Web Analytics Made Easy - Statcounter

سال ۱۳۹۰ شهرداری بندرعباس با رویکرد خدمات هر چه بیشتر به شهروندان اقدام به ساخت و راه اندازی ایستگاه های اتوبوس مجهز به سیستم سرمایشی و امکانات رفاهی در اقصی نقاط شهر بندرعباس کرد؛ اما عمر استفاده از این ایستگاه های مکانیزه تنها مدت کوتاهی برای شهروندان بود زیرا سقف آن برای نصب بنرهای تبلیغاتی و خود اتاقک ها نیز تبدیل به مکانی برای کاسبی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هرمز؛ با توجه به قرارگیری هرمزگان در منطقه ای فوق حاره ای، از مهمترین ویژگی اقلیمی آن بیداد گرما در این استان است به طوری که اقلیم این منطقه تحت تاثیر آب و هوای نیمه بیابانی و بیابانی قرار دارد.

فصل تابستان در هرمزگان از اوایل اسفندماه شروع می شود و هوا رو به گرمی می رود تا اینکه در ماه تیر ، مرداد و شهریور گرمای هوا به اوج خود می رسد و به اصطلاح ساحل نشینان بندرعباسی خرما پزان در این منطقه رخ می دهد به طوری که میوه های نارس درخت نخل از عطش گرما پخته می شوند.

در تابستان های طولانی هرمزگان گاهی اوقات گرما به بیش از ۵۲ درجه سانتی گراد می رسد؛ با توجه به آب و هوا و گرمای طاقت فرسای این منطقه عزم جدی مسئولان را می طلبد که المان و مبلمان های شهری را بر اساس آب و هوای این منطقه تنظیم سازند.

سال ۱۳۹۰ شهرداری بندرعباس با رویکرد خدمات هر چه بیشتر به شهروندان اقدام به ساخت و راه اندازی ایستگاه های اتوبوس مجهز به سیستم سرمایشی و امکانات رفاهی در اقصی نقاط شهر بندرعباس کرد که این اقدام شایسته در جای خود قابل تقدیر است.

ورود شهروندان به ایستگاه های مکانیزه ممنوع!

ایستگاه های مکانیزه در روزهای اولیه بعد از افتتاح آن علاوه بر اینکه مجهز به کولرهای اسپلیت بود برخی از آنها دارای تلویزیون و قفس کتاب در گوشه آن وجود داشت تا شهروندان در زمانی که منتظر اتوبوس های بین شهری هستند از گرمای تابستان به آن پناه آورند.

هر چند که در روزهای اولیه بعد از افتتاح آن مورد استقبال بی نظیر شهروندان قرار گرفت و همه زبان ها به تعریف از شهرداری بندرعباس پرداخته می شد اما عمر استفاده از این ایستگاه های مکانیزه تنها مدت کوتاهی برای شهروندان بود زیرا سقف آن برای نصب بنرهای تبلیغاتی و خود اتاقک ها نیز تبدیل به مکانی برای کاسبی شد.

ایستگاه های اتوبوس مکانیزه را دو قسمت تبدیل کردند مکانی برای استراحت شهروندان و قسمت دیگر آن تبدیل به بوفه شده و در اختیار مغازه داران قرار گرفت؛ دکه دارها که هزینه های هنگفتی را برای اجاره بها آن می دهند کل اتاقک ایستگاه را سهم خود می دانند و با زدن قفل بر روی آن ورود شهروندان را به آن منطقه ممنوع شده است.

در ماه های اخیر با راه اندازی اتوبوس های بی آر تی در شهر بندرعباس میزان استفاده از حمل و نقل های عمومی میان شهروندان افزایش یافته و در این حال شهروندان نیز نیازمند مکانی برای استراحت تا رسیدن اتوبوس های ویژه هستند.

نقض حقوق شهروندی در بندرعباس

مرضیه محبی، یکی از شهروندان بندرعباسی در گفتگو با خبرنگار هرمز با اشاره به نقض حقوق شهروندی در بندرعباس اظهار کرد: ایستگاه های اتوبوس مکانیزه که برای رفاه شهروندان ساخته شده در قرق گروهی خاص قرار گرفته است.

این شهروند با بیان اینکه تقریبا هیچ سهم شهروندان از ایستگاه های اتوبوس مکانیزه است، گفت: ایستگاه های اتوبوس مکانیزه تبدیل به انبار دکه داران شده است و مغازه داران با زدن قفلی بر آن ورود شهروندان را به آن اتاقک ممنوع کرده اند.

محبی با بیان اینکه کولر ایستگاه های اتوبوس در سایه عدم رسیدگی به آن خراب شده است، عنوان کرد: هر چند که در حال حاضر ما نمی توانیم از این ایستگاه های اتوبوس استفاده کنیم اما از بیرون این امر مشهود است.

وی خاطر نشان کرد: شهر بندرعباس که اکثر ماه های آن دارای آب و هوای گرم است داشتن چنین ایستگاه های مکانیزه ای امری لازم به شمار می رود که شهرداری بندرعباس نسبت به بازگشایی آن برای استفاده شهروندان اهتمام ویژه داشته باشد.

چندی پیش رییس پلیس راهنمایی و رانندگی هرمزگان در جمع اصحاب رسانه با بیان اینکه ایستگاه های اتوبوس مکانیزه بار ترافیکی را برای شهر ایجاد کرده اند، گفت: ایستگاه های اتوبوس که تغییر کاربری داده و به فروشگاه تبدیل شده اند،یکی از عوامل کُندی ترافیک در شهر بندرعباس است.

علی ای حل که داشتن امکانات اولیه شهری حق هر شهروندی به شمار می رود انتظار می رود شهرداری بندرعباس در ساماندهی ایستگاه های مکانیزه که از همان ابتدا برای شهروندان ساخته شد را به چرخه استفاده شهروندان در آورد.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۶۸۴۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۹۵ هکتار اراضی کشاورزی در آذربایجان شرقی واگذار شد

به گزارش خبرنگار مهر، داداش نصیری صبح سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: از مجموع اراضی که سال گذشته واگذار شد ۲۱۵ هکتار برای طرح‌های کشاورزی و وابسته به آن و ۱۸۰ هکتار برای طرح‌های غیرکشاورزی تعلق داشت.

وی ادامه داد: قرارداد طرح واگذاری زمین به طرح‌های کشاورزی و وابسته به آن در چهار فقره و قرارداد واگذاری زمین به طرح‌های غیرکشاورزی در ۱۰ فقره و در مجموع در ۱۴ قرارداد امضا و واگذار شد.

نصیری در مورد عملکرد مدیریت امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان در ارتباط با حفظ کاربری اراضی تبصره یک ماده یک قانون حفظ کاربری‌ها، گفت: با توجه به لزوم تغییر کاربری اراضی کشاورزی به فعالیت‌های غیرزراعی و باغی، ۱۵۶ هکتار زمین در سال گذشته در استان تغییر کاربری یافته و از این محل ۵۰۸ میلیارد ریال به حساب خزانه واریز شده است.

وی افزود: این تغییر کاربری‌ها در قالب ۵۸۵ فقره صادر شد.

نصیری اضافه کرد: در سال گذشته مجوز ۳۲ هکتار تغییر کاربری در قالب ۳۰۹ فقره که مشمول عوارض تبصره یک ماده یک بودند و ۱۲۴ هکتار در قالب ۲۷۶ فقره مجوز که معاف از عوارض بودند از سوی امور اراضی استان صادر شد.

مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی به عملکرد این واحد در تجمیع و یکپارچه سازی اراضی کشاورزی در استان اشاره کرد و گفت: سال گذشته ۱۸ مورد تجمیع به مساحت یک هزار و ۱۸۵ هکتار در استان انجام شد.

نصیری افزود: همچنین در این مدت چهار مورد اراضی به مساحت ۶۴۲ هکتار در استان یکپارچه سازی شد.

وی با تبیین عملکرد مدیریت امور اراضی سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی در سال ۱۴۰۲، گفت: از مجموع سه هزار و ۹۰ روستایی که در استان وجود دارد تعداد یک هزار و ۲۳۴ روستا دارای تداخل شناسایی شده است.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه هر هفته ۱۲ روستا در کمیسیون رفع تداخلات استان بررسی می‌شود در سال گذشته یک هزار و ۱۲۶ روستا تعیین تکلیف و به ادارات ذیربط ابلاغ شد.

نصیری افزود: ۱۰۸ روستای باقیمانده نیز در دست بررسی است.

وی تعداد پلاک‌های تعیین تکلیف شده در قالب این طرح را ۳۶۵ پلاک و مساحت این اراضی را ۴۳۸ هزار و ۷۸۱ هکتار اعلام کرد.

مدیر امور اراضی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی در مورد عمکلرد این واحد در مورد صدور سند اظهار کرد: سال گذشته برای ۱۹ هزار و ۸۷۹ قطعه زمین به مساحت ۹۰ هزار و ۸۱۰ هکتار سند زراعی صادر شد.

نصیری افزود: از سال ۱۳۹۵ تا ۱۴۰۰ نیز برای ۲۴ هزار و ۲۰۰ قطعه به مساحت ۲۸ هزار و ۴۴ هکتار سند صادر شده بود و در مجموع هفت سال گذشته نزدیک به ۶۰ هزار قطعه زمین به مساحت بیش از ۴۵۰ هزار هکتار، سند دار شد.

نصیری به آمار حفاظت و شناسایی و قلع و قمع تغییر کاربری‌های غیرمجاز در استان در سال ۱۴۰۲ اشاره کرد و گفت: سال گذشته ۲۱۸ هکتار در قالب پنج هزار و ۱۱۵ فقره تغییر کاربری غیرمجاز در استان شناسایی شد که از این تعداد ۱۹۰ فقره به مساحت ۶.۳ هکتار با استناد به احکام صادره قلع و قمع شد.

وی ادامه داد: همچنین ۹۰ هکتار و به تعداد ۲ هزار و ۵۵ فقره با استناد به تبصره ۲ ماده ۱۰ قلع و قمع شد و ۳۸۱ فقره نیز در نوبت اجرای احکام است.

کد خبر 6086047

دیگر خبرها

  • اجرای طرح ایستگاه قانون در استان همدان
  • 39 تغییر کاربری غیر مجاز در ساری قلع و قمع شد
  • ۳۹ تغییر کاربری غیر مجاز در ساری قلع و قمع شد
  • کاهش پرونده‌های تغییر غیرمجاز کاربری اراضی در تهران
  • جلوگیری از تغییر کاربری و ویلاسازی غیرمجاز در ۵۰ هکتار از اراضی ملی
  • رونمایی از چهره جدید گذر ۳۰ تیر | این گذر تغییر کاربری می دهد
  • آزادسازی ۱۰ هکتار از زمین های کشاورزی گرگان
  • جلوگیری از ۲۱۲ مورد تغییر کاربری غیرمجاز در اراضی لرستان
  • ۳۹۵ هکتار اراضی کشاورزی در آذربایجان شرقی واگذار شد
  • هیات‌های ورزشی به حوزه فرهنگ ورود کنند