت‌وگو با خبرنگار  اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره به‌روزرسانی سامانه نسخه‌نویسی الکترونیکی که در هفته گذشته منجر به به‌روز اختلال در این سامانه شده بود، اظهار کرد: خوشبختانه سامانه نسخه‌نویسی الکترونیکی از چند روز پیش بدون مشکل درحال خدمت‌رسانی بوده است؛ اگرچه در برخی زمان‌های اوج مراجعه به سیستم شاهد کندی در برخی سرویس‌ها و زیرسامانه‌ها بودیم، اما تاکنون قطعی کامل سیستم گزارش نشده است، این سامانه ماهانه بیش از 12 میلیون نسخه الکترونیکی را پوشش میدهد که این تعداد شامل روزانه بین 350 هزار تا 500 هزار نسخه است.

رئیس مرکز فن‌آوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی سازمان بیمه سلامت ایران با اشاره به اینکه در برخی ایام هفته گذشته سامانه نسخه‌نویسی کاهش سرعت داشته است، افزود: درچنین شرایطی حتی در پایین‌ترین مقدار روزانه، 152 هزار نسخه به صورت الکترونیکی صادر شده و این میزان حتی به 382 هزار نسخه (دوشنبه هفته گذشته) دریک روز هم رسیده است بنابراین موضوع قطعی کامل سامانه نسخه‌نویسی اساساً ایجاد نشده است. با انجام بخش مهمی از به‌روزرسانی سیستم در روز نخست هفته جاری بیش از 484 هزار نسخه ثبتی در سامانه الکترونیک بیمه سلامت را تجربه کردیم و انتظار داریم که این میزان درروزهای آینده نیز افزایش پیدا کند.

ماجرای اختلال در سامانه نسخ الکترونیک بیمه سلامت

حاج علی‌عسگری ادامه داد: از ظهر روز چهارشنبه 29 فروردین، سیستم نسخه‌نویسی الکترونیکی در حالت پایدار ارائه خدمت می‌کند. برخی کندی‌های موردی در سرویس‌های خاص گزارش شده که موارد مطابق رویه جاری در حال مرتفع شدن است.

وی با بیان اینکه کمیته سلامت الکترونیک سازمان بیمه سلامت نوسانات سامانه نسخه‌نویسی الکترونیکی را به طور مداوم و لحظه ای پیگیری می‌کند، بیان کرد: برای ارتقاء سامانه الکترونیکی چاره‌ای جز تغییر زیرساخت‌ها نبود. دراین راستا مطابق روال همیشگی، ارائه خدمات به بیمه شدگان علاوه بر نسخه الکترونیک با نسخه کاغذی هم امکان پذیر بوده و بیمه شدگان هیچ نگرانی نداشته باشند.

وی ضمن قدردانی از صبر و همراهی ارائه‌دهندگان خدمات سلامت و خدمت گیرندگان سلامت در مسیر به‌روزرسانی و ارتقا سامانه نسخه‌نویسی گفت: سامانه نسخه‌نویسی الکترونیکی سامانه‌ای پویاست و بیمه سلامت به دنبال افزایش کارآمدی و ارائه خدمات بهتر به بیمه شدگان گرامی از طریق سامانه نسخه‌نویسی الکترونیکی است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تجهیز یک هزار و ۲۴۴ هکتار از اراضی قزوین به سامانه نوین آبیاری
  • پیشرفت ۶۳ درصدی طرح‌های آبیاری نوین در قزوین
  • ۶۰ کیلومتر کانال آبیاری دشت قزوین لایروبی شد
  • احداث گلخانه در جهت خودکفایی شهرداری در تولید انواع گل + فیلم
  • نصب سیستم روشنایی جدید در ۱۲  نقطه از محور‌های ارتباطی آذربایجان‌غربی
  • نصب سیستم روشنایی جدید در ۱۲ نقطه ازمحور‌های مواصلاتی آذربایجان غربی
  • فعالیت سامانه نسخ الکترونیک بیمه سلامت پایدار شد
  • اجرای آبیاری قطره‌ای زیرسطحی در تاکستان‌های شیروان
  • نصب سیستم روشنایی جدید در ۱۲ نقطه ازمحور‌های مواصلاتی آذربایجان غربی در یک سال گذشته 
  • اجرای 200 کیلومتر خط انتقال برای آبرسانی به روستاهای همدان