Web Analytics Made Easy - Statcounter

خیراله خادمی روز شنبه در حاشیه بازدید از طرح‌های در دست اجرای راهداری آبادان در پاسخ به سووال خبرنگار ایرنا در خصوص نرخ بالای عوارض آزاد راه اندیمشک - خرم‌آباد که گلایه رانندگان به ویژه مردم خوزستان را به دنبال داشته بیان کرد: نرخ عوارض این آزاد راه نسبت به پارسال تنها ۱۰ درصد گرانتر شده که این افزایش در مقایسه با افزایش نرخ تورم و افزایش قیمت سایر هزینه‌ها در کشور رقم زیادی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: آزاد راه اندیمشک - خرم‌آباد ( خرم‌زال ) از زمان بهره برداری تاکنون به سود دهی نرسیده لذا برای نخستین بار امسال ۱۰ درصد نرخ عوارض این آزاد راه افزایش یافت.

به گزارش ایرنا از یکم شهریور نرخ عوارض جدید این آزاد راه از پل‌ زال اندیمشک تا خرم آباد برای خودروی سواری ۱۸۰ هزار ریال ، مینی بوس ۳۱۰ هزار ریال ، وانت ۳۵۰ هزار ریال ، اتوبوس ۳۶۰ هزار ریال ، کامیون سه محور ۵۵۰ هزار ریال و تریلر۶۵۰ هزار ریال اعلام شده و در حال اجراست.

تعرفه اعمال شده برای عوارض این آزاد راه که در شبانه روز ۱۳ هزار دستگاه خودرو از آن تردد دارند فشار مضاعفی به مردم استان خوزستان است که در ایام تعطیلات و به ویژه فصل تابستان تنها دلخوشی آنها در هوای داغ منطقه سفری چند روزه به  استان های سردسیر کشور و سفر زیارتی به مشهد و قم است.

افزایش نامتعارف تعرفه عوارض آزاد راه پل‌زال - خرم آباد به طول ۱۰۴ کیلومتر در چند روز اخیر واکنش بسیاری از مردم خوزستان و لرستان را در فضای مجازی به دنبال داشته است. 

آزادراه خرم‎آباد به پل‎زال به عنوان مسیر ترانزیتی مرکز به جنوب کشور سال ۱۳۸۹ به بهره‎برداری رسید و به دلیل عوارض بالایی که برای عبور از این آزادراه برای خودروها تعیین شد در صدر گرانترین آزادراه کشور نام گرفت.

 آزادراه خرم آباد - پل زال در حد فاصل ۲ شهر خرم آباد و اندیمشک به طول ۱۰۴ کیلومتر قرار گرفته که با هدف کاهش تصادف و زمان سفر، صرفه جویی سالانه ۴۰۰ میلیارد ریال در مصرف سوخت، کاهش ۶۰ کیلومتری طول مسیر نسبت به مسیر قدیمی خرم آباد - پلدختر - اندیمشک، کاهش بار ترافیکی و افزایش سرعت مطمئن در این مسیر احداث شد.
ساخت این آزادراه حدود ۷۵۰ میلیارد تومان هزینه داشته که ۵۰ درصد آن توسط دولت و بقیه توسط بخش خصوصی تامین شده که گفته می شود سهم دولت پس از پنج سال از محل صرفه‌جویی در مصرف سوخت خودروها برگشت داده شده و در اظهار نظرهایی عوارض دریافتی از خودروها در این آزادراه از ۱۸ سال تا ۳۰ سال پس از بهره برداری به بخش خصوصی تعلق خواهد گرفت.
تعرفه بالای عوارض این آزادراه از ابتدای بهره برداری خبرساز شد و برخی در این خصوص گلایه داشتند و امروز نیز با گذشت حدود هشت سال از این بهره برداری، عوارض آزادراه خرم زال همچنان خبرساز و نارضایتی برخی مردم استان های لرستان و خوزستان را به همراه داشته است.

از یکم شهریورماه امسال عوارض دریافتی از خودروی سواری از ۱۵۰ هزار ریال در پارسال به ۱۸۰ هزار ریال افزایش یافت.
افزایش عوارض آزادراه ها با تاییدیه و ابلاغ کتبی دفتر سرمایه گذاری وزارت راه و شهرسازی صورت می‌گیرد.

گفتنی است جمعه شب برخی از رانندگان عبوری از این آزاد راه ، به دلیل اعتراض به این افزایش قیمت ، با بوق زدن ممتد و بدون پرداخت عوارض از گیت های عوارضی عبور کردند.

۳۰۱۵/۶۰۶۸ / ۶۰۳۷

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار حقوق زنان نقل و انتقالات لیگ برتر آزاد راه اتوبوس تورم صرفه جویی در مصرف وزارت راه و شهرسازی قیمت خودرو قیمت دلار حقوق زنان نقل و انتقالات لیگ برتر امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۶۸۴۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود مراکز خدمات رفاهی در آزاد راه پر تردد قزوین - رشت+ فیلم

بدون تردید بهره برداری از آزادراه قزوین - رشت در سال ۸۸ که امروز نیز یکی از پرترافیک‌ترین راه‌های ارتباطی کشور محسوب می‌شود اگرچه توانست یکی از آرزو‌های دیرینه مردم استان‌های قزوین و گیلان را به تحقق برساند، اما امروز مسافران عبورکننده از این مسیر با مشکلاتی دست به گریبان هستند که فقدان جایگاه سوخت و مجتمع‌های رفاهی در این آزادراه پرترافیک از جمله‌ی آن هاست.

جواد حق لطفی مدیر کل راهداری و حمل و نقل و جاده‌ای استان قزوین گفت: یک مجتمع رفاهی در این آزادراه تا پایان شهریور ماه به بهره برداری می‌رسد.

حق لطفی افزود: ۴ مجتمع دیگر با پیشرفت فیزیکی ۶۵ تا ۷۰ درصد هم در حال ساخت است که پیش بینی می‌شود یکی از مجتمع‌ها هم تا پایان امسال تکمیل شود.

وی اضافه کرد: مدت ساخت مجتمع های رفاهی دو سال است، اما بستگی به وضعیت سرمایه گذار هم دارد که قابل تمدید است.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • تردد روان و بدون مداخلات جوی در محور‌های شمالی
  • وضعیت راه‌های کشور؛ترافیک نیمه سنگین در جاده چالوس و آزادراه تهران–پردیس
  • مرگ در کمین مصرف کنندگان دارو‌های تقلبی و قاچاق
  • معاون وزیر علوم: افزایش تقلب در کنکور ناشی از توسعه فناوری است
  • پرداخت بیش از ۶ هزار میلیارد عوارض مالیاتی در خراسان جنوبی
  • فیلم| گلایه شدید مردم از وضعیت آزاد راه قم - کاشان
  • کمبود مراکز خدمات رفاهی در آزاد راه پر تردد قزوین - رشت+ فیلم
  • انسداد ۲۹ محور شریانی و غیر شریانی در کشور
  • آمادگی افتتاح طرح‌های برق منطقه‌ای سمنان با سه‌هزار میلیارد ریال در سفر دولت
  • آزاد راه قزوین به رشت گذرگاهی پرتردد، اما بدون امکانات + فیلم